Palun ära tee endale tühjade lootustega haiget. See ei oe kindlasti sina, miks siin lugemas käin. Lugesin siin enne sind ja teen seda hooti ka nüüd. Lihtsalt huvitav on teada kuidas inimesed mõtlevad. Lugedes erinevaid probleeme tundub enda elu palju ilusam ja parem ning ei teki igasuguseid enesehaletsuslikke mõtteid. Tee mulle palun teene ja ära kujuta ette asju, mida tegelikult ei ole. Pole mõtet salaja nuhkida ja oletada. Ma tõepoolest olen oma eluga väga rahul ja ei mõtle sinust ei hea ega halva tundega. Üldse ei mõtle. Kena oleks kui sina sama teeksid ja oma elu korda seaksid. Elu on liiga lühike, et seda manipulatsioonidega raisata. Ma ei saa aru, miks sa endiselt nii väga erutud minu tegemiste peale? Ma ei torgi sind, olen sulle enda arust piisavalt selgelt öelnud, et aeg oleks üksteist rahule jätta, olen ka seda teinud. Mis sunnib sind ikka ja jälle sellesse vanasse ja mahakäinud teemasse sukelduma? Kibe teadmine, et ma ei teinud nii, nagu sina tahtsid ja lõpuks sinu sisse nägin? Või see et sa ei osutunud inimeseks, keda sind algselt arvasin olevat ja lõpetasin suhtluse? Ma ei saa aru mis sind häirib? Mida ma saaksin teha, et sa eintunneksnvajadust mind hambad ristis paigaldada ja saaksid aru, et ka sinul on üks elu, mis iga päevaga lüheneb ja mida võiksid elada täisväärtuslikult ja õnnelikult?