Vastuseks postitusele: Entityle 12. juuli 2016, kl 20.30
Tsiteerin: "kui su elutarkused on pärit you tubeest v.muust samasugusest august, siis jöuad kyll kaugele.Vöiks natuke oma ajusid kasutada (juhul kui need on olemas)."
--
Sina kohe tead, et minu elutarkused on pärit youtubest jne. Wow, tõeline selgeltnägija... Või siis mitte.
Teemaalgataja poolt kirjeldatud meesisik, kes ei jäta teda rahule (kuigi juba võiks), tuletas mulle meelde üht inimest, keda kunagi tundsin. Ta ei saa ühestki lõhkiläinud suhtest üle ja kotib viimast eksi niikaua, kuni pole kedagi uut leidnud. Peale seda, kui ta viimane kord maha jäeti, veedab ta aega youtube videosid vaadates, mille ühiseks nimetajaks on teema "kuidas oma eks tagasi saada". Kuna ta aeg-ajalt kiikab ka minu youtube kontot (mina väldin teda juba varasemast ajast), siis olen tähele pannud, et youtube soovitab mulle hulgaliselt tema lemmiklugusid (mida ma vanast ajast tean) ja lisaks sellele kõikvõimalikke eksi tagasimeelitamise videosid.
Mina neid ex-girlfriendi tagasivõitmise videosid vaadanud ei ole (pole nagu põhjustki), kuid tähelepanu tõmbasid need küll, sest ma tean, et ta juba kuude kaupa võimleb meeleheitlikult, et see tütarlaps tagasi saada. Ta ei taipa, et see tütarlaps on temast oluliselt kõrgema IQ-ga, ning nägi ära, et sellest mehest talle väärilist kaaslast ei ole. Seal ei ole tegelikult enam midagi parandada...
--
Ja loodan, et ise oled oma mürgise ja lahmiva egoismiga elus kohe eriti kaugele jõudnud :D