Logi Sisse

Teata kohatust postitusest - moderaator@delfi.ee
Saatmata kirjad
Mu suurim õppetund elus on

20. veebruar 2015, kl 00.55
:) Kirjutas:
-------------------------------------------------------
> Homme näed ise. Üllatus ei ole enam üllatus kui et
> te ära rääkida. Sulle ju üllatused meeldivad.
> A
> ga ikkagi. Miks Sa täna jälle saasta mängisid? Hai
> glane vajadus mind millegi eest karistada? Millegi
> , mida ma teinud ei ole. Nii jah?

Mulle ei meeldi üllatused, kas Sa siis seda ei teagi, kallis?

:) 20. veebruar 2015, kl 00.55
Aga ikkagi. Miks nii siga täna?

20. veebruar 2015, kl 00.56
> Laku panni oma huultega! Mind need ei puuduta kuna
> gi!

Panni milleks. Ole nüüd kaalulikult rahulik ja leia enda kese. Pole mõtet siin tõmmelda. Või olid Sa skorpion? kes?

20. veebruar 2015, kl 00.57
> Aga ikkagi. Miks nii siga täna?

Jah, kallis, mis juhtus? Kas said aru, et vahemaa on liiga suur, et paari tunniga üle lombi hüpata ei jõua? :)

:) 20. veebruar 2015, kl 00.57
Madu olen kui huvitab. Tahad järgi proovida, Ambur va Rott!

20. veebruar 2015, kl 00.58
Kui Sa mind hammustad, hammustan ma vastu. Sa tead seda väga hästi :)
Ja üllatusi, palun mitte, meie suhtlus on niigi tõelised aamerikamäed, mis ajab mind totaalselt segadusse.

20. veebruar 2015, kl 00.58
> Madu olen kui huvitab. Tahad järgi proovida, Ambur
> va Rott!

Mida?
Kas jälle hakkas Sinu luuletund, kallis kirjanik?

:) 20. veebruar 2015, kl 01.01
Sa ära kujuta ette, et mul Sinu vastu tunded oleksid. Selleks, et tunded tekiksid peaks ikka inimest tundma. Kõigil ei käi nii, et armub esimesse virtuaalhullu ja ongi kogu eluks rist kaelas.
Aga ikkagi, miks siga panid täna? Tahtsid ego upitada? Ma upitan ka homme ;) Arvasid, et mängid kaheteraga mõõgaga ja jääd ise terveks? Pisut naiivne isegi Sinu kohta tupsuke!

20. veebruar 2015, kl 01.04
Ma ei kujutagi midagi ette, kallis.

Miks Sa ise siga panid täna ja kohale ei ilmunud?

20. veebruar 2015, kl 01.04
Okei, tunded tunneteks.

:) 20. veebruar 2015, kl 01.04
Kas suures valetamise, fanataseeimise ja udutamise tuhinas kaob endal ka järg käest ära et kes ja mida korda saatis. Sina ründasid täna mind lilleke ja nüüd karistad selle eest, et sopa kokku keerasid mind? Ole nüüd! Homme on see koht kus mina ründan Sind ja usu, teen seda ülima naudinguga :))))))

20. veebruar 2015, kl 01.05
♥ Kirjutas:
> Okei, tunded tunneteks.

Rõõm tõdeda, et mingeid tundeid ei ole, siis oled täiesti uuele inimesele pühendunud. Siiras rõõm :)

20. veebruar 2015, kl 01.06
> Kas suures valetamise, fanataseeimise ja udutamise
> tuhinas kaob endal ka järg käest ära et kes ja mi
> da korda saatis. Sina ründasid täna mind lilleke j
> a nüüd karistad selle eest, et sopa kokku keerasid
> mind? Ole nüüd! Homme on see koht kus mina ründan
> Sind ja usu, teen seda ülima naudinguga :))))))

Palun EI!
Milleks? Kui Sa täna said haavata, siis palun ole natukene targem ja vaata asja kõrgemast plaanist.
Miks Sa tahad kätte maksta?
Kas see on osa Sinu elumotost? :(

:) 20. veebruar 2015, kl 01.09
Sa oled kahjuks natuke naiivsem kui arvasin
Vaata siinset vestlust ja selle aegu. Arvasid, et oled kaval, aga nii lolli asjaga vahele jääda on hale. Tahtsid mulle meelega haiget teha asjade eest, mida ma Sulle teinud ei ole. Kas vähemasti nautisid oma hetkelist töövõitu või läks kogi aur paanikale ja haledale katsele asju siluda? Vaata oma kirjutisi ja sad aru kus ennast vahele räägid, algaja! Aga kui juba nuga selga mänguks taaskord läks, eks rebime edasi. Usu, ma naudin seda samavõrd kui Sina täna.

:) 20. veebruar 2015, kl 01.10
Eks ma tahan kätte maksta samdel ajenditel, miks Sinagi täna seda tegid. Haiglasdst vajadusest Sind paigaldada. Oota kullake homset, varsti on koidik!

:) 20. veebruar 2015, kl 01.12
Ma ei ole targem. Selles osas naudin rumalamaks olemist. Aga said täna naudingu, mida ootasid?Oli see vähemasti väärt seda, mida tegid?

20. veebruar 2015, kl 01.15
Millest Sa räägid?

:) 20. veebruar 2015, kl 01.16
Ok, tunnistan, et ma armastan Sind ikka veel väga. Kellegi teisega olles ei ole need tunded nii häirivad. Mind haavas täna väga, et minu tunnetega mängisid ja see tegi väga valusasti haiget. Kas nüüd saabus tõeline nauding? Hakkas parem?

20. veebruar 2015, kl 01.18
> Ok, tunnistan, et ma armastan Sind ikka veel väga.
> Kellegi teisega olles ei ole need tunded nii häir
> ivad. Mind haavas täna väga, et minu tunnetega män
> gisid ja see tegi väga valusasti haiget. Kas nüüd
> saabus tõeline nauding? Hakkas parem?

Mis nauding? Ma sain aru, et me saame kokku täna, aga keda ma ei leidnud, oli Sina. :( See tegi mind kurvaks.
Miks Sa arvad, et ma sellest või üldse millestki naudingu saan, ma ju tunnen ka seda energiat!

Armastan Sind samuti väga, seega ei saanudki aru, milles asi :(

20. veebruar 2015, kl 01.20
Sa näed mind nii tumedates toonides, see teeb mind ettevaatlikuks ja kurvaks.

:) 20. veebruar 2015, kl 01.22
Ma ka ei saa aru kui homme täiesti juhuslikult Sulle haiget teen. Aga naudin seda sadistlikul moel väga, võid kindel olla. Ma ei ole Su sülekoer keda võid oma lolli jutuga lollitada. Eks jätksme siis samas vaimus. Sina mulle, mina Sulle. Sulle ju meeldis nii väga haiget saada. Samas ma ei usu, et viitsiksin lähiajal siia kirjutama või piiluma tulla. Ahjaaa, see haavab Sind veelgi rohkem. Mmmmmm, naudin juba ette nuga Su neerus!

20. veebruar 2015, kl 01.24
Miks Sa selline oled? Mida Sa sellega saavutad? Mida?

:) 20. veebruar 2015, kl 01.24
Läheks nüüd magama ja mõneks ajaks oma teed. Pead ennast välja puhkama, sest öine magamatus ja õhtused joomingud jätavad tervisele oma jälje :)
Ole siis tubli ja ära pikka viha pea. Kõil saab tasakaalu, usu mind. Homme on imeilus varakevadine päev!
Musi!

20. veebruar 2015, kl 01.24
Kas Jumal ehitas Sind minu haavamiseks? Miks Sa tahad mulle haiget teha? Miks? ???? ?? ?? ?? ?? ?? ??

20. veebruar 2015, kl 01.26
Kindlasti mõneks ajaks oma teed, kui mitte mõneks sajandiks. :))))

Palun hoia minust oma viperustega eemale! Ole Sina siis targem!

:) 20. veebruar 2015, kl 01.28
Mina saavutan? Ei rohkem ega vähem kui Sina
Kättemaksu. See oli ju Su tänane eesmärk. Saavutasid selle. Nüüd naudi minupioolset etteastet. Kõik on tasakaalus. Minu rebitud hing Sinu oma vastu. Ega Sa ometi lootnud, et käristad minu oma, ise terveks jäädes?
Mine nüüd ja naudi paar nädalat sülekoera, ta ootab juba ammu truult millal kont visatakse. Ära lase tal oodata, hea inimene nagu Sa oled!

20. veebruar 2015, kl 01.28
Millal ükskord Su teadvusesse jõuab see teadmine, et kõik, mis teed, teed Sa endale? Et kui haavad mind, siis haavad ka ennast? Loodan, et kunagi kasvad. Siis saad aru, kuidas asjad on. Ma lihtsalt imestan Sind, kui õel Sa võid olla enda õeluse hetkedel, kuidas ma siis järgmisel hetkel saan mõelda ja võtta Su tundeid tõena? Ega vist?

Mõtle sellele.
Pole mõtet kaevu sülitada.

20. veebruar 2015, kl 01.30
> Mina saavutan? Ei rohkem ega vähem kui Sina
> Kä
> ttemaksu. See oli ju Su tänane eesmärk. Saavutasid
> selle. Nüüd naudi minupioolset etteastet. Kõik on
> tasakaalus. Minu rebitud hing Sinu oma vastu. Ega
> Sa ometi lootnud, et käristad minu oma, ise terve
> ks jäädes?
> Mine nüüd ja naudi paar nädalat süle
> koera, ta ootab juba ammu truult millal kont visat
> akse. Ära lase tal oodata, hea inimene nagu Sa ole
> d!

Millest Sa räägid? Kas sellest, et ma ilmusin kohale ja Sa mitte?
Rebitud hing? Kas tõesti Sa oled katki? Ma arvasin, et Sa oled terve. Ära murra ennast katki, milleks?

:) 20. veebruar 2015, kl 01.31
Targem? Miks Sina ise targem ei olnud? Teadsid ju, et haavates mind ei jää ka ise terveks. Kahjuks on nüüd juba hilja. Usu, mul on esmaspäevseks treeninguks nii geniaalne plaan...mmmmmm.... Viha aitab leida ikka uskumatult häid ideid, ma ise ka imestanin kui selle peale tulin :)))))

20. veebruar 2015, kl 01.32
Miks Sa ei jäta mind? Miks sa armastad mind? miks sa ei jäta mind? Oi ma armastan sind, ma armastan sind ka, jäta mind, jäta mind, mida sa tahad minust, armasta mind, armasta mind, lahku, kasi ära, mine minema, ma igatsen sind, kuhu kadusid, palun tule tagasi, ma armastan sind, ma armastan sind ka, ma vihakn sind kao ära, ma sind ka, jäta mind rahule, me ei suhtle enam kunagi, ma tean jah, ei suhtle jah, head teed, hüvasti, tegelt ma igatsen sind, ma sind ka, sa oled parim, ma tean, sa ka, ma armastan sind, ma tean ma ka..
Lisa postitus
Autor:
Sinu e-posti aadress:

Selleks, et lisada oma postitusele pilt, video või pildialbum, kopeeri postituse väljale pildi, video või albumi aadress.

Näiteks:
  • http://pilt.delfi.ee/picture/2715753/
  • http://video.delfi.ee/video/vRze7Wd9/ või http://www.youtube.com/watch?v=KF0i_TyTtyQ
  • http://pilt.delfi.ee/album/170457/
Pane tähele! Lingid on aktiivsed ehk klikitavad ainult sisse loginud kasutajate postitustes! Lisada saab vaid Delfi Pildi fotosid või albumeid ning Delfi Video või Youtube'i videoid! Fotod, galeriid või videod on nähtavad ainult sisse loginud kasutajate postitustes!
Lisa postitusele link, pilt või video!