Saatmata kirjad
Kallis, kas Sa tead..?

Mul on kahtlus 01. detsember 2012, kl 10.39
Tegelikult ei tea, kes on tegelik autor? Kas mees või naine? Kellele olid need mõtted mõeldud? Minu jaoks kumas läbi, just kui oleks olnud autoriks mees ja ma võin eksida. Vabandan, kui eksin. Minu mõtted olid siin mõeldud meesisiksusele, ning oli lihtsalt sarnasusi väga palju selle looga ja selle inimesega, aga siin ajaga edasi minnes ja lugedes, siis hakkasin kahtlema. Oli kallis inimene minu jaoks, kes oli hinges siiralt, aga tema ei olnud minuga siiras. Kaotas enese vastu usalduse, usu minu poolt, siis sellega kaasnesid ka vastavad mõtted, et tema jaoks on see mäng juba mitu aastat. Keegi ei oska arvata, et kui satutakse siia maailma ja mis sellega võib kaasneda? Kelle jaoks mäng, aga kelle jaoks mitte ja julm on see, kui keegi kasutab kellegi tundeid ära enda kasuks vaid selleks, et tema soove täidaks ja hiljem lihtsalt vabandab. Tekibki ju mõte, et kas on ikka õige, et kõik andeks anda, kui on julmalt mängitud? Mina võin ju andeks anda, aga kas tema andeks saab üldises mõttes? Mängida võib, aga tunnetega ei mängita. Selge on see, et haiget tehakse ikka kellegile, aga kas haiget tegija ise hingerahu saab kunagi? See oli kellegist mõeldud ja hingelt ära öeldud! Teema tegijale soovin õnnelikku lõppu, kui on siirad tunded!

IDF 01. detsember 2012, kl 11.00
WE WILLSTRIKE BAK
IDF TRIBUTE
LONG LIVE ISRAEL

ENYA WE ARE FFREE NOW FOREVER

Saatan 01. detsember 2012, kl 11.09
Nii ta tuleb jah =)

tasahilju 01. detsember 2012, kl 11.33
algas jõulukuu! olge rõõmsad.

Lisaks veel juurde 01. detsember 2012, kl 15.50
Ei ole ilus mängida tunnetega ja inimesega ainult mängu eesmärgil. Siin on mäng, kus võib julmalt keegi kedagi surmata. Ja mille nimel? Ainult selleks, et oma tahtmist saada ja mitte mõeldes, et mida inimene tunneb tegelikult.

Tuleb ka see aeg 01. detsember 2012, kl 16.07
Kindlasti, et rõõmu tunda millestki.

mis viga? 01. detsember 2012, kl 16.25
mis te soiute siin? mis mängust jutt käib? see on avalik portaal, kuhu kõik võivad oma teema teha ja mõtteid kirja panna. ärge ronige siis siia, kui surma kardate, rookige õues lund, on ohutum!
kui sul on tunded, millega keegi, kes siia teema teeb, väidetavalt mängib, siis ütle otse välja, mis mõtet on ühtelugu halada.

Ütleks 01. detsember 2012, kl 17.41
mis viga? Kirjutas:
-------------------------------------------------------
> mis te soiute siin? mis mängust jutt käib? see on
> avalik portaal, kuhu kõik võivad oma teema teha ja
> mõtteid kirja panna. ärge ronige siis siia, kui s
> urma kardate, rookige õues lund, on ohutum!
> kui
> sul on tunded, millega keegi, kes siia teema teeb
> , väidetavalt mängib, siis ütle otse välja, mis mõ
> tet on ühtelugu halada.

Vaba foorum ja võib ka halada. Kui sinul on kõik korras, siis sa ei pea lugema ja kõigil omad olukorrad, millest kirjutada-ka halada. Kõigil on õigus ka siin halada ja end välja elada, ning valu enesest siin välja saada.

ütlejale 01. detsember 2012, kl 18.07
ära hüppa siin. ega halajad ei ole ainukesed inimesed ilmas. ah et teised mingu minema kui halajad tahavad halada? kes halada tahab, see halab siis ka kui põhjust ei olegi. sel juhul ta mõtleb selle endale välja.

Pedro de spanja 01. detsember 2012, kl 18.19
sooviks teema autoriga kohtuda.

IFF24 01. detsember 2012, kl 18.58
KÕIGILE!

Minuarust saatmata kirjad ongi selline koht, kus saab välja kirjutada, kui muud varianti pole.. see on siin ju ka "suhete" alafoorum.. nii et siine rahvas on õiges kohas.. :)
Üldse.. tekkib teemades kaasamõtlemine ja mõtete vahetamine.. inimesed on erinevad ja olukorradki.. ikka ja jälle tekkib segadust.. sellistes kohtades nii tavaline.. Ma olen ise ka maininud siinsetele vahest, et :"Rääkige reaalis jne" - enam ma seda ei tee, meenus lihtsalt.. kui ma siia algul maandusin ja väga katki olin.. ega ma kedagi ei kuulanud (õnneks), igaüks leiab endas vastused õigel ajal.. või võtab julguse kokku ja läheb reelselt inimese juurde, istutakse ja arutatakse.. rahu hinges momentaalselt.. võibolla ma suhtun tolerantselt siinses toimuvas, kuna ma vahest tunnen ennast ära mõnes kirjutajas..

Vahepeal siin spämmiti mingit hülge ila.. seosetud ja suvaliselt, mingeid numbreid jne.. ma ei hakkanud nokkima ega ära ajama.. oma närve kulutama kuhugi.. mõttetu.. olla tuleb üle.. mitte teha välja ja ajada oma rida..
Minu maailm ei ole mustvalge.. Ma tean väga hästi, mis tähendab sügavalt armastada.. ja sügavalt haiget saada..
ja ma EI KARDA armuda uuesti.. ükskõik kui surnud ma ei oleks vahel.. ma ronin alati üles.. mul on savi mis arvatakse.. üteldakse.. sest ma elan oma elu ise ja vahel tõesti kipun altkulmu vaatama, kui kellelegi minu elu.. minu rida vms ette peaks jääma.. Ausalt ütelda mulle ei meeldi usklikud.. kuid ma ei läheks kunagi kirikusse ja ei istuks seal maha ja ei hakkaks ajama mingit rida seal "Lollid" - "Lambad" jne.. See näitab lihtsalt, et ma laseks end ise häirida ja ei suuda üle olla.. olla tugev.. et ma murdun ja olen nõrk..

Ma käin siin kirjavahetuse pärast ja ikka loen ka saatmata kirjade rubriiki.. üldiselt kõik loetud siin, kuid ma ei kirjuta, ei suuna midagi.. eriti kui seal on mingi seltskond juba tekkinud.. nad saavad ise hakkama ja leiavad oma vastused ise.. nad elavad oma elu ise.. ning arvatavasti neid ei huvita, et nad hetkel seda elu siin foorumis elavad.

Ei ole siin hüpanud 01. detsember 2012, kl 19.07
ütlejale Kirjutas:
> ära hüppa siin. ega halajad ei ole ainukesed inime
> sed ilmas. ah et teised mingu minema kui halajad
> tahavad halada? kes halada tahab, see halab siis k
> a kui põhjust ei olegi. sel juhul ta mõtleb selle
> endale välja.

Pole vaja ka vinguda mõnel halajate kallal ja keegi ei ole siin kirjutanud, et mingu minema. Teed valed järeldused ise oma aru saamisest. Kõigil on õigus kirjutada siin kõigest. Ära nori tühja koha peal põhjuseta. Kõige pealt saa aru, mis on kirjutatud ja mis mõttega.

nii, et 01. detsember 2012, kl 19.11
ütlejale Kirjutas:
> ära hüppa siin. ega halajad ei ole ainukesed inime
> sed ilmas. ah et teised mingu minema kui halajad
> tahavad halada? kes halada tahab, see halab siis k
> a kui põhjust ei olegi. sel juhul ta mõtleb selle
> endale välja.

Too see lause esile, millest järeldad, et teised mingu minema. Näed kirjaridades seda, mida ise näha tahad ja hüppajaks oled siin sina.

to IFF 01. detsember 2012, kl 19.15
olen sinu saatusekaaslane - minust on praegu ainult killupuru järel, aga sinuga sarnaselt ei mõtlegi üldistada, et KÕIK inimesed on halvad. ja võib juhtuda, et ma kunagi leian veel kellegi, kes oleks vähemalt samast mastist, kui oli TEMA.
arvatavasti on teema autor ka sama klubi liige.:)

to ütlejale 01. detsember 2012, kl 19.23
"kes halada tahab, see halab siis ka kui põhjust ei olegi. sel juhul ta mõtleb selle endale välja."

Niimoodi üldistada on ebaõiglane.

endine 01. detsember 2012, kl 19.27
lollid ei saagi siinsetest aru.

kuulge! 01. detsember 2012, kl 19.29
ärge ometi laske ennast provotseerida! las see "ütlejale" ütleb, mida tahab, ignoreerige lihtsalt.
tal ka õigus öelda, mida arvab, aga pole tarvis temaga dialoogi arendada, see on vesi temasuguste veskile.

IFF24 01. detsember 2012, kl 19.33
to IFF Kirjutas:
> olen sinu saatusekaaslane - minust on praegu ainul
> t killupuru järel, aga sinuga sarnaselt ei mõtlegi
> üldistada, et KÕIK inimesed on halvad. ja võib ju
> htuda, et ma kunagi leian veel kellegi, kes oleks
> vähemalt samast mastist, kui oli TEMA.
> arvatav
> asti on teema autor ka sama klubi liige.:)

Edu sulle!

~ kuulge!

TÄPSELT!

... 01. detsember 2012, kl 21.41
http://www.youtube.com/watch?v=uGi490LmaP8

Kadrile veel kord 01. detsember 2012, kl 21.54
ma A......sind!

http://www.youtube.com/watch?v=K1MCRIvjIKQ

Kadrile veelkord f 01. detsember 2012, kl 21.59
ma naen sind unes
1http://www.youtube.com/watch?v=CTMHnEMtNlc

Arvaks 01. detsember 2012, kl 22.19
Kui halatakse, siis oma tunde järgi ja mida keegi silmas peab halamise all?

arvamus, neutraalne 01. detsember 2012, kl 22.51
võib-olla seda peetakse silmas halamise all, et purunenud suhte korral jäädaksegi nutma ja süüdistama, kibestutakse ja tundub nagu kogu ilm oleks kuri, halb, reetlik. võib ju kogu ülejäänud elu rusikat taskus hoida, aga kõige rohkem kahju saab sellest ikkagi ainult rusikaomanik ise.

Ma tean 02. detsember 2012, kl 00.04
Teema autorile: Kallis KaS SATEAD Kirjutas:
> Ma ütleks ja annaks kalli ja musi sulle aga ma ole
> n päriselt väga kaugel...väga....väga....kui vaid
> teaks ...kes sa oled? minu väike kallis armas!!!!
>
> anna mulle mingi vihje või situatsioon kus olim
> e koos!
> soovin sind väga näha!
> olen dzentelm
> an ja olen heal järjel.

------------------------------------------------------
Kui tagasi jõuan,siis näeme,jälle,sest oleme palju
aastaid koos olnud.Samas nii lähedal ja samas nii kaugel...M...S...K!

to Ma tean Kirjutas: 02. detsember 2012, kl 01.32
> Teema autorile: Kallis KaS SATEAD Kirjutas:
> ---
> --------------------------------------------------
> --
> > Ma ütleks ja annaks kalli ja musi sulle ag
> a ma ole
> > n päriselt väga kaugel...väga....väg
> a....kui vaid
> > teaks ...kes sa oled? minu väi
> ke kallis armas!!!!
> >
> > anna mulle mingi vi
> hje või situatsioon kus olim
> > e koos!
> > soo
> vin sind väga näha!
> > olen dzentelm
> > an ja
> olen heal järjel.
>
>
> ---------------------
> ---------------------------------
> Kui tagasi jõ
> uan,siis näeme,jälle,sest oleme palju
> aastaid k
> oos olnud.Samas nii lähedal ja samas nii kaugel...
> M...S...K!

Tahaks uskuda, et oled olemas, just seesama, kellega kunagi olid ilusad hetked.
ja kus sa siis tagasi tuled?

Fotoepilatsiooniga 
karvadest priiks kuni -65% 8 ostetud 21h 41m 08s pakkumise lõpuni OSTA -65% 17.50 € 50 € 02. detsember 2012, kl 02.20
Fotoepilatsiooniga 
karvadest priiks kuni -65%

8 ostetud
21h 41m 08s
pakkumise lõpuni
OSTA
-65%
17.50 € 50 €

sinu kadri 02. detsember 2012, kl 03.05
mine hullarise!

fuck IDF 02. detsember 2012, kl 03.06
http://www.liveleak.com/view?i=7e2_1354319329

kadra olen varsti btagasyi m 02. detsember 2012, kl 04.00
http://www.youtube.com/watch?v=Z7yRnq7uEXk

keegi to elus 03. detsember 2012, kl 07.31
Kui kaunis laul!
Imelist jõuluaega Sullegi!:)
Lisa postitus
Autor:
Sinu e-posti aadress:

Selleks, et lisada oma postitusele pilt, video või pildialbum, kopeeri postituse väljale pildi, video või albumi aadress.

Näiteks:
  • http://pilt.delfi.ee/picture/2715753/
  • http://video.delfi.ee/video/vRze7Wd9/ või http://www.youtube.com/watch?v=KF0i_TyTtyQ
  • http://pilt.delfi.ee/album/170457/
Pane tähele! Lingid on aktiivsed ehk klikitavad ainult sisse loginud kasutajate postitustes! Lisada saab vaid Delfi Pildi fotosid või albumeid ning Delfi Video või Youtube'i videoid! Fotod, galeriid või videod on nähtavad ainult sisse loginud kasutajate postitustes!
Lisa postitusele link, pilt või video!