Saatmata kirjad
Kallis, kas Sa tead..?

mmmmmmmmm 26. oktoober 2014, kl 09.53
Ikka. Tule! Tegin sõrnikuid ka.. :)

mmmmmmmmm 26. oktoober 2014, kl 09.55
Sa oled nii kreisi, samas ma olen ise samasugune, mündi kaks külge. hihi

Sulle 26. oktoober 2014, kl 09.56
Muudad mind rõõmsakaks, õnnelikuks ja energiliseks!!

Sulle 26. oktoober 2014, kl 09.57
http://www.youtube.com/watch?v=w7iZs8LZ9Gs

Armastan Sind! 26. oktoober 2014, kl 10.02
Kohe lendan kui siit unistuste maailmast välja rabelen. Tegelikult tahaksin siia maailma Sinuga koos jäädagi. Siin oled Sina, nii soe ja õnnelik, siin oleme meie kahekesi koos oma suudluste ja armastusega. Mõtlesin, et mida ma sel aastal Jõuluvanalt sooviksin. Ma soovin Sind, täpselt nii, nagu mitmel varasemal aastal, aga siiani ei ole ta mulle Sind tuua saanud. Ma ei anna alla, ükskord ta peab ju murduma ja mulle Sinu tooma. Me ühised hommikud ja igapäevategemised, kirglikud suudlused ja unistused. Sinuga koos tundub kõik võimalik ja lihtne, Sa suudad mullepakkuda seda, mida mu keha ja hing vajavad, sest Sa vajad täpselt seda sama.
Ahhh, sõrnikud...mmmm, Sa oled imeline! Kui unistustesse piisavalt uskuda, saavad nad ühel päeval teoks.
Panin mõne aja eest taskusse ühe roosa kivi ja soovisin enda ellu unistuste kaaslast. Kui hakkasin soovi detailsemalt lahtimõtestama, kirjeldasin SIND.

kle teie võltsid segatuste külvajad 26. oktoober 2014, kl 10.06
Kui Su soov on tuua rahu ja harmooniat maailma, siis Sul on vaja alustada rahu ja harmoonia leidmisest
oma südames.
Rahust rääkimine on aja raiskamine.
Sul on vaja otsida ning leida see rahuteadvus, mida mitte miski ega mitte keegi ei suuda häirida,
ning siis püsida selles.
Selles teadvuse seisundis Sa oled tõhus ning aitad tuua rahu ja tasakaalu paljude ellu.
Tunneta rahu ja harmooniat kõigepealt enda elus ja siis puudutab ja muudab see tunnetus paljude elusid, nagu visataks väikesesse tiiki kivi, millest lähtuvad üha laienevad lained.
Nagu külvad, nõnda lõikad.
Kui Sa külvad ebakõla ja segadust, siis Sa ka lõikad seda, kuid kui Sa külvad rahu ja tasakaalu, siis rahu ja tasakaalu saak tuleb rikkalik mitte ainult Sinu, vaid kõikide nende hingede jaoks, kellega Sa kokku puutud.

(Eileen Caddy)

:) 26. oktoober 2014, kl 10.07
Ähhh, kreisi ongi lahe ju. Ei lase sügisel külmaga meid hanguda, talvel jäätuda ja suvel liigselt kuumeneda. Muidugi me armastame teineteist ja meil on lihtne seda teha, sest oleme terviku 2 poolt ja kes siis ennast ei armastaks.
Muide, see vastastikune üksteise käimatõmbamine toimis esimesest hetkest peale. See oli kohe õhus ja tajutav, me vaid haarasime teatud hetkedel sest kinni ja lasime, esmalt küll arglikult, ennast sest kanda. Teadsin juba siis, et kuulun Sinu kõrvale. Musi veel ja veel...

suudle mind homme 26. oktoober 2014, kl 10.09
Kuhu ma tulema pean?:)

Sulle 26. oktoober 2014, kl 10.12
Su kirjaread muudavad mind õnnelikuks..tore on teada, et ma Sinu jaoks oluline olen..oled minu jaoks ka väga oluline ! :)

Mul on juhtunud sama, kui olen hakanud parimat kaaslast endale ette kujutama, kujutan ikka ja jälle Sind :)
Musimusi!
Soojust Sinu päeva ja tegemistesse!

Armastan ja igatsen Sind väga, kallis! :)

Sulle 26. oktoober 2014, kl 10.14
:) Kirjutas:
-------------------------------------------------------
> Ähhh, kreisi ongi lahe ju. Ei lase sügisel külmaga
> meid hanguda, talvel jäätuda ja suvel liigselt ku
> umeneda. Muidugi me armastame teineteist ja meil o
> n lihtne seda teha, sest oleme terviku 2 poolt ja
> kes siis ennast ei armastaks.
> Muide, see vasta
> stikune üksteise käimatõmbamine toimis esimesest h
> etkest peale. See oli kohe õhus ja tajutav, me vai
> d haarasime teatud hetkedel sest kinni ja lasime,
> esmalt küll arglikult, ennast sest kanda. Teadsin
> juba siis, et kuulun Sinu kõrvale. Musi veel ja ve
> el...

Minu arust me suvel kuumeneme ka üle..:P

Sulle 26. oktoober 2014, kl 10.16
suudle mind homme Kirjutas:
> Kuhu ma tulema pean?:)

Kuhu Sa tulla tahaksid? Tule vähemalt nii lähedale, et saaksid haarata mu käest...

:) 26. oktoober 2014, kl 10.23
Ehk tekib ülekuumenemine sellest, et me ei saa oma energiaid siduda ja puudub maandus. Minus pesitseb kindel veendumus, et ülespaisutatud energia peab leidma maanduse, muidu võib ta palju pahandust teha. Ja maandada saame me üksteist ainult koos olles. Siinkohal pean silmas nii emotsionaalset kui ka füüsilist maandust, vastavalt olukorrale ja vajadustele.
Armastan Sind niiiiii palju!
Lendan Sinuga kaasas kui oma tegemisi toimetad ja kannan Sind omakorda südames omadel toimetustel. Sa oled parim, mis minule kunagi osaks on saanud! Ma ei karda enam ennast Sinuga ja Sinusse kaotada, ehk sellest ka sisemiste blokeeringute langemine. Tean, et vaid Sina suudad mulle pakkuda seda, mida ma elus tõeliselt vajan!
Suudleme(keelega) :)))

:) 26. oktoober 2014, kl 10.25
Mul on neli plaani meie homseks kohtumiseks. Praegu kaalungi, et millistneist kaäiku lasta. Kõik neli on sellised pöörased, aga hea, et Sulle pöörasus meeldib :))))
Jah, ma tulen, sest nii igatsen Sind!:)

:) 26. oktoober 2014, kl 10.31
Ütle sobiv kellaaeg ja ma tulen sinna, kus ma Sinu eest põgenesin, kus me pilgud viimati kohtusid. Leia mind sealt üles, kallis :)

Sulle 26. oktoober 2014, kl 11.00
:) Kirjutas:
> Ehk tekib ülekuumenemine sellest, et me ei saa oma
> energiaid siduda ja puudub maandus. Minus pesitse
> b kindel veendumus, et ülespaisutatud energia peab
> leidma maanduse, muidu võib ta palju pahandust te
> ha. Ja maandada saame me üksteist ainult koos olle
> s. Siinkohal pean silmas nii emotsionaalset kui ka
> füüsilist maandust, vastavalt olukorrale ja vajad
> ustele.
> Armastan Sind niiiiii palju!
> Lendan
> Sinuga kaasas kui oma tegemisi toimetad ja kannan
> Sind omakorda südames omadel toimetustel. Sa oled
> parim, mis minule kunagi osaks on saanud! Ma ei k
> arda enam ennast Sinuga ja Sinusse kaotada, ehk se
> llest ka sisemiste blokeeringute langemine. Tean,
> et vaid Sina suudad mulle pakkuda seda, mida ma el
> us tõeliselt vajan!
> Suudleme(keelega) :)))

I know you.

+ 26. oktoober 2014, kl 11.11
http://www.youtube.com/watch?v=E7SyjOX44UY
armastan seda laulu..

Ainult Sinule! 26. oktoober 2014, kl 14.18
Keegi ei tunne sinu + ja - paremini kui mina!

I know You 26. oktoober 2014, kl 14.53
Nõus. Aga mida sa selle teadmisega peale hakkad? Teadmised üksi on kasutud kui neid ei rakenda. Usun, et ka mina tunnen Sinu + ja - paremini kui keegi teine.
Homme jakutan Sulle vastu, et ulatada omalt poolt lepituseks käsi. Kui Sa seda vastu ei võta, ei tule ma enam teadlikult kohta, kus võiksime kohtuda ja liigun oma eluga edasi. Ma ei tule liiga lähedale, jätan Sulle piisavalt ruumi ennast turvaliselt tunda ja piisavalt vabadust otsustada, kas võtad mu käe vastu. Elu koosneb valikutest ja mida paindlikumad me valikudi tehes oleme, seda rohkem on meil endil võimalus edasi valida. Jäikkus piirab ja pidurdab ka valikuvõimalusi. Südapäeval ulatan Sulle käe...

J-le 26. oktoober 2014, kl 15.57
Ootan Sind, kallis :)

A.

:))) 26. oktoober 2014, kl 16.03
Ma armastan Sind kallis A!

J. 26. oktoober 2014, kl 16.09
Tulen, kallis A! :)

A. 26. oktoober 2014, kl 16.19
Tore kuulda :)
Mõte ühisest elust tekitab minus nii sooja tunde! :)
Armastan Sind väga kallis J. :)

J. 26. oktoober 2014, kl 16.26
Isegi kui see Sind rutiinist välja veab ja kohustusi juurde tekitab?:)
Mina olen Sinuks ja ühiseks eluks valmis. Aastad on paljugi õpetanud, eriti 4 viimast aastat. Ennast pidevalt poolitades elad poolikut elu, millel ei ole sügavamat mõtet.

A. 26. oktoober 2014, kl 16.49
Sina ei ole ju ometi kohustus minu jaoks...

J. 26. oktoober 2014, kl 17.08
Ahh, Sa kohe oskad alati olla ja öelda:) Ma usun, et meie kummagi elu teeb suure pöörde ja see pööre saab olema ainult paremuse poole. Meil on tahe ja meil on usk, kõik muu on vormistamise küsimus. Meie kummagi eelnev elu on meid karastanud ja õpetanud olemaks pühendunud ja hea kaaslane. Ma tahan olla Sulle kõike seda, mis teeb Sind õnnelikuks, paneb rahulolevalt naeratama ja öösel sügavalt magama. Kire teemat ma siinkohal väga detailselt ei lahkaks, tead seda niigi :)
Kalli!

Ainult Sinule! 26. oktoober 2014, kl 17.14
See teadmine on väga oluline, et edaspidi teineteist paremini üllatada. Oma ellu harmooniat ja tasakaalu hoida...kõik see aeg olen hoidnud? Kellegi jaoks ja ootan ka vastupidist austust. Muidu pole järgmisel sammul enam mõtet?
Olen hetkel haige ning ootan siiralt ja uks on lahti...!
Kedagi otsima enam ei hakka, pole enam selles vanuses!

nonii 26. oktoober 2014, kl 17.22
Kas see haige tähendab, et ma ei peaks tulema, sest Sina ka ei tule?

eelmisele 26. oktoober 2014, kl 17.31
Ega ma ei hammusta,uks on lahti...Olen lootnud ainult endale, mitte kellegile teisele.

mõtle mida sa tahad 26. oktoober 2014, kl 17.34
Kui see oli järjekordne testimismäng, siis kahjuks ei tulnud see meie omavahelisele usaldusele kuidagi kasuks. Kui Sa ei ole valmis mulle otsa vaatama, siis nii ütlegi ja ma ei heida seda ette. Vähemasti jääksid ausaks. Tead niigi, et sellised mängud on minevik ja meie tulevikku ei kuulu, parim, mida nad kaasa toovad, on südamevalu. Kui soovid ausust ja austust, tuleb ise ka aus olla ja austada.

to eelmisele 26. oktoober 2014, kl 17.39
Kooselu on koostöö, mis tähendab vastastikku lootmist, võtmist ja andmist. Piire on piket aega katsetatid, aga see ei saa ka lõputult kesta, kui katsetamisega ei kaasne usaldust, siis ei saa ka ühist elu luua.
Miski ega keegi ei kohusta Sind tulema. Omad järeldused teen ma hoome ise ja teed ka Sina. Üle kõige usun ma vabasse tahtesse ja austusesse, ilma milleta ei loo ma ühtegi suhet. Selle on elu mulle väga karmilt selgeks teinud.
Lisa postitus
Autor:
Sinu e-posti aadress:

Selleks, et lisada oma postitusele pilt, video või pildialbum, kopeeri postituse väljale pildi, video või albumi aadress.

Näiteks:
  • http://pilt.delfi.ee/picture/2715753/
  • http://video.delfi.ee/video/vRze7Wd9/ või http://www.youtube.com/watch?v=KF0i_TyTtyQ
  • http://pilt.delfi.ee/album/170457/
Pane tähele! Lingid on aktiivsed ehk klikitavad ainult sisse loginud kasutajate postitustes! Lisada saab vaid Delfi Pildi fotosid või albumeid ning Delfi Video või Youtube'i videoid! Fotod, galeriid või videod on nähtavad ainult sisse loginud kasutajate postitustes!
Lisa postitusele link, pilt või video!