Saatmata kirjad
Sinule keda ma ei suuda enam leida,loodan,et leiad tee minuni.
Liblikas007 18. veebruar 2012, kl 21.02 |
Sind pruunide silmadega inglit ei suuda ma enam leida,otsin öösiti sind arvutist.Tean vaid sinu nime ja välimust. Olen juba endas kahtlema hakanud,kas sa oled ikka olemas.
Ma ei jäta jonni,jätkan otsinguid ja loodan.Loodan,et ka sina otsid mind.Loodan,et kunagi saame kokku ja siis ehk saame olla koos.
Igatsen Sind,otsin ja ootan,loodan et leiame taas tee üksteise juurde.
Elu on ebaõiglane.Leitsin su aasta eest,saime vaid viivu olla,mõned sõnumid vahetatud.Kuid südamest soovin Sinuga kokku saada,hoolimata hinnast mida ma sellisel juhul maksma pean.
Kui sirutaksid minu poole oma sooja käe,siis tuleksin Sinuga. Hüppaksin pea eest tundmatusse. Andestust paluksin vaid neilt ,kellele ma siis haiget teen.
Kui näed sinist liblikat,siis mõtle minu peale. Anna endast märku,igatsen meie jutuajamisi taga.
by:Liblikas
Ma ei jäta jonni,jätkan otsinguid ja loodan.Loodan,et ka sina otsid mind.Loodan,et kunagi saame kokku ja siis ehk saame olla koos.
Igatsen Sind,otsin ja ootan,loodan et leiame taas tee üksteise juurde.
Elu on ebaõiglane.Leitsin su aasta eest,saime vaid viivu olla,mõned sõnumid vahetatud.Kuid südamest soovin Sinuga kokku saada,hoolimata hinnast mida ma sellisel juhul maksma pean.
Kui sirutaksid minu poole oma sooja käe,siis tuleksin Sinuga. Hüppaksin pea eest tundmatusse. Andestust paluksin vaid neilt ,kellele ma siis haiget teen.
Kui näed sinist liblikat,siis mõtle minu peale. Anna endast märku,igatsen meie jutuajamisi taga.
by:Liblikas
loll küsimus 18. veebruar 2012, kl 21.33 |
Liblikas007 18. veebruar 2012, kl 21.48 |
Liblikas007 18. veebruar 2012, kl 22.39 |
Liblikas007 18. veebruar 2012, kl 22.42 |
:) 18. veebruar 2012, kl 23.10 |
Liblikas007 18. veebruar 2012, kl 23.22 |
Ei ole mingi unenäo mees,tean et ta on päriselt olemas,oleme temaga suhelnud. Lihtsalt ta saatis sõnumi ja mina tallegi.Kuid telefon streigib ja mul ei ole enam ta numbrit :( mäletan vaid tema telefoni numbri lõppu. Ja arvatavasti just mobla streigi tõttu nägingi teda unes.
Tema nimi on Raul,perekonna nime ei tea.Ta on minust veidi üle 10ne aasta vanem. Ja ta kutsub mind Liblikaks.Ja ta meenutab mule mõmmit :D
Sportlik,pehme naeratus(fotol) ,mõnusad juuksed mida tahaks sasida :)
Tema nimi on Raul,perekonna nime ei tea.Ta on minust veidi üle 10ne aasta vanem. Ja ta kutsub mind Liblikaks.Ja ta meenutab mule mõmmit :D
Sportlik,pehme naeratus(fotol) ,mõnusad juuksed mida tahaks sasida :)
Mullikas 19. veebruar 2012, kl 00.54 |
hee 19. veebruar 2012, kl 09.58 |
muig 18. jaanuar 2018, kl 19.36 |
Lisa postitus