Saatmata kirjad
armastuse õpetus
luuletaja 06. märts 2014, kl 11.25 | Registreerus: 11 aastat tagasi Postitusi: 1,793 |
armastuse õpetus
musta kombel
ehk "mustalt"
Mustale meeldivad mustad asjad
Seega – juba tänane ( ei hakka siin kordama )
IFF24 [ Privaatsõnum ] 06. märts 2014, kl 01.31
………………………….
Tubli !! - IFF24 !!!
TÄITSA MINU MAITSE !
Keera oma püha kuulsust täis näomaailing
Noorte tibide eest ära jaaaa – mine kuhu tahad !
Tibikari jääb siia halama SU järele – rebides riideid katki jaa karjudes : kuhu lähed kallis ! miks jätad meid maha ! ….kui kuulsale kuulsusele takka järele verd täis silmadega kui vampiirid – kes tahavad viimst võtta –viimast verd välja imeda ….
Kuulsa kirjanuku IFF24 –ÜLLAST SÜDAMEST !
Sina – AGA – TEED ÕIGESTI !!!
Sülitad siia – kõigele jaa kõigile –
Läraka keset vahtimist – kõigile vaatajaile !
Mida nad siis vahivad – siin üldse !!!!!!!!
Tubli oled IFF 24 – TÄISA MINU MAITES !
Cool – oled !
musta kombel
ehk "mustalt"
Mustale meeldivad mustad asjad
Seega – juba tänane ( ei hakka siin kordama )
IFF24 [ Privaatsõnum ] 06. märts 2014, kl 01.31
………………………….
Tubli !! - IFF24 !!!
TÄITSA MINU MAITSE !
Keera oma püha kuulsust täis näomaailing
Noorte tibide eest ära jaaaa – mine kuhu tahad !
Tibikari jääb siia halama SU järele – rebides riideid katki jaa karjudes : kuhu lähed kallis ! miks jätad meid maha ! ….kui kuulsale kuulsusele takka järele verd täis silmadega kui vampiirid – kes tahavad viimst võtta –viimast verd välja imeda ….
Kuulsa kirjanuku IFF24 –ÜLLAST SÜDAMEST !
Sina – AGA – TEED ÕIGESTI !!!
Sülitad siia – kõigele jaa kõigile –
Läraka keset vahtimist – kõigile vaatajaile !
Mida nad siis vahivad – siin üldse !!!!!!!!
Tubli oled IFF 24 – TÄISA MINU MAITES !
Cool – oled !
luuletaja 06. märts 2014, kl 11.40 | Registreerus: 11 aastat tagasi Postitusi: 1,793 |
armastuse õpetus - lullarilt
Coool
Kas kedagi puudutand on teiste hool
Kas kedagi ümberkasvatand on elukool
Kas kedagi ülbeks teind on valitsustool
Kas kedagi armastand on teine abielu pool
Kuid Cool on meie keeles kuul
Cool on kaa tormiselt mühisev tuul
Kui sõna cool on juba kellelgi lausa suul
Pole võrdväärset sõna enam kellelgi muul
Kuid noortegi keskel on sõna cool
Saanud uuema väärtuse mitmel pool
Kui kellelegi paned sa - täiega ära
Toob sõna cool – sinu silmadesse sära
Coool
Kas kedagi puudutand on teiste hool
Kas kedagi ümberkasvatand on elukool
Kas kedagi ülbeks teind on valitsustool
Kas kedagi armastand on teine abielu pool
Kuid Cool on meie keeles kuul
Cool on kaa tormiselt mühisev tuul
Kui sõna cool on juba kellelgi lausa suul
Pole võrdväärset sõna enam kellelgi muul
Kuid noortegi keskel on sõna cool
Saanud uuema väärtuse mitmel pool
Kui kellelegi paned sa - täiega ära
Toob sõna cool – sinu silmadesse sära
hei 06. märts 2014, kl 11.59 |
Olete te psüühiliselt haige või midagi? Nõita, kus iff teeb heatahtlike maha ja paitab halbu? Asjad käivad vastupidi siiski! Ava silmad! :) Oleme positiivsed, näe, ka üks vastaja sinu teemas minu näol! :) Ei loe küll sinu luuletusi, see ärapanemine varjutab need! :) Aga ärapanemine ongi nõrkade iseloomujoon, et midagi pole teha! :)
luuletaja 06. märts 2014, kl 12.15 | Registreerus: 11 aastat tagasi Postitusi: 1,793 |
hei 06. märts 2014, kl 11.59
Nnnnnnnnnnnn
Kuna mina must – nägin iffis suurt armastust
Siis kaa ära parandan (oma vead) :
Kõigepealt tema “ lugupidav suhtumine”
kellessegi kes talle vaid head soovis :
IFF24 [ Privaatsõnum ] 23. veebruar 2014, kl 20.14 Registreerus: 2 aastat tagasiPostitusi: 3,669
Mis nõrka külge? :D Ei saa aru, mis tõde? Oi olen palju end süüdistanud ja ka rääkinud, kuidas käitunud.. ka siin ! :) Mis edu sulle, halloo? :D Segast ajad mul siin?
Mmmmmmmmmmmmm
Jaa juba üldisem kui – kõigile – kõikidele siis :
okeyko! Kui juba siia sattusin! Pühendan neile delfilistele, kes end puudutatuna tunnevad! :P
Oh piirideta delfila,
siin kõikjale saab kakada!
Kõik taguotsad ühte ritta,
taas pritsima meil hakkab s*tta!
Nnnnnnnnnnnn
Kuna mina must – nägin iffis suurt armastust
Siis kaa ära parandan (oma vead) :
Kõigepealt tema “ lugupidav suhtumine”
kellessegi kes talle vaid head soovis :
IFF24 [ Privaatsõnum ] 23. veebruar 2014, kl 20.14 Registreerus: 2 aastat tagasiPostitusi: 3,669
Mis nõrka külge? :D Ei saa aru, mis tõde? Oi olen palju end süüdistanud ja ka rääkinud, kuidas käitunud.. ka siin ! :) Mis edu sulle, halloo? :D Segast ajad mul siin?
Mmmmmmmmmmmmm
Jaa juba üldisem kui – kõigile – kõikidele siis :
okeyko! Kui juba siia sattusin! Pühendan neile delfilistele, kes end puudutatuna tunnevad! :P
Oh piirideta delfila,
e 06. märts 2014, kl 12.20 |
e 06. märts 2014, kl 12.22 |
luuletaja 06. märts 2014, kl 12.25 | Registreerus: 11 aastat tagasi Postitusi: 1,793 |
Mulle kui MUSTALE ‘
Meeldivad eriti “ mustad asjad “
Seega veelkord – PÄRL !
MMMMMMMMMMM
Kas pole mitte armas !
Kes need ritta siis on !
Kas need mitte kõik - MEIE - pole !
Kogu seee
“Saatmata kirjad”
Naistekas
Delfigi koguni veel
Oh piirideta delfila,
Ütlesin juba ! Cool oled !
Meeldivad eriti “ mustad asjad “
Seega veelkord – PÄRL !
MMMMMMMMMMM
Kas pole mitte armas !
Kes need ritta siis on !
Kas need mitte kõik - MEIE - pole !
Kogu seee
“Saatmata kirjad”
Naistekas
Delfigi koguni veel
Oh piirideta delfila,
Ütlesin juba ! Cool oled !
luuletaja 06. märts 2014, kl 12.32 | Registreerus: 11 aastat tagasi Postitusi: 1,793 |
e 06. märts 2014, kl 12.20
e 06. märts 2014, kl 12.22
Mmmmmmmmmm
Täna sai Must hakkama
oma ammuse unistusega
tuua külalisi kasvõi “vägisi” !
see õnnestus täna !
“e” lausa kaks kirja järjest saatis .
tubli – “e”
oled kuld - külaline !
minule jäägu kogu süü
kui keegi arvas et ennast tahan
esile kergitada .
Äitähh iffile ! – Tema aitas mind selles !
e 06. märts 2014, kl 12.22
Mmmmmmmmmm
Täna sai Must hakkama
oma ammuse unistusega
tuua külalisi kasvõi “vägisi” !
see õnnestus täna !
“e” lausa kaks kirja järjest saatis .
tubli – “e”
oled kuld - külaline !
minule jäägu kogu süü
kui keegi arvas et ennast tahan
esile kergitada .
Äitähh iffile ! – Tema aitas mind selles !
luuletaja 06. märts 2014, kl 14.01 | Registreerus: 11 aastat tagasi Postitusi: 1,793 |
Armastuse õpetus
Sodiaagi järgi
Mmmmmmmmm
Sodiaagi nurgake
skorpion mehe armukadedus
amburinna 06. märts 2014, kl 11.36
Kuidas pääseda sellest terrorist, ka suhe on lõppenud, täitsa politseise naerualuseks suhtejamaga pole ju mõtet minna? :(
Naine 06. märts 2014, kl 12.13
Oi tunnen kaasa, need on jubedad elukad. Kõva närvi sulle.
Huvitav 06. märts 2014, kl 12.20
Elan juba 11 aastat skorpioniga ja mingit haiglast armukadedust küll pole!
Mmmmmmmmmmmm
Muuseas – lullar - ON scorpion !
Üks soovitus kõigile armukadetatele :
“Ärge võtke endale liiga ilusat kaasat “ …
palju muresid on vähem .
Sodiaagi järgi
Mmmmmmmmm
Sodiaagi nurgake
skorpion mehe armukadedus
amburinna 06. märts 2014, kl 11.36
Kuidas pääseda sellest terrorist, ka suhe on lõppenud, täitsa politseise naerualuseks suhtejamaga pole ju mõtet minna? :(
Naine 06. märts 2014, kl 12.13
Oi tunnen kaasa, need on jubedad elukad. Kõva närvi sulle.
Huvitav 06. märts 2014, kl 12.20
Elan juba 11 aastat skorpioniga ja mingit haiglast armukadedust küll pole!
Mmmmmmmmmmmm
Muuseas – lullar - ON scorpion !
Üks soovitus kõigile armukadetatele :
“Ärge võtke endale liiga ilusat kaasat “ …
palju muresid on vähem .
IFF24 06. märts 2014, kl 18.55 | Registreerus: 13 aastat tagasi Postitusi: 4,166 |
ei tea mis sul küll hakkas, aga loe välja mida tahas ja tunne puudutatuna! Jah, ka sõber juba kirjutas, et on midagi, kirjuta seda ka siis minu teemas eksole, mina kedagi siin õpetama ei hakka ega end õigustama, et kuidas ja mis nurga alt ning kellele seda luuletust kirjutasin eksole! :) Kena õhtut ja PALUN ära musta mind seljataga asjadega, mida võimalik, et loed ja näed vaid sina!? :) Kena õhtut ja mul pole aega hõõruda, ära panna ning targutada siin, inimestega, kes on kõik erinevad! :P
heaküll, esimene ja viimane kord!
Ma pole lasteaiaõpetaja!
- Puudutatuna tunnevad tavaliselt end süüdlased, paraku see on nii, sellep. ka lisasin!
Oh piirideta delfila,
- See koht on meil anonüümne ja kui halbu asju ja labasusi vaadata mis siin vahepeal kirjutatakse, eriti veel "teki all" siis tõesti hakkab kahju inimestest, et väärikust enam nagu polegi..
- Moderaatorid, siin need asjad on huvitavad igatahes, ühe osa teeb kindlasti ära masin ja ega moded arvatavasti võtavad korraga suure portsu postitusi ette, siin ikka on seda hädakisa, et kellegi anaalseksi teemad püsivad ei kustutata ja siis kusagil kellelgi kaob mõni inimlik teema koheselt, kustutatud ja nii ongi.. süsteem on katki!
- Nüüd need nimetud meil on harjunud vorpima igasuguseid kahtlasi asju, mis pole kohased väärikale inimesele ja seda ka siis teiste teemades, küll suurte tähtedega laus ropendades või lubades kedagi maha lüüa!
Alavääristades, ja kõike muud mis pole kohane väärikale käitumismallile, KAS TÕESTI, sa astud nende inimeste eest välja või kuulud samase ringi inimene?
Oh küll hea olla anonüümne,
sest viha hinges lausa loomne!
Ei labasustel tule lõppu,
see viib vaid tänapäeval tippu!
- Nii see ongi, väga hea näide ka saatmata kirjadest, kus käib see anonüümselt mulin, kas siis üks katkine hing räägib teisega või siis keegi kurjustab ja saadab pepusse siin kõiki, kellele ka vastatakse, "võta rohud ära" vms, mis siin kombeks ning hakkabki veski pihta, arvatavasti need vihased saavad rahuldust siin vihastades ja kurjustades, samuti, ka nukrutsejad vingudes..
Oh mis ma teen on ajaraisk,
Ma inimlik, kuid vähe laisk!
Ei hakka teid ma segama,
vaid keeran ära magama!
- Jõudsingi siia, kirjutasin, kuidas näen seda seltskonda, mis meil kahjuks on ülekaalus, AGA MIDA MINA TEHA SAAN? Mina ei saa ju muuta, võin targutada tühja, toriseda naiivsete tegelastega, ära panna närvihaigetele närijatele, kuid mis ma sellest saan? MIDAGI.. minu väärikus kannatab, et laskun sellese delfi veskisse, sellese tumedasse nurka, kus kurjus ja kurbus, kül ühed juhivad küll teised jne.. Mõtetu ajaraisk! Väga hea oli siiski see koht südamevalu leevendamiseks, langevtäht sai emaili ja juttu jätkus kauemaks.. vähem viha, vähem süüdistamist.. väljakirjutamiseks väga hea koht, kuid lahendamiseks, peaks olema väga rumal inimene! Siis õhtul kuulen, et keegi kusagi lahkab mu luuletust oma teemas ja seda kuidagi nii, nagu ma KÕIKI MAAIULMA INIMESI peksaks templiga, kus kiri "Lollikari" .. kahjuks miinuspunktid sulle minu poolt, viimati siin käisin siis kiitsid luuletusi ja soovisid õnne kusagil langeva tähe tehtud teemas.. Palun vali oma pool ära või võta kuldne keskmine, mitte et ükspäev olen siin mingi andekas riimimees ja teinepäe ütled umbes nagu et M'nn! Nii ei käi ikka asjad, vaata minu väärikus ka langeb, milliseid sõnu ma kasutan, oeh.. Tegelikult mul on väga kiire ja üldiselt ükstapuha, kas mõistad või mitte ja midaiganes, tee oma luuletusi ja asju, mina lähen teen omi, mul on vaja 2 LCD monitori homseks sättida ja just avastasin, et kondensaatorite poole pealt kitsas käes, mis tähendab, et pool õhtut arutan väljas vana elektroonikat laiali ja otsin vajalikku nende sise elust.. õeh.. must ja nõme töö, samas prügi tuppa ka ei too! :) No vot, selline pikk postitus ja paraku ma arvan, et mittemillegi pärast tegelikult! :P
heaküll, esimene ja viimane kord!
Ma pole lasteaiaõpetaja!
- Puudutatuna tunnevad tavaliselt end süüdlased, paraku see on nii, sellep. ka lisasin!
Oh piirideta delfila,
- See koht on meil anonüümne ja kui halbu asju ja labasusi vaadata mis siin vahepeal kirjutatakse, eriti veel "teki all" siis tõesti hakkab kahju inimestest, et väärikust enam nagu polegi..
- Moderaatorid, siin need asjad on huvitavad igatahes, ühe osa teeb kindlasti ära masin ja ega moded arvatavasti võtavad korraga suure portsu postitusi ette, siin ikka on seda hädakisa, et kellegi anaalseksi teemad püsivad ei kustutata ja siis kusagil kellelgi kaob mõni inimlik teema koheselt, kustutatud ja nii ongi.. süsteem on katki!
- Nüüd need nimetud meil on harjunud vorpima igasuguseid kahtlasi asju, mis pole kohased väärikale inimesele ja seda ka siis teiste teemades, küll suurte tähtedega laus ropendades või lubades kedagi maha lüüa!
Alavääristades, ja kõike muud mis pole kohane väärikale käitumismallile, KAS TÕESTI, sa astud nende inimeste eest välja või kuulud samase ringi inimene?
Oh küll hea olla anonüümne,
sest viha hinges lausa loomne!
Ei labasustel tule lõppu,
see viib vaid tänapäeval tippu!
- Nii see ongi, väga hea näide ka saatmata kirjadest, kus käib see anonüümselt mulin, kas siis üks katkine hing räägib teisega või siis keegi kurjustab ja saadab pepusse siin kõiki, kellele ka vastatakse, "võta rohud ära" vms, mis siin kombeks ning hakkabki veski pihta, arvatavasti need vihased saavad rahuldust siin vihastades ja kurjustades, samuti, ka nukrutsejad vingudes..
Oh mis ma teen on ajaraisk,
Ma inimlik, kuid vähe laisk!
Ei hakka teid ma segama,
vaid keeran ära magama!
- Jõudsingi siia, kirjutasin, kuidas näen seda seltskonda, mis meil kahjuks on ülekaalus, AGA MIDA MINA TEHA SAAN? Mina ei saa ju muuta, võin targutada tühja, toriseda naiivsete tegelastega, ära panna närvihaigetele närijatele, kuid mis ma sellest saan? MIDAGI.. minu väärikus kannatab, et laskun sellese delfi veskisse, sellese tumedasse nurka, kus kurjus ja kurbus, kül ühed juhivad küll teised jne.. Mõtetu ajaraisk! Väga hea oli siiski see koht südamevalu leevendamiseks, langevtäht sai emaili ja juttu jätkus kauemaks.. vähem viha, vähem süüdistamist.. väljakirjutamiseks väga hea koht, kuid lahendamiseks, peaks olema väga rumal inimene! Siis õhtul kuulen, et keegi kusagi lahkab mu luuletust oma teemas ja seda kuidagi nii, nagu ma KÕIKI MAAIULMA INIMESI peksaks templiga, kus kiri "Lollikari" .. kahjuks miinuspunktid sulle minu poolt, viimati siin käisin siis kiitsid luuletusi ja soovisid õnne kusagil langeva tähe tehtud teemas.. Palun vali oma pool ära või võta kuldne keskmine, mitte et ükspäev olen siin mingi andekas riimimees ja teinepäe ütled umbes nagu et M'nn! Nii ei käi ikka asjad, vaata minu väärikus ka langeb, milliseid sõnu ma kasutan, oeh.. Tegelikult mul on väga kiire ja üldiselt ükstapuha, kas mõistad või mitte ja midaiganes, tee oma luuletusi ja asju, mina lähen teen omi, mul on vaja 2 LCD monitori homseks sättida ja just avastasin, et kondensaatorite poole pealt kitsas käes, mis tähendab, et pool õhtut arutan väljas vana elektroonikat laiali ja otsin vajalikku nende sise elust.. õeh.. must ja nõme töö, samas prügi tuppa ka ei too! :) No vot, selline pikk postitus ja paraku ma arvan, et mittemillegi pärast tegelikult! :P
luuletaja 06. märts 2014, kl 21.40 | Registreerus: 11 aastat tagasi Postitusi: 1,793 |
SORRY ET JÄRELPÕLV
MEIL KÜLAS KÄIS ….
Nüüd on kõik läinud oma kodudesse .
Vastan Sulle IFF 24 omal nimel –
seega luuletaja nimel .
Oma sõnadest ei tagane –oled hea luuletaja .
Teiseks – Sinu selgitused selgitasidki paljut muul moel ära – kui olin minagi kõigest aru saanud .
Tänud et leidsid aega seda kõike selgitada –
Au jaa kiitus lisaks et – tegid seda auväärselt .
Selgubki et Sinugi luuletust sai võtta
erinevast vaatevinklist –Sinu tegelik
nägemus kõigest oli erinev minu nägemusest
jaa sellest erinevalt arusaamisest . Selgitused
andsidki täieliku selgusegi . Olen kaa nõus et
kõikjal on liig palju vaenu – seda kaa kõigi jaa kõige vastu. Osa inimesi käivadki naistekas kui ‘
sappi välja endast heitmas – jäi hetkel mulje et Sinagi ehk . Nüüd kui kõik sai ära seletatud Sinu poolt – vaatan uuesti kõike jaa näengi et saab kaa teist moodi asju näha . Samad sõnad – mõte aga teine –tähenduski teine juba . .
Mis poolte valimise kohta käib – siis pole neid pooli olnudki – olen alati püüdnud olla seal poolel kus õige tundub olla . Negatiivsuse vastu püüan kaa positiivsusega võidelda – seeega positiivsuse poolel olen .
Aga – ei olnud asjata Sinu kiri . Näen Sind jälle uues valguses – jaa mitte halvas .
Kui sobib – unustame selle …. jaa läheme edasi ….
MEIL KÜLAS KÄIS ….
Nüüd on kõik läinud oma kodudesse .
Vastan Sulle IFF 24 omal nimel –
seega luuletaja nimel .
Oma sõnadest ei tagane –oled hea luuletaja .
Teiseks – Sinu selgitused selgitasidki paljut muul moel ära – kui olin minagi kõigest aru saanud .
Tänud et leidsid aega seda kõike selgitada –
Au jaa kiitus lisaks et – tegid seda auväärselt .
Selgubki et Sinugi luuletust sai võtta
erinevast vaatevinklist –Sinu tegelik
nägemus kõigest oli erinev minu nägemusest
jaa sellest erinevalt arusaamisest . Selgitused
andsidki täieliku selgusegi . Olen kaa nõus et
kõikjal on liig palju vaenu – seda kaa kõigi jaa kõige vastu. Osa inimesi käivadki naistekas kui ‘
sappi välja endast heitmas – jäi hetkel mulje et Sinagi ehk . Nüüd kui kõik sai ära seletatud Sinu poolt – vaatan uuesti kõike jaa näengi et saab kaa teist moodi asju näha . Samad sõnad – mõte aga teine –tähenduski teine juba . .
Mis poolte valimise kohta käib – siis pole neid pooli olnudki – olen alati püüdnud olla seal poolel kus õige tundub olla . Negatiivsuse vastu püüan kaa positiivsusega võidelda – seeega positiivsuse poolel olen .
Aga – ei olnud asjata Sinu kiri . Näen Sind jälle uues valguses – jaa mitte halvas .
Kui sobib – unustame selle …. jaa läheme edasi ….
IFF24 06. märts 2014, kl 22.55 | Registreerus: 13 aastat tagasi Postitusi: 4,166 |
http://i1212.photobucket.com/albums/cc444...
Head und! Eks ma käin siin harvem ja harvem ja siis vast ei tulegi enam! :) 3 on kohtu seadus!
Head und! Eks ma käin siin harvem ja harvem ja siis vast ei tulegi enam! :) 3 on kohtu seadus!
luuletaja 07. märts 2014, kl 01.05 | Registreerus: 11 aastat tagasi Postitusi: 1,793 |
luuletaja 07. märts 2014, kl 09.20 | Registreerus: 11 aastat tagasi Postitusi: 1,793 |
Tere
Mina – liivad – kui starter /käimalöööja ,
kordan eilset “Müüdi kummutajat “ :
ei ole mingit standartset möödujate arvu ,
mis koosneks juhuslikest möödujatest .
Selleks ongi uuesti käimalöödud musa teema,
mis võrdluseks näitab mitmekordselt väiksemat
külastatust kui siinne – armastuse õpetus ,
näide : 24 h jooksul oli
armastuse õpetus – 485 klikki
ainult muusikat – 152 klikki
üle kolme kordne erinevus siis .
Mina – liivad – kui starter /käimalöööja ,
kordan eilset “Müüdi kummutajat “ :
ei ole mingit standartset möödujate arvu ,
mis koosneks juhuslikest möödujatest .
Selleks ongi uuesti käimalöödud musa teema,
mis võrdluseks näitab mitmekordselt väiksemat
külastatust kui siinne – armastuse õpetus ,
näide : 24 h jooksul oli
armastuse õpetus – 485 klikki
ainult muusikat – 152 klikki
üle kolme kordne erinevus siis .
luuletaja 07. märts 2014, kl 09.44 | Registreerus: 11 aastat tagasi Postitusi: 1,793 |
tänane uni kui
armastuse õpetus
Minu unenägu
(luuletaja)
Ilmne et paljud võtavad kaasa oma unenägudesse
päevased sündmused . Ilmselt nii kaa minagi .
Tänaöine “külaline” MINU unenäos oli …………
………….IFF24 ????????
OLIME KOOS TEMAGA – LÕKKE JUURES
Vist kui allegooria – Sa Iff – varem tegid suurepäraseid lõkkeõhtuid – kui kohvireklaamis :
“Juttu jätkub kauemaks “ .
Sinu “lõkkeõhtud” algasid kuskil päevapoole veel
jaa kestsid hommikuni . Isegi imetlesin Sinu oskust
Sellises koguses ! rahva kaasa haaramise oskuses .
Kui sellistes “mazeka “ õhkkondades jaa seltskondades hakkas jutt lõppema – keegi kui
“Punkti tahtis panna” kõigele – oskasid Sina kui
uuesti “lõkkele lüüa” kogu “lõkketule “– kui
“õli tulle valades “.
Lausa imetlesin Sinu suurepärast “Tubateatrit” .
Aga ükski Mazeka teema pole igavene .
See mis algul suure rahvahulga kohale tõi –
kaastunne kellegi mahajäätu suhtes –
saab viimaks otsa . Lõputu korrutamine –
tüütab kaa kõige kaastundlikumadki ära .
Saab paljudele selgeks see et abivajaja justkui ei tahagi abi – vaid halada lõputult : “Tundke mulle kaasa ! Olen õnnetuuu ! Olen – hüljatuud ! “
Aga see (trikk) – ei toimi – igavesti ….
Isegi kui oledki kindel oma tõelistes tunnetes –
ei pea sellest lõputult maailmale jutustama .
Algul see huvitavgi võib olla – siis aga ,,……
“leierdamiseks muutub “.
Siis tekkis unes kui – tühi koht …
Täidame meiegi selle – kohvipausiga .
Siis jätkame kust pooleli jäime …
armastuse õpetus
Minu unenägu
(luuletaja)
Ilmne et paljud võtavad kaasa oma unenägudesse
päevased sündmused . Ilmselt nii kaa minagi .
Tänaöine “külaline” MINU unenäos oli …………
………….IFF24 ????????
OLIME KOOS TEMAGA – LÕKKE JUURES
Vist kui allegooria – Sa Iff – varem tegid suurepäraseid lõkkeõhtuid – kui kohvireklaamis :
“Juttu jätkub kauemaks “ .
Sinu “lõkkeõhtud” algasid kuskil päevapoole veel
jaa kestsid hommikuni . Isegi imetlesin Sinu oskust
Sellises koguses ! rahva kaasa haaramise oskuses .
Kui sellistes “mazeka “ õhkkondades jaa seltskondades hakkas jutt lõppema – keegi kui
“Punkti tahtis panna” kõigele – oskasid Sina kui
uuesti “lõkkele lüüa” kogu “lõkketule “– kui
“õli tulle valades “.
Lausa imetlesin Sinu suurepärast “Tubateatrit” .
Aga ükski Mazeka teema pole igavene .
See mis algul suure rahvahulga kohale tõi –
kaastunne kellegi mahajäätu suhtes –
saab viimaks otsa . Lõputu korrutamine –
tüütab kaa kõige kaastundlikumadki ära .
Saab paljudele selgeks see et abivajaja justkui ei tahagi abi – vaid halada lõputult : “Tundke mulle kaasa ! Olen õnnetuuu ! Olen – hüljatuud ! “
Aga see (trikk) – ei toimi – igavesti ….
Isegi kui oledki kindel oma tõelistes tunnetes –
ei pea sellest lõputult maailmale jutustama .
Algul see huvitavgi võib olla – siis aga ,,……
“leierdamiseks muutub “.
Siis tekkis unes kui – tühi koht …
Täidame meiegi selle – kohvipausiga .
Siis jätkame kust pooleli jäime …
luuletaja 07. märts 2014, kl 10.01 | Registreerus: 11 aastat tagasi Postitusi: 1,793 |
Jätkame kust poolei jäi
Iff – Sulle minu poolt kui …
Palju positiivsust – negatiivsusega võtluses !
Kui suutsid SELLISEL tasemel mazekaga
Rahvast kaasa haarata – suudad kindlasti
kaa seda positiivsemaga katsetades .
oskad kindlasti kirjeldada oma eluarmastusega tuttavaks saamist – esimest kohtumist –
esimesi lähenemiskatseid .. vaimsel tasemel muidugi . Mida kõike olid valmis tegema algul
et kohtumised oleksid kaunid jaa ilusad . isegi !
luuletma jaa luuletusi tegema !
kui ilusad olid need ajad – kui kõik ümberringi
käis kui “kass ümber palava pudru” - ümber ainsa kaunitari kogu maailmas sel hetkel .
sellest ON võimalik rääkida nii päevi kui öidki veel (takka traavi) .
Oskasid Mazekaga “rahvast käima tõmmata “ –
oskad kaaa ..Tõelise jaa kauni – südamest jaa hingest tulnud ... tunnetega – täita ,, maad jaa ilma – kaa siinsetki keskkonda !
olen kindel et – saad palju suurema austajaskonnagi endale – kui senini (sest masendunust . on saanud –
elus ilu jaa kõike kaunist – oskav näha jaa kirjeldadagi kaasa haaravalt kõigile …
edu jaa jõudu SULLE –IFF24 …
veelgi suurema austajaskonna leidmisel !
selleks vajad aga – positiivsust
(mitte negatiivsust – mis eemale tõukab )
Iff – Sulle minu poolt kui …
Palju positiivsust – negatiivsusega võtluses !
Kui suutsid SELLISEL tasemel mazekaga
Rahvast kaasa haarata – suudad kindlasti
kaa seda positiivsemaga katsetades .
oskad kindlasti kirjeldada oma eluarmastusega tuttavaks saamist – esimest kohtumist –
esimesi lähenemiskatseid .. vaimsel tasemel muidugi . Mida kõike olid valmis tegema algul
et kohtumised oleksid kaunid jaa ilusad . isegi !
luuletma jaa luuletusi tegema !
kui ilusad olid need ajad – kui kõik ümberringi
käis kui “kass ümber palava pudru” - ümber ainsa kaunitari kogu maailmas sel hetkel .
sellest ON võimalik rääkida nii päevi kui öidki veel (takka traavi) .
Oskasid Mazekaga “rahvast käima tõmmata “ –
oskad kaaa ..Tõelise jaa kauni – südamest jaa hingest tulnud ... tunnetega – täita ,, maad jaa ilma – kaa siinsetki keskkonda !
olen kindel et – saad palju suurema austajaskonnagi endale – kui senini (sest masendunust . on saanud –
elus ilu jaa kõike kaunist – oskav näha jaa kirjeldadagi kaasa haaravalt kõigile …
edu jaa jõudu SULLE –IFF24 …
veelgi suurema austajaskonna leidmisel !
selleks vajad aga – positiivsust
(mitte negatiivsust – mis eemale tõukab )
luuletaja 07. märts 2014, kl 10.34 | Registreerus: 11 aastat tagasi Postitusi: 1,793 |
Noo tere
Mina – must – siin !
Mida mul aga lisada oleks –
Lullari ülikaunile “positiivsuse kahurile” !?
Tahan avada –
kui skalpelliga
“vähi eemaldada”-
kui trelliga ..
et igavesti kaoks põhjus
mazeka asemel oleks – tühjus …
see oli luuleline eelpala (lullari abiga)
kuid mis on – põhjuseks – miks jäetakse maha !?
ütlen kohe !
see põhjus koosneb – pikast reast loendusest !
alustame jagamisest
vaimsed
jaa
füüsilised - põhjused
vaimsed(kui kaa füüsilised)
põhjused võivad olla –kaa
väga “naljakadki “ sest on
üheselt tõlgendamatud !
tõlgendamatu tähendab – arusaamatu endalegi sõnades – aga alateadvuses on tõrge – jaa seda
lausa pöördumatult !
mõned pealiskaudsed näited :
vaimsetest :
reageeringud (vaimsed) mis tunduvad – lapselikud –naiivsed – sinisilmsed …rumalad – vaimuvaesed
( need kõik kui kergem klass )
(raskem klass) : agressiivsus , hoolimatus . ülbus ,
üleolekutunne jaa valitsemise vajadus – armukadedus mis ületab soliidsuse piirid ..jne
füüsilised : - liigne kõiges jaa ebapiisavgi …
liig pikk –lühike – paks ,kõhn – raske kerge jne
naha või silmade või juuste värv …nende ainulaadne omapära (pole vastuvõetav) ..
lõhnad – ihu – naha – juustel jne
veel mõned peidetudki muidu tavalisel ajal kuid
mingil hetkel avalikuks tulnud …..
mingi eripärad – mis algul olid nähtamatud ..
( tedretähed – mud märgid nahal – vigastused jne)
paljude põhjuste kohta saab öelda : “need on –
ületatavad ! – kuid kas kõigile ?
üks näeb tilka verd jaa minestab
teine on elukutselt – kirurg …..
igaühe jaoks on kuskil keegi …
kes aga ON see – keegi ?????
kas see OLED SINA ?
EHK AGA – EI !!!! – OLE SEE SINA ?????
ps
see kõik eelnev siin kui - "väike õppetund" ....
alguseks - mahajäätud - osake leida siit midagi - mis ON teie põhjuseks ...
saate kaa vastused siit - miks ei soovita sageli ...
põhjustest rääkidagi mitte .....
Mina – must – siin !
Mida mul aga lisada oleks –
Lullari ülikaunile “positiivsuse kahurile” !?
Tahan avada –
kui skalpelliga
“vähi eemaldada”-
kui trelliga ..
et igavesti kaoks põhjus
mazeka asemel oleks – tühjus …
see oli luuleline eelpala (lullari abiga)
kuid mis on – põhjuseks – miks jäetakse maha !?
ütlen kohe !
see põhjus koosneb – pikast reast loendusest !
alustame jagamisest
vaimsed
jaa
füüsilised - põhjused
vaimsed(kui kaa füüsilised)
põhjused võivad olla –kaa
väga “naljakadki “ sest on
üheselt tõlgendamatud !
tõlgendamatu tähendab – arusaamatu endalegi sõnades – aga alateadvuses on tõrge – jaa seda
lausa pöördumatult !
mõned pealiskaudsed näited :
vaimsetest :
reageeringud (vaimsed) mis tunduvad – lapselikud –naiivsed – sinisilmsed …rumalad – vaimuvaesed
( need kõik kui kergem klass )
(raskem klass) : agressiivsus , hoolimatus . ülbus ,
üleolekutunne jaa valitsemise vajadus – armukadedus mis ületab soliidsuse piirid ..jne
füüsilised : - liigne kõiges jaa ebapiisavgi …
liig pikk –lühike – paks ,kõhn – raske kerge jne
naha või silmade või juuste värv …nende ainulaadne omapära (pole vastuvõetav) ..
lõhnad – ihu – naha – juustel jne
veel mõned peidetudki muidu tavalisel ajal kuid
mingil hetkel avalikuks tulnud …..
mingi eripärad – mis algul olid nähtamatud ..
( tedretähed – mud märgid nahal – vigastused jne)
paljude põhjuste kohta saab öelda : “need on –
ületatavad ! – kuid kas kõigile ?
üks näeb tilka verd jaa minestab
teine on elukutselt – kirurg …..
igaühe jaoks on kuskil keegi …
kes aga ON see – keegi ?????
kas see OLED SINA ?
EHK AGA – EI !!!! – OLE SEE SINA ?????
ps
see kõik eelnev siin kui - "väike õppetund" ....
alguseks - mahajäätud - osake leida siit midagi - mis ON teie põhjuseks ...
saate kaa vastused siit - miks ei soovita sageli ...
põhjustest rääkidagi mitte .....
luuletaja 07. märts 2014, kl 10.55 | Registreerus: 11 aastat tagasi Postitusi: 1,793 |
Nüüd “kreemitame “veidi
ehk
“mis kreem “ kõlbab …
vaikimisele ?
Jaagup Kreem selgitab: miks mehed vaikivad
(18)
http://naistekas.delfi.ee/suhted/suhted...
mmmmmmmmmmmmmmm
see kui eellugu vaid – “põhiteemat” saate
näha kui ….ajakirja sisse logite …..
peaks – omalegi siin ,,,,
sellise “olukorra” –“kujundama” …
saaksi näha siis – paljud on nõus – sisse logima …
ehk
“mis kreem “ kõlbab …
vaikimisele ?
Jaagup Kreem selgitab: miks mehed vaikivad
(18)
http://naistekas.delfi.ee/suhted/suhted...
mmmmmmmmmmmmmmm
see kui eellugu vaid – “põhiteemat” saate
näha kui ….ajakirja sisse logite …..
peaks – omalegi siin ,,,,
sellise “olukorra” –“kujundama” …
saaksi näha siis – paljud on nõus – sisse logima …
luuletaja 07. märts 2014, kl 11.00 | Registreerus: 11 aastat tagasi Postitusi: 1,793 |
luuletaja 07. märts 2014, kl 11.33 | Registreerus: 11 aastat tagasi Postitusi: 1,793 |
Külakosti siit – naaber teemast
“Kuidas sinust vabaneda “
,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,
tore et asi "kiskus" - humoorikaks !
kisma !!!!.....
tule jaa saad vasti lõugu ..????
kes tuleb - kes saab - kes annab ????
kui mõistusest puudu tuleb -
peab ikka appi võtma selle -
mis veeel - alles on ...
ahvilgi on enam jõudu kui mõistust ...
see eristabki ahve inimestest ....
kumbad siis meie - siin - oleme ?
mmmmmmmmmmmmmmmmmmmm
asi kiskus humoorikaks
küsimus muutus retoorikaks
kellel mõistus puudub kuid palju jõudu
see soovijatele siin annab kõigile vastu lõugu
kui mõistusest puudu tuleb
siis see arukusele tee suleb
pole meil vaja kui miljonäril pappi
mõistust – sest kõva rusikas tuleb appi
viimaks igaüks meist on tõeliselt pahv
sest kätega rääkimises tunneb end kui ahv
küsimus retooriline – kas me dzunglist tuleme
või ehk siiski – tsiviliseeritud inimesed – oleme ?
“Kuidas sinust vabaneda “
,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,
tore et asi "kiskus" - humoorikaks !
kisma !!!!.....
tule jaa saad vasti lõugu ..????
kes tuleb - kes saab - kes annab ????
kui mõistusest puudu tuleb -
peab ikka appi võtma selle -
mis veeel - alles on ...
ahvilgi on enam jõudu kui mõistust ...
see eristabki ahve inimestest ....
kumbad siis meie - siin - oleme ?
mmmmmmmmmmmmmmmmmmmm
asi kiskus humoorikaks
küsimus muutus retoorikaks
kellel mõistus puudub kuid palju jõudu
see soovijatele siin annab kõigile vastu lõugu
kui mõistusest puudu tuleb
siis see arukusele tee suleb
pole meil vaja kui miljonäril pappi
mõistust – sest kõva rusikas tuleb appi
viimaks igaüks meist on tõeliselt pahv
sest kätega rääkimises tunneb end kui ahv
küsimus retooriline – kas me dzunglist tuleme
või ehk siiski – tsiviliseeritud inimesed – oleme ?
luuletaja 07. märts 2014, kl 15.30 | Registreerus: 11 aastat tagasi Postitusi: 1,793 |
luuletaja 07. märts 2014, kl 15.51 | Registreerus: 11 aastat tagasi Postitusi: 1,793 |
Vastab Mustale - R .Liivad
Ehk kaks korraga ?
Naistepäev - jaa - naisteka päev …
Viimane lullariga samuti seostub
Kuigi naissoost pole …
Täna sai 2 kuud jaa 2 nädalat täis
Naistekas –
Saatmata kirjad –
Armastuse õpetus -
sünnist ….
See teeks siis 74 päeva
48,100 klikki täis saanud hetkel –
on igapäevaga keskmiselt sel perioodil –
641 klikki päevas –
2 kuu ja 2 nädala keskmine .
“parimatel” päevadel ületas see aga tuhande…
ööpäevas – parim päev vist oli 1400 … .
seega kui naisi homme õnnitleme
naistepäeva puhul
siis aga -
meie pundi puhul –
naisteka päeva ! (soovime) .
Ehk kaks korraga ?
Naistepäev - jaa - naisteka päev …
Viimane lullariga samuti seostub
Kuigi naissoost pole …
Täna sai 2 kuud jaa 2 nädalat täis
Naistekas –
Saatmata kirjad –
Armastuse õpetus -
sünnist ….
See teeks siis 74 päeva
48,100 klikki täis saanud hetkel –
on igapäevaga keskmiselt sel perioodil –
641 klikki päevas –
2 kuu ja 2 nädala keskmine .
“parimatel” päevadel ületas see aga tuhande…
ööpäevas – parim päev vist oli 1400 … .
seega kui naisi homme õnnitleme
naistepäeva puhul
siis aga -
meie pundi puhul –
naisteka päeva ! (soovime) .
luuletaja 07. märts 2014, kl 16.25 | Registreerus: 11 aastat tagasi Postitusi: 1,793 |
(must )
alustame ennetavalt ennetavat ennetust
ehk eelnevaid naistepäeva õnnitlusi
ära näpi …. sat !
http://naljakas.ee/images/2013/September...
alustame ennetavalt ennetavat ennetust
ehk eelnevaid naistepäeva õnnitlusi
ära näpi …. sat !
luuletaja 07. märts 2014, kl 17.37 | Registreerus: 11 aastat tagasi Postitusi: 1,793 |
Õhtuhämarus
Või päevane paiste
“tugevas pilvituses “
(tee sa siin vahet – talvises pilvituses )
peegel aga – parem kui ..seinapeegel
https://lh3.googleusercontent.com/-ZzOzPwUaxCs...
vihje : kasutada klahvi Ctrl jaa + klahvi ...
siis üle terve ekraani saab pildi suurendada
Või päevane paiste
“tugevas pilvituses “
(tee sa siin vahet – talvises pilvituses )
peegel aga – parem kui ..seinapeegel
vihje : kasutada klahvi Ctrl jaa + klahvi ...
siis üle terve ekraani saab pildi suurendada
luuletaja 07. märts 2014, kl 17.55 | Registreerus: 11 aastat tagasi Postitusi: 1,793 |
Peegel
Tuuletule järvele kui loodusreegel
See sile jaa selge on kui lausa peegel
On rahulik jaa liikumatu siis… järv
Kui puhkehetkel puhkajalgi…. närv
Kauni järvepinnalt pilt paistab tõeliset lahe
Taevas kui järv kaunid on – mis nende vahe ?
See kui maalikunstnikule eluline tõeline kool
On samakaunis nii taeva kui järvepoolne pool
Kui näed sa sellist pilti siis ohkad
Ainult vaatamisega end välja puhkad
Meie kodumaalgi leidub sellist loodus uhkust
Jaa loodusjälgijale kingib nii lahkust kui puhkust
Tuuletule järvele kui loodusreegel
See sile jaa selge on kui lausa peegel
On rahulik jaa liikumatu siis… järv
Kui puhkehetkel puhkajalgi…. närv
Kauni järvepinnalt pilt paistab tõeliset lahe
Taevas kui järv kaunid on – mis nende vahe ?
See kui maalikunstnikule eluline tõeline kool
On samakaunis nii taeva kui järvepoolne pool
Kui näed sa sellist pilti siis ohkad
Ainult vaatamisega end välja puhkad
Meie kodumaalgi leidub sellist loodus uhkust
Jaa loodusjälgijale kingib nii lahkust kui puhkust
luuletaja 07. märts 2014, kl 18.08 | Registreerus: 11 aastat tagasi Postitusi: 1,793 |
Elumees
Ära näpi
Naistele ligilöömises pole ma viil
Mu sihiks naistel puhul on - rinnapartii
Kuid üllatus äkki mul kui -kõrvakiil
Rinnahoidja – välja nägi just kui - siil
Tean – kuskil on minugi viimne piir
Kui igasse suunda sihib kui - päiksekiir
Vahel silmadega sihtimiseks pole lasketiir
see kõige tähtasm - vaid hoopis rinnapartii
Soovin hinnata ma kaunitari rinnavormi
teadagi et selleks kasutama pean ma sõrmi
vahel kutsubki see esile rahulolematuse tormi
kuid siis ma süüdistan enese veenmise vormi
Ära näpi
Naistele ligilöömises pole ma viil
Mu sihiks naistel puhul on - rinnapartii
Kuid üllatus äkki mul kui -kõrvakiil
Rinnahoidja – välja nägi just kui - siil
Tean – kuskil on minugi viimne piir
Kui igasse suunda sihib kui - päiksekiir
Vahel silmadega sihtimiseks pole lasketiir
see kõige tähtasm - vaid hoopis rinnapartii
Soovin hinnata ma kaunitari rinnavormi
teadagi et selleks kasutama pean ma sõrmi
vahel kutsubki see esile rahulolematuse tormi
kuid siis ma süüdistan enese veenmise vormi
luuletaja 08. märts 2014, kl 01.55 | Registreerus: 11 aastat tagasi Postitusi: 1,793 |
armastuse õpetus
magades jaa unenägudes(ki)
hommikul hakkab peale see pidu -
naistepäeva pidu
praegu on aga - uneaeg
Aeg unele
Kas võtaks “kiisu kaissu”
Või võtaks – “linnukese “
https://lh6.googleusercontent.com/-PVsAKQl9mVU...
kui laulu sõnades :
karu kaissu ma tahan magama
https://lh3.googleusercontent.com/-QOH6GMpTlcI...
kumba eelistaksite teie kaissu
kas ILVEST – või suslikut ?
https://lh4.googleusercontent.com/-6L7IJb2uVzs...
magades jaa unenägudes(ki)
hommikul hakkab peale see pidu -
naistepäeva pidu
praegu on aga - uneaeg
Aeg unele
Kas võtaks “kiisu kaissu”
Või võtaks – “linnukese “
https://lh6.googleusercontent.com/-PVsAKQl9mVU...
kui laulu sõnades :
karu kaissu ma tahan magama
https://lh3.googleusercontent.com/-QOH6GMpTlcI...
kumba eelistaksite teie kaissu
kas ILVEST – või suslikut ?
https://lh4.googleusercontent.com/-6L7IJb2uVzs...
luuletaja 08. märts 2014, kl 02.00 | Registreerus: 11 aastat tagasi Postitusi: 1,793 |
luuletaja 08. märts 2014, kl 02.15 | Registreerus: 11 aastat tagasi Postitusi: 1,793 |
ilus number tervitas meid - 48.333
LUMIVALGED KAKS KARU .POEGA
Kohe mitte -ei tea - mis moega
Üksi kaks -valgel - valget karu poega
Tahaksid kui koos nüüd heita tuttu
Ei tea vaid - kuidas teha seda ruttu
Kahel pisikesel ümber külm on maailm
Kõik on valge – must on ainult karu silm
Pole soojusega kiita üldse karge talvine ilm
Kuid vaatepilt on kaunis justkui Disney film
Pole kuulda kahe karukese nuttu
Kui tundub – ema ära läinud – ® uttu
Kuid kui tuligi juba emakaru tagasi
Siis kas valget karupoega juba - magasid
LUMIVALGED KAKS KARU .POEGA
Kohe mitte -ei tea - mis moega
Üksi kaks -valgel - valget karu poega
Tahaksid kui koos nüüd heita tuttu
Ei tea vaid - kuidas teha seda ruttu
Kahel pisikesel ümber külm on maailm
Kõik on valge – must on ainult karu silm
Pole soojusega kiita üldse karge talvine ilm
Kuid vaatepilt on kaunis justkui Disney film
Pole kuulda kahe karukese nuttu
Kui tundub – ema ära läinud – ® uttu
Kuid kui tuligi juba emakaru tagasi
Siis kas valget karupoega juba - magasid
luuletaja 08. märts 2014, kl 02.22 | Registreerus: 11 aastat tagasi Postitusi: 1,793 |
Tundubki et öö
on vallutanud maailma ...
see kui keeristorm - mei epeade kohal ....
taamal kui hommikune valgus juba paistmas on .
et selleni aga – valguseni jõiuda –
peam eootama ära …
tumehali pimeduse möödumise ….
https://lh4.googleusercontent.com/-V0MlHwEnads...
on vallutanud maailma ...
see kui keeristorm - mei epeade kohal ....
taamal kui hommikune valgus juba paistmas on .
et selleni aga – valguseni jõiuda –
peam eootama ära …
tumehali pimeduse möödumise ….
https://lh4.googleusercontent.com/-V0MlHwEnads...
Lisa postitus