ma nüüd vaatan kui palju ma olen ennast tagasi saanud. kui palju
on minus veel seda igatsust sinu järele. mis on iseensest väga inetu minust. mul on ju nüüd perekond.
inetu ...imelik sõna .käib see välimuse või iseloomu kohta
rohkem?
sina olid väga ilus. minu meelest...ja mina tundsin end sinu
kõrval nagu konnapoeg. võib olla olin armas,aga mitte ilus.
kuidas saab nii olla,et mõni
inimene on kohe ärgates nii ilus ja armas.on see tõesti tema
sisemine ilu või lihtsalt hästigrupeerunud näojooned? või hoopiski teeb armastus inimese ilusaks...see sisemine tuli?
kui su sisemisest ilust rääkida, siis mulle tuleb kohe meelde su
nakatav elurõõm. minu meelest olid sa hingelt tõeline muretu pea
taevas tormaja ja seda sa vist tulidki mulle õpetama...oma elurõõmu.
see oli iseenesest väga köitev minu jaoks. see sinu sisemine
vabadus köitis mind. sul justkui polnud ühtegi muret. läbe elu
naeratus näol ...ja kui sulle miski huvi ei pakkunud ,sa lihtsalt
südamerahuga keerasid magama. missugune hingevabadus.
sel ajal kui mina elasin kümnete teiste inimeste elusid ja muresid läbi kohusetundest.
just see oligi see,mida sa mulle õpetama tulid. võta elu kergelt on vist sinu välja mõeldud moto.
sinul õnnestus alati jalgadele kukkuda nagu
kass. kuigi nagu ma kuulnud olen,pole sa enam nii osav. elu on oma raudse käpa ka sulle peale pannud. millest on tegelikult väga
kahju. see meenutab elurõõmsa metslooma sandistamist,et ta enam
vabadusse joosta ei saaks.
meil kõigil on oma raudne käpp,mis meid vaikselt lömastades sunnib elama elu,mida me iial muidu ei valiks. paratamatus on vist selle nimi? või hoopis argus elaga oma elu täiel rinnal. olla mina ise on suur kunst. eriti kui autoriteetsed suuremad-taregmad ja -edukamad õpetavad?
muidugi võiks mögiseda teemal,et miks elu on raske jne. aga sina
ise poleks seda iial teinud ja ei hakka praegu ka mina seda
tegema. sinu jaoks oleks alati leidunud klaasike joodavat ja paar
sõpra ja rohkem poleks sulle vaja olnudki. on see elurõõm või
arengupeetus?
tuleb meelde salatoimikute lause- tõde on kusagil olemas. väga
naljakas ,aga see sobib kuidagi siia praegu.
ma ei tea sinust praegu praktiliselt midagi. oled sa
õnnelik, mäletad sa mind? sina küsisid nii pika aja tagant mind
nähes, ka siis kui me juba lahus olime. kas sa vahest mõtled ka minu peale? see oli sulle kuidagi tähtis. muidugi mõtlesin, ma nägin iga minut ja tund teistes sind.
ma leidsin sinu naeratus ja silmi ja suud tuhandel erineval korral ja tuhandete erinevate inimeste juures.
maniakaalne kiindumus? või hoopiski tõeline armastus? miks küll inimesed esimese asjana mõtlevad halba aga mitte kõige ilusamat tunnet,mis üldse maailmas olemas on? nad on ise õnnetud ja kibestunud?
ma ei tea isegi seda,kas sa mind armastasid. võin vaid oletada,sest...jumala pärast sellest ei
rääkinud me iial. me ei julgenud sellest isegi mõelda...sina olid
isegi julgem,kui mina. mis hullemeelne häbi meil oli,et teineteisele tunnetest ei suutnud rääkida? me ju isegi ei julgenud sellest teineteise juuresolekul mõelda. see oli ikka tõeliselt haige. mis meid selliseks tegi?
kuidas saab tunda häbi ja piina ilusa tunde väljanäitamisel ja
sellest rääkimisel? ma mõtlen,et kuidas küll inimesed nii kaugele
jõuavad? mis on nad selliseks teinud?
kui ma praegu räägiks sinuga, siis ma suudleksin sind hullumiseni ja naerdes ja nuttes avaldaksin armastust mitmeid kordi.
kõikide nende kordade eest tagantjärele, mil ma sulle omasuletud olekuga liiga tegin. mis suletud olekuga...see oli täiesti ebanormaalne,milline oli minu arusaam armsamaga suhtlemisest ja armastusest.
ja kahtlustan,et mitte minu enda välja mõeldud. keegi on seda mulle hoolikalt sisse tampinud...teadagi.....
niisiiis...et sa nüüd tagantjärele aru saaksid mu kummalise
käitumise üle -korralik naine jookseb nii kuis jalad võtavad mehe
eest ära. pane tähele ainsust, mehe eest.
sest õige naine laseb endal järele joosta ainult mehel,kes on piisavalt väärikas ja heakskiidetud kandidaat paljude idiootsete arusaamade järgi,mida kohe tutvustan.
seega olles piisavalt kaua eest ära jooksnud -siiski mitte liiga kiiresti,....mees võib ära väsida.
ühesõnaga...vaatad justkui kogemata tagasi, et
tal lootus ei kaoks. ei muidugi jumala pärast ära
naerata. ilmtingimata tee ükskõikne nägu. kuigi silmi sundida ei
saa, need on hingepeegel ja kuigi sa saad kõige muuga hakkama ja
valitsed end...su silmad säravad väga ebaväärikalt ja
kohatult...
siis jaluta loomulikult mõnele kultuurse huvi teemale. ei
jumalapärast teid ei tohi tõmmata teineteise poole kirg või
seksuaalne tõmme.ikka mingi kõrgem intellektuaalne huvi...muidug on olemas ka teine äärmus...täielik seksuaalne lodevus,mis on veel hullem. ja kuskil vahepeal on armastus...miks küll seda kuldset keskteed koolis ei õpetata?
no ja kui te olete piisavalt üksteisele on väärtust tõestanud ja iseendga uhkustanud -siis tuleks hakata teineteist hindama.
kas panid tähele,et ma pole kordagi kirjutanud armastusest ja tundest? mis
sest, et see oli üldse jooksmahakkamise peapõhjus...
seega hakate te teineteist hindama nagu kaupa! kas ta sobib
mulle? kas ta teeb ta mu õnnelikuks? kas ta meeldib mu
sõpradele? kas ta äkki pole liiga pikk või liiga lühike? kas tal
pole äkki karvane selg või lampjalad?
seda mõtlete muidugi salaja...ja sinna juurde kõikvõimalikud muud hõljuvad mõtted
teemal....KAS TA ONGI SEE TÄIUSLIK, KEDA MA OTSIN? ja üldesgi
mitte ,et ....ma armastan teda...armastan koos vigadega...jah ma näen neid. AGA ma armastan ikka...eiei...ärge öelge ,et MINA pole tema jaoks sobiv! ärge öelge,et TEMA pole minu jaoks sobiv !
ma ei kuula teid. te olete endas tapnud võime armastada. minge eemale, minge emale, teil on halb komme tappa ka teistes armastus.
nii see tavaliselt on kõiketedvad targad ja suured ja üleüldse
nii vägevalt elupareminitundjad.....kerige @!#$...jah just seda ma
tahtsin teile praegu öelda.