Saatmata kirjad
Kallis, kas Sa tead..?

vägagi palju 30. november 2012, kl 20.25
oleks saanud ära hoida lahendades..

Küll ma ka tahaksin 30. november 2012, kl 20.34
Vaikides saab põgeneda kogu selle jubeduse eest...

vaikimine 30. november 2012, kl 20.35
on ja jääb paanikaks- tundeks kus mõistus, häälepaelad ja keha ei tööta sünkroonis. Pärandus kaugest minevikust, mis muud elu ei sega, aga mõnel hetkel on üllataval kombel kohal.
Ei ole just ka seda tajunud et kõik on hästi.
Ja ma kaldun uskuma, et hirmu tekitamine on tegelikult teise poole eesmärgiks- see mis tegelikult rõõmu valmisteb.

ka vaikusel on hääl 30. november 2012, kl 20.45
andestamine annab andeksandjale isegi rohkem kui sellele, kes andestust vajab. proovige järele.:)

Küll ma ka tahaksin 30. november 2012, kl 20.56
Aga kui enam ei tahagi ei andestust ega andeks andmist, kuid ikkagi on halb olla. Mis siis aitaks...

ka vaikusel on hääl 30. november 2012, kl 20.59
aga mida sa siis tahad?:)

siis 30. november 2012, kl 20.59
otsi ta üles ja saage hästi läbi

Küll ma ka tahaksin 30. november 2012, kl 21.02
Ma ei tea enam, mida ma tahan. Tahan, et oleksin jälle mina ise... Kedagi ülesse otsima ma ei hakka, enam mitte.

hea ütelda 30. november 2012, kl 21.02
kuid kui mulje on jäänud, et vihatakse? Ilma suurema põhjuseta?

ka vaikusel on hääl 30. november 2012, kl 21.06
ainult sina ise saad olla sina ise.:) kui tahad olla, siis olegi.
ehk siiski tasuks üles otsida? annaks südamele rahu tagasi. ükskõik millise.

hea ütelda:
mulje ja tegelikkus on enamasti kaks väga erinevat asja.:)

dx 30. november 2012, kl 21.26
Samas käituvad inimesed enamasti mulje põhjal.

etsiis 30. november 2012, kl 21.26
südametunnistus piinab?
Inimene, kes on enda poolselt kõik teinud, et olukordi lahti rääkida, rahus laiali minna ja rahu sõlmida ent teine pool pole seda võimalust andnud siis pole sinul midagi põdeda. Las põeb see, kes sellise olukorra tekitas, kes pole võimeline olema hea inimene, hea sõber.
Sina saad talle vaid andestada, andesta ja mine eluga edasi. Pole ju mõtet ennast piinata inimese pärast, kelle elu mõte on vaid halba teha, petta ja vassida.
Loomulikult, kui sellel inimesel üldse südametunnistust eksisteerib siis on ta ka juba aru saanud, et ta on süüdi selles olukorras ise.

dx 30. november 2012, kl 21.28
Andeks andmise eeldus on ju ikka andeks palumine. Kas pole?

anna nõu 30. november 2012, kl 21.31
Tavaliselt piisab ainult kahest sõnast: ma vabandan.

sekkuja 30. november 2012, kl 21.33
huvitav teema andestamisest ja andeks palumisest.
kas keegi tark oskab öelda ka, mis siis teha, kui on andeks palutud, vabandatud, mitmeid kordi, aga andestaja muutub sellest aina tigedamaks?

anna nõu 30. november 2012, kl 21.35
Küllap on siis kogemus, et see pole siiras. Lõpmatuseni ei saa andestada.

etsiis 30. november 2012, kl 21.36
teise inimese halva kätumise pärast sinu suhtes, saad sa andestada vaid enda südames, selleks ei pea sa teiselt andeks paluma. Kui sa oled aga ise süüdi ja et südamerahu leida siis on ainus võimalus andeks paluda. See, kas sulle andestatakse ei olegi nii oluline, oluline on see, et sa saaksid oma hinge kergendada ja siiralt vabandada.

anna nõu 30. november 2012, kl 21.38
Absoluutselt õige. Tuleb leida endas julgust vabandamiseks. Liiga tihti hakatakse selle asemel endale õigustusi otsima. Tavaliselt ka leitakse.

Küll ma ka tahaksin 30. november 2012, kl 21.40
Mida see andestaja siis teeb, et ta tigedaks läheb? Sina muudkui palud ja tema? Ja mida sa kogu aeg siis pead andeks paluma?

sekkuja 30. november 2012, kl 21.54
olen andeks palunud siiramast siiramalt, tulemus on null. tegin vea ja olen tegelikult ise saanud selle eest kõige rohkem kannatada, aga temale see ei loe.

etsiis 30. november 2012, kl 22.00
sageli elab mõni oma elu mõtlemata enda tegudele, ta valetab, salatseb, petab, käitub vaid endale mõeldes ja nii kuidas tema kasulikum on. Kuid nagu öeldakse, hea süda pole põhjatu ning ükskord katkeb ka kõige kannatlikuma inimese kannatus ja siis on lõpp.
Ei ole siis enam andestamist ja ei peagi andestama. Iga inimene teab ise kui suur on tema valu lävi ent kui see on kellegi poolt ületatud siis sellele inimesele ei tohigi andestada. Mine lolli tea, äkki hakkab jälle oma nõmedusi demonstreerima.
Kui sinuga on halvasti käitutud siis pole sul kindlasti millegi pärast vabandada, isegi kui sa lõpuks talle kõik välja ladusid ja kätte maksid.
Täna õnne, et sellisest halvast inimesest lahti said.

nukker on 30. november 2012, kl 22.00
see, et minu peamine süü (lisaks sellele, et ma olen lihtsat halb inimene- see on läbianalüüsitud ja tõestatud fakt -paljud juba teavad) olid paar repliiki ja mõned vestlused siin foorumis.Pole isegi algatanud mitte ühtegi teemat, aga karistust oli väärt lihtsalt juba seegi, et julgesin siin ennast avada. Enam ei ava. Ei taha. 0 on ka ilus number.

FLY 32 30. november 2012, kl 22.01
WE WILL STRIKE BACK

REMEMBER 32, 32 111oooo
NO TIMW TO STRIKEv
CODORE

IS FOR TODAT IS

15/,0{! 16
0
F

kuid see 30. november 2012, kl 22.09
ma vabandan jääb ikkagi ainult mulle endale.
Selle tüli juured ei ole ainult minus kinni. Ja teine pool ainult naudib...

jah 30. november 2012, kl 22.11
FLY 32 Kirjutas:
-------------------------------------------------------
> WE WILL STRIKE BACK
>
> REMEMBER 32, 32 111oooo
>
> NO TIMW TO STRIKEv
> CODORE
>
> IS FOR TO
> DAT IS

So???????
>
> 15/,0{! 16
> 0
> F

etsiis kle nukker on 30. november 2012, kl 22.12
vales kohas klaarid oma süümepiinu.
Loeb see, mida reaalis olete rääkinud ja mida isiklikult sulle öeldud on.
Eks sa ise tead, mida sa kellegile reaalis kurja oled teinud ja kui sul pole nii palju austust selle inimese vastu olnud, et reaalis vabandada ja olukorrad selgeks rääkida siis peab nentima, et jah 0 on ka number.

Nüüd 30. november 2012, kl 22.14
järgneb veel ainult läbu ja hüsteeria.
Jõudu

haavatud hingedele 30. november 2012, kl 22.16
http://www.youtube.com/watch?v=I3D2DDxD1m0&NR=1

to Nüüd 30. november 2012, kl 22.18
Läbu ja hüsteeria ei muuda kindlasti olukorda paremaks!

stallone 30. november 2012, kl 22.20
maailma kuumim musi...Kallis Kas sa tead sulle:))))))
Lisa postitus
Autor:
Sinu e-posti aadress:

Selleks, et lisada oma postitusele pilt, video või pildialbum, kopeeri postituse väljale pildi, video või albumi aadress.

Näiteks:
  • http://pilt.delfi.ee/picture/2715753/
  • http://video.delfi.ee/video/vRze7Wd9/ või http://www.youtube.com/watch?v=KF0i_TyTtyQ
  • http://pilt.delfi.ee/album/170457/
Pane tähele! Lingid on aktiivsed ehk klikitavad ainult sisse loginud kasutajate postitustes! Lisada saab vaid Delfi Pildi fotosid või albumeid ning Delfi Video või Youtube'i videoid! Fotod, galeriid või videod on nähtavad ainult sisse loginud kasutajate postitustes!
Lisa postitusele link, pilt või video!