Saatmata kirjad
Mu suurim õppetund elus on
nii 08. veebruar 2015, kl 01.29 |
:) 08. veebruar 2015, kl 09.13 |
Saagu see päev teistest parem ja las ta jääb kandma vaid parima energia vilju!
Ei lootnud ega looda Sinu armastusest pääseda, see ei ole kindlasti asi, mille eest põgeneda. Põgenetakse ikkagi halbade olukordade eest, siis kui enam ei jaksa või ei suuda pinget taluda. Tean niigi, et ei aeg ega keegi teine ei kustuta tunnet, mis meile kahele kellegi/millegi suurema poolt antud. Võime ju elada kumbki oma elu, olla koos kellegi teisega, sest omavahel koos olla ei ole siiani saanud, aga see kõik ei muuda tundeid. Mõistatus, millele ei ole lahendust.
Sina ei muutu ja mina ka ei muutu, me kas hakkame üksteist võtma sellistena kes kumbki on, või jäämegi igavesti kaugusest armastama.
Ei lootnud ega looda Sinu armastusest pääseda, see ei ole kindlasti asi, mille eest põgeneda. Põgenetakse ikkagi halbade olukordade eest, siis kui enam ei jaksa või ei suuda pinget taluda. Tean niigi, et ei aeg ega keegi teine ei kustuta tunnet, mis meile kahele kellegi/millegi suurema poolt antud. Võime ju elada kumbki oma elu, olla koos kellegi teisega, sest omavahel koos olla ei ole siiani saanud, aga see kõik ei muuda tundeid. Mõistatus, millele ei ole lahendust.
Sina ei muutu ja mina ka ei muutu, me kas hakkame üksteist võtma sellistena kes kumbki on, või jäämegi igavesti kaugusest armastama.
sedaet 08. veebruar 2015, kl 10.21 |
nii 08. veebruar 2015, kl 10.32 |
Nägin sind unes õppisid hoolega matemaatikat, ei tea, kas see peaks nüüd midagi tähendama :D Egas vist.
Jonnakus on kindlasti iseloomujoon, millest kummalgi puudu ei jää.
Ma ei ole kindel, kas peaksid matemaatika poole pöörduma, jumaldan Su filoloogilisi andeid, oled osav sõnaseadja. Osta sulg ja kirjatuvi ja kirjuta kogu maailmaale :DDD
Tee endale soovide purk. Kirjuta sinna sisse kõik, mõtted, soovid ja unistused, mida sa soovid, et sinu elus täituksid.
Kaugusest või lähedalt armastamine, joosta pole väga kuskile.
https://www.youtube.com/watch?v=ECHJd2Q63P8
Jonnakus on kindlasti iseloomujoon, millest kummalgi puudu ei jää.
Ma ei ole kindel, kas peaksid matemaatika poole pöörduma, jumaldan Su filoloogilisi andeid, oled osav sõnaseadja. Osta sulg ja kirjatuvi ja kirjuta kogu maailmaale :DDD
Tee endale soovide purk. Kirjuta sinna sisse kõik, mõtted, soovid ja unistused, mida sa soovid, et sinu elus täituksid.
Kaugusest või lähedalt armastamine, joosta pole väga kuskile.
https://www.youtube.com/watch?v=ECHJd2Q63P8
nii 08. veebruar 2015, kl 10.38 |
Aga kas me üldse ise teame, millised me olla tahame? Kui kõik on pidevas muutuses, nii nagu kord ütlesid, siis muutume paratamatult, nii ehk naa, ei saa selliseid väikesi muutusi kinni hoida.
Sa ütled, et minevikust saab ise lahti lasta, aga endiselt on mul tunne, et kannan kaasas taaka, mis pärit on lapsepõlvest ja mis nagu tugeva ketina soonib mu käsi ja jalgu. Ma üritan ennast vabaks mõelda, aga vaid vabaks mõtlemisest ei piisa. Eks meil kõigil ole oma geneetiline kood.
Ilusat ning mõnusat pühapäeva Sinu jaoks kallite inimestega! :)
Sa ütled, et minevikust saab ise lahti lasta, aga endiselt on mul tunne, et kannan kaasas taaka, mis pärit on lapsepõlvest ja mis nagu tugeva ketina soonib mu käsi ja jalgu. Ma üritan ennast vabaks mõelda, aga vaid vabaks mõtlemisest ei piisa. Eks meil kõigil ole oma geneetiline kood.
Ilusat ning mõnusat pühapäeva Sinu jaoks kallite inimestega! :)
:) 08. veebruar 2015, kl 10.56 |
Et siis ilusat pühapäeva mulle minu jaoks kallite inimestega? :) Tähendab, et ka Sinul tõotab tulla kaunis pühapäev, oled ju mulle endiselt kallis ja mõtetes alati kaasas (isegi kui kangus seda patihti välja paista ei lase).
Arvan, et tean kuidas saaksid lahti lapsepõlve piinavaist kammitsaist, aga see nõuab eelkõige Sinu enda tahet vabaneda ja usaldust. Kui oled selleks valmis, ulata mulle käsi ja ma ei kõhkle Sind aitamast.
Kallistan ja igatsen!
Arvan, et tean kuidas saaksid lahti lapsepõlve piinavaist kammitsaist, aga see nõuab eelkõige Sinu enda tahet vabaneda ja usaldust. Kui oled selleks valmis, ulata mulle käsi ja ma ei kõhkle Sind aitamast.
Kallistan ja igatsen!
nii 08. veebruar 2015, kl 11.07 |
kardan 08. veebruar 2015, kl 15.27 |
võimalik 08. veebruar 2015, kl 15.32 |
nii 08. veebruar 2015, kl 15.36 |
Ära muretse :) Kui ise tunnet suureks ei puhu, siis ehk suudame tormile vastu panna ja rahulikult oma mõnusatesse kookonitesse jääda :)
Usun, et saab see, mis meile mõlemale parim! :)
Armastus ei peaks haiget tegema ega haigeks tegema.
Ma usun, et oleme aastate jooksul erisuguseid olukordi näinud ning paraku ka palju haiget saanud, aga võimalik, et see ongi põhjuseks, et me oskame kõike seda ja kõiki, kes meie eludes praegu on, vääriliselt hinnata.
Pole ju vaja iseenda ega teiste elusid lagundada, peab olema mõni teine viis, kuidas hakkama saada selle kohati hullutava kirega.
Usun, et saab see, mis meile mõlemale parim! :)
Armastus ei peaks haiget tegema ega haigeks tegema.
Ma usun, et oleme aastate jooksul erisuguseid olukordi näinud ning paraku ka palju haiget saanud, aga võimalik, et see ongi põhjuseks, et me oskame kõike seda ja kõiki, kes meie eludes praegu on, vääriliselt hinnata.
Pole ju vaja iseenda ega teiste elusid lagundada, peab olema mõni teine viis, kuidas hakkama saada selle kohati hullutava kirega.
nii 08. veebruar 2015, kl 15.39 |
võimalik Kirjutas:
-------------------------------------------------------
> et hele kaksikleek võib tuhaks põletada, kuid võib
> ka taevastesse kõrgustesse tõsta. sõltub, mida to
> imuda lased :) kõigil on hirm, aga kõik seda ei tu
> nnista.
Tõsi. Aga see oleks riski peale minek. 50/50.
Ahvatlus on iseenesest suur. Aga me pole kumbki väärt haiget saamist. Ainult õnnelikumaks saamist, aga mitte enam haiget.
-------------------------------------------------------
> et hele kaksikleek võib tuhaks põletada, kuid võib
> ka taevastesse kõrgustesse tõsta. sõltub, mida to
> imuda lased :) kõigil on hirm, aga kõik seda ei tu
> nnista.
Tõsi. Aga see oleks riski peale minek. 50/50.
Ahvatlus on iseenesest suur. Aga me pole kumbki väärt haiget saamist. Ainult õnnelikumaks saamist, aga mitte enam haiget.
nii 08. veebruar 2015, kl 15.43 |
Kui kukume, siis iseenda porri ja tumedasse sügavikku, lennata aga saakime pilvepiiril ja uidata katuseid mööda.
Eks see kire peitmine on kui Nukitsamehe filmis, kui pereema pani põlevale voodile peale teki. Ei tea, kaua see aitab. Usun, et võib-olla on aeg koguda teadmisi, mida selle tekkinud energiaga peale hakata :)
Eks see kire peitmine on kui Nukitsamehe filmis, kui pereema pani põlevale voodile peale teki. Ei tea, kaua see aitab. Usun, et võib-olla on aeg koguda teadmisi, mida selle tekkinud energiaga peale hakata :)
võimalik 08. veebruar 2015, kl 15.49 |
nii 08. veebruar 2015, kl 16.02 |
võimalik 08. veebruar 2015, kl 16.51 |
:) 08. veebruar 2015, kl 17.03 |
nii 08. veebruar 2015, kl 17.57 |
nii 08. veebruar 2015, kl 18.12 |
ah 08. veebruar 2015, kl 18.17 |
õhhh 08. veebruar 2015, kl 20.05 |
öakk 08. veebruar 2015, kl 20.21 |
tegelikult 08. veebruar 2015, kl 20.27 |
ela vabana 08. veebruar 2015, kl 20.33 |
Lisa postitus