Saatmata kirjad
pisikesele
sulle hyppelauaks 17. november 2016, kl 10.39 |
Oh sind pisikest kyll.Sa väike inimene, nimepoolest suure algustähega.
Kallis oled mulle ikkagist pisikene
ja ma väga igatsen sind :(
Igapäev juba hommikul vara tõustes login sisse ja vaatan sinu profiili,et mis sa seal toimetad, vaatan fotosid mis sul seal yleval ja fotosid mis mul telefonis ning ei raatsi kuidagi kustutada.Saan eru,et see kisub haavasid ja teeb kurvaks aga ei taha sind ka kuidagi nendest ilusatest mõtetest lahti lasta sest see kõik oli väääga väääga ilus.
Armastan sind vaikselt edasi kuni aeg kustutab selle
Kallis oled mulle ikkagist pisikene
ja ma väga igatsen sind :(
Igapäev juba hommikul vara tõustes login sisse ja vaatan sinu profiili,et mis sa seal toimetad, vaatan fotosid mis sul seal yleval ja fotosid mis mul telefonis ning ei raatsi kuidagi kustutada.Saan eru,et see kisub haavasid ja teeb kurvaks aga ei taha sind ka kuidagi nendest ilusatest mõtetest lahti lasta sest see kõik oli väääga väääga ilus.
Armastan sind vaikselt edasi kuni aeg kustutab selle
Taiesti nous 17. november 2016, kl 14.12 |
Üks pisike 17. november 2016, kl 14.19 |
samasiin 17. november 2016, kl 16.43 |
Kaasaelaja 17. november 2016, kl 17.28 |
autorile 18. november 2016, kl 18.04 |
Kõik läheb hästi 18. november 2016, kl 22.55 |
Mu Kallis Toruloru.. Vaatasin-puudutasin-igatsesin Sind armastuse sooja tundega. Selline tunne, mis ei saa kuuluma igaühele. Sa olid mees, kes võitis loteriiga..Sinu osaks sai Pisikese suur-kirglik armastus :) Teragi ei olnud teesklust, võltsi valet, silmakirjalikust. Vaid päris-päriselt MEIE. Said mida tahtsid seltsimees Unetu. Vabanesid koormast olla minuga.
Toruloru 18. november 2016, kl 23.19 |
:D sa ajad ikka veel mind naerma sest ma tean, et see oledki sina. Kirjutan siin ja endal nägu rõõmust säramas. Kuidas sa küll mu ülesse leidsid siit netiavarustest.
Olen siiamaani unetu. Alkost see küll ei ole sest ma ei joo enam, tegin seda ilma abivahenditeta isegi kuid magada ei saa siiani. Miks küll?
Olen siiamaani unetu. Alkost see küll ei ole sest ma ei joo enam, tegin seda ilma abivahenditeta isegi kuid magada ei saa siiani. Miks küll?
sulle 22. november 2016, kl 11.04 |
love is 22. november 2016, kl 13.23 |
Sinu (s)eks 22. november 2016, kl 21.14 |
mait 27. november 2016, kl 21.38 |
bi kütus 27. november 2016, kl 22.54 |
:) 28. november 2016, kl 08.22 |
... 28. november 2016, kl 10.51 |
rapla 28. november 2016, kl 11.12 |
Joon teed ning vaatan igatsusega sinu poole.Oled hetkel vist kodus ja alles ärkasid.Käisin Ihas seal sind polnud.Faceboogis ka ei olnud ja siis otsustasin siia tulla ja leidsingi su siit ülesse.
Ma olen viimasest hõppest mida koos sinuga tegin siiani lennus :D
Korjan siiamaani kilde kokku ja neid on minu jaoks liiga palju!
Ma vajan sind
Ma olen viimasest hõppest mida koos sinuga tegin siiani lennus :D
Korjan siiamaani kilde kokku ja neid on minu jaoks liiga palju!
Ma vajan sind
Maidule 28. november 2016, kl 11.59 |
Lisa postitus