Mina sinust enam hea tundega ei mõtle. Miks ma siin käin? Tahan näha sinu sisse ja saada ülevaadet, kes sa selline oled ja miks sa neid haigeid asju teed. Usu, see oilt mis mulle avanes, tõi mind maappeale ja kustutas ka kõige pisema ilusa mõtte sinust. Sa oled väga haige ja vajad abi. Kahju ainult, et sina ise sellest aru ei saa ja endale ei tunnista. Kui lisada juurde kehvad geenid ja olematu kasvatus, siis mõistan miks on sinust saanud selline haige monstrum. Sa oled üksi ja jäädki üksi. Praegu veel in su üksindus talutav, aga oota kui vanemaks saad, mõistad, mida see sõna tegelikult tähendab. Oma suures egoismis ei ole sa suutnud isegi sõpru hoida. Sinus kasvab kadedus õnnelike inimeste vastu, pereinimeste vastu, kes ei ole erinevalt sinust iialgi üksi. Mida külvad, seda ka lõikad. Ju on kurbusel ja valul sinu jaoks omaette väärtus, ehk isegi minu põlgusel sinu vastu, mis on ju samuti tähelepanu, sest muud ma kahjuks sulle pakkuda ei saa. Sa ise oled kõik muu hävitanud, nagu haigus, kes midagi puudutades selle nakatab ja siis hävitab. Kohati on mul sinust kahju, aga kui mõtlen mida sa oled nii paljudele süütutele inimestele teinud ja edasi teed, on mul hea meel, sest läbi valu jõiab õppetund kõige kiiremini kohale. Ela hästi ja leia abi!