Logi Sisse

Teata kohatust postitusest - moderaator@delfi.ee
Saatmata kirjad
Miks teed sa mulle nii?
 
Lisa 10. oktoober 2014, kl 06.38
Ei, ma pole uhke, et meie suhe on kestnud juba 8 aastat. Ma ei ole uhke, et olin noor ja loll, leppisin sellega mis sa minuga tegid. MA OLIN LOLL!
Ma ei suuda sinust enam eemale minna. Ma armastan sind ikka veel, küll aga tuleb kohe aeg, mil ma lahkun. Mis saab edasi? Kas kõik ongi unustatud?
Sa räägid mulle, et sa mind armastad, sa räägid et sa hoolid, aga miks iga kord jooksen ma su juurest pisarais minema, sest sulle helistab sinu teine, õige naine? MIKS olen mina see "vale" naine? Miks pole sul niipalju selgroogu, et sa lõpetad kasvõi ühe oma lollustest ära? kas sa ei saa aru, et oma eluviisidega oled sa ära rikkunud kahe inimese elu, lisaks enda omale? Me mõlemad teame, et sa ei pea oma lubadusi, niiet ma ei usu sinu tegusid enne kui need tehtud on. AGA MIKS sa üldse teed nii?
Sa võtad mu hingetuks. Ma olen sinust sõltuvuses. Ma tahan sind saata sinna kus päike ei paista, aga ma ei suuda, sest mul pole nii palju iseloomu. Ma suudan ilma sinuta olla nädala, kaks... Ja siis kõik kordub.

Mina lähen ja püüan teha seda, mida viimased 8 aastat - sind unustada. Ma pole kindel, kas see õnnestub, aga ma üritan. Ja kui juhtub, et sa jätad oma "õige" naise maha... siis tea, et ma olen olemas ja armastan sind ikkagi... Seni kuni hingan. ALATI!
 
kõps 10. oktoober 2014, kl 07.15
Küll on kirjud elud.
Saan aru, mul on sinust kahju, aga niisugused inimesed on siiski rohkem tunnetega mängivad manipulaatorid, kes teistega ei arvesta ja tegelikult südames ei soovigi olukorda muuta. Laste, positsiooni või pangalaenu pärast ei saa ju. Väike iroonia siin muidugi.
Kui armastate, siis austate end ja teisi, kes asjasse puutuvad, nii palju, et räägite suud puhtaks, ei ela valedes ja annate kõigile valida.
Mees tegi kunagi vale valiku. Sest muidu ta ju ei räägiks, et armastab sind? Või räägib seda oma naiselegi? Kui palju sa inimest tegelikult tunned?
Kas sa tahad valetajat omale?
Kunagi leiab kellegi teise ja järgmised 8 aastat sulle?
Praegu olete olnud pikka aega õnnetud, aga oleksite võinud saada õnnelikuks juba varem, tõsi, küll, kellelegi haiget tehes, aga elu on selline.
Vähemalt nii on aus.
Seega, praegu on kannataja pigem hoopis mehe naine, kes ei tea midagi. Samas kui mees käib 8 aastat kõrvalt, siis kindlasti tajub seda, kuid mingil põhjusel lepib.
 
kõps 10. oktoober 2014, kl 07.16
Üks lause jäi poolikuks: järgmised 8 aastat valetab mees sulle?
 
armastus on kõikjal 10. oktoober 2014, kl 08.50
Mis ma oskan öelda. Süüdistused, süüdistused ja veelkord süüdistused, ilma enesekriitilise pilguta. Oled sa kunagi mõelnud kuidas kogu see lugu teise osapoole silmade läbi on olnud? Sinu jäik ja diktaatorlik suhtumine põletab ära kogu õhu, mida hingata. Vaid sinu tõde ja sinu õigus, just nagu silmaklappidega hobune, kes enesesunnil kappab ja kappab, teadmata suunda, alludes mingisugustele jäikadele sisemistele sundidele. Vaeseke, ma ei imesta üldse, et ühel hetkel ennast musta ja sügavasse auku olid kapanud. Kogu selle pöörase amokjooksu tuules ei ole sa märganud inimesi, kes sinust on tõsiselt hoolinud, vähemasti mitte enne, kui nad sinu elust jäädavalt lahkuda on otsustanud. Kui palju katkisi hingi ja murtud südameid!? Vaevalt kellegi võõras hingevalu sulle korda läheb, sinul on ainult üks püha eesmärk- sinu isiklik õnn ja heaolu. Ükskõik kui kange ja külmavereline sa ka poleks, iga murtud süda su teel jätab endast sinusse jälje. Jälje, mis on täis nukrust, valu ja pisaraid. Nõnda siis saigi sinust ükskik, murtud ja kurb inimene, kes kukkus kogu negatiivse pagasiga musta auku. Keda on sul selles süüdistada?
Tahaksin sind aidata, aga ei oska. Sa oled kurt ja pime kõigele, mis tuleb väljastpoolt, näed vaid seda, mis on sinu sees, kuuled vaid oma jäikasid sundmõtteid ja usud vaid seda, mida näed läbi oma jäiga tõe. Igaüks teeb oma valikud ise, aga milleks süüdistada enda tehtud valikutes ja selle tulemuses kedagi teist. Sinu elu ja õnn ei parane enne kui hakkad ennast kriitiliselt hindama, lased lahti ajaga tekitatud jäigad hoiakaud ja uskumused ning avad ennast ja oma südame ilma hirmuta saada haiget, saada lollitatud ja olla kellegi käes mänguasi. Kõik need negatiivsed hirmud põhinevad sinu ebaausal käitumisel ja tegudel. Mina näiteks ei karda olla kellegi mänguasi, ola ärakasutatud, sest ma ei mõtle kunagi nii, ma ei kasuta kedagi ära ega mängi. Sa ootad inimestelt alateadlikuult seda, mida neile pakud. Paku ausust, siirust ja headust ning märkad peagi, et elu pakub sulle seda sama vastu ja külluslikult. Ma ei taha sind elama õpetada, sest tean, sa ei ole selleks valmis ja ei võta seda vastu, millegipärast on su ajaga omandatud käitumis ja suhtumismuster liiga kõvasti juurdunud, isegi kui see sama muster sind sügavalt õnnetuks teeb, on sul seda turvalisuse huvides väga vaja. Nõnda, et kui ennast ohvriks pead, siis seda sa tõepoolest oled- iseenda ohver.
Ps. lõpeta palun armastuse segi ajamine omamise vajadusega. Armastus on midagi palju suuremat. Praegu piinled oma vaevatud ego käes, mis ei suuda leppida sellega, et ei saa omada.
 
liz järelkäruga 10. oktoober 2014, kl 09.56
Vabanda, aga sind on liiga raske tõsiselt võtta.
 
veel 10. oktoober 2014, kl 10.55
Hinda seda, et keegi armastab ja vajab sind. Sa murdsid külmalt ja kalkuleerivalt kellegi südame, lõhkisid tema illusioonid ja jätsid ta hingevaluga üksi. Kõik see meenutab kui julmalt sa algul minu tunnetesse suhtusid. Aeg parandas ka kõige valusamad haavad, olen üle nii paljude aastate taas jalgele tõusnud, tugevam kui varem ja kilp mu ümber kaitseb mind sinu eest kindlat. Hoia südant, mis sind armastab siis, kui ta on veel terve. Varem ei näinud sa meie suhtel tulevikku, sind segasid nii paljud pisiasjad, mille sa suutsid ülemõistuse suureks puhuda ja manei saanud sinust ning su käitumise tagamaadest aru enne, kui olen nüüd, palju hiljem, tahtmatult sinu olukorras. Mind ärritavad nüüd sinu puhul paljud pisiasjad, mis teevad meie suhte võimatuks ja mis korrutavad mulle igal samkul, et sel suhtel ei saa kunagi olema ühist tulevikku. Alateadlikult otsisin sina siis ja mina nüüd põhjuseid. Aga miks? Ma ei ole sellest praegu veel aru saanud.
 
Arvan 10. oktoober 2014, kl 11.20
Ei tundu, et siin armastusega tegemist oleks.
Kaheksa aastat kedagi igatseda ja oodata ei ole eluga edasi liikumine, vaid valge laevukese ootamine.
Kulla Lisa, proovi nüüd elu selgema pilguga vaadata, ei ole mõtet mehele teine naine olla. Üldse ma ei saa su jutu põhjal aru, miks selline olukord on nii kaua kestnud ja miks sa oled sellised olukorral lubanud nii kaua kesta.
 
Küsimus 10. oktoober 2014, kl 11.25
Kas sa ei suuda leppida, et kellegi vastus võib olla eitav ja püsivalt eitav?
 
teema 18. oktoober 2014, kl 20.10
on copy paste ammusest teemast.
 
ah 18. oktoober 2014, kl 20.18
kesse kirjutas?
 
peeter paan13221 11. veebruar 2021, kl 15.16
sinu mure
Lisa postitus
Autor:
Sinu e-posti aadress:

Selleks, et lisada oma postitusele pilt, video või pildialbum, kopeeri postituse väljale pildi, video või albumi aadress.

Näiteks:
  • http://pilt.delfi.ee/picture/2715753/
  • http://video.delfi.ee/video/vRze7Wd9/ või http://www.youtube.com/watch?v=KF0i_TyTtyQ
  • http://pilt.delfi.ee/album/170457/
Pane tähele! Lingid on aktiivsed ehk klikitavad ainult sisse loginud kasutajate postitustes! Lisada saab vaid Delfi Pildi fotosid või albumeid ning Delfi Video või Youtube'i videoid! Fotod, galeriid või videod on nähtavad ainult sisse loginud kasutajate postitustes!
Lisa postitusele link, pilt või video!