Saatmata kirjad
Kallis, kas Sa tead..?

Täiskuu 18. oktoober 2012, kl 09.06
Eriline,müstiline ja uskumatu.Meil on koos hea mõelda.

valmistun lennuks 18. oktoober 2012, kl 09.50
http://www.youtube.com/watch?v=8RUgRczi8aY

lendur 18. oktoober 2012, kl 09.51
ei oska mina endale rõõmu keelata

Prosta dumaju 18. oktoober 2012, kl 10.02
Kogu see lugu ongi siin lausa uskumatu ja müstiliseks saand kuidagi. See siin virtuaalis on just, kui juba isegi reaalsus. Kas seda ise tahame või ei? Seda ei tea ja see on lihtsalt nii vist saatuse poolt ette nähtud, et juskui mingid jõud meid juhivad! Arvan nii üldiselt.

niiniii 18. oktoober 2012, kl 10.32
üks tark mees ütles kunagi "trust the life"

niiniii 18. oktoober 2012, kl 10.35
kõik asjad, mis on nii öelda saatuse poolt ette nähtud, ka toimivad. võib-olla on igaühe jaoks välja mõeldud mingi plaan, mida nad täitma elus peavad. elustsenaarium või midagi sellist. ei tea.
carpe diem!

teiste mõtted 18. oktoober 2012, kl 10.42
http://www.tsitaat.com/tsitaadid/teemad/%C3%B5nn

Prosta dumaju 18. oktoober 2012, kl 11.30
Siit minnes ja tulles ja jälle siit minemas, aga ikka siia tagasi vaadates millegi pärast ja ei saa ka mõnda sõna siia kribamata jätta, ning just kui keegi tõukaks ja tekib mõte, et mis tahab enesest väljumist kuhugi. Kas saab süüdistada end selles, kui korduvalt siit minnes ja on sõnu just, kui kutsuvad, mis on seotud millegiga ja ongi tulek jälle siia kellelegi jälgi jätmas! Jõud meid juhivad mängima siinsete tähtedega, millest koosnevad sõnad. Lihtsalt arvamus ja mõte. Kas keegi üldse suudaks seda siinset maailma peatada, millelt tahaks maha astuda ja lihtsalt seista, et ei peaks siin koguaeg keerlevale teele kaasa pöörlema? Loomulikult saab ka öelda, et astu, kes keelab, aga see pole nii lihtne ka kõige parema tahtmise juures. Kas on kellegil veel nii või olen ainuke, kes nii mõtleb, tunneb?

Prosta dumaju 18. oktoober 2012, kl 11.46
Ma olen juba enda peale vihane, et teen midagi vastu oma tahtmist. Ei tea, et kas on see tunne tõeline ja kas nii jääb? Praegu mõtlen, et rahumeeli viskaks selle arvuti mere lainetesse ja vajugu või mere põhja. Siis vist saan ka alles sisemuse RAHU!

Prosta dumaju 18. oktoober 2012, kl 12.13
Ja loomulikult kui see ainus täht tahab siia tõesti jäädagi või on soov kunagi siit lahkuda? Arvan, et temalgi tekib see soov siit lahkluda, kui tal enam pole jõudu, energijat kuskilt habida. Kui ikka on siin see täheke, siis mõttes ehk näeb helendades ''tükikest siiski elavat südamet jäljena'' meres hulpimas. See on mõtteline fantaasia vaid;)

Paraku vist võib ola nii 18. oktoober 2012, kl 12.53
Satutakse ka müstikasse vastu oma tahtmist või kas saab mõelda, et see on saatuse tahtel juhtunud-just kui oleks nõiduse ringlusel. Või ongi saatus ja kas on see hea või halb, ning kuidas kellelegi?

Prosta dumaju 18. oktoober 2012, kl 13.58
Lihtsalt tekkis veel mõte. Kes oled see ainuke täht tegelikult, et olla tahtsid ainsana tähena? Ei pea vastama ja arvan, et kellegi jälgedest seadsid siia uued jäljed, et jälgede järgi käiia ja samme seada. Sul oma põhjused, et siin veel olla ja neid lahendada. Siinsetest sammu jälgedest sa sõnu sead ja need põimuvad, et neist sammudest jälle siin samm sammu kõrval jäljed jääks ja jälle sa jälgi näed ja sammud sead siia sõnades. Kui meres käies, siis ehk jälgi ei jää, aga astudes kaldale ja seal on mõttelised jäljed, et oleme käinud ja jäävad jäljed püsima, kus olime vaid meie. Sa tead ja leiad need jäljed, kus olime vaid meie, kui sul soov on leida ja samas ei saagi midagi lubada ja läheb nii, nagu minema peab, aga jäljed jäävad, mis on jäetud ja ise teame, milliseid samme näha ka siin tahame.

üks täht taevalael 18. oktoober 2012, kl 15.56
Pimedus on pikk ja piinav.
Olin nördinud nutmisest.
Nüüd olen nõrkenud naerust.
Tõeline õnn ei vaja hõiskeid.
Tõeline valu ei vaja pisaraid.
Loodus ei olegi eriti ihne.
Inimesi on igasuguseid.
Mõned on hellad ja head.
Mõnda vaimustab vaigistav vaikus.
Mõnele teeb mõnitamine mõnu.
Igal toidul on oma retsept.
Maitsmismeel võib areneda mitmeti.
Ühed on keelduvad ja karsked.
Teised on tublid ja targad.
Kolmandad tahavad kõike, sest nad ei tea, mida nad tahavad.
Ma ei leia, et nad peaksid olema ühesuguselt teistsugused.
Sina aga tule tulega!
Küllap leiame ühiseid lõbusid.

Inimesi on igasuguseid..:)

to niinii 18. oktoober 2012, kl 18.32
Olen ka korduvalt kuulnud ütlust "usalda elu", aga mida see (sinu jaoks) tähendab? Kuidas saab elu usaldada? Ainus kindel asi on ju see, et ilmasambaks ei jää meist keegi. Me teeme küll plaane ning väga palju sõltub nende täitumiseks tõesti meist, aga elu on ikkagi ettearvamatu.

Prosta dumaju 18. oktoober 2012, kl 19.59
Ma ei tulnud selleks siia, et siia jääda ja tulin vaid viivuks. Täna tuju millegi pärast hea ja juskui meeled oleks valla, aga mis saab homme, seda ei tea. Pole mul suuri saladusi, mida omada. Kuigi siinsed read jäävad mingil määral ikkagi salapäraselt ainult siia kellelegi. Saladuse loor ju jääb, mille varjus peame elama? Pole üldse kade ja kõike endast andma sa ei pea. Miskit nagu ütleb jälle STOPP, et tuleb peatuda. Et ei muutuks kellegi orjaks. Nagu pea alguses oli, et pimedus meid ühte liidab lõpuks ikkagi siin;) Kas tahangi seda teada, et kust tuled, kuhu lähed, kus lõppeb sinu tee? Tundub sellel pikal teel, et sul lõputu on see tee! On kindlasti paljudel öiseid salaretki ja need jäävad ka minul jäljena meelde. Armusin kunagi ammu ja sellest on kasvanud midagi muud. Oli kurblik meel ja sain minagi naerda;))) Kõigil omad soovid ja on kindlasti ka salasoovid, mida ei avaldata! On erinevaid inimesi erinevate iseloomudega. Lõpuks peaks ikka välja kujunema, et mida, keda ikkagi tahetakse? Mida soovid sina siinsel käidud pikal eluteel?

to Prosta dumaju 18. oktoober 2012, kl 20.03
Ega sa pole sama isik, kes siin -RAHU- nime all on esinenud?

hakkas huvitama 18. oktoober 2012, kl 20.22
kellele prosta dumaju postitused suunatud on, kas teemaalgatajale?

Mainiks 18. oktoober 2012, kl 22.51
hakkas huvitama Kirjutas:
-------------------------------------------------------
> kellele prosta dumaju postitused suunatud on, kas
> teemaalgatajale?

Siin saab mõelda kellegist, aga siin on vaid kirjaread kirjutistega-mõtetega. Kes on kes ja kes on jätnud kirjaread kellele? See vist on mõistatus, mäng, ajujaht.

Mõistatus 18. oktoober 2012, kl 23.08
to Prosta dumaju Kirjutas:
> Ega sa pole sama isik, kes siin -RAHU- nime all on
> esinenud?

On palju jäänud vastuseid saamata paljudel ja ei pea sinu küsimusele vastama- on vaja olnud endal mõistatada. Mõtle, et miks oli teemategija nii kindel, et pimedus liidab ühte, teadis, et teda veel oodatakse jne, teadis, et nagunii siia veel satub ja veel nii mõndagi, kui hästi süvenesid, siis oskad ehk arvata. Kuidas teemategija seda saab teada täpselt, nagu oleks nii planeeritud, et nii peab minema, et kuidas teemategija soovib...Loe algusest peale ja proovi mõelda. Siin teemas on vast miskit, mis on seoses varasema ajaga seoses midagi-ammused ajad ja uuemad tulijad siin ei pruugigi kõike mõista. Rahulikku und!

jmjm 19. oktoober 2012, kl 12.18
to Prosta dumaju Kirjutas:
> Ega sa pole sama isik, kes siin -RAHU- nime all on
> esinenud?

Ilmselgelt on see sama isik. Käekiri on nii ära tuntav

Prosta dumaju 19. oktoober 2012, kl 13.03
Kõigil võib olla mingi ülesanne, mis täita loomulikul teel. Orjus pole elu, et midagi peab täitma sel nimel. On hetki ka millest siin saab eemale hoida teatud põhjustel. Keegi tegelikult vaikib ja vaikus kestab, et miskit vältida ja teades samas, et siis siia sõnad seatakse, aga see ei või alati minna nii! Seda ma saan lubada, et ei tule ma tulega ja sinu sees on niigi leek. Ei tule ma sinuga siia lõbutsema ja siinsete sõnadega mängima. Inimene võib olla hell ja ka karm, ning seegi ei tee paha. Naeratada saab ka siis, kui on valus. Ei ma kurda, ega hala ja tean, mida mina tahtsin ja mida nüüd tahan. Mulle ka öeldi, et ma saan rikkaks ja ma saingi, saangi rikkaks. Rikkaks vähemalt siin kogemuse võrra ja mul on hea meel selle üle. Kõik teeme endale ja kui kaua keegi end piinab? Hea on olla, kui ei piina enam pimedus. Mõnes olukorras siin vähemalt pole ka vaikimine paha. Kõigil oma maitse ja kui maitstud, siis miskit siin enam arendada ei taha. Sina leiutad siin retsepte ja proovib, kes soovib ja pakub sinulegi mõne retsepti proovimiseks, aga mitte mina!:) Meie lõbud või mis iganes siin lõppend on sõnades. Ei tule su samme siin sõnades mõistma. Kes oleme tegelikult siin? Sind otsima ei torma ma ja võib olla kunagi näeme, aga päriselt! Siin head teed!

Prosta dumaju 19. oktoober 2012, kl 13.17
Kas tahad seda või mitte ja tean, et nii on parem minu jaoks. Nii peab, et ei igatse enam, ega kaua oota enam ja elu tahab elamist reaalis. Ja ongi õigem, et ei luba midagi.

to üks täht taevalael 19. oktoober 2012, kl 14.05
Ilusa rõõmu laul
Aare Kruusimäe / Leelo Tungal

Mul oli üks ilus rõõm.
mul oli üks suur, puhas rõõm!
Suur, puhas, ei millestki loodud rõõm,
suur, puhas, ei millestki loodud…

Oli üks ilus rõõm,
oli üks puhas rõõm,
ei millestki loodud rõõm.

Oi, tulikakollane lõõm
üle puudealuste kooldub!
Oli siin helesinine tuul,
metsamägedelt korraks ta tuli,
liigub veelgi all lõhnava puu
tema hingusest tulikatuli.

Oi, tulikakollane lõõm
tuuletõkkena puude all kooldub!
Mul oli üks ilus rõõm
ja see rõõm polnud millestki loodud.

to üks täht taevalael 19. oktoober 2012, kl 14.07
Vaikuse laul
T. Kurmet

On hetki hääletuid, on pilke sõnatuid
on vaikseid nukraid öid ja peidus miljon õnne
vaid püüa leida õige see, kui ainult leiad õige tee
nii vaikus õnne hoiab ja rahutust ta peidab
toob meile salamõtted, kes küll teab vastust neile
kes pole otsind enne, see pole näinud õnne iial

Refr:
Vaikuse laul, tuhandeks killuks ta saada võib,
osake meist kõigist endist,
vaikuse laul, kõigile jäädav on ta, sõnatu pilkude maa,
on see

Kes pole otsind enne, see pole näinud õnne iial

Refr:
Vaikuse laul, tuhandeks killuks ta saada võib
osake meist kõigist endist,
vaikuse laul, kõigile jäädav on ta, sõnatu pilkude maa
on see

to üks täht taevalael 19. oktoober 2012, kl 15.43
Pimedale muusikule
Tõnis Mägi

Ei näe ma päikest loojumas,
ei merelaineid rohekaid
Ja kuldseid viljapäid
ja pilvi taeva all ma ei näe

Vaid kuulen mere mühinat
ja muusikat, mis ühendab
Mis nagu vaba lind,
Lendab kõrgele üle maa
Üle maa..

Ta tiivades on kuul,
mis põletab,
Käed ees nendele,
Kes pole iial kuulnud muusikat,
Nii vabalt uurib ta,
tuulest juhitav
on ta

On rõõm, kui seda kuulda saan,
On rõõm, kui teda kuulda saan

Ei ole valgust näinud ma,
ei tea, mis värvi on oranž
Vaid soojust tunda saan,
ja metsamühinat värviks pean

Ja tunnen rõõmu sellest muusikast,
mis inimestele teeb head
Las lendab tulilind edasi,
nii vabalt uurib ta,
tuulest juhitav
on ta

On rõõm, kui teda näha saan

Kord ma...

to üks täht taevalael 19. oktoober 2012, kl 15.53
see on nagu teatud sorti elamine millelegi kõrgemale
usaldades ennast,
toetudes iseenda sisetundele
kannatades teiste inimeste valu,
tundes teiste inimeste tundeid
empaatiavõime suurenemine?

aga igaüks jõuab oma tõeni
erineval moel.
jälgida võib-olla,
anda nõu,
öelda sõna sekka,
kui vaja, kui küsitakse.
Muidu lihtsalt jälgida.
Ja olla kõrval neile, kes seda vajavad.

to üks täht taevalael 19. oktoober 2012, kl 16.00
see tuleb alguses nagu mingi tugeva hingeshokiga
hing rebeneb, rabeleb
kogu elu kukub kokku
vundament ehitatakse uuesti
minu enda tee algus
oli täpselt selline
läbi risude, läbi katkiste külade
püüdsin leida teed iseendani
ja nähtud, leitud, tehtud!
mis edasi?
ainult lõputu rahu.
kõik asjad lendasid oma paika.
need, mis pidid olema, tulid tagasi
need, mis pidid kaduma, hajusid.

ma ei karda mitte midagi.
ainult seda, et armastus saab ükskord otsa
ja päike põleb lõpuks ära
kas siis saabub igavene polaaröö koos
tunnete külmusega?
aga armastus on energia,
see ei saa ära kaduda
see oleks ju füüsikaseaduste vastane
energia muundub, mitte ei kao
või kui seda kulutada
ja protsess toimub samasugune nagu ainevahetusega?
ei, energia ikka muudub,
vahetub.
justnagu vererakudki. rakud üldiselt.
uuenevad.paranevad. vahetuvad.

to jmjm 19. oktoober 2012, kl 16.20
Siin ei ole miski ilmselge.

On see halb või hea 19. oktoober 2012, kl 17.05
jmjm Kirjutas:
> to Prosta dumaju Kirjutas:
> --------------------
> -----------------------------------
> > Ega sa po
> le sama isik, kes siin -RAHU- nime all on
> > es
> inenud?
>
> Ilmselgelt on see sama isik. Käekir
> i on nii ära tuntav

Aga seda siin öelda ei saa, et kas on sama isik. Ka sellel on põhjus siin, et ei öelda siin seda.

Üldiselt mõeldes 19. oktoober 2012, kl 17.53
Kurvad silmad on paljudel. Kuidas keegi saab saata kedagi ja veel suudlusest mõelda. Saaksid suudelda kellegi huuli? Läbi selle rikkaks saada? Sa vajasid siin vaid kedagi, kes aitaks siinsele kaasa? Palju mõtlemist tegutsemisel ja peab mõtlema, kellele lubada suudlust? Siin otseselt ei saa ju midagi kellegile lubada ja mõtted on ainult oma kallimast.
Lisa postitus
Autor:
Sinu e-posti aadress:

Selleks, et lisada oma postitusele pilt, video või pildialbum, kopeeri postituse väljale pildi, video või albumi aadress.

Näiteks:
  • http://pilt.delfi.ee/picture/2715753/
  • http://video.delfi.ee/video/vRze7Wd9/ või http://www.youtube.com/watch?v=KF0i_TyTtyQ
  • http://pilt.delfi.ee/album/170457/
Pane tähele! Lingid on aktiivsed ehk klikitavad ainult sisse loginud kasutajate postitustes! Lisada saab vaid Delfi Pildi fotosid või albumeid ning Delfi Video või Youtube'i videoid! Fotod, galeriid või videod on nähtavad ainult sisse loginud kasutajate postitustes!
Lisa postitusele link, pilt või video!