Saatmata kirjad
Kallis, kas Sa tead..?

sinu musi 30. oktoober 2014, kl 19.43
klapp oli, aga siis juhtus midagi?

:) 30. oktoober 2014, kl 19.47
Siis surusime tekkinud tunded alla ja üritasime mõistusega võtta ja keesime üle. Hullumoodi. Me kumbki ei tahtnud halba, aga ei osanud ka mõistlikult käituda. Paisutatud tunded voolasid ja voolasid üle, põhjustades hävingut. Praegugi on valus tagasi mõelda...

Jenny 30. oktoober 2014, kl 19.50
Ei olegi õnnelik. Ma ei suutnud ka seds pinget enam taluda. Olen ma sellepärast nüüd süüdi? Süüdi, et armusin? Süüdi, et olin nii nõrk ja alla andsin?

Avo40 30. oktoober 2014, kl 19.55
Kui vigu tehakse palju siis tulebki valuga edasi elada. Tagajärg on siis selline, et sai siis hää või? Pani nii keema, et järgmisega kohe hävitama? No-jah, nii ka saab jah. Rohkem nagu enda viga.

Avo40 30. oktoober 2014, kl 20.01
Mina olen piisavalt vana aga minu armumine ei tekitanud pingeid. Ei ole kuulnudki sellist asja ühegi paari käest. Kui kaks inimest armuvad voolatakse ikka õhtul kokku, mitte ei tormata vigu tegema. Eks nii need suhted purunevad, ei aita ka väljamõeldud vabandused. Mida keegi ei usu.

sinu musi 30. oktoober 2014, kl 20.03
süüdi on armastus, süüdi on inimesed, keda see tunne enda alla matab.

Avo40 30. oktoober 2014, kl 20.11
Ära otsi väljamõeldud vabandusi, vaid mõtle kuidas oma teod saad heastada. Kah õige, kõike pole enam võimalik heastada.

Naeratus 30. oktoober 2014, kl 20.12
Otsusta õnnelik olla nüüd kohe praegu...

Kõik me tahame kogeda õnne oma elus. Ja mida rohkem, seda uhkem. Oled Sa aga märganud, kui tihti kiputakse õnnele tingimusi seadma? Eriti väliseid tingimusi. Siin all on soov, et Sina ise või asjad oleksid teisiti, kui nad parasjagu on. See on soov püüelda kuhugile mujale, ära praegusest hetkest, lootusega, et kunagi kuskil mujal on parem olla. Kas tõesti on mõistlik rajada oma õnn millegi ootuse peale? Otsida õnne iseendast väljas, on sama hea kui lassoga pilve püüda. Õnn pole asi, vaid on meeleseisund. Selles peab elama (Paramhansa Yogananda). Ära jää ootama – otsusta olla õnnelik juba praegu. Võid tunda end sisimas õnnelikult, see õigus on Sulle sünniga kaasa antud.

Sinu ainuke võimalus meelerahuks ja õnneks on olevikuhetk. Sõlmides olevikuhetkega rahu, tulles siia tõeliselt kohale, koged Sa koheselt õhkõrna õnnelikkuse tunnet. Joogamaailmas tuntakse seda kui “ananda´t” – kerge õndsuse tunne, mis ilmneb, kui teadvustad oma olemasolu ja kogemusi praeguses hetkes. See ilmneb siis, kui oled eluga üks.

Õnnelikkust saame kogeda väga laias spektris – kergest tagaplaanil olevast rahulolu tundest kuni pöörase õnnejoovastuseni välja. Viimane neist on meeldiv, kuid emotsionaalselt kurnav, esimene aga meie päris loomulik olemise seisund.

Võta vastutus enda sisemise seisundi eest
Paljud omavad arvamust, et rahulolematus on vajalik, kuna see on see jõud, mis motiveerib meid elus edasi liikuma. See on igaühe oma valik, kas ta soovib kogeda rahulolematust selleks, et oluline saaks tehtud. Või soovib ta liikuda ja tegutseda hoopiski rõõmu ja entusiasmiga.

Õnn on valik – kui tahad olla kurb, ei suuda keegi maailmas Sind õnnelikuks teha. Ent kui otsustad olla õnnelik, ei saa keegi ega miski seda õnne Sinult võtta. Iga hetk saad Sa ju valida, millele Sa oma tähelepanu pöörad ja mida tähtsustad. Otsi õnne enda seest ja praegusest hetkest, mitte väljaspoolt ennast, rääkimata veel möödunud või tulevastest aegadest.

Sisemaailma reeglite kohaselt kõik see, mida Sa kasutad, kasvab. Sinu tulevane õnn olenebki tegelikult sellest, kui õnnelik oled praegu. Igal hetkel saad Sa külvata uusi õnneseemneid enda sees – elu peaks olema pidev vaimustumine.

Lase lahti kõigest, mis sind kurvaks teeb ja naerata elule ehk naeratab elu sulle kunagi ka vastu :)

sinu musi 30. oktoober 2014, kl 20.14
kui enam pole võimalik heastada, mida siis teha? kuul pähe lasta? teeb see olnu olematuks?

:) 30. oktoober 2014, kl 20.21
Ma ei taha midagi heastada, mu elu on edasi läinud vaatamata tunnetele. Sesanklappi ei ole ega tule enam, liiga palju haigetsaamist on kustutanud lootuse tuleviku osas. Ma ei süüdista kedagi, ei sind, ega ka ennast. Minu jaoks oli see kõik valulik õppetund ja tean, et õppisin sellest loost midagi olulist.

Avo40 30. oktoober 2014, kl 20.23
Oled sa proovinud? Kahjuks ei tee, enda põhjustatud valuga tuleb ainult endal edasi elada. Sellega teed ka partneri õnnetuks, või oledki juba teinud?
Eks tee proovi, endal on vähemalt asjad korras.

sinu musi 30. oktoober 2014, kl 20.32
kõik on õnnetud, ainult mina jube õnnelik nende keskel...

Avo40 30. oktoober 2014, kl 20.51
Kah õige,sa tahtsid kõige eest põgeneda. Põgenesid, see oli sinu otsus. Soovida jääb: Ma loodan,et näen sind veel!
Vähemalt unenägudes,nii arvab keegi sinu loost ja igaveseks!

totu cool 30. oktoober 2014, kl 20.55
Ära aja mind jälle nutma :(((

aga totu cool 30. oktoober 2014, kl 20.59
sa nuta, nutt on kõikse tervendavam asi maa peal.

totu cool 30. oktoober 2014, kl 21.02
Suudlus on tervendavam, aga kehval ajal ajab nutt ka asja ära. Rks ma siis pisardan veidi.

totu cool 30. oktoober 2014, kl 21.05
Armas, et lohutasid :)

sinu musi 30. oktoober 2014, kl 21.37
põgenemine on nõrkadele.

sinu musi-le 30. oktoober 2014, kl 21.45
vale puha. Vaid tugev ja tõeliselt armastav inimene suudab jätta kõik selja taha ja lahkuda, sest ta soovib kallimale vaid head. Vahel on targem jätta kõik sinnapaika ja lahkuda, kui loota, oodata ja ennast piinata, kui teine inimene sind ikka ei armasta ja omaks ei tunnista siis pole mõtet ennast piinata.
Ega siis lahkumisega armastus otsa ei saa, armastada saab ka eemalt, armastus on ja jääb südamesse :)

sinu musi 30. oktoober 2014, kl 21.50
kui olekski nii, nagu viimases lauses ütlesid, laseksin sul minna...
vastasel korral võitleksin viimase hingetõmbeni.

sinu musi-le 30. oktoober 2014, kl 21.54
aga miks sa seda siis reaalselt ei tee, ei võitle-võistle armastuse nimel? Kas hing on juba kinni ja ootad viimset hingetõmmet?

sinu musi 30. oktoober 2014, kl 22.00
võib nii öelda küll.

to sini musi-le 30. oktoober 2014, kl 22.04
21:45. Kuidas Sa kõike seda tead!?????? Just nii juhtuski. Mõtlesin ja kaalusin enne lahkumist kaua ja lõpuks tegin otsuse, mis murdis südame (d), aga mida oli kummagi heaolu päradt vaja teha.
Sa oled väga tark inimene :)

Avo40 30. oktoober 2014, kl 23.45
Lahkumisega lahkud sa jäädavalt ja igaveseks. Lahkusid ja tagasiteed enam ei ole, sest armastus polnud sinule/jaoks väärtus - mida hoida. Aeg möödub, tunded tuhmuvad sinu südames, hääbuvad ning kaovad uue armastuse alla. Mida meenutavad juba järgmised põlved. Jäägu see õnn sinul kestma ja ikka pea püsti!!!

:) 30. oktoober 2014, kl 23.49
Sul on õigus. Ma olen õigel teel ja enam südameuksi vähemalt sulle ei ava. :)
Head teed! Ja ikka selg sirgeks!

Avo40 30. oktoober 2014, kl 23.55
Minule ei peagi avama, sest olen lihtsalt tema sõber. Lihtsalt tean kõike ja nüüd kogu lugu USA - st!
Head teed!

:) 30. oktoober 2014, kl 23.59
Ahh mida essu, kasva suureks

% 01. november 2014, kl 11.42
Hea tunda, et näed parem välja ning naeratad rohkem.

MAS 01. november 2014, kl 11.44
Head hingedepäeva mu kallis hingekaaslane!

% 01. november 2014, kl 12.08
Aitäh!
Sinule endale ka ja ära siis kohustusi unusta. Mina ka...
Lisa postitus
Autor:
Sinu e-posti aadress:

Selleks, et lisada oma postitusele pilt, video või pildialbum, kopeeri postituse väljale pildi, video või albumi aadress.

Näiteks:
  • http://pilt.delfi.ee/picture/2715753/
  • http://video.delfi.ee/video/vRze7Wd9/ või http://www.youtube.com/watch?v=KF0i_TyTtyQ
  • http://pilt.delfi.ee/album/170457/
Pane tähele! Lingid on aktiivsed ehk klikitavad ainult sisse loginud kasutajate postitustes! Lisada saab vaid Delfi Pildi fotosid või albumeid ning Delfi Video või Youtube'i videoid! Fotod, galeriid või videod on nähtavad ainult sisse loginud kasutajate postitustes!
Lisa postitusele link, pilt või video!