mas - Miks seda õigele inimesele otse ei ütle? Mis sind takistab seda tegemast? Kinni istud või?
Mina armastan ka aga müksan teist õhtuti, sest elu on lihtsalt ilus!
Hoia end soojas, tuleb külm öö!
kui ta sinust niipalju hoolib nahhui sa siin huiad siis ? ei igatse ega hooli sinust keegi.
sina oled vist Keegi, kes kõigest teab kõikke? Saad vastu hambaid, siis näed, kes kui palju sinust diblast hoolib...
mõttetu idioot see ma armastan sind. möliseb ja möliseb, hull tregija ime loffi tolgus.
no ajukääbiku sõnu ma tõsiselt ei võta! Sa ikka lävi omasugustega!
Jah, kes siin lugemas käib või kes siin kellele smsi jätab - teab vaid ainult tuul!
Ikka loen, see on väga tähtis - kui planeerid midagi suurt!
Oma p....s elus ära süüdista teisi, mõnitamine mõjub ärile halvasti?!
Kas tundub et käib siin? Tundub et keegi kannatab tõsise " delusion-i " all! Kujutab ette et keegi õhkab tema järele kuigi nagu aru saada ei taha too isik temaga isegi suhelda irw. Ilmselgelt reaalsusest võõrandunud tädike. Kui keegi sind tahaks oleks ta ammu sind reaalses elus ülesse otsinud. Get help~!
kus sa küll oled? ei jõua sind enam oodata.:( mis küll sind takistab minu juurde jõudmast?
MIS INISED SIIN SA KÕNTSANE HOOR????
Oh, mu kullakallis, kuidas küll igatsen Sind! See teeb lihtsalt nii palju haiget....
Sinust saab väljavalitu!....mille jaoks?
jälle üks, kes suvaliselt solki teiste kaela kallab, arvates, et süüdlane on siin?
kullakene, sina old ammu maha kantud. Palju asjalikum tegelane minu südames ja peagi ka minu elus. Sa olid hale mängur, kelle küüsist viimaks pääsesin. Punkt.
mõtlevad ja loodavad, et nende postitusi loevad just need, kes on nende südame murdnud.
küll siin on kogunenud palju petetud ja kibestunud naisi jne.