Saatmata kirjad
Kallis, kas Sa tead..?

:) 26. oktoober 2014, kl 17.58
Kui Sa ei ole valmis uuele tasandile liikuma, siis on see minu jaoks ok, ikkagi Sinu valik ja otsus. Kurb küll, aga ma ei saa seda kahjuks ka muuta. Mõistan, et Sinul on selleks omad põhjused. Mina aga olen liiga kaua üksi külmetanud ja ei ole nõus enam vanal tasemel, mis on ilmselgelt ennast ammendanud ja kitsaks jäãnud, edasi olema. Ma tahan ja pean edasi liikuma. Usun, et mõistad ka mind. See on ka põhjus miks tulen, et selgust saada, kuhu suunas liikuma hakkan.
Head paranemist!

J. 26. oktoober 2014, kl 18.49
Kui kahtled, ei ole Sa valmis pühenduma. Mina aga ei ole valmis pühenduma kahtlejale. Oleme teineteise suhtes ausad ja austame kummagi valikuid, isegi kui need peaksid haiget tegema.
Ole tubli kallis!

J. 26. oktoober 2014, kl 18.59
Ma armastan Sind väga, aga see ei toimi kui me üksteist ei austa. Kahjuks. Sa oled imeline inimene. Kahjuks ei piisa alati armastusest :(

hmm 26. oktoober 2014, kl 19.09
Kahtlused on inimlikud :)
Tule, kallis :), saad teada, kuhu liikuda. Liikumissuund on väga oluline, sest aega pole palju jäänud...

Ma liigun ka ja jätan oma armastusega hüvasti, püüan tast terveks saada ja kinkida endale rõõmu olla õnnelik. Kahjuks ei ole temaga see võimalik. Tunnen kurbust ja soovin talle südamest, et ta leiaks armastust. Selgusele jõudsin vaadates silma ja sosistades. Järsku hakkas külm ja kõle, sest sosistasin üksi. Ei, ei ja veelkord ei... kurb, kuid vajalik edasiliikumiseks. Hüvasti, mu arm :)

hüvasti 26. oktoober 2014, kl 19.21
Pole põhjust tulla. Säästan ka Sinu jalavaeva. Aga uks hoia hoolega lahti, sest iial ei tea kes sealt sisse võib astuda, äkki see kõige " õigem", kes pole siiani veel uksest juhtunud mööduma. Kindlasti ta kunagi tuleb, olgu siis või 50 aasta pärst. Senikaua oota ja ära kuhugi mine. Oota kannatlikult, ootamine tasub ennast ära. Ka kaks kuud õnne eluõhtul on vaeva väärt!
Musi kullake!

Ainult Sinule! 26. oktoober 2014, kl 19.32
Kas see on sinu vanusest tingitud, et elus kõikidest asjadest valesti aru saad? Mina pole ju selles süüdi? On nii?
Oled viimased paar aega puhas ja puutumata olnud? Ainult siis on mõtet tulla???

Kui homme sind pole 13.00 hariduse parklas siis ära näe enam vaeva. Väga tahan näha, millise näoga sina otsa vaatad?

mhmm 26. oktoober 2014, kl 19.50
Kahjuks läks see rong ära. Suhe, kus puudub austus ja teisega arvestamine, on ette surnud suhe ja sellisest ma huvitatud ei ole.

J to A 26. oktoober 2014, kl 20.03
Puhas ja puutumatu olnud, alles siis on mõtet tulla!? Uskumatu! Arvad tõesti, et sellise türanni ja diktaatori juurde tahaksin tulla!? Tead, jätammind lihtsalt rahule. Sul oma elu, minul oma. Mina sinu ellu ja tegemiatesse ei sekku ja lasen sul vabalt oma "õiget" oodata. Lase sinagi minul oma ellu leida keegi, kellega koos olla õnnelik, jagada rõõme ja kirge. Sina selleks ei sobi ja mina ei sobi ka sinule.
Hüvasti!

Meie 26. oktoober 2014, kl 21.11
Aga palun, anname iseloomustuse ka veel kaasa!
Elu ei käi sinu reeglite järgi ning millal sinul aega on?
Ei ole sinule kõik lubatud ja pole keegi sind seganud. Arvasid, et on sinule tagavara nr - keda vajadusel võtta???
Eksid Kallike!

tõmba endale vesi peale! 26. oktoober 2014, kl 21.40
Eks minagi salaja looda, et ehk tuleb keegi pikem ja seksikam ja tervema psühhikaga minu ellu. Hoian vaikselt tagaukse lahti, mine tea kes võib mööda minna. Keegi kes teeb nipsust mu õnnelikuks ja on täpselt selline, millist olen oma ideaalis kujutlenud. Kõik, kes lati alg läbi mahuvad ongi tagavara variandid. Lihtsalt nii kõrged ideaalid on minul ja sealjuures polenoluline kui sekka mõnele ullikesele haiget teen ja tema südame murran, ise on süüdi, et minusse armus. Minu jaoks on tähtis vaid minu vankumatu ideaali otsing.

mööduja 26. oktoober 2014, kl 21.58
tõmba endale vesi peale! Kirjutas:
-------------------------------------------------------
> Eks minagi salaja looda, et ehk tuleb keegi pikem
> ja seksikam ja tervema psühhikaga minu ellu. Hoian
> vaikselt tagaukse lahti, mine tea kes võib mööda
> minna. Keegi kes teeb nipsust mu õnnelikuks ja on
> täpselt selline, millist olen oma ideaalis kujutle
> nud. Kõik, kes lati alg läbi mahuvad ongi tagavara
> variandid. Lihtsalt nii kõrged ideaalid on minul
> ja sealjuures polenoluline kui sekka mõnele ullike
> sele haiget teen ja tema südame murran, ise on süü
> di, et minusse armus. Minu jaoks on tähtis vaid mi
> nu vankumatu ideaali otsing.

Haiglane! Soovin edu ideaali otsingutel! Kas sa arvasid, et siin kohtad ühte ja õiget?
Asjad räägitakse selgeks reaalis. Olge reaalsed inimesed!
Vähem rõhku foorumisse ja elu reaalis võib õnnestuda!

eelmisele 26. oktoober 2014, kl 22.00
Kas midagi targemat pole teha? Endalt küsin sama (kui siia kirjutada )

eelmisele 26. oktoober 2014, kl 22.07
Kusjuures siin võib väga targaks saada. Vähemasti olen ma mõne inimese kohta väga palju õppinud, kohe nii palju, et seda inimest päriselus enam kohata ei taha.
Ja veel. Eks ma ikka saan varsti "puhtaks", ainult et mis kasu sinul sellest? Edasi otsin ainult ideaali ja vähemaga ei ole mõtet jamada. Niisama mängida ju võin nende ullikestega, kes võrku langevad, aga sedagi vaid ajatäiteks, et oma ego silitada. Mis neist hiljem saab? Ausalt poogen, oma viga, et siin jõlguvad või minu teele ette jäävad.

hmm 26. oktoober 2014, kl 22.19
mis tüli siin nüüd lahti on? :) Puhtus hinges võiks ikka olla, kui asutakse koos teele :)

mina saingi oma vastuse reaalis, siin lihtsalt jagasin kurbust. Kahjuks ei ole lähedast, kellega reaalis sellest rääkida.
Kurb, et minu ülivõimas tunne on ühepoolne... Inimene, keda armastan, jääb alati mulle kalliks ja eriliseks. See, et ta ei vasta mu tunnetele, ei tee teda hingelt väiksemaks. Ta puudutas mu südant ja olen talle tänulik. Eks see mõru hetk oli avastada, et ma üksi, aga jällegi vajalik selgusele jõudmiseks ja edasiliikumiseks. Ideaalsust ei ole ei minus, ega temas. Mõlemad inimesed :)
Olge kallid ja hoidke lähedasi :) need võivad minna iga hetk.

seda 26. oktoober 2014, kl 22.33
ebastabiilsust on päris huvitav jälgida.

nõustun 26. oktoober 2014, kl 23.08
Ebastabiilsust on huvitav jälgida. Tegin endalegi märkmeid.
Minevikku pole asja ja sinna tagasi ka ei lange :)
Kõik, mis ees on hea ja uus...

mina 26. oktoober 2014, kl 23.09
Ma pole kunagi varem olnud nii kindel.

sügelevad näpud 26. oktoober 2014, kl 23.11
Katsu siis oma uute tuultega vanadest arvutitest ja telefonidest oma näpud eemaale hoida.

M 27. oktoober 2014, kl 08.57
Ei ole enne targaks saanud ega saa ka pärast targaks.Õnnelik sina olla ei oska, ei enne ega pärast mind. Seega otsi vigu endast. Samad sõnad!
Kaunist päeva jätku kõigile!

Ps! Küll on huvitav endaga dialoogi siin pidada??!

soojus 27. oktoober 2014, kl 09.12
Sinu lõputu kriitika ja süüdistamine on teinud sinust üksiku inimese, kellejuurest põgenetakse ja kellega päriselt koos olla keegi ei taha. Kriitaka on kui suur anum mürki, mida inimesed pelgavad ja mis mürgitab ka kõige ilusama tunde. Omad valikud teeb igaüks ise, kes valib elus rõõmu ja soojuse, kes külmetab kriitikaga enda ümbert kõik elava. Ju on tegu halbade geenidega, mida eelmisele põlvkonnale etteheidetakse, mille eest põgenetakse, aga mis on samas nii magus relv, mida teiate inimeste allutamiseks kasutatakse. "Surnud üksinduse ringist" väljamurdmiseks peab loobuma armsaks saanud relvast, aga nõrk isiksus vajab kriitika relva kui karku, mille toel edasi liikuda.
Kena sügist!

M 27. oktoober 2014, kl 09.29
Vaatamata sinu ükskõiksusele on minul alati soe. Ja kellelgi teisel veel. Meil on kõik olemas, millest unistasin ning millest sina keeldusid. Vormi enne ennast ideaalseks siis hakka teisi loopima. Lihtsam on valida selline, kes keelest ka aru saab. Enam õpetama ei pea...!

mul on 27. oktoober 2014, kl 09.31
Parem on kriitikaga reaalses elus kui mingis valede allakäigu mullis.Sina proovi seda teist varianti ja mina esimest.Ongi asi lahendatud.

soojus 27. oktoober 2014, kl 09.36
Tore, et sinul soe on. Jääb üle loota, et suures soojuses ja õnnes jätad mu arvuti ja telefoni rahule ning pühendud minu järgi nuhkimise asemel sellele, kellega koos soojust naudid, vastasel juhul oleksid võltsvagatsejast kahepalgeline liiderdaja, kellesugustesse suhtud üleolevalt ja ülikriitiliselt. Rohkem ausust ja siirust, siis ei pea üksi elus läbiastuma!

to mul on 27. oktoober 2014, kl 09.44
Inimestele meeldivadki erinevad asjad. Kes valib kriitilised rünnakud ja üksinduse, kes mõistva suhtumise, hoolimise ja armastatuga kooselu. Oma valikutes pole mõtet kedagi teist süüdistada, ainult iseennast. Maailm on üsna otsekohene, mida külvad, seda lõikad. Mõni ei ole siiani kahjuks seda lihtsalt tõde selgeks saanud ja haletseb ennast kui peab enda külvatud vilju lõikama. Kulla inimene, mitte keegi ei taha sulle halba peale sinu enda. Lõpeta iseenda karistamine ja ela elu, mis pakub rõõmu, hoolimist, soojust ja armastust!

M 27. oktoober 2014, kl 10.21
Soojusele!

Kui ei soovi krim.karistust saada siis hoia teiste arvutist eemale. Sest kõik on ära tõestatud. See, et sina oma tahtmist ei saa? Ei pea teisi solvama ega laimama. Ja lõpeta teiste p...se taga sõitmine.Kõik mis tegid, tegid endale!

Kirjutas: M44!

Andresele 27. oktoober 2014, kl 10.35
Kardad, et võiksid teha rumala vea ja häkkimise eest karistada saad? Usu mind, olen energiaid kõvasti selles suunas liigutanud, et sa lõpuks vajele jääksid. Paistab, et see teema põletab sind hellalt. Häkid, saad karistada, oita ainult ära kui bumerang tagasi maandub.

:/ 27. oktoober 2014, kl 11.10
http://huvitav.net/sellel-isal-on-parim-pohjus-miks-oma-tutart-altari-ette-mitte-viia/

Head.... 27. oktoober 2014, kl 11.14
http://www.youtube.com/watch?v=wVyggTKDcOE

Head.... 27. oktoober 2014, kl 11.16
http://www.youtube.com/watch?v=gYltT2AxQzI

A 27. oktoober 2014, kl 12.20
http://www.youtube.com/watch?v=3YRDtpizeS0
Lisa postitus
Autor:
Sinu e-posti aadress:

Selleks, et lisada oma postitusele pilt, video või pildialbum, kopeeri postituse väljale pildi, video või albumi aadress.

Näiteks:
  • http://pilt.delfi.ee/picture/2715753/
  • http://video.delfi.ee/video/vRze7Wd9/ või http://www.youtube.com/watch?v=KF0i_TyTtyQ
  • http://pilt.delfi.ee/album/170457/
Pane tähele! Lingid on aktiivsed ehk klikitavad ainult sisse loginud kasutajate postitustes! Lisada saab vaid Delfi Pildi fotosid või albumeid ning Delfi Video või Youtube'i videoid! Fotod, galeriid või videod on nähtavad ainult sisse loginud kasutajate postitustes!
Lisa postitusele link, pilt või video!