oooo -- anna kannatust !
juba ammu olen tahtnud ....
,,avaldada kõigile oma saladust ....
mul käib "külas" keegi tundmatu
"kõrgem minust kui kõrgemalt saadetud ."
kõige sagedamini külastab ta mind öösel -
unenägudes - kui unelmates .
Ta kirjutab minu eest luuletusi - ja seda juba aastaid .
Piisab kui näen või mõtlen millelegi ilusale kui ....
luuletus sellest järgneb ..."ei teagi kust kohast"
Lisaks veel hakkasin üleöö muusikat kirjutama
mida pool sajandit ei osanud teha ega unistadagi selllest
(mõned arvavad et see .ongi inspiratsioon ..kahtlen selles )
Veel teeb ta mulle kingitusigi ....
Kui alles "kiitlesin" üle kogu fb-s oma sünnipäeva üle ...
(19 mai sain 3 aastat 1 kvartal ja kuu vanuseks
oma avalikkuse ees olemise alguse
esimesest päevast ..Naistekas )
....sain samal päeval endale sõbraks ......Savisaare ?????
....õhtul aga ....kuulasin/vaatasin Eurovisooni .....
ei teagi kumb oli suurem kingitus ?????
Mõtlema hakates -
oli üks maailmatasemel meelelahutus
teine aga ....koduse maailma üks suuremaid poliitikuid ..(kui korrata samal õhtul ETV -s välja öeldud mõtteid ja ütlemisi minu vanustelt ütlejatelt saates "Maailma kodanikud" )
Keegi meist pole Jumal ega eksimatu . Seda kaa E.Savisaargi . Kõigil meil on oma inimlikudki nõrkused .Keegi meist ei saa kõigile meeldida .Samas on E.Savisaar aga ainulaadne rekordite omanik oma iskule antud häälte arvus valimistel .Kas keegi on suutnud seda arvu ületada ?
Pole minagi kõigis tema tegemistes olnud vaid heal arvamusel .
Kuid ! ....ainulaadseks kõigist poliitikutest tegi minu silmis teda ....ainulaadne soov pigem kõigile mõelda eelkõige kui vaid oma taskule . See oli soov tasakaalustada kõikide sissetulekuid seadusega - Astmeline tulumaks .
Miks on suur enamus valitsuses selle vastu ? Aga seepärast et ....see on löök kõigepealt valitsuse liikmete Oma taskule !
saades valitsuses "mitte midagi tegemise eest " keskmisest palgast mitmeid kordi suuremat palka...miks peakski siis veel "keskmine valitsuse tegelane" Oma taskule mitte mõtlema ...vaid rahva taskule ?
Vaid teistele mõtleja eelkõige - saab mõelda vaid seadusele mis kõigile kasulik on . (mitte vaid talle) .
See ainulaadne omadus E.Savisaare juures , teeb kaa minu silmis teda suurimaks poliitikuks hetkel meie valtsuses .
Et ta valimised kaotas - oli eelkõige vastaste kaval surumine hetkel kõge valusama koha peale - see oli ...julgeoleki teema .
Suutmata anda konkreetset vastust küsimusele sel teemal -andiski ta "surmahoobi " endale ja paljudelegi tema pooldajatelegi sel hetkel . "Värskele haavale" soola ei raputata !
Vaatamata kõigele - tahan näha Teda ikkagi me valitsuses kasvõi ....opositsiooniski . Keegi Peab ! silma peal hoidma me paigal tammuval valitsusel . Veel tulevikuski tuletatakse teda meelde kui esimest pioneeri ...tasakaalustamas ülirikaste ja vaeste erinevat olukorda kõiki veidigi võrdsustava seadusega -astmelise tulumaksu näol.
Tahaks vägagi loota et see tagantjärgi tarkuseks ei jääkski .Selleks - kiiret tervenemist ...Talle ja tema ideedele ....."Kõigi maade proletaarlased -ühinege" !!!
Ei koosne ju meiegi rahvas vaid rikastest .... ei koosne kaa ükski rahvas maailmaski.....
pole üheski rahvuses teine kaasrahvuslane teisele vaenlane ...seda vaenu külvavdki vaid ..rikkad me seast .
Oma rikkusi kaitstes - tehakse rahvast selle orjad .
See on olnud nii juba aastasadugi
.
Absurd selle juures on aga et .."Püramiid valitsused" (Vaaraod - Kuningad - Tsaarid ...hiljem edasi arenenutena parlamentaarsed jne valitused ....mis kõik ikkagi sama eesmärki peamiselt teenivad -( rikaste vajadused eelkõige )ongi olnud suurte riiikide.... edasi viivaks jõuks ? )
mis oleks aga ....kõike muutev tegevus kogu maailmas ?
see oleks ......Tuleviku maailm .....milles kõik inimesed üksteist kui "ligemest " armastaksid ....mitte kui "töölooma " oma kasude tootmseks....
Kui iga inimene tunneks end kui "ihuliikmena" ühtses organimis - mille nimeks on ....riik ...õnnelik riik,,,,i külluse ja võrdsuse riik .(rahvuski)
et oleme sellest väga kaugel veel - on meis endis kinni ....mitte et see võimatu oleks .
Et suuurtel riikidel on vana valitsemine (senine) "ajast ja arust" kui paigale seisma jäänud ikka ja jälle samal põhjusel - rikkad ei raatsi jagada oma rikkusi vaestematega - kuigi seda rikkust paljud ei suuda mitme järelpõvegi jooksul ära kulutadagi - on see kui "Pidur"arenemaks paremaks ja võrdsemaks maailmaks.
Kas ei võiks meiegi väike rahvas - Eesti maa - teha esimesena selle sammu .... näitamaks kogu maailmale kui "Nokia " mudelit -kuidas saab õnnelikult ja külluses ära elada kogu rahvas - mitte vaid mõned rikkad me seast ?
seda kõike käibki mulle "kõrva sosistamas" keegi võõras ...Kõrgemast maailmast ..."Tuleviku maailmast" ....
kes tahab see usub
kes mitte - see mitte