Saatmata kirjad
Kallis, kas Sa tead..?

eelmisele 04. september 2013, kl 21.50
Endast lp.naine ootab,et mees teeks ettepaneku.Ega mehed ise ka ei tea,vähemalt mitte alati?Millisel tasandil soovib suhelda?Kohe alguses on õige panna silmast silma reeglid paika.Mitte seda,et oh käime ja vaatame-mis saab jne.Tobe ja labane.Aga mõnele meeldib.
Kui on konkreetne jutt,et soovin sinuga suhelda:
*Oleme sõbrad
*Soovin,et sinust saaks minu kaaslane
*Lihtsalt klubis,teatris käimiseks
*Seksi eesmärgil
*Soovin,et oleksid usaldusisik
ja neid oleks veel,mida kirja panna.
Kui keegi hakkab rääkima vihkamisest,siis see on vihkaja enda tegemata töö.Mitte selle,kellelt oodatakse vastust,tähelepanu,hellust,hoolivust ja armastust!
Kui inimene ei tea,mida elult tahab?Siis ei tea ka seda,millist kaaslast soovib enda kõrval näha?!

mad max 04. september 2013, kl 22.45
No neid reegleid ei pea isegi sõnadesse panema ja silmast-silma välja ütlema. Minu meelest piisab ka täiesti sellest, et enda jaoks mõtestatakse lahti, et mida tahetakse. See paistab välja käitumisest ja olekust siis. Mul on mitmeid kogemusi, kus naine on soovinud minult siiralt sõprust ja kuigi korra on mul ka tunded olnud sellises olukorras, siis olukord on arusaadav vähemalt. Ka äraütlemine ei tee eriti haiget, kui teine on siiras ja heatahtlik selle juures.
Samas on ka kogemus, kus neiul pole selgust. Tunded nagu olevat, aga rääkida neist ei taha, sest see on keeruline jne. Selliste keeruliste olukordadega ei oska ma ilmselgelt eriti hästi toime tulla. Mida siis tahetakse? Või ei taheta? Või ... vihatakse sedasi salaja või mida? Krt, mida?
Sellise asja valguses reageerisin ma endamisi siin küllaltki valuliselt eelnevale teema arendusele. Just endamisi, sest mingit tegevuskava mul välja mõelda ei õnnestu. Olukord teeb ka mulle haiget ja saadab mind minu eluteel, aga mida oskan ma teha? Kui ma ka peaksin tegema midagi ja ühendust võtma mingisuguse jutuga, siis mis saaks sellest välja tulla? Siiani pole sellest midagi välja tulnud - ma lihtsalt ei saa aru, mida ta soovib. See teeb aga haiget, väga palju ... :(
Sellele mitte mõeldes on lood paremad ja nii pole nagu väga vigagi. Ma olen juba õppinud sellega hakkama saama. Mitte mõtlema siis. Siiski saadab see mind varjuna ja toob taas siia foorumisse.

to 21.50 04. september 2013, kl 22.47
10 punkti

eelmisele 04. september 2013, kl 23.17
See valu on sinu enda tegemata töö.Ei saa arvestada foorumis kirjutatud ridadega.Loeb see,mis on öeldud otse reaalis inimesele.Võimalik,et olen juba vana selleks.Isegi töökaaslastega on kartelli kokkulepe olemas.Minul on teada,kellega arvestama pean.Asju välja
mõelda,selleks pole lihtsalt aega.
Tänapäeva elu on nii kiire,et sina pead ka teistest aru saama.Töö,kool,kodu-trenn jne.Sellest tulenevalt pead ainult otse küsima.Kui inimesest hoolid,siis helista ja räägi mida temalt ootad.Lihtsalt möla ajada,võib viia vastupidise tulemuseni.
Noortega on raske küll jah aga see on ka ette teada?Mida meestelt oodavad?Kui meeste lood kõik kirja panna siis saaks kolmanda "Ene"köite välja anda.Jääb ainult küsida,kas on ka selliseid naisi olemas?Oh,taevas?Parem elada juba üksinda.

Mina tean 04. september 2013, kl 23.32
Tänan sind to?Head ööd kõigile!

mad max 05. september 2013, kl 00.32
Ega mul polegi enda kaitseks midagi öelda. Ma olen alati otsekohene olnud, ilmselt liigagi palju. See võib ka viia vastupidise tulemuseni keerulises olukorras.

M.... 05. september 2013, kl 08.19
Kellelegi kallile! Vaata, asi sai alguse sellest, kuidas mind vaatasid ja minuga käituseid. Muidugi olin alguses väga tagasihoidlik - ent, iga mees oleks arusaanud - ta on armunud! Siis andsid veidi umbmääraseid lubadusi tuleviku suhtes (mida kõik tulevik kaasa võib tuua, jne). Me pidasime ühendust ja kuna suure eneseületamise tulemusena sain Sulle ikka helistatud ja olin iga kord väga õnnelik Sinuga suhtlusest. Siis Sa ütlesid, et võtad ka ise ühendust edaspidi, kui Sule võimalik...Bingo! Seda ma ju ootama teglikult jäingi.. ja võtsin ikka ise ühendust, sest meie vahel oli kõik selge tegelikult - et oleme nii lähedased hingeliselt ja kõik muu on normaalne ja sinna juurdekuuluv. Ma ei ole just sageli elus nii tundnud.Ma tean, et oled väga hõivatud inimene, aga mulle pidevalt teatada peale kõike eelnenut, kuidas Sul ei ole aega - no see on ikka tipptase küll ühe normaalse korraliku naisega suhtlemisel! Edasi lõpetasin Sinuga suhtluse ja näha, et ka Sulle see sobib ja mis minust sai või saab. Või, et mida mina tahan??? Väga kahju, et alguses mulle sellist küsimust ei esitanud - nii ei oleks ma iial armastusest haigeks jäänud.

juhuslik 05. september 2013, kl 08.34
Kõigel on oma põhjus ja algus. Külmus on ehk kaitsekontseptsiooni valu eest. Tead vast isegi, et ühel hetkel ei suuda enam haiget saada ja iga valus tõrge vallandab ahela. Miks Sa aina süüdistad? Oled Sa kunagi mõelnud, et inimesed käitumine ja suhtumine kaaslasesse on vastastikuse koostöö tulemus. Ma ei taha Sind kuidagi süüdistada, aga kuskilt sai ju allakäik alguse. Sa eu saa eeldada, et ai ilt Sinul on hing ja süda, mis võivad haiget saada ja valutavana enesekaitseks jäisesse kesta varjuda.

M.... 05. september 2013, kl 09.46
Aitäh! Eks truudus ole juhuse puudus.Endast ma ei räägi, sest mina seda piiri enam vist ületada ei suuda, mind on nii palju töödeldud selles vallas.Pole oluline, mida ma tegelikult öelda tahtsingi.

M.... 05. september 2013, kl 10.32
ja veel, eks mina olen tõesti üks kehvemaid variante, kellega saab midagi ette võtta, eriti arvestades, kui toredad inimesed meil muidu ümberringi sebivad. Selliste naistega on vast lihtsam koostööd teha.

mööduja 05. september 2013, kl 12.23
To M... Miks Sa endast nii halval arvamusel oled? Et kohe kehvem variant või nii. Kellegi jaoks oled parim ja veel kellegi jaoks kõige parem. Sinu ebakindlus sulgeb Sind asjatult kookonisse, millest on kahju ja mille tõttujjätad end paljust heast ilma.
Truudus ei ole juhuse puudus, pigem vastastikuse austuse märk.

M.... 05. september 2013, kl 12.52
Mööduja, Sinu vastus tõi mulle pisara silma. Mina arvan, et selline mehe käitumine tõestab küll, kui kehv ma olen. Kuidagi peab paranema - elada ju vaja veel.

Sinule 05. september 2013, kl 12.59
Aeg on läinud aga midagi pole muutunud.Sa ise oled hõivatud rohkem kui mina.Me ei süüdista teineteist ja olen Sulle öelnud?Millal mind näha saab ja koht kuhu tulla.Sa tead seda?Me pole enam 17?

kui sa tulla tahad, siis 05. september 2013, kl 13.06
mina olen ikka kodus ja aadress on endine.

Sullegi 05. september 2013, kl 13.07
Nüüd nutan mina, teades, et ei saa kunagi tulla sinna, kuhu mind ootad. Minevikku ei muuda ja sa ei suuda unustada.

M.... 05. september 2013, kl 13.40
Lahendust siis ei ole meie loole?

hellus 05. september 2013, kl 13.53
Leia käed, mis hoiavad sind nõrkadel hetkedel, silmad, mis näevad sinu ilus siis, kui sa oled kõike muud kui ilus, süda, mis tunneb kui suurepärane sa oled ka siis kui oled kokku varisemas.

M.... 05. september 2013, kl 13.56
Aga ma ei otsi enam midagi ega kedagi. Usk on kadunud.

P 05. september 2013, kl 14.58
Millist lahendust Sa tahaksid?

mis ta tahab 05. september 2013, kl 15.11
vinguda tahab lõpmatult, muud midagi.
ei tule keegi sulle usku kandikul kätte ulatama, ise pead mõistuse päeh võtma, ka halvast kogemusest saab õppida ja eluga edasi minna.

M.... 05. september 2013, kl 15.13
Parimat lahendust mõlemi jaoks.

M.... 05. september 2013, kl 15.14
Kas lubate minul endal vastata, aga ei keegi teadis kiiremini vastust.

P 05. september 2013, kl 15.24
Milline on Sinu jaoks parim lahendus?

Parim lahendus 05. september 2013, kl 15.28
Kui mees ütleb naisele, et ma armastan sind:)

donna 05. september 2013, kl 15.35
Mitte ainult ei ütle, vaid tõesti armastabki, kogu südamest.

M.... 05. september 2013, kl 15.47
Viimased vastused on õiged vastused!

Õige lahendus 05. september 2013, kl 21.20
Ma armastan Sind!

IMY 05. september 2013, kl 22.36
Armastan Sind!

M.... 06. september 2013, kl 07.25
Mina armastan Sinda ka!

Sinule 06. september 2013, kl 09.06
Ilusat päeva Sulle Kallis!
Lisa postitus
Autor:
Sinu e-posti aadress:

Selleks, et lisada oma postitusele pilt, video või pildialbum, kopeeri postituse väljale pildi, video või albumi aadress.

Näiteks:
  • http://pilt.delfi.ee/picture/2715753/
  • http://video.delfi.ee/video/vRze7Wd9/ või http://www.youtube.com/watch?v=KF0i_TyTtyQ
  • http://pilt.delfi.ee/album/170457/
Pane tähele! Lingid on aktiivsed ehk klikitavad ainult sisse loginud kasutajate postitustes! Lisada saab vaid Delfi Pildi fotosid või albumeid ning Delfi Video või Youtube'i videoid! Fotod, galeriid või videod on nähtavad ainult sisse loginud kasutajate postitustes!
Lisa postitusele link, pilt või video!