ei tea mis sul küll hakkas, aga loe välja mida tahas ja tunne puudutatuna! Jah, ka sõber juba kirjutas, et on midagi, kirjuta seda ka siis minu teemas eksole, mina kedagi siin õpetama ei hakka ega end õigustama, et kuidas ja mis nurga alt ning kellele seda luuletust kirjutasin eksole! :) Kena õhtut ja PALUN ära musta mind seljataga asjadega, mida võimalik, et loed ja näed vaid sina!? :) Kena õhtut ja mul pole aega hõõruda, ära panna ning targutada siin, inimestega, kes on kõik erinevad! :P
heaküll, esimene ja viimane kord!
Ma pole lasteaiaõpetaja!
okeyko! Kui juba siia sattusin! Pühendan neile delfilistele, kes end puudutatuna tunnevad! :P
- Puudutatuna tunnevad tavaliselt end süüdlased, paraku see on nii, sellep. ka lisasin!
Oh piirideta delfila,
- See koht on meil anonüümne ja kui halbu asju ja labasusi vaadata mis siin vahepeal kirjutatakse, eriti veel "teki all" siis tõesti hakkab kahju inimestest, et väärikust enam nagu polegi..
siin kõikjale saab kakada!
- Moderaatorid, siin need asjad on huvitavad igatahes, ühe osa teeb kindlasti ära masin ja ega moded arvatavasti võtavad korraga suure portsu postitusi ette, siin ikka on seda hädakisa, et kellegi anaalseksi teemad püsivad ei kustutata ja siis kusagil kellelgi kaob mõni inimlik teema koheselt, kustutatud ja nii ongi.. süsteem on katki!
Kõik taguotsad ühte ritta,
taas pritsima meil hakkab s*tta!
- Nüüd need nimetud meil on harjunud vorpima igasuguseid kahtlasi asju, mis pole kohased väärikale inimesele ja seda ka siis teiste teemades, küll suurte tähtedega laus ropendades või lubades kedagi maha lüüa!
Alavääristades, ja kõike muud mis pole kohane väärikale käitumismallile, KAS TÕESTI, sa astud nende inimeste eest välja või kuulud samase ringi inimene?
Oh küll hea olla anonüümne,
sest viha hinges lausa loomne!
Ei labasustel tule lõppu,
see viib vaid tänapäeval tippu!
- Nii see ongi, väga hea näide ka saatmata kirjadest, kus käib see anonüümselt mulin, kas siis üks katkine hing räägib teisega või siis keegi kurjustab ja saadab pepusse siin kõiki, kellele ka vastatakse, "võta rohud ära" vms, mis siin kombeks ning hakkabki veski pihta, arvatavasti need vihased saavad rahuldust siin vihastades ja kurjustades, samuti, ka nukrutsejad vingudes..
Oh mis ma teen on ajaraisk,
Ma inimlik, kuid vähe laisk!
Ei hakka teid ma segama,
vaid keeran ära magama!
- Jõudsingi siia, kirjutasin, kuidas näen seda seltskonda, mis meil kahjuks on ülekaalus, AGA MIDA MINA TEHA SAAN? Mina ei saa ju muuta, võin targutada tühja, toriseda naiivsete tegelastega, ära panna närvihaigetele närijatele, kuid mis ma sellest saan? MIDAGI.. minu väärikus kannatab, et laskun sellese delfi veskisse, sellese tumedasse nurka, kus kurjus ja kurbus, kül ühed juhivad küll teised jne.. Mõtetu ajaraisk! Väga hea oli siiski see koht südamevalu leevendamiseks, langevtäht sai emaili ja juttu jätkus kauemaks.. vähem viha, vähem süüdistamist.. väljakirjutamiseks väga hea koht, kuid lahendamiseks, peaks olema väga rumal inimene! Siis õhtul kuulen, et keegi kusagi lahkab mu luuletust oma teemas ja seda kuidagi nii, nagu ma KÕIKI MAAIULMA INIMESI peksaks templiga, kus kiri "Lollikari" .. kahjuks miinuspunktid sulle minu poolt, viimati siin käisin siis kiitsid luuletusi ja soovisid õnne kusagil langeva tähe tehtud teemas.. Palun vali oma pool ära või võta kuldne keskmine, mitte et ükspäev olen siin mingi andekas riimimees ja teinepäe ütled umbes nagu et M'nn! Nii ei käi ikka asjad, vaata minu väärikus ka langeb, milliseid sõnu ma kasutan, oeh.. Tegelikult mul on väga kiire ja üldiselt ükstapuha, kas mõistad või mitte ja midaiganes, tee oma luuletusi ja asju, mina lähen teen omi, mul on vaja 2 LCD monitori homseks sättida ja just avastasin, et kondensaatorite poole pealt kitsas käes, mis tähendab, et pool õhtut arutan väljas vana elektroonikat laiali ja otsin vajalikku nende sise elust.. õeh.. must ja nõme töö, samas prügi tuppa ka ei too! :) No vot, selline pikk postitus ja paraku ma arvan, et mittemillegi pärast tegelikult! :P