Saatmata kirjad
Kallis, kas Sa tead..?
teisele 06. oktoober 2013, kl 16.57 |
esimesele 06. oktoober 2013, kl 17.01 |
ütlen kolmandale... 06. oktoober 2013, kl 17.02 |
kummaline kolmik 06. oktoober 2013, kl 17.12 |
vaata ja imesta 06. oktoober 2013, kl 17.21 |
arvamus 06. oktoober 2013, kl 17.38 |
Sama sulle. Kõik teed endale ja enda vigades pole mõtet teisi süüdistada. Igal omad õppetunnid, ka sinul. Mina ei ole kunagi enda probleemides kedagi teist süüdistanud ja halamise asemel olen tegutsenud. Katsu sinagi pisut enam enesekriitilist meelt säilitada ja tõuse taas jalgele, tugevamana kui enne. Kibestunud kättemaks lõhub ja kahjustab sind ennast.
teisele 06. oktoober 2013, kl 19.04 |
salasümpaatiale 06. oktoober 2013, kl 19.41 |
Too James Blunti laul ("Goodbye my lover") on nukker ja selle tekst mitmetimõistetav, vähemalt minu meelest. (Võib-olla ma lihtsalt ei mõista teksti üheselt seetõttu, et ei tea selle kirjutamise konteksti ja ajendit, aga äkki olen lihtsalt liiga rumal.) Peaaegu kindlasti ei ole Sina siin päriselt minu salasümpaatia, aga küsiks Sult ikkagi, et kuidas Sina seda teksti mõistad ja mida sellega ütelda tahad? (Iseasi muidugi, kas saad ja tahad siin vastata.)
(Minu salasümpaatia on minu jaoks liiga hea, n-ö hoopis teisest liigast, pealegi on tal juba keegi olemas, kes kindlasti on talle parim. Loodan, et mu salasümpaatial läheb igati hästi ning soovin talle kõike kõige paremat!)
(Minu salasümpaatia on minu jaoks liiga hea, n-ö hoopis teisest liigast, pealegi on tal juba keegi olemas, kes kindlasti on talle parim. Loodan, et mu salasümpaatial läheb igati hästi ning soovin talle kõike kõige paremat!)
iroonitseja 06. oktoober 2013, kl 19.47 |
salasümpaatiale 06. oktoober 2013, kl 19.59 |
iroonitsejale: Minuga räägid või? Kui jah, siis minul ei sobi tegelikult temalt ei siin ega reaalis mingit vastust oodata ning mõistusega võttes ei ole ma seda kunagi oodanudki. Mul ei sobi isegi küsida ning ammugi mitte ise mingit muud kontakteerumise võimalust välja pakkuda. Minu jaoks piisab n-ö keelumärgiks sellest, et ta ei ole vaba. Lihtsalt satun veel aeg-ajalt siia mõtisklema, kui meel nukraks kipub. Ma tean, et see siin on unistustemaailm ega aja seda n-ö päriseluga segamini.
iroonitseja 06. oktoober 2013, kl 20.05 |
salasümpaatiale 06. oktoober 2013, kl 20.13 |
iroonitsejale: Ehh, vaevalt küll provokatsiooniks. Mind vist lihtsalt huvitab, kuidas tundmatu postitaja selle laulu sõnu mõistab. Teised siinsed, "iroonitseja" kaasa arvatud, võivad muidugi samuti selgitada, kuidas nemad sellest laulust aru saavad. Tahaks teada, kas kellelegi teisele jääb ka nendest sõnadest mitmetimõistetav mulje.
sinule 06. oktoober 2013, kl 20.19 |
iroonitseja 06. oktoober 2013, kl 20.21 |
Ma pigem eelistan oma arvamust mitte avaldada ja siit vähemasti tänaseks eemale hoida. Pole mõtet vanu asju läbi mötlema hakata, see ei teeks head. Las olla nii nagu on. Muide, nägin sind mõne päeva eest unes ja sellega seoses jäi mul miski valusalt hinge kriipima. Sul ei läunud ust kõige paremini. Loodetavasti on päriselus sinuga ikka kõik hästi ja ubi prlgalt mu alateadvuse väljendus.
salasümpaatiale 06. oktoober 2013, kl 20.39 |
to sinule: Ei ole kindel, aga mul ei ole ka põhjust selles kahelda; leian, et mul ei sobi selles kahelda ning vastupidist oletada. Miks ei peaks ta endiselt (kellegi teisega) seotud olema? Ühesõnaga: ma ei tea. Nii või teisiti, arvan, et minul ei sobi reaalis (esimesena) mingeid samme astuda, vaid kõige targem on suu kenasti kinni hoida.
to iroonitseja: Kas Sina, tundmatu "iroonitseja", ikka annad samuti endale aru, et peaaegu kindlasti ei ole mina see, keda Sa unes nägid ja kellele nagu oleks suunatud Su eelmine postitus? Siin ei saa absoluutselt mitte milleski kindel olla.
to iroonitseja: Kas Sina, tundmatu "iroonitseja", ikka annad samuti endale aru, et peaaegu kindlasti ei ole mina see, keda Sa unes nägid ja kellele nagu oleks suunatud Su eelmine postitus? Siin ei saa absoluutselt mitte milleski kindel olla.
jänes 06. oktoober 2013, kl 20.56 |
Kaasa arvatud 06. oktoober 2013, kl 22.24 |
Ei tea reaalis ühtki inimest,kelle peale peaks kade olema.Samuti pole kunagi kibestunud ega kättemaksuline
olnud.Mind selline asi ei kõiguta,lihtsalt aeg ise näitab sulle koha kätte.Kui töö seda nõuab siis tegelen
ka vastavalt inimesega.Määrus kehtib kõigi kohta.
*Lihtsalt vaatan!
Kui inimese tunded,sõnad ja armastus juurde kuuluvaga,on nii võlts?Siis see teatud määral lõhub küll.Aga sellistele ravim on väga odav ja lihtne.Neid lihtsalt reaalis ei tunta.Lihtne ja loogiline!
*Vaikida ju võib kui pole midagi tarka öelda.Ära vaiki reaalselt seal,kus on palju kaotada.Ja haletseda pole ka siin foorumis vaja.Sõnad jäävad sõnadeks,oluline on reaalis öeldud!
*Ilusat õhtut kaotajale!
olnud.Mind selline asi ei kõiguta,lihtsalt aeg ise näitab sulle koha kätte.Kui töö seda nõuab siis tegelen
ka vastavalt inimesega.Määrus kehtib kõigi kohta.
*Lihtsalt vaatan!
Kui inimese tunded,sõnad ja armastus juurde kuuluvaga,on nii võlts?Siis see teatud määral lõhub küll.Aga sellistele ravim on väga odav ja lihtne.Neid lihtsalt reaalis ei tunta.Lihtne ja loogiline!
*Vaikida ju võib kui pole midagi tarka öelda.Ära vaiki reaalselt seal,kus on palju kaotada.Ja haletseda pole ka siin foorumis vaja.Sõnad jäävad sõnadeks,oluline on reaalis öeldud!
*Ilusat õhtut kaotajale!
Oktoober oli tõesti....:) 07. oktoober 2013, kl 02.18 |
Sullegi 07. oktoober 2013, kl 08.24 |
sinule 07. oktoober 2013, kl 08.33 |
sinule 07. oktoober 2013, kl 08.47 |
Sullegi 07. oktoober 2013, kl 08.57 |
sinule 07. oktoober 2013, kl 09.01 |
sinule 07. oktoober 2013, kl 09.05 |
Lisa postitus