ehk loed uuesti mis kirjutasin?
""Ma ei ütle kunagi mööda vaid sinul on oma kaaslasega üht,teist jäänud rääkimata.Sinu enda teha oli alguses reeglid paika panna.Üks viga,mida suhtes tehakse on see?"Ma igatsen sinu järgi"?See pole veel armastus ega kahepoolsed tunded.Mõtlemine järgneb,et ongi elu"armastus"leitud."" -- ee, mis? ära aja naerma, minu südamesse on vägagi keeruline tee.. ja kõik me ütleme tahest tahtmata määda, teeme vigu, keegi pole täiuslik! :P Minule pole kordagi midagi vihjatutki, et keegi vastaks reaalis vms, oli vaid mingi rippuv jutt õhus ja pidin tegema omad järeldused.. leidma vastused ise.. ja seda mitte nüüd kohe paugu pealt, hoiatavaid märke andsin korduvalt.. kokkuvõte jäigi, et mina väärtustasin üle teda, seda sõprust ja kõike muud.. minu mitteusaldamisel on põhjused! Ei tea, meeste poole nüüd küll ei tõmba, kust kohast seda välja lugesid, ei tea, aga jah, kergem on endasse tõmbuda.. sest usaldus on minujaoks õrn.. järjekordselt õrnem! Süüdistangi end selles, et vastu tulin ja ei läinud alguses, süüdistan end tundmises, vihkan neid tundeid.. periood täis valu.. lolli lootust.. üksindust.. eemal..
nähes kuidas kõik laguneb, kõik on untsus aga ei, väideti vastupidi, aga.. käituti teisiti.. jäeti välja, ei märgatud.. tundsin end väikesena ja tegin lõpuks otsuse, et aitab.. mina pean nägema temas vaid puhtust head, tema võib mind tembeldada kuidas ise tahab.. No polegi midagi teha, sest lõpuks tuli välja, et olin loll, tõsi.. kuidas ma ei näinud seda mis toimub! Äkki lihtsalt katsetas, testis, pani närvid proovile, umbes et, las piinleb, kas saadab peese jne nagu iga 3 mees või mitte.. Oeh.. siit on pikk maa hingehaavade tervenemiseni, kui üldse..