Saatmata kirjad
Kallis, kas Sa tead..?
deedee 08. oktoober 2013, kl 12.37 |
to deedee 08. oktoober 2013, kl 13.01 |
Paradoksaalne tõesti. Teoorias oleks ju lahendus lihtne, nagu ütles Prometheus- "Inimene, aita ennast ise." Ehk siis rääkige üksteisega. Praktikas aga põrkuvad kummagi hirmud, valulikud kogemused, ettevaatlikkus ja tuhat muud inimlikku nõrkust. Küsimus antud hetkel pigem selles, kuidas leida kaotatud tee trineteiseni ja vältida varasemaid vigu, mis praeguse tupikuni viisid.
deedee 08. oktoober 2013, kl 13.15 |
book 08. oktoober 2013, kl 13.56 |
Sinna ma tahangi jõuda, et tuleb rääkida. Inimesed ei ole tavaliselt mõtetelugejad. Nagu siin on praegu. Üks mõtleb midagi ja teine mõtleb, aga rääkida ei julge. Palju pisaraid jääks valamata. Ja kui ongi nii, et teine pool ei ole huvitatud, siis saab edasi minna. Aga asi on selgeks räägitud.
deedee 08. oktoober 2013, kl 14.20 |
Vihkamisest,armastuseni on vaid üks samm 08. oktoober 2013, kl 14.48 |
mees 08. oktoober 2013, kl 17.05 |
Sullegi 08. oktoober 2013, kl 17.16 |
On kindlasti vaja 08. oktoober 2013, kl 17.40 |
Sullegi Kirjutas:
-------------------------------------------------------
> Ootan sisemist selgust, nii tema kui enda oma. Sel
> gust, mis kõhklematult teab, et oleme teineteise j
> aoks õiged ja ainukesed.
> Praegu ei tea me kumb
> ki seda ei enda ega ka teise kohta südamest tuleva
> veendumusega.
On vaja ainult omavahel rääkida ausalt nii, nagu tunded on, sest muud varianti pole, kui hoitakse teineteist teadmatuses. Ise piinled ja teine piinleb-milleks, kui oleks võimalik teisiti tegutseda tegudega inimese suunas. Kas tahad tõesti, et tunded hajuksid või oled midagi võimeline tegema selleks, et õnnelikud olla koos, aga seda ainult päriselt, mitte siin ainult.
> Ootan sisemist selgust, nii tema kui enda oma. Sel
> gust, mis kõhklematult teab, et oleme teineteise j
> aoks õiged ja ainukesed.
> Praegu ei tea me kumb
> ki seda ei enda ega ka teise kohta südamest tuleva
> veendumusega.
On vaja ainult omavahel rääkida ausalt nii, nagu tunded on, sest muud varianti pole, kui hoitakse teineteist teadmatuses. Ise piinled ja teine piinleb-milleks, kui oleks võimalik teisiti tegutseda tegudega inimese suunas. Kas tahad tõesti, et tunded hajuksid või oled midagi võimeline tegema selleks, et õnnelikud olla koos, aga seda ainult päriselt, mitte siin ainult.
to Sullegi 08. oktoober 2013, kl 17.44 |
tead Sullegi 08. oktoober 2013, kl 18.22 |
kui sa veel isegi ei tea, mida tahad, mis sa siis heietada siin, aina ketrad ja ketrad ühte ja sama mula.
Otsi inimesega kontakti, loo esialgu vähemalt sõprusele võimalus, õpi inimest tundma ja siis kui oled oma tunnetes selgusele jõudnud, tunnista seda ka talle.
Ära tüütab sinu mõtetu soigumine siin, hakka elama, nüüd ja praegu.
Otsi inimesega kontakti, loo esialgu vähemalt sõprusele võimalus, õpi inimest tundma ja siis kui oled oma tunnetes selgusele jõudnud, tunnista seda ka talle.
Ära tüütab sinu mõtetu soigumine siin, hakka elama, nüüd ja praegu.
Sullegi 08. oktoober 2013, kl 18.22 |
Et kuidas saan teada, mida teine tunneb? Eks inimese käitumise järgi võib ju mõndagi arvata. Kui suhe hakkab tõsiste vestluste poole tüürima ja seepeale tuleb vastaspoolelt kas manipulatsioon või naljakas käitumine või lollimängimine, on ilmselge, et see inimene kas ei tea ise ka mida tahab või ongi tegemist haiglasliku mänguriga. Selline käitumine viib ka minult tahtmise ausalt edasi toimetada ja kahutab tundeid ikka olulisel määral.
Kas ma olen võimeline omalt poolt midagi tegema, et õnnelikult koos olla? Olen ja olen ka teinud. Rohkem ei tee, sest minupoolsele ühendusevõtule on vastatud vaikusega. Pall on tema väravas ja kui ta midagi ette ei võta, ongi paratamatult tunnetel aeg hajuda. Ausalt öeldes seda viimast ma ka viljelen ja ootan millal tunded ise ühel hetkel kustuvad. Teadaolevalt nad kustuvadki kui toitu ei saa. Aga miks Sina ise midagi ette ei võta? Saan aru, et oled oma tunnetes vägagi kindel ja tead, et tema on Sinu jaoks see õige. Mida Sa ootad?
Kas ma olen võimeline omalt poolt midagi tegema, et õnnelikult koos olla? Olen ja olen ka teinud. Rohkem ei tee, sest minupoolsele ühendusevõtule on vastatud vaikusega. Pall on tema väravas ja kui ta midagi ette ei võta, ongi paratamatult tunnetel aeg hajuda. Ausalt öeldes seda viimast ma ka viljelen ja ootan millal tunded ise ühel hetkel kustuvad. Teadaolevalt nad kustuvadki kui toitu ei saa. Aga miks Sina ise midagi ette ei võta? Saan aru, et oled oma tunnetes vägagi kindel ja tead, et tema on Sinu jaoks see õige. Mida Sa ootad?
to tead Sullegi 08. oktoober 2013, kl 18.25 |
to Sullegi 08. oktoober 2013, kl 18.29 |
eelmisele 08. oktoober 2013, kl 18.32 |
c 08. oktoober 2013, kl 18.42 |
Mõistan 08. oktoober 2013, kl 18.43 |
Sullegi Kirjutas:
> Mõtlen Sinule ja Sinust viimasel ajal hoopis teisi
> ti. Üritan mõista ja näha Sinu sisse. Ilmselt oled
> mind endalegi teadvustamata palju muutnud, andes
> mulle midagi, mille arvasin kadunud olevat. Miks m
> a saan vaid Sinuga päris mina ise olla. Midagi on
> väga mu hingel, mis paneb mind igal õhtul salaja n
> utma ja ma ei saa sellest kellelegi rääkida, ka pi
> saraid pean varjama, sest keegi ei mõistaks. Ainul
> t Sina saaksid sellest aru... Varem ma väga tahtsi
> n, aga ei osanud Sinuga sõber olla, nüüd mõistan k
> ui suur väärtus on Sinu sõprusel, mida ma hinnata
> ei osanud. Mu tunded olid suuremad kui kaine mõist
> us ja oma mõtlematuses tegin Sulle palju haiget. M
> itte, et ma enam Sinu vastu samu tundeid ei tunnek
> s, aga nüüd mõistan paremini Su sõpruse väärtust.
> Igatsen Sind väga! Kui ma midagi praegu ja kohe so
> ovin, siis seda, et saaksin Sinuga silmast silma v
> äga avameelselt ja ausalt rääkida, kui sõbraga.
Täitugu sinu ilusad soovid, mis on ausad selle inimesega. Kui tema ei tea sinu tundeid ja jätad kauemaks ootele, siis võib arvata sinust ei tea mida ja võib olla võib mõelda, et peab edasi eluga liikuma ilma sinuta. Saaks sa õige inimesega päriselt suhelda ailmast silma ilma tülitsemiseta, kui kumbki ei tekita tülitsemist, siis läheb kõik hästi, aga ära jäta teist ootele kauaks, teadmatusse. Edu korda minekutes õige inimesega, kellest siin mõtled!
> Mõtlen Sinule ja Sinust viimasel ajal hoopis teisi
> ti. Üritan mõista ja näha Sinu sisse. Ilmselt oled
> mind endalegi teadvustamata palju muutnud, andes
> mulle midagi, mille arvasin kadunud olevat. Miks m
> a saan vaid Sinuga päris mina ise olla. Midagi on
> väga mu hingel, mis paneb mind igal õhtul salaja n
> utma ja ma ei saa sellest kellelegi rääkida, ka pi
> saraid pean varjama, sest keegi ei mõistaks. Ainul
> t Sina saaksid sellest aru... Varem ma väga tahtsi
> n, aga ei osanud Sinuga sõber olla, nüüd mõistan k
> ui suur väärtus on Sinu sõprusel, mida ma hinnata
> ei osanud. Mu tunded olid suuremad kui kaine mõist
> us ja oma mõtlematuses tegin Sulle palju haiget. M
> itte, et ma enam Sinu vastu samu tundeid ei tunnek
> s, aga nüüd mõistan paremini Su sõpruse väärtust.
> Igatsen Sind väga! Kui ma midagi praegu ja kohe so
> ovin, siis seda, et saaksin Sinuga silmast silma v
> äga avameelselt ja ausalt rääkida, kui sõbraga.
Täitugu sinu ilusad soovid, mis on ausad selle inimesega. Kui tema ei tea sinu tundeid ja jätad kauemaks ootele, siis võib arvata sinust ei tea mida ja võib olla võib mõelda, et peab edasi eluga liikuma ilma sinuta. Saaks sa õige inimesega päriselt suhelda ailmast silma ilma tülitsemiseta, kui kumbki ei tekita tülitsemist, siis läheb kõik hästi, aga ära jäta teist ootele kauaks, teadmatusse. Edu korda minekutes õige inimesega, kellest siin mõtled!
Sullegi 08. oktoober 2013, kl 18.53 |
Tänud soojade sõnade eest! Ta teab niigi ja kui soovib tülitsemiseta suhelda, siis annab sellest ka teada. Teab ka minu valmisolekut suhtleniseks, olen talle sellest märku andnud. Küllap tuleb kui selleks valmis on ja ilma, et ma peaksin talle korduvalt märku andma. Ta on nutikas ja leiab viisi kuidas minuni jõuda, kasvõi pool-juhuslikult. Mina olen meist kahest otsekohesem ja see, kes otse ühendust võtab. Kui tema seda ei julhe või ei oska, leiab ta muu viisi kontakteerumiseks. Kõige alus on tahe.Edu Sullegi!
ei mõista 08. oktoober 2013, kl 18.59 |
Sullegi
mida veel oodata ja loota inimeselt, kes ei soovi sinuga tõsisematel teemadel vestelda ning manipuleerib sinuga? Miks sa lased endaga mängida ja igatsed taga inimest, kes sind ei hinda? Andsid inimesele mõista, et soovid suhet, ta ei vasta sulle otse ja keerutab, järelikult tema ei taha sinuga suhet.
Lõpeta ära, kaua sa mängid narri, milleks ennast pakkuda, kui sinust ei hoolita.
Minul ei ole sinust küll hea mulje jäänud, kerjad mehe tundeid ja tähelepanud ning teed ennast siin ohvriks, nõme.
mida veel oodata ja loota inimeselt, kes ei soovi sinuga tõsisematel teemadel vestelda ning manipuleerib sinuga? Miks sa lased endaga mängida ja igatsed taga inimest, kes sind ei hinda? Andsid inimesele mõista, et soovid suhet, ta ei vasta sulle otse ja keerutab, järelikult tema ei taha sinuga suhet.
Lõpeta ära, kaua sa mängid narri, milleks ennast pakkuda, kui sinust ei hoolita.
Minul ei ole sinust küll hea mulje jäänud, kerjad mehe tundeid ja tähelepanud ning teed ennast siin ohvriks, nõme.
Sullegi autorile 08. oktoober 2013, kl 19.05 |
Kas oled reaalis midagi teinud, rääkinud või mõtled, et siin peaks see inimene midagi tegema, sinuga suhtlema? Õiged jutud, suhtlused on ainult omavahel privaarselt. Ma toon lihtsalt näite: Kui inimene igatseb jne mind ja ma ei tea seda ja võib olla tean, et see inimene ei ole minust huvitatud, siis vaikin. Ma ei tea, mida inimene soovib ja seda hullem veel, kui peaksin siin endale ette kujutama, et inimene soovib siin suhelda minuga-milleks siin? See oli ainult näide, aga mitte, et ma ennast puudutatuna tunneks. Kuidagi keerutad siin oma jutuga. Hakka tegutsema päriselt ja on tulemusi, aga ära hõlju siin ainult oma mõtetega. Tunded võivad olla vastastikused sul temaga, aga pole sinu tegusid päriselt. Ootad, et siin suheldes ainult täidaks hinges tühja kohta? Seda on võimalik teha päriselt, aga mitte siin enam! Kardad ja kui kardad päriselt tegutseda, siis süüdista ise ennast, aga mitte kedagi teist! Armastusest lausutud sõnad mõtlemiseks ja tegutsemiseks, aga mitte siin mängimiseks!
mhmm 08. oktoober 2013, kl 19.13 |
Ära erutu, keegi ei ole midagi kerjanud. Mina ei ole temaga väga ammu juba ühendust otsinud. Tema ei suuda oma manipulatsioone lõpetada ja niipea kui temast kaugenen, lähevad käiku üsnagi naljakad meetodid. Helistamised ja sõbrataotlused jne. Pigem ei reageeri mina manipulatsioonidele, küll aga võin inimesega otse ja ausalt suhelda. Kui inimene ei hooliks, ei viitsiks ta mulle ka aastaid totakalt helistada ja minukaugenedes minuga meeleheitlikult kontakti otsida. Pealegi kui sa arvad, et siin erinevate nimede alt arvamuse avaldamine sind tundmatuksjätab eksid. Ma tean millal oled sina ja millal mitte. Ära siis ise ka ühendust võta kui siin labaselt sõimled. Tahad sõimu vastu? Ära siis nuta, eks :)
Pean õigeks 08. oktoober 2013, kl 19.14 |
Sullegi Kirjutas:
> Tänud soojade sõnade eest! Ta teab niigi ja kui so
> ovib tülitsemiseta suhelda, siis annab sellest ka
> teada. Teab ka minu valmisolekut suhtleniseks, ole
> n talle sellest märku andnud. Küllap tuleb kui sel
> leks valmis on ja ilma, et ma peaksin talle korduv
> alt märku andma. Ta on nutikas ja leiab viisi kuid
> as minuni jõuda, kasvõi pool-juhuslikult. Mina ole
> n meist kahest otsekohesem ja see, kes otse ühendu
> st võtab. Kui tema seda ei julhe või ei oska, leia
> b ta muu viisi kontakteerumiseks. Kõige alus on ta
> he.Edu Sullegi!
Kordan sõnu: Naine ei võta ise ühendust ja pean õigeks, kui mees ise võtab ühendust naisega, kui on veel millegist rääkida jne. Mina olen naine ja võin olla teadmatuses või mis iganes, siis ei otsi ise kontakti mehega, ega hala jne siin ja see on mõeldud päriselt reaalselt! Täiskasvanud inimesed, mehed käituvad, tegutsevad, kui on soovi midagi parandada-päriselt silmast silma rääkides, mitte virtuaalsel teel! Rahulikku meeleolu võiks sinul olla ja mitte ärrituda. Kauneid aegu sinu ellu õige inimesega päriselt!
> Tänud soojade sõnade eest! Ta teab niigi ja kui so
> ovib tülitsemiseta suhelda, siis annab sellest ka
> teada. Teab ka minu valmisolekut suhtleniseks, ole
> n talle sellest märku andnud. Küllap tuleb kui sel
> leks valmis on ja ilma, et ma peaksin talle korduv
> alt märku andma. Ta on nutikas ja leiab viisi kuid
> as minuni jõuda, kasvõi pool-juhuslikult. Mina ole
> n meist kahest otsekohesem ja see, kes otse ühendu
> st võtab. Kui tema seda ei julhe või ei oska, leia
> b ta muu viisi kontakteerumiseks. Kõige alus on ta
> he.Edu Sullegi!
Kordan sõnu: Naine ei võta ise ühendust ja pean õigeks, kui mees ise võtab ühendust naisega, kui on veel millegist rääkida jne. Mina olen naine ja võin olla teadmatuses või mis iganes, siis ei otsi ise kontakti mehega, ega hala jne siin ja see on mõeldud päriselt reaalselt! Täiskasvanud inimesed, mehed käituvad, tegutsevad, kui on soovi midagi parandada-päriselt silmast silma rääkides, mitte virtuaalsel teel! Rahulikku meeleolu võiks sinul olla ja mitte ärrituda. Kauneid aegu sinu ellu õige inimesega päriselt!
:) 08. oktoober 2013, kl 19.31 |
mhmm-le 08. oktoober 2013, kl 19.32 |
Pealegi kui sa arvad, et siin erinevate nimede alt arvamuse avaldamine sind tundmatuksjätab eksid.Ma tean millal oled sina ja millal mitte.
Ei tea sa midagi :)
Ehk olingi ma kunagi kellegi jaoks totakas, kes armastusest tema vastu helistas, kontakti otsis, igatses ning sõbra käe ulatas.
See mõtetu tõmblemine väsitas ja "mõistus tuli koju", enne olen üksi, kui kellegile korraks vaid ajaviiteks kaaslaseks.
Nagu öeldakse: "Milleks mulle klaverit, kui mängida ei oska ma, milleks mulle kavaleri, kui teistega käib ta"!
Nii meelheitel ma ka ei ole, ennast ja oma tundeid ma nii odavaks ka ei pea, et laseksin kellegil enda üle haledalt irvitada.
Ei tea sa midagi :)
Ehk olingi ma kunagi kellegi jaoks totakas, kes armastusest tema vastu helistas, kontakti otsis, igatses ning sõbra käe ulatas.
See mõtetu tõmblemine väsitas ja "mõistus tuli koju", enne olen üksi, kui kellegile korraks vaid ajaviiteks kaaslaseks.
Nagu öeldakse: "Milleks mulle klaverit, kui mängida ei oska ma, milleks mulle kavaleri, kui teistega käib ta"!
Nii meelheitel ma ka ei ole, ennast ja oma tundeid ma nii odavaks ka ei pea, et laseksin kellegil enda üle haledalt irvitada.
Kuidas nii? 08. oktoober 2013, kl 19.54 |
mhmm Kirjutas:
> Ära erutu, keegi ei ole midagi kerjanud. Mina ei o
> le temaga väga ammu juba ühendust otsinud. Tema ei
> suuda oma manipulatsioone lõpetada ja niipea kui
> temast kaugenen, lähevad käiku üsnagi naljakad mee
> todid. Helistamised ja sõbrataotlused jne. Pigem e
> i reageeri mina manipulatsioonidele, küll aga võin
> inimesega otse ja ausalt suhelda. Kui inimene ei
> hooliks, ei viitsiks ta mulle ka aastaid totakalt
> helistada ja minukaugenedes minuga meeleheitlikult
> kontakti otsida. Pealegi kui sa arvad, et siin er
> inevate nimede alt arvamuse avaldamine sind tundma
> tuksjätab eksid. Ma tean millal oled sina ja milla
> l mitte. Ära siis ise ka ühendust võta kui siin la
> baselt sõimled. Tahad sõimu vastu? Ära siis nuta,
> eks :)
Kus sa näed siin sõimamist ja kes sõimab? See juba näitab, et kujutad endale midagi ette, aga eksid. Ise teed endale olukorra raskemaks ettekujutustega, kui tegelik olukord polegi nii jube, kui ette kujutad endale.
> Ära erutu, keegi ei ole midagi kerjanud. Mina ei o
> le temaga väga ammu juba ühendust otsinud. Tema ei
> suuda oma manipulatsioone lõpetada ja niipea kui
> temast kaugenen, lähevad käiku üsnagi naljakad mee
> todid. Helistamised ja sõbrataotlused jne. Pigem e
> i reageeri mina manipulatsioonidele, küll aga võin
> inimesega otse ja ausalt suhelda. Kui inimene ei
> hooliks, ei viitsiks ta mulle ka aastaid totakalt
> helistada ja minukaugenedes minuga meeleheitlikult
> kontakti otsida. Pealegi kui sa arvad, et siin er
> inevate nimede alt arvamuse avaldamine sind tundma
> tuksjätab eksid. Ma tean millal oled sina ja milla
> l mitte. Ära siis ise ka ühendust võta kui siin la
> baselt sõimled. Tahad sõimu vastu? Ära siis nuta,
> eks :)
Kus sa näed siin sõimamist ja kes sõimab? See juba näitab, et kujutad endale midagi ette, aga eksid. Ise teed endale olukorra raskemaks ettekujutustega, kui tegelik olukord polegi nii jube, kui ette kujutad endale.
teadja 08. oktoober 2013, kl 20.04 |
teadja-le 08. oktoober 2013, kl 20.08 |
Uudistaja 08. oktoober 2013, kl 20.10 |
Küsimused manipuleerivale mehele 08. oktoober 2013, kl 20.12 |
Miks mängid inimesega, kes sind armastab, sinust hoolib? Kui enam ei ole võimalik inimesega mängida, siis oled pettunud ja süüdistad teist poolt ja nägematta oma vigu mis on tehtud. Kaotad väga palju, kui manipuleerid ja keerutad ainult-kord nii, kord naa, et sinust ei ole aru saada, mida tegelikult tunned, tahad? Kui igatsed inimest või armastad, siis ei tehta inimesele korduvalt haiget. Võid öelda, et on tahtmatult tehtud, siiski tehtud löögiga hinge, aga tuleb end valitseda, kui tahetakse koos olle ja mitte loopida mõtlemata sõnu, aga mitte lõhkuda ja teist süüdistada.
Lisa postitus