Saatmata kirjad
Kallis, kas Sa tead..?

kergelt armunud 07. märts 2015, kl 20.16
to kergelt armunud Kirjutas:
-------------------------------------------------------
> Oled vist mõne maamärgi esindaja, kes jääb ka armu
> des mõnusasti kahe jalaga maa peale?

kure tähemärk

Kas 07. märts 2015, kl 20.59
See, kes lapsi toob?

kergelt armunud 07. märts 2015, kl 21.32
siin foorumis poleks libajaid osanud arvatagi....

tähemärkide järgi inimeste liigitamine ei paku mulle huvi.

mees 08. märts 2015, kl 21.25
naistepäeva õhtuks veel head soovid siinsetele naistele!

armastus ei hüüa tulles 08. märts 2015, kl 22.02
Aitäh!

https://www.youtube.com/watch?v=KEM4YIM0gMU

Valeeria 10. märts 2015, kl 17.44
Hea sõprus midagi ei küsi
ta lihtsalt on ja lihtsalt püsib.

sinu sõber 14. märts 2015, kl 22.30
head sõpra raske leida.

Süda 15. märts 2015, kl 11.53
Ei ole raske leida!

Õige ta on 15. märts 2015, kl 12.10
Vahest keset ööd ma mõtlen...
Kui raske on õiget armastust leida, sellist - nagu kodus oleks...?
Kunagi kohtasin sellist, teed läksid omasoodu ning ta pole kunagi õnne leidnud. Mida ikka ei teki, on tunded. Elatakse kohusetundest koos aga kas see on see? Mida me elult ootame ja soovime, et olla õnnelik???

mõtlen keset päeva 15. märts 2015, kl 13.44
paljude häda on selles, et nad ei tea ise täpselt, mida või keda tahavad, tõmblevad ringi. leiavad, aga esimese tüli järel jooksevad lahku, et jälle uut paremat leida, aga tülid tekkivad aja jooksul igaühega, sest selle põhjused on otsijas endas, mitte otsitavas.

Õige ta on 15. märts 2015, kl 14.03
Miks inimesed teevad nii? Miks nad käituvad nii? See pole ju armastus, vaid oma ihade rahuldamine!
Pole kunagi tahtnud sellist elu ja proovin ka edaspidi sellistest kaaslastest mööda minna!
Nii ei saa vähemalt ise haiget ning hommikul hea peeglisse vaadata!

mõtlen keset päeva 15. märts 2015, kl 14.31
inimesed ei tea, (enam) mis on armastus. seks on esikohale säetud, kõik põhineb seksil. isegi mööbel või maal nimetatakse seksikaks. seks ja armastus on vähe erinevad tunded.

Päris ei ole 15. märts 2015, kl 14.50
Kui sa armastad, siis soovid väga lähedust ja intiimsust jagada.
Seks ja armastus on vähe erinevad tunded- nii mõtlevad eneseõigustuseks need, kes ei pääse oma armastatu ligi.

Õige ta on 15. märts 2015, kl 15.57
Inimesed ongi erinevad, kellele on seks nr 1 ja kellele nr 2. Seks suvalisega ei paku mulle midagi. Kuid kõik kolm kokku, seda võib juba nautida. Sest keha pole mingi käterätt? Kahju kohe nendest, kes seda teed on läinud!
Kui meie armastus on siiras ning tõeline siis me ei roni ka suvalisega voodisse. Vaid ootame oma?!

mõtlen keset päeva 15. märts 2015, kl 16.14
"õige ta on" rahulik arutlus, ilma süüdiatava sildistamiseta meeldib, kutsub kaasa mõtlema.
igale oma - kellele seks, kellele armastus, kellele kaks ühes. las igaüks elab selle järgi, mis tema arvates õige ja sobib. keegi ei pea olema nii nagu mina arvan või ütlen. kahjuks saab alati keegi kuskil haiget.

sama siin 15. märts 2015, kl 16.42
Olen ka selle elu põhimõtte pooldaja mis post. kell 15:57.Tore, et selliseid veel leidub!

Õige ta on 15. märts 2015, kl 19.33
Miks suhtes inimesed on nii pöörased, et ei räägi oma asju selgeks. Mis ühele või teisele sobib? See on väga vale eneseõigustus, et ei pääse armastatule ligi?
Ligi ei pääse siis, kui armastatu on surnud - meie seast lahkunud. Tänapäeva karmis maailmas pääseb isegi vanglas armastatule ligi. Sealgi abiellutakse ning muud kohustused kallimaga!
Pole ükski km takistuseks. Kõik on kinni meie enda soovis ja mõtlemises. Miks nii tihti astub üks pool teise paati? Kas selleks, et oma kirge rahuldada? Kuna ootamine on väsitav ning pikk? Ja hiljem vabandada, sorry ma teisiti ei saanud? Jah, see näitab inimese nõrkust. Tore on mõne pere puhul vaadata teatris elamist? Kas selline elu ja suhe ka õnne toob? Näitab edaspidine aeg?!
Ise sellist elu ei soovi ning õnnetut suhet mängima ei hakka kunagi. Selleks on elu liiga lühike!
Sel aastal tuleb Kevad teisiti meil omasugustel ning vaatame....Mida 1 Aprill meile toob? Väga põnev oleks teada meil, milline näeb püksata poizu välja???
Maagiline aeg ootamiseks saab täis ning astun minagi siit maailmast välja oma kallima juurde. Kujundame oma pesa ja suhte just selliseks nagu alati tahtnud olen!!!

sama siin 15. märts 2015, kl 20.31
No igatahes palju õnne ja edu selle sammu sooritamisel! Loodan, et Sinu püüdlusi ka hinnatakse vastavalt!
Lihtsalt hea meel, kui keegi ka päriselt õnnelik!

aru saamatu 15. märts 2015, kl 21.05
19.33 suht segane jutt. ei saa aru, mida öelda tahetakse. kedagi on petetud?

viimasele 15. märts 2015, kl 22.54
19.33 on üldine jutt suhtest, lihtsalt siirad mõtted. Miks tehakse nii? Ei käi kellegi kohta!
Petetud? Mina see kindlasti polnud!

Head ööd kõigile!

huvitav fakt 15. märts 2015, kl 23.08
20.31?

Ainult päriselt, tundes siiraid tundeid saabki olla õnnelik!
Huvitav oleks teada: Kuidas " mittepäriselt" saab õnnelik olla? Kas keegi teeskleb oma õnne, elades kohusetundest? Ka nii võib-olla? Siiralt kahju, kes valinud sellise tee!

Arvan 16. märts 2015, kl 08.21
Inimesed peidavad pea kiiresti liiva alla

Samuti jätavad elukartusest palju ütlemata? Tegemata

Hoidke Ise end ja neid kellest siiralt hoolite!

Minumeelest 16. märts 2015, kl 08.23
Inimesed peidavad pea kiiresti liiva alla

Samuti jätavad elukartusest palju ütlemata? Tegemata

Hoidke Ise end ja neid kellest siiralt hoolite!

armastus ei hüüa tulles 16. märts 2015, kl 09.58
https://www.youtube.com/watch?v=GqdyQWoQ0jM

kopp ees 16. märts 2015, kl 16.20
päriselt ja mittepäriselt, õnnelik ja mitteõnnelik...
elage, krt, ärge oiake kõik see aeg!

armastus ei hüüa tulles 16. märts 2015, kl 19.52
to kopp ees,
Kas sina elad? Kuidas sinu elu erineb meie eludest?

kopp ees 16. märts 2015, kl 22.22
erineb selle poolest, et ma elan, ei virise ja hala.

kopale 19. märts 2015, kl 17.41
sa oled üks tark kopp päris.

kopp ees 21. märts 2015, kl 19.33
no olen küll jah.:)

küll tahaks 25. märts 2015, kl 14.44
et teema autor võtaks siin taas korra üle.
Lisa postitus
Autor:
Sinu e-posti aadress:

Selleks, et lisada oma postitusele pilt, video või pildialbum, kopeeri postituse väljale pildi, video või albumi aadress.

Näiteks:
  • http://pilt.delfi.ee/picture/2715753/
  • http://video.delfi.ee/video/vRze7Wd9/ või http://www.youtube.com/watch?v=KF0i_TyTtyQ
  • http://pilt.delfi.ee/album/170457/
Pane tähele! Lingid on aktiivsed ehk klikitavad ainult sisse loginud kasutajate postitustes! Lisada saab vaid Delfi Pildi fotosid või albumeid ning Delfi Video või Youtube'i videoid! Fotod, galeriid või videod on nähtavad ainult sisse loginud kasutajate postitustes!
Lisa postitusele link, pilt või video!