:) Kirjutas:
-------------------------------------------------------
> Mu vastakas käitumine on vaid abitu katse mõistuse
> juurde jääda. Hulluse piiril olev inimene ei saag
> i mõistlikult käituda. Andesta, aga ma ei ole norm
> aalne inimene hetkest, mil Sinuga kohtusin. Ma ei
> suuda ennast kontrollida ega valitseda. Mul on paa
> niline hirm selle ees, mis minuga toimub ja et mul
> puudub võim iseenda ja oma tunnete üle. Ma olen k
> ui himrmunud metskits, kes pidevalt põgeneb. Olen
> nio väsinud sellest. Tahaksin rahu ja rahulolu. Sa
> a aru, ma pesn oma mõtteid kuhugi mujale suunama,
> mis on stabiilsem ja rahulikum, sest vastasel juhu
> l ei ole ma võimeline olema kõike seda, mida minul
> t oodatakse. Sa ei mõista minu pidevat sagimist ja
> püsimatut rahmeldamist. Ka see on viis mõtteid te
> gevusega kontrollida, sest kui ma mõtetega üksi jä
> än, oled alati Sina platsis. Saad aru kui abitu tu
> nne see on!?
Jaa, ma tean, mis tunne see on. Mina küll ei kasuta ülearust sebimist, aga ka meditatsioon on üks viis, kuidas rahus olla.
Mingi aeg tagasi oli see täiesti väljakannatamatu, mõtlesin Sinust ja meist kogu aeg. Asjad läksid valesti ja ma olin lohakas ja hooletu, sest ma pidevalt olin mõtetega Sinu juures. Mingi hetk olin enda peale pahane, sest asjad jäid soiku, kuna ma jälle terve päev tegelesin Sinust unistamisega. Siis ma võtsin endale tegevusi juurde, et olla pidevas rakkes, aga seegi mingi aja pärast väsitas ära ja kui leidsin vaba päeva, et kodus rahulikult olla, mõtlesin ikka Sinust.
Nii, et ma tean, mida see tähendab ja ma olen sellepärast palju nutnud ja halanud. Mitte et ma Sind ei armastaks, vaid osad asjad lihtsalt panevad kahtlema iseenda võimekuses.
Minuga oli sama lugu, enne Sinuga kohtumist, aastaid tagasi, oli kõik korras. Pärast seda nagu kaotasin suunataju, jäid ainult Sina, mille üle on mul hea meel, ent tänapäeva aina muutuvas maailmas on see ka üsna ohtlik.
Nii, et ma ei tea, kuidas sellest välja saada. :(
Vabandust, aga kui päeva peale mul vaba hetk tekib, ma mõtlen ikka Sinust. Palun anna andeks.