ma loodan et ma olen nüüd valmis sinuga hüvasti jätma.
sinust kirjutatud luuletuse on mul alles ja ma vahel loen neid.
mõtlen sinna juurde,et huvitav,kuidas oleks võinud meie elu
minna? oleksime me armastanud teinteist või aina tülitsenud ja
solvanud,kuni armastus tapetud? tapetud on õige sõna. inimesed
tapavad oma tundeid. peaasi et ei peaks neid avaldama või
näitama. olla teineteise ees alasti on kergem,kui end vaimselt alasti kiskuda. tegelikult me juba hakkasime üksteisele vähem
valetama. oma tunnete kohta.
aga selleks hetkeks olime üksteisele liiga palju haiget
teinud. enam ei suutnud valulävi sellega toime tulla.
mälestused seksist jäävad mulle vist elu lõpuni järgi
lohisema. ma tean,et see ei ole teiste suhtes aus. sa vist naudiksid seda,kui teada saaksid. sinu sõnad...ma saan sul alati tagasi.....kui sul ka keegi teine on...mu süda ütleb....
mis ime sul selle südamega oli? niimoodi ei väljenda end keegi
minu tuttavatest. süda ütles ja ma tulin su juurde, ma teadsin,et sa oled kodus.süda ütles,sa ootad...
kuigi ma tahaks ei tule mulle praegu midagi kohe meelde lähedusest.
need mälestused olen kõige hoolikamalt tapnud. kuidas see mul õnnestus, ei tea ma isegi. mäletan vaid ,et kõik mis toimus oli iga hetk ja minut, nii kuradima õieti. nagu keegi oleks otse südamesse järjest tulistanud. joobumus oli nii suur,et purju polnud vaja end juua. olin niigi oimetu,su käte vahel. kas ma veel kunagu saan seda tunnet? hoitud käte vahel ja armastades ja olles armastatud?
nii nagu sina minuga mängisid . see oli vahel juba julmuse
piiril. mind niiviisi üles kruttida ja ise seda nautida. sa nagu oleks proovinud,kui kõrgele lendu ma tõusen. aga kukkumine oli
seda valusam,siis kui sind polnud.
ma mäletan,kuidas ma öösiti sind ootasin. igatsus hinges ja süda
valutas,et sa nii üle mõistuse kaua....ma pole sind näinud ja muudkui käi ja korja killukesi,kus sa oled ja mida sa teed?
nagu varastaks elu. mida mul tegelikult on õigus elada nagu igal
teisel inimesel. minul justkui poleks olnud seda õigust.
teised inimesed on võimas relv. lihtsam oleks olnud vist ainult
keskajal. oled @!#$ ja nõid ja põled tuleriidal põrgusse. kuigi põlemine pole just kergem. kumb on suurem valu,kas hingepiin või füüsiline valu?
eelarvamused vahel ei olegi nii rumalad. me ju ei suutnud oma
suhet hoida? mis kurat,meil polnudki õiget suhet, vaid valetamine ja varjamine. varga kombel hiilimine.
ma tunnen kuidas minu kurbusest on saamas viha. ela ise ja lase
teistel elada. nii kuradi õige lause ,aga kas mina ise nii oskan
käituda?
ma ju praegu ei lase sul eluga edasi minna. ma tean seda. me võime üksteisest joobuda ja joobuma panna oli vastastikune. ma ei tea,mismoodi, aga ma oskasin ka sinus seda joobumust tekitada,mis minus endas oli. see justkui kandus üle sulle.
oli ka teisi,kes mind seepärast taga ajasid. aga nendele ma seda
ei kinkinud. ma ei hakanud teesklema. aga kuidagi nad tundsid seda ja kadedalt luurasid me ümber.
kas armastust saab kadestada? võib olla saab ,aga milleks hakata
kõrvalt halba soovima. tigedusest,et keegi on õnnelik?
mul on veel nii palju tundeid sees,mis välja kipuvad. tundub see
pole viimane kiri sulle.
-