Saatmata kirjad
alu
Mõtlik arvajale 11. märts 2015, kl 00.08 |
Arvaja, et siis tegelikult on ikkagi kõik oletuste baasil... kogu see jutt. LOOGILINE võib ju olla, aga elu polegi loogiline tihti.
Seega võiks kõike seda tituleerida hoopis kuulujutuks ja kommenteerijaid mullipuhujateks.
Mullipuhujaks nimetaksin inimesi, kes võtavad oletuse eelduseks ja hakkavad selle ümber intriige punuma.
Tundub et valdav enamik siinsetest...
Arvaja, ma pole nende vastu, kui see ka nii on. Sel juhul - rohkem selliseid, kes siit õnnelikult lahkuvad ja enam tagasi ei tule. Ilusaid unenägusid neile, meile.
Seega võiks kõike seda tituleerida hoopis kuulujutuks ja kommenteerijaid mullipuhujateks.
Mullipuhujaks nimetaksin inimesi, kes võtavad oletuse eelduseks ja hakkavad selle ümber intriige punuma.
Tundub et valdav enamik siinsetest...
Arvaja, ma pole nende vastu, kui see ka nii on. Sel juhul - rohkem selliseid, kes siit õnnelikult lahkuvad ja enam tagasi ei tule. Ilusaid unenägusid neile, meile.
huvitav 11. märts 2015, kl 14.18 |
Niisama 11. märts 2015, kl 14.27 |
:D:D 11. märts 2015, kl 16.02 |
infoks 11. märts 2015, kl 17.20 |
alu ise 12. märts 2015, kl 14.44 |
Lühikokkuvõte kirjatükile võiks olla-vananeva ja üksildase naise näägutus.
Kuidas pole elu edasi läinud-onju, ja seda Agnese juurest Blondi(de) juurde sisse põikamata. Ka tema võis selle kirjutada, maksmaks kätte oponendile ja muidugi püüdmaks mulle hinge lasta:-)
Ja minu siinset tsirkuleerimist oleks patt võtta pelgalt ajaviitena. Vaid enda regulaarse koolitamisega, et milliste naistega pole mehel tarvis kokku puutuda.
That's it:-)
Kuidas pole elu edasi läinud-onju, ja seda Agnese juurest Blondi(de) juurde sisse põikamata. Ka tema võis selle kirjutada, maksmaks kätte oponendile ja muidugi püüdmaks mulle hinge lasta:-)
Ja minu siinset tsirkuleerimist oleks patt võtta pelgalt ajaviitena. Vaid enda regulaarse koolitamisega, et milliste naistega pole mehel tarvis kokku puutuda.
That's it:-)
tead alu 12. märts 2015, kl 15.44 |
eks 12. märts 2015, kl 16.23 |
eksid eksid 12. märts 2015, kl 16.51 |
alu ise 12. märts 2015, kl 16.57 |
tead alu Kirjutas:
-------------------------------------------------------
> Pole sinul midagi kullast, et kõik naised sind tah
> avad. Ei taha? Kui l...el raha läbi saab siis sa s
> obid neile küll. Raha ja k...i saab sinult küll, k
> uid lugupidamist sina poest osta ei saa!
Lisan siia hästi vaikselt, peaaegu sosinal, lootes, et enamus ei kuule..ka mina ei taha neid.
Seega peaks kõik olema õnnelikud:-)
-------------------------------------------------------
> Pole sinul midagi kullast, et kõik naised sind tah
> avad. Ei taha? Kui l...el raha läbi saab siis sa s
> obid neile küll. Raha ja k...i saab sinult küll, k
> uid lugupidamist sina poest osta ei saa!
Lisan siia hästi vaikselt, peaaegu sosinal, lootes, et enamus ei kuule..ka mina ei taha neid.
Seega peaks kõik olema õnnelikud:-)
pealtvahtija 12. märts 2015, kl 17.19 |
pealtvahtijale 12. märts 2015, kl 17.38 |
mida te inisete? 12. märts 2015, kl 19.35 |
pealtvaatajad 24. märts 2015, kl 18.30 |
Agnes 28. märts 2015, kl 13.33 |
kes on alu? 02. mai 2015, kl 07.20 |
ühe lugeja mõtted 02. mai 2015, kl 11.13 |
Küsite, kes on alu?
Niipalju, kui mina olen aru saanud, on ta veidi üle keskea mees, kes on pühendunud naiste vananemise probleemile (kui see on ikka probleem).
Soovimata olla isehakanud psühholoog, tekitavad tema kurb-koomilised reaktsioonid siiski vahel hämmastust:
on tal mingi ületamatu trauma lapsepõlvest seoses emaga, on ta saanud haiget oma meheeas?
Midagi peab olema, mis teda nõnda on käivitanud...
Aga sellest pole midagi. Igaühel siin elus on oma "maailmarevolutsioon" toimetada. Keegi vihkab kapitaliste, keegi sotsialiste, keegi juute, keegi mehi, keegi naisi jne.
Alu vihkab vananevaid naisi, või siis naisi, kes ei vanane tema nägemuse kohaselt. Ja siis?
Elu kulgeb oma rada. Nagu ütleb laulusalm: me kõik saame vanaks, ka alu.
Vastupidiselt tänapäevasele nooruskultusele, on see elu loomulik protsess ja selles pole midagi traagilist. See lihtsalt on nii.
Võimalik, et alu on oma valulise vananemisprotsessi üle kandnud naistele. Saab seda pahaks panna? Ei.
See on tema viis oma probleemidega toime tulla.
Varem või hiljem jõuab ka temani teadmine, et elu paratamatustega pole mõtet võidelda, kui see "võitlus" just eluspüsimiseks vajalikku nestet ei tooda.
Aga edu alule.
Alati on huvitav jälgida inimeste individuaalseid heitlusi ja toimetulekuid selles kirju-mirju maailmas :)
Niipalju, kui mina olen aru saanud, on ta veidi üle keskea mees, kes on pühendunud naiste vananemise probleemile (kui see on ikka probleem).
Soovimata olla isehakanud psühholoog, tekitavad tema kurb-koomilised reaktsioonid siiski vahel hämmastust:
on tal mingi ületamatu trauma lapsepõlvest seoses emaga, on ta saanud haiget oma meheeas?
Midagi peab olema, mis teda nõnda on käivitanud...
Aga sellest pole midagi. Igaühel siin elus on oma "maailmarevolutsioon" toimetada. Keegi vihkab kapitaliste, keegi sotsialiste, keegi juute, keegi mehi, keegi naisi jne.
Alu vihkab vananevaid naisi, või siis naisi, kes ei vanane tema nägemuse kohaselt. Ja siis?
Elu kulgeb oma rada. Nagu ütleb laulusalm: me kõik saame vanaks, ka alu.
Vastupidiselt tänapäevasele nooruskultusele, on see elu loomulik protsess ja selles pole midagi traagilist. See lihtsalt on nii.
Võimalik, et alu on oma valulise vananemisprotsessi üle kandnud naistele. Saab seda pahaks panna? Ei.
See on tema viis oma probleemidega toime tulla.
Varem või hiljem jõuab ka temani teadmine, et elu paratamatustega pole mõtet võidelda, kui see "võitlus" just eluspüsimiseks vajalikku nestet ei tooda.
Aga edu alule.
Alati on huvitav jälgida inimeste individuaalseid heitlusi ja toimetulekuid selles kirju-mirju maailmas :)
teise lugeja mõtted 02. mai 2015, kl 15.40 |
aga pilti ka, alu 03. mai 2015, kl 05.48 |
alu 07. mai 2015, kl 14.49 |
tutvuserubriigis 10. november 2015, kl 19.12 |
Hoia jalakesed koos 10. november 2015, kl 21.40 |
Lisa postitus