Saatmata kirjad
Kallis, kas Sa tead..?

eelmisele 20. oktoober 2014, kl 13.56
http://www.youtube.com/watch?v=qxy55ADE7Lg

Mul pole midagi salajast. Armastan Sind otse ja palavalt.

Kaugelt küll pean armastama...

eelmisele eelmisele 20. oktoober 2014, kl 19.40
mina armastan ka!

hmm 20. oktoober 2014, kl 19.52
ma ka armastan kaugelt, kuid olen väsinud ootamast. nii kaua aega võtab see lähenemine, et ei saa enam aru, kas on ootamist väärt või olen asjadest valesti aru saanud. ehk sa ei tahagi mind?
kui näed, et olen edasi liikunud, anna andeks, ootasin kaua. vajan lähedust, mitte ainult seksi näol, vaid lihtsalt romantilist lähedust ja soojust, kuhu kuulub ka seks. ma ei ole aseksuaalne. ei kavatse liikuda edasi ainult seksi eesmärgil, vaid ootan inimest, kellele meeldin ja kes meeldib mulle :) kõige rohkem tunnen puudust suudlemisest. ei ole kedagi kunagi petnud ja ei kavatsegi :)

viimasele 20. oktoober 2014, kl 20.11
Kui kedagi ootad siis tuleb rääkida õige inimesega reaalis. Vale suhtumine, et kõik loevad sinu kirjaridu? Inimesega räägi ikka otse!
Meeldimisest on üksi vähe, selleks on rohkemat vaja!

hmm 20. oktoober 2014, kl 20.26
kui mulle piisaks meeldivusest, miks see vale on?
kooselu ma ei saa praegu pakkuda.
kui võtad mu endale, olengi ainult sinu, sest mu hing kuulub sulle, oled mu jaoks kõige erilisem inimene :)
sa ei kujuta ette, mitu korda olen võtnud hoogu, et seda öelda, aga kahjuks ei ole õnnestunud, sest kardan, et naerad mu välja :) kuna võimalusi on olnud ja sa ei ole ise jutu teinud, eeldan, et minu armumine on ühepoolne.

väike arvamus 20. oktoober 2014, kl 20.37
Sellises vanuses ei käi asjad enam nii lihtsalt. Jooksen kaasale sülle ja ongi kogu ilu,võlu ja suur armastus? Ei ole nii?
Rääkimist on rohkem kui ainult ühega. Kas seda peab ka meelde tuletama? Sellist asja peaks ikka inimene teadma!

väike arvamus 20. oktoober 2014, kl 20.49
Miks ei saa? Seda hoogu võtmist oleks tahtnud ammu kuulda,jah just nimelt kuulda? Hääletu tel. peab ükskord rääkima hakkama? Kus sina siis pool ajast oled?

hmm 20. oktoober 2014, kl 20.50
põlved lähevad nõrgaks ainult sinu pärast, teised mulle ei mõju. sinu hinge avarused ajavad hirmu nahka, arvan, et kui kunagi kutsud mind, siis jätangi kõike sinna paika ja ongi ilu, võlu ja suur armastus :)
kui palju aega eeldab see vanus?
sa ei pea mulle tegelikult vastama, sest sa ei ole see, kellega räägin, appi, ma olen nii kadunud hing, millal ma kord sinust üle saan?

väike arvamus 20. oktoober 2014, kl 20.56
Ei saagi!
Kas sina ise nende vanust ikka tead? Kellega rääkima pead?

... 20. oktoober 2014, kl 21.04
Homme istun keset merd? Kas istud koos minuga?

hmm 20. oktoober 2014, kl 21.14
nende? miks mitmuses?
saan ikka küll üle, sest ei suuda ennast põletada, enam ei ole jõudu, sinuga põlen nii eredalt ja valusalt, see hirmutab mind. oled liiga vaba mulle vastamiseks, sa ei loobu vabadusest, oled seda korduvalt mulle ju öelnud. lasen sul olla vaba, ära keela mulle palun sama.

... 20. oktoober 2014, kl 21.20
Kust sa võtad, et ma vaba olen?

... 20. oktoober 2014, kl 21.27
Ma ei lepi 1/2-k eluga. Soovin 101% ja leian minagi,kes seda mulle pakkuda suudab.Kuna täna ka tähtpäev siis,jätan lõplikult selle koha maha!

... 20. oktoober 2014, kl 21.34
Vabandust,ei ole mitmuses. Peale sinu on veel keegi,kellega rääkima peaks. Kuidas sa ise sellest aru ei saa?
Vabandust,vihje saatsin kuna see oli vajalik!

hmm 20. oktoober 2014, kl 21.40
ma saaks pakkuda ka 120% kui sa vaid kutsuks :) selles ongi asi, et tegelikult sa ei taha mind, olen lihtsalt su mängukann. aga ehk see teeb selgemaks asja küll, kui sa vaba ei ole.

eelnevat lugedes 20. oktoober 2014, kl 21.48
kui mind kutsud sa...siis läbi öö tulen...:)

... 20. oktoober 2014, kl 21.53
Ma kutsusin sind,sa ei tulnud. Olin selleks valmis aga sina polnud...Ning mina ei teadnud, milles asi. See ei oma ka enam tähtsust. Kui ükskord öeldakse, peaks inimene aru saama. Selline on kasvatus, kuidas kellelgi?
Teist korda enam ei kutsuta. Seda puhast ja lihtsat inimest enam ei ole? Ma ei tea,millisest kohast võtad selle mängimise? Jäägu sulle oma mängumaa alles!

tõesti imelik 20. oktoober 2014, kl 22.07
Ütleb üks kord ja kõik...nagu prantsuse komöödia:) Ime üldse, et mõni armunud paar kokku saab!

... 20. oktoober 2014, kl 22.16
Juht ei saa endale vigu lubada. Ei töös ega eraelus. Jäta meelde või kirjuta üles!

hmm 20. oktoober 2014, kl 22.16
mängimist ei harrasta ja kes meist puhas on?
olen istunud vahel autos ja mõelnud, et tulen. õnneks või õnnetuseks on midagi, mis kinni peab. Sest sa ei ole ju vaba? saladusi sul jätkub, oled ise ka veidi mängur
kutset ma kahjuks ei kuulnud, anna andeks. kui püüdsin sulle rääkida oma tunnetest, keerasid pea ära ja tegid näo, et ei saa aru ja mu sõnad jäidki ütlemata.
kõige rohkem tegid haiget ütlemata sõnad, aga kui sa ei tahtnud neid kuulda, lihtsalt leppisin sellega ja püüan edasi elada :(

... 20. oktoober 2014, kl 22.30
Ma kutsusin sind külla, et kõigest rääkida. Loe siis tihedamini oma postkasti ja mms - e?
Ütlesin "V"-,et sügistormidega tuleb? Ma pole veel alla....d? Kuidas küll peab kõik ette kirjutama ja ütlema? Sa ei loe midagi ega saagi midagi teada? Kõik see paar aega olin kokku-kukkumas? Kahju,et loogilist mõtlemist osta ei saa!
Kõik kontaktid on sinul teada!

hmm 20. oktoober 2014, kl 22.38
hakkan vist hulluks minema, räägin siin sinuga, kes oled mulle võõras :)
ära nüüd solva mind, ei ole su kirju kätte saanud. külla olen ise ennast kutsunud, sina olid üsna ükskõikne, siis jätsingi tulemata, sest päris lolliks ka ei taha ennast teha

löödud 20. oktoober 2014, kl 22.42
loen teie postitusi ja mul on kahtlus, et neid olen siin mina ise postitanud, kuigi olen alati kindel olnud, et kahte sarnast olukorda ei saa olla.

H 20. oktoober 2014, kl 22.44
Head ööd kõigile!

hmm 20. oktoober 2014, kl 22.46
kullake löödud, neid on palju rohkem kui kaks. õnnetu armastus on levinud tunne siin maailmas.

löödud 20. oktoober 2014, kl 22.58
kas kõik õnnetud armastajad on õnnetud ühtemoodi, kõik õnnelikud armastajad aga õnnelikud igaüks isemoodi?:)

hmm 20. oktoober 2014, kl 23.07
kõik õnnelikud on sarnaselt õnnelikud :) näevad ainult armastatu silmade sära ja tunnevad kuidas hingesoojus südant täidab.

autorile 20. oktoober 2014, kl 23.13
Ei ole see on Lev Tolstoi, kes ütles, et õnnelikud perekonnad on õnnelikud ühtemoodi ja õnnetud perekonnad on isemoodi vms, sellega algab ka "Anna Karenina"

eks see elu kord ole nii

elu 20. oktoober 2014, kl 23.16
hmm Kirjutas:
-------------------------------------------------------
> ma ka armastan kaugelt, kuid olen väsinud ootamast
> . nii kaua aega võtab see lähenemine, et ei saa en
> am aru, kas on ootamist väärt või olen asjadest va
> lesti aru saanud. ehk sa ei tahagi mind?
> kui n
> äed, et olen edasi liikunud, anna andeks, ootasin
> kaua. vajan lähedust, mitte ainult seksi näol, vai
> d lihtsalt romantilist lähedust ja soojust, kuhu k
> uulub ka seks. ma ei ole aseksuaalne. ei kavatse l
> iikuda edasi ainult seksi eesmärgil, vaid ootan in
> imest, kellele meeldin ja kes meeldib mulle :) kõi
> ge rohkem tunnen puudust suudlemisest. ei ole keda
> gi kunagi petnud ja ei kavatsegi :)

Tänan, et vähemalt ütlesid välja. Ka mina ei ole aseksuaalne inimene, vajan lähedust, vajan romantikat, vajan sooja ja armastavat inimest enda kõrvale. Ma ei ole tehtud ei kivist ega marmorist. Vabanda.

küllap vist ehk 20. oktoober 2014, kl 23.18
Kaugelt küll pean armastama, aga see on kohati täitsa piin, vajan seda, et ma saaksin ennast kellegagi jagada, vajan seda, et ma oleksin vajatud, et ma oleksin kellegi jaoks eriline, et mul oleks keegi kelle sooja kaissu pugeda. Nii on. Ma ei saa ennast eriata. Ja tean, et sinagi ei saa.

Elu on kord selline. Vist nii on.
Lisa postitus
Autor:
Sinu e-posti aadress:

Selleks, et lisada oma postitusele pilt, video või pildialbum, kopeeri postituse väljale pildi, video või albumi aadress.

Näiteks:
  • http://pilt.delfi.ee/picture/2715753/
  • http://video.delfi.ee/video/vRze7Wd9/ või http://www.youtube.com/watch?v=KF0i_TyTtyQ
  • http://pilt.delfi.ee/album/170457/
Pane tähele! Lingid on aktiivsed ehk klikitavad ainult sisse loginud kasutajate postitustes! Lisada saab vaid Delfi Pildi fotosid või albumeid ning Delfi Video või Youtube'i videoid! Fotod, galeriid või videod on nähtavad ainult sisse loginud kasutajate postitustes!
Lisa postitusele link, pilt või video!