Saatmata kirjad
Kallis, kas Sa tead..?

vist 31. juuli 2013, kl 07.24
sellesse teemasse ka ajupuudega rahvast kolinud, kahju. IFF, ära lase ennast segada, mis keegi tundmatu ütleb või arvab.

kullake 31. juuli 2013, kl 09.28
http://www.youtube.com/watch?v=K1fmX9Kop0s

rõõba 31. juuli 2013, kl 11.46
mõtlesin kaua, mis armastus on. siis sain aru. see on kirve kinkimine oma kallimale.
sa kingid talle kirve, teades, et tal on see külmrelv ja ta võib sind maha nottida igal ajal, kui tal tuju tuleb, aga sa loodad, et ta ei tee seda.

ehk armastus on see, et sa usaldad kellelegi oma hirmud, rõõmud, soovid, mured, annad talle sissepääsu kuskile, kuhu võib-olla satub elu jooksul vaid paar inimest (heal juhul), annad talle ülevaate ja sisevaate oma elust ja olemusest ja siis loodad, et tülide või lahkumineku käigus ei kasuta ta seda kõike sinu vastu (ehk ei noti sind kirvega maha)

manipulaatorile 31. juuli 2013, kl 12.08
...või siis solvumishetkedel, siis kui ei saada enda tahtmist või kui teine on oma tegemistega hõivatud ja ei pööra nii palju tähepanu kui solvunu ootab, võtab solvuja välja talle usadatud info ja hakkab külma kõhuga lajatama. Solvuja unustab oma pimedas vihas, et võib ju oma ego turgutamiseks teise helladele kohtadele vajutamisega hetkelise naudingu saavutada, aga iga järjekordse laksamisega kaotab ta suure tüki usaldusest ja väärikusest. Manipulatsioon on kahe teragaõõk, millega mängimisel on ootamatud tagajärjed.

eelmisele 31. juuli 2013, kl 12.29
Mis sinuga juhtus? Kas sulle tundub, et keegi manipuleeris sinuga?

oooooooo 31. juuli 2013, kl 12.33
Ja kuidas veel. Miks see sind huvitab?

rõõbale 31. juuli 2013, kl 12.36
Räägi pisut lähemalt. Mind hakkas huvitama mis täpselt sinuga juhtus. Kellele kirve kinkisid ja mis selleat kirvest edasi sai?

edas 31. juuli 2013, kl 12.40
manipulaatorile Kirjutas:
-------------------------------------------------------
> ...või siis solvumishetkedel, siis kui ei saada en
> da tahtmist või kui teine on oma tegemistega hõiva
> tud ja ei pööra nii palju tähepanu kui solvunu oot
> ab, võtab solvuja välja talle usadatud info ja hak
> kab külma kõhuga lajatama. Solvuja unustab oma pim
> edas vihas, et võib ju oma ego turgutamiseks teise
> helladele kohtadele vajutamisega hetkelise naudin
> gu saavutada, aga iga järjekordse laksamisega kaot
> ab ta suure tüki usaldusest ja väärikusest. Manipu
> latsioon on kahe teragaõõk, millega mängimisel on
> ootamatud tagajärjed.

keegi on püha viha täis
jaga oma kogemust meiega ka :)

manipulatsiooooon 31. juuli 2013, kl 12.42
ma ei saa aru, mis manipulatsioonist, pidevast manipulatsioonist räägitakse
seleta lahti, mis on manipulatsioon ja siis saame kõik aru, millest jutt

< 31. juuli 2013, kl 12.52
elus nähtud, et need, kes ise kõige julmemalt manipuleerivad, leiavad millegipärast, et nendega manipuleeritakse.

to oooooooo 31. juuli 2013, kl 12.53
Seetõttu küsisin, et soovitan rahulikult järele mõtelda, kas ikka oli tegu teadliku manipulatsiooniga? Sageli juhtub, et inimene puudutab täiesti teadmatult ja tahtmatult kellegi hella kohta. Viimane aga arvab visalt, et temaga manipuleeriti. Inimeste vahel tekib nii palju eksiarusaamu.

keegi 31. juuli 2013, kl 12.57
Vist võtab siin midagi väga isiklikult. Siin liigub palju rahvast ja kuidagi ei saa ju kindel olla kes mida ja kellele kirjutab. Imelik, et mõni nii põlema läheb. Kui ennast sisimas manipulaatorina ei tunta, peaks ju kõik ok olema. Miks siis see teema mõnda vausalt kõnetab?

' 31. juuli 2013, kl 12.58
ma näiteks ei ole iial tundnud, et minuga manipuleeritakse, enda arust seda väga teistega ka ei tee, ma ei saa aru, mis põhjust on mul hoida kellegi külge nagu loll vasikas, kui ma olen haiget saanud
kui inimesele tehtakse haiget, mida see tähendab siis, et ma peaksin ühtemoodi teiste vasikatega iga päev samast ämbrist jooma - ei! ma ei taha, mul on ka valutaluvuslävi ja piir, vahel on parem enda ette rahulikult mõelda
selles osal on noolel õigus, inimene kes ise manipuleerib, arvab, et seda tehakse ka tema puhul,
tegelikult võivad need lihtsalt olla tema enda tegevuse vaimud

to oooooooo 31. juuli 2013, kl 12.59
Ja siis võib nii juhtuda, et inimene, keda ekslikult teadlikuks manipulaatoriks peetakse, ei saa kuidagi aru, miks isik, kelle hella kohta ta tahtmatult puudutas, on tema peale solvunud ja vihane. Kui arusaamatust ära ei klaarita võib asjatult tekkida vaikiva vihkamise nõiaring. Katsuge sellest oma elus hoiduda!

kuulge 31. juuli 2013, kl 13.00
mingi rõõba kirjutas siia ja siis äkki tuli teemaks manipulatsioon, keegi tundis vist siin sipelgapesas ennast ära

katriinajee 31. juuli 2013, kl 13.01
Vaata. See kui manipulaator juhtub keskmisest naiivsem olema, ei anna põhjust eeldada, et manipuleeritav seda oleks. Juhusest teeb juhuslikkuse see, et asjad juhtuvadki juhuslikult, mitte reeglipäraselt peale teatavaid sündmusi ja pikema ajaperioodi vältel.

kuulge 31. juuli 2013, kl 13.02
to oooooooo Kirjutas:
> Ja siis võib nii juhtuda, et inimene, keda eksliku
> lt teadlikuks manipulaatoriks peetakse, ei saa kui
> dagi aru, miks isik, kelle hella kohta ta tahtmatu
> lt puudutas, on tema peale solvunud ja vihane. Kui
> arusaamatust ära ei klaarita võib asjatult tekkid
> a vaikiva vihkamise nõiaring. Katsuge sellest oma
> elus hoiduda!

keeruline lause : inimene, keda ekslikult teadlikuks manipulaatoriks peetakse

manipulaator ei saa aru, miks keegi on kellelegi epale solvunud?

tehke lihtsamaid lauseid :D

katariinale 31. juuli 2013, kl 13.03
katriinajee Kirjutas:
> Vaata. See kui manipulaator juhtub keskmisest naii
> vsem olema, ei anna põhjust eeldada, et manipuleer
> itav seda oleks. Juhusest teeb juhuslikkuse see, e
> t asjad juhtuvadki juhuslikult, mitte reeglipärase
> lt peale teatavaid sündmusi ja pikema ajaperioodi
> vältel.

keeruline
räägi lihtinimeste keeles

ma-ni-pu 31. juuli 2013, kl 13.05
mulle tundub, et mõni hullult tahab, et temaga manipuleeritaks või hakkab otsima põhjuseid, et teise otsaette "manipulaator" kinnitada

http://www.omaklubi.net/t3754-30-kriteeriumit-et-tunda-ara-manipulaatorit

' 31. juuli 2013, kl 13.07
http://www.director.ee/mis-on-manipuleerimine-ja-kuidas-sellele-vastata/

katriinajee 31. juuli 2013, kl 13.08
Kas saaksid tuua mõne näite enda kirjeldatud olukorra kohta?

katariinale 31. juuli 2013, kl 13.09
29. Ta paneb teid tegema asju, mida te tõenäoliselt ei oleks teinud oma isiklikul algatusel

ei

TO katriinajee 31. juuli 2013, kl 13.10
Vabandust, eelmine komm pidi ka olema "TO"-ga.
Kas saaksid tuua mõne näite enda kirjeldatud olukorra kohta? Keda oled näinud sedasi (naiivselt?) manipuleerimas, meest või naist?

TO katriinajee 31. juuli 2013, kl 13.12
Veel: kas oled ise naine, nagu nime põhjal võiks arvata, või hoopis mees?

vahepeal 31. juuli 2013, kl 13.13
lier, lier pants on fire

sõnatu 31. juuli 2013, kl 13.15
oma silmaga näinud meest, kes ise manipuleerib igal sammul, aga itkeb foorumis, et temaga jubedalt manipuleeritakse.

kas 31. juuli 2013, kl 13.19
On väga raske aru saada, et mõni tahab lihtdalt rahu ja oma elu, millesse ei sekkutaks????????? Pole vaja näppida võõraid asju ja suhteid. Sa ei saa terve elu minust eemale hoida inimesi, kes mulle meedivad. Pühenda ennast oma elu elamisele ja korda saamisele. Ükskõik milline suhe mul kelegagi on, see on MINU elu. Minu vead, minu kogemused jne. Mina ei sekku sinu ellu kuidagi ka ometi sa ei ole rahul. Tee siis nii, et oleksid rahul. Kõik ilus, mis meie vahel alguses oli, on tülide, manipulatsioonide, alandamiste ja muu halva käigus lõplikult hävinenud. Seda ei saa enam tagsi ega uue muut. Ma ei ta ka. Tahan uut ja rikkumatut tunnet om ellu, võtku see siis nii kaua aega kui tahes... Ja m ei lase sul seda ära rikkuda.

to sõnatu 31. juuli 2013, kl 13.22
Vaat selletaoliste juhtumiste pärast ma oma küsimusi küsingi, et saada veidi rohkem teada inimeste kohta, kes väga sageli mingist müstilisest manipuleerimisest räägivad. Nt. mina ei tunne, et keegi minuga manipuleeriks, võib-olla paar korda elus on manipuleeritud ka, aga seegi võib vabalt ainult minu ettekujutus olla. Samas kust ma tean, et keegi ekslikult minu üht v. teist käitumist manipuleerimiseks ei pea? Ega teagi.

to kas 31. juuli 2013, kl 13.26
Mina ei ole kindlasti sinu adressaat, aga mis takistab sul selle inimesega otse rääkimast ning rahulikult ja selgelt ütlemast, et ta sinu ellu ei sekkuks?

tokas 31. juuli 2013, kl 13.28
jah, ole ettevaatlik, kui nii edasi läheb, võib see areneda vaimuhaiguseks
Lisa postitus
Autor:
Sinu e-posti aadress:

Selleks, et lisada oma postitusele pilt, video või pildialbum, kopeeri postituse väljale pildi, video või albumi aadress.

Näiteks:
  • http://pilt.delfi.ee/picture/2715753/
  • http://video.delfi.ee/video/vRze7Wd9/ või http://www.youtube.com/watch?v=KF0i_TyTtyQ
  • http://pilt.delfi.ee/album/170457/
Pane tähele! Lingid on aktiivsed ehk klikitavad ainult sisse loginud kasutajate postitustes! Lisada saab vaid Delfi Pildi fotosid või albumeid ning Delfi Video või Youtube'i videoid! Fotod, galeriid või videod on nähtavad ainult sisse loginud kasutajate postitustes!
Lisa postitusele link, pilt või video!