Saatmata kirjad
Saatmata kiri...
enam ei 29. märts 2007, kl 18.10 |
Nii pidigi ju kõik meil minema, näis naeruväärsus viivuks imena. Vaid hetkeks viipas petlik nägemus, jäi kõigest kassikullasädelus. Ei tõelist armu kogu karmuses, sa tundnud enesesse armudes. Mind ainult kõlapinnaks vajasid, et püüda enda hääle kajasid. Teeäärsest kaevust võõrast, nimetust vaid joota tahtsid endaimetlust!
No näed! 30. märts 2007, kl 10.37 |
enam ei 30. märts 2007, kl 12.06 |
öö. 06. november 2018, kl 10.35 |
Buss eemaldub peatusest, sellele järele tormav mees komistab ja kukub, tõuseb, hakkab uuesti jooksma, kukub jälle. Nii mitu korda järjest. Inimesed bussis vaatavad seda pulli ja on naerust lämbumas.
Üks neiu pistab pea aknast välja ja hõikab: "Kui te veel korra komistate, pissime me kõik siin püksi!"
Selle peale vastab bussi taga ajav mees: "Kohe te kõik situte ka, sest ma olen selle bussijuht!"
Üks neiu pistab pea aknast välja ja hõikab: "Kui te veel korra komistate, pissime me kõik siin püksi!"
Selle peale vastab bussi taga ajav mees: "Kohe te kõik situte ka, sest ma olen selle bussijuht!"
öö`le 12. jaanuar 2019, kl 14.32 |
öö. 30. jaanuar 2019, kl 08.49 |
Ohh aegu ammuseid 31. jaanuar 2019, kl 21.02 |
Päev 28. märts 2020, kl 16.17 |
Raske mõista 29. märts 2020, kl 13.58 |
njaa... 29. märts 2020, kl 18.55 |
Või nii 29. märts 2020, kl 21.00 |
njaal.... 30. märts 2020, kl 09.13 |
njaa... 30. märts 2020, kl 14.14 |
Siis isegi hästi kui ise jõudsid selle tõdemuseni. Minu vanaema ütles alati, et iga asi on millekski hea.
Ehk on igal asjal mis meie elus toimub ja sünnib- mingi kõrgem eesmärk?
Selleks, et jõuaksid mingisse punkti...kust on kergem edasi minna. Ehk, et elu viib sind kuhugi...kuhu pead jõudma? (Rapsi vastu mis sa rapsid).
Olen samamoodi nagu sina- jõudnud kuskile teelahkmele, kus pead seisatama ja tagasi vaatama- kuidas elus edasi minna, sest teistmoodi enam ei ole võimalik. Ehk näed selle kõige mõttetust, mida oled teinud või läbi elanud..üks suur meelepete ja krahh, nii su oma tunnetes kui ümbruses..
Et oled kaotanud elust mingi aja, mida oleksid võinud kasutada targemini ja õnnelikumana..
Ehk on igal asjal mis meie elus toimub ja sünnib- mingi kõrgem eesmärk?
Selleks, et jõuaksid mingisse punkti...kust on kergem edasi minna. Ehk, et elu viib sind kuhugi...kuhu pead jõudma? (Rapsi vastu mis sa rapsid).
Olen samamoodi nagu sina- jõudnud kuskile teelahkmele, kus pead seisatama ja tagasi vaatama- kuidas elus edasi minna, sest teistmoodi enam ei ole võimalik. Ehk näed selle kõige mõttetust, mida oled teinud või läbi elanud..üks suur meelepete ja krahh, nii su oma tunnetes kui ümbruses..
Et oled kaotanud elust mingi aja, mida oleksid võinud kasutada targemini ja õnnelikumana..
welcom 30. märts 2020, kl 21.28 |
njaa... 30. märts 2020, kl 21.58 |
Või nii 30. märts 2020, kl 22.18 |
küsimus welcomile 31. märts 2020, kl 17.01 |
Lisa postitus