Saatmata kirjad
Kallis, kas Sa tead..?

aga 29. juuli 2013, kl 15.40
sa ei tule,kui sind kutsun?Vot nii!

mina 29. juuli 2013, kl 21.35
kutsu, saad teada,et tulen.

Nii ta on 29. juuli 2013, kl 22.10
Nii nagu vanaema ütles:Enne surma tahaks ikka näha?!

eelmistele 29. juuli 2013, kl 22.14
ei tea, kas tahangi enam, pole mõtet

eelmistele 29. juuli 2013, kl 22.15
ei taha enam midagi näha, usun, et olen piisavalt näinud ja tunda saanud

mina 29. juuli 2013, kl 22.21
mõttetu mees

eelmistele 29. juuli 2013, kl 22.22
kui ma ükskord väljendaksin kõik, mida ma sinu kohta arvan, võimalik, et sa ei elaks seda üle

mina 29. juuli 2013, kl 22.30
veel mõttetum mees

to eelmistele 29. juuli 2013, kl 22.32
Oled mees v naine?

Nii ta on 29. juuli 2013, kl 22.45
Olen kuulnud kõik ja rohkem veel.Olen elu rohkem näinud
kui Sina ise.Meenuvad aasta tagasi Iff-i öeldud sõnad?
Ega saa aru,mida nii mõnigi siin veel teeb?Tol hetkel,
oli see valus?Aga nüüd,enam mitte!
Kõik öeldud,tuleb endale tagasi.Ja milleks,siin veel
aega surnuks lüüa?Uued kaaslased on olemas,aga palun?
Minge ja põrutage,nii et väheks ei jää!
Vaatan,et mõnele sobib isa ja tütre roll väga hästi?!
Endal natuke piinlik aga teiste jaoks norm.-ja!
Lõpuks, saavad kõik oma eluga edasi minna!
Head ööd!

to eelmistele 29. juuli 2013, kl 22.49
Mida see õnnetu inimene siis tegi sulle, et temast nii halvasti arvad? Kas ta üldse tegi midagi, või kujutad endale alusetult teab mida ette? (Ega sa mulle siin ei peagi vastama, aga mõtle lihtsalt vaikselt endamisi nende küsimuste üle järele ning pea meeles, et elu ei ole mustvalge.)

jah 29. juuli 2013, kl 22.54
on selliseid, kes näevad ainult teiste vigu, endast arvavad kui eksimatust ja ausast.

mis 29. juuli 2013, kl 22.59
vahet seal on, kas ütlejad on mehed või naised
siin ei öelda midagi põhjapanevat, seda tehakse reaalselt
siin ei jäeti hüvasti ega näidata kohta kätte
kõik, mis loeb, toimub päriselt, mitte siin

siinsetele 29. juuli 2013, kl 23.00
eks tõde ole nii mõnegi jaoks üks püha lehm

IFF24 29. juuli 2013, kl 23.33
@ Nii ta on

emh.. värskenda mu mälukest?

to mis 30. juuli 2013, kl 00.01
No aga miks sa siis siin oled? Miks see kõik päriselt ei toimu? Räägi inimesega silmast silma ja ütle talle oma arvamus, kui ta sinult seda küsib. Kas on üldse vaja kellelegi midagi põhjapanevat ütelda? Arvan, et enamasti mitte. Miks peab üldse kellelegi koha kätte näitama? Isegi kui oled haiget saanud, siis katsu ikka meeles pidada, et ega teised inimesed ka rauast ole, võivad samuti haiget saada ning et kättemaks ei pruugi üldse magus olla. Eriti siis, kui hakkad kohta kätte näitama ja kätte maksma valele inimesele.;)

pidasin 30. juuli 2013, kl 00.05
silmas siin küsijaid ja uurijaid, ise ei kavatse kellelegi kohta kätte näidata, tahtsin hoiatada siinset tõsiselt võtmast

Nii ta on 30. juuli 2013, kl 01.16
Hetkel peaksid,sina iff kallima kaisus olema?Mind enam
ei kõiguta,kes reaalis,keda põrutab?Mis öeldud,seda enam tagasi võtta ei saa.Käis päris hea,kellegi materdamine aasta tagasi.Põnev ikka,kui reaalis ei julge enam otsa vaadata.Sõber on tähtis,aga siis tulebki elu jagada sõbraga?Mitte sellega,keda armastad!
Pole inimest?Pole probleemi?Pole,kellele ust avada!

IFF24 30. juuli 2013, kl 01.32
pole kallimat, kedagi ei põruta, ei kujuta ette, mis öeldu jne.. ei käinud hea materdamine just, suurelt osalt oli see minu enda süüdistamine, aga eks igaüks loeb seda välja, mis tahab.. Reaalis pole aasta aega ühtegi eksi näinud näost näkku.. võibolla ei pannud ma kusagil tänaval kedagi tähele, no palun vabandust siis.. ma täielikult ei armasta mittekedagi, vaid on tunded väga huvitavad ja erilised, temaga ma paraku jagangi kõike, ligidaseks saanud inimene.. :) Loodan, et said vastused, kui mööda koht see delfi on! Eriti see foorum. Kui tõesti midagi on, siis mu facebook'i peaksid teadma.. kirjutamine ei võta kunagi tükki küljest! :) Siin arutada ma ei tea millest, ma lihtsalt ei oska..

ühele tähele taevalael 30. juuli 2013, kl 11.16
http://www.youtube.com/watch?v=Y8raabzZNqw&feature=endscreen&NR=1

Mõte elust enesest 30. juuli 2013, kl 16.11
Miks sina iff igavled muusika saatel?Ütlesid,et sinul
on inimene olemas.Kuhu ta siis jäi?Läks rongile või?
See sinule edaspidiseks mõelda!
Minul kahjuks ei ole facebooki ega näe põhjust seda teha.Ei ole tipparst,et heale sõbrale hea soovitus kaasa anda.Samuti ei tea,et facebook kellelegi leiva lauale tooks.Mõtetu tegevus ega lase ka oma lastel seal
olla.Ühele tegelasele kirjutasin terve postkasti täis
ega saa vastus tänaseni(veel 3 postkasti)!
Olen selleks liiga tark,et ennast idioodina lasta kohelda!
Mis aga,esimesse faasi puutub?Siis endal nagu kaasasündinud "möla"pidamatus.Seega usun,et nii mõnelgi vasakul"pool"midagi ära liigutab.Ennast süüdi
ei tunne,kuna isa sellise valmis tegi.Mõnele pidi see
isegi meeldima?!
Aga,vaikselt ikka naer peale tuleb.Kui keegi juba vastassuunas sõidab.Elu on ilus,pole midagi öelda!
Ilusat päeva jätku sulle ja edaspidiseks kõike kaunist!!!

IFF24 30. juuli 2013, kl 17.37
Inimesel pole aega hetkel! :p

tolerant 30. juuli 2013, kl 19.02
mul pole midagi IFF24 vastu.

üks 30. juuli 2013, kl 19.58
üks s!tane p!!der on! :)))

IFF24 30. juuli 2013, kl 21.12
keegi peab ikka mu tuju ära torkama.. Ma ei tea, ma olen kõigi jaoks nagu üks väikene liivaterake, miks alati ette pean jääma?

M.E.E 30. juuli 2013, kl 21.35
Nüüd tead,millist teed mõtlesin.Ei soovi,et enda kaaslane siin istuks.Need kolm kaunist sõna jäävad,kahjuks kuulmata.Kellelgi,reaalsest elust enesest!
Vabandust!

IFF24-le 30. juuli 2013, kl 21.38
Minul on ammu selline nukker tunne (ka n-ö päriselus), et ma jään pidevalt kellelegi ette. Ei tea kuidas olla ja mida teha, et kogu aeg nagu vales kohas poleks. :(

kuulge 30. juuli 2013, kl 21.39
jätke see iff rahule ükskord oma idiootsustega!

to M.E.E 30. juuli 2013, kl 23.45
kellele see mõeldud oli?

IFF24 31. juuli 2013, kl 02.22
to M.E.E Kirjutas:
-------------------------------------------------------
> kellele see mõeldud oli?

minuga vist üritab rääkida.. tunnen kaasa siis, vale inimene ja ei tunne mitte end ära kuidagi.. Lahe oleks, kui kedagi nüüd reeaalselt kusagil maha jäätakse.. Pff..
Lisa postitus
Autor:
Sinu e-posti aadress:

Selleks, et lisada oma postitusele pilt, video või pildialbum, kopeeri postituse väljale pildi, video või albumi aadress.

Näiteks:
  • http://pilt.delfi.ee/picture/2715753/
  • http://video.delfi.ee/video/vRze7Wd9/ või http://www.youtube.com/watch?v=KF0i_TyTtyQ
  • http://pilt.delfi.ee/album/170457/
Pane tähele! Lingid on aktiivsed ehk klikitavad ainult sisse loginud kasutajate postitustes! Lisada saab vaid Delfi Pildi fotosid või albumeid ning Delfi Video või Youtube'i videoid! Fotod, galeriid või videod on nähtavad ainult sisse loginud kasutajate postitustes!
Lisa postitusele link, pilt või video!