Logi Sisse

Teata kohatust postitusest - moderaator@delfi.ee
Saatmata kirjad
puhtast südamest
 
minuelu 01. jaanuar 2015, kl 16.39
Tere mu kallis. Nii paljusid kordi olen sulle öelnud,et sa oled mulle nii palju haiget teinud oma negatiivsusega, oma raamides olemisega,et mul on juba ammu paha olla. Sa olid kunagi nii ilus ja omapärane aga nüüd on elu sind matnud sind köögi,laste ja nelja seina vahele. Kõik see sinu negatiivsus mis õhkub sinust välja on pannud mind vastupidi elama elu mida sa kadestaksid kui vaid teaksid. Pean tõdema,et maailmas on nii palju teisi ilusaid naisi,et sa oled muutunud mulle vaid korterikaaslaseks kellega isegi ei taha öösel koos olla.Ma olen lausa tänulik kõikidele nendele koledatele ja ka ilusatele naistele kes on mind ära remontinud. Tahan sulle kallis öelda ja seda puhtsatsüdamest mitte karjudes vaid selge ja kõlava häälega-mine p u t s i rsk. Sa k u r a d i vana l i t s rsk, tampisid minu peal aastaid ,surudes mind samuti nende krd nelja seina vahele . Sa ju tead,et puuris mulle ei meeldi. Ei meeldi yheski valdkonnas olla limiteeritud ja seda enam loomingulises.Oi rsk kuidas mulle meeldib sind petta, sulle vaikselt kätte maksta nii,et silm ka mul ei pilgu. Kõik need iludused ja muud harju keskmised ja teised puudulikud kes mind ära kasutavad ;) on mulle andnud midagi mida ma ei vahetaks sinu vastu välja. Mitte kunagi.Annan sulle sellise kõva pendla vastu sabakonti,et sulle jääks meelde,et palun ära püüa kasvatada meest enda järele. Mees armastab sind ja kui sa püüad tema üle domineerida siis kahjuks see ei õnnestu sest ütlen sulle veel ühe korra, mina lähen ja kui sulle sobib siis võid minuga ühineda ja kui ei sobi siis ära üritagi.
Jään sind meenutama kui oma esimest suurt armastust.
P.s. hakkan otsima naist kellega saan asju jagada, kellele saan toetuda ja kellesse kavatsen hullunult ära armuda,sest ma vajan armastust.Mulle meeldib oma kallimat armastada koos kõige rõõmude ja muredega. Kallis oota ma kohe leian sind
 
ÄRA TUNDA 01. jaanuar 2015, kl 17.00
Siin väike vihje, kuidas kõne all olevat nähtust paremini ära tunda.
 
Head teed minna 01. jaanuar 2015, kl 17.08
Head teed minna, sest petiseid ei vaja enam keegi. Keegi ei ela vastu oma põhimõtteid, ei eraelus ega töös!
Sellega tõmbasid ise endale vee peale ja ilma oledki kõigest!
 
minuelu 01. jaanuar 2015, kl 17.13
ei ole nõus sinuga. Sellega mida kirjeldasin tõmbas tema endale vee peale.Mina olen ja tunnen ennast vabalt väga hästi
 
mees 01. jaanuar 2015, kl 17.22
Sina ebastabiilne autor, ära tule siia debiilsusi üles kirjutama. Sinu räpaseid tegusid ei soovi keegi kuulda ega näha. Väga kerge oli sinust lahti saada, sinu enda tegude pärast!
Sa oled ja jääd prossu madratsiks ja sind ei vaja enam keegi!
 
minuelu 01. jaanuar 2015, kl 17.32
"mees" oled millestki vist valesti aru saanud. Keri nüüd õlesse tagasi ja vaata mis on pealkiri kuhu kirjutame- kirjutamata kirjad. Arvan,et olen õiges kohas. Muideks selle kirjaga andsin edasi sõnumi naistele millest sina oma varjunime all "mees" tunned väga puudutatuna. Näed sulle mõjub see. Niisiis võid edasi oma haavu lakkuda ja mina sõidan sinust veel korra üle ja kui vaja siis veel ja veel sest sinu arvamus ei mõjuta minu tegusid.
 
mees 01. jaanuar 2015, kl 17.42
Mina olengi mees ja naeran viimasena!

Kellest sina suurejooneliselt üle sõidad on abielus ning elab oma elu. Ainult hoia eemale ja mitu km - t kohe!
 
minuelu 01. jaanuar 2015, kl 17.49
Tean,et sa kardad minusuguseid mehi sest sa muretsed nii väga oma naise pärast kes otsibvõimalust vahest tiiba ripsutada sest sa oled tema jaoks "väga hea mees". Ta ei räägi kunagi sõbrannadele sinust halvasti ja alati oled talle nr 1.Sa oled see hästi armukade mees kes koos väljas olles ei luba teistega ei tantsima ja oled talle turvamehena kaasas sest oled nii ebakindel oma abielus kuna peeglisse ja oma sõprade peale vaadates sa lihtsalt imestad kuidas sul lihtsalt joppas.Aga siiamaani oled sa abielus vaid sellepärast ,et naine taunib sind kuna oled suht okeilt allaheitlik ja selline mõnus oma karukene.
Pakun,et hingan su naisele kuklasse sest juhuseid meie elus on vähe
 
... 01. jaanuar 2015, kl 17.56
Ammu oleks sulle keretäie peksa pidanud andma!
 
minuelu 01. jaanuar 2015, kl 18.04
selles asi ongi,et oleks pidanud aga magasid maha selle momendi ja juba su naine panebki kõrvalt.Sest "õigel hetkel "kui pidid olema tallalune sa ei olnud seda. Ja nii sa seda keevitasid kuid mai saa aru miks sa seda kahetsed.Ole mees ja jää meheks.sa ei pea tegema nagu inimsed sinult ootavad vaid ela ise oma elu.
 
... 01. jaanuar 2015, kl 18.13
Võid päris rahulik olla, leian sind ka tunnelist üles. Ja sinu hea elukene on varsti läbi. Ära roni sinna, kuhu pole palutud!
 
minuelu 01. jaanuar 2015, kl 18.47
vaata elukogemus on mul selline, et haukuv koer ei hammusta. Kui midagi teha siis sa võtad selle ja teed ära.Niisiis sa võidki sinna tunnelisse ootama jääda aga võta kindlasti midagi sooja kaasa sest kohapeal seistes hakkab kindlasti külm
 
... 01. jaanuar 2015, kl 19.00
Sinul on jätkuvalt külm, et kraabid veel kellegi ukse taga. Ei saa oma elu reaalis elatud!
Kohtume reaalis ja mitte meeldivalt!
 
minuelu 01. jaanuar 2015, kl 19.41
aga kohtume siis, vabalt
 
naine köögist 26. juuni 2015, kl 20.45
Saastad jäävad saastadeks ka vói sees praetult.
 
Selu on sinul p....s! 26. juuni 2015, kl 21.38
Sellise autoriga ei soovi vist vanakurat ise ka päevagi elada. Kellest tänaseks on meespross saanud ja kõigile ammu teada!
Üldiselt jätab selline härpleja külmaks. Olid enne mind selline ja jääd lõpuni selliseks. Üldiselt on terve firma selline!
 
Vanakurat 26. juuni 2015, kl 21.56
Firrmast ei tea,aga mees sai varjupaiga pórgust
 
Päike loojus juba ammu! 26. juuni 2015, kl 22.10
Varjupaiga põrgusse võid jäädagi!
 
jänes 26. juuni 2015, kl 22.29
Ei julge nina väljagi pista, igasugu hulle jookseb ringi.
 
Huvitav 26. juuni 2015, kl 22.39
Milline see naine veel peaks olema,mida see hull otsib ja mida tal pakkuda on peale räpase hinge.Óudne.Hunt lamba nahas.
 
Agnes 27. juuni 2015, kl 00.01
Pagan küll, meestel on ikka täiesti eriline ajuehitus ja neist on lausa võimatu aru saada.
Võtame või autori - pöördub oma naise poole sõnadega: "Tere mu kallis". Järgmisel hetkel saadab p.si ja sõimab l.ks.
Siis lubab meenutada, kui oma esimest armastus, samal ajal lubab ka armastada koos kõikide rõõmude ja muredega uut naist.
Ä, kas ainult uusi armastatakse koos muredega? Ja kustmaalt saab uuest vana? :)

No, igaljuhul nagu veic labiilne ja seosetu. Aga. Kindlapeale on selline väljaelamine palju parem, kui endasse kogumine..veel võiks proovida mediteerimist või yogat nt :)
 
kuul pähe 27. juuni 2015, kl 00.25
Sellised ei idane ega mädane.Väärastunud túúp.Kodus korralik kaisukaru,väljas hulkuv krants.Valet puud haugub,sest peeglisse vaadata kardab.Oma arust kóva mees,aga keegi ei tea ja núúd karjubki tervele ilmale.Tóeliselt haige inimene,aga ise peab ennast täiesti normaalseks.Psúhhopaat.
 
isver 27. juuni 2015, kl 00.47
Loo nimi on PUHTAST SÚDAMAST.Tegelikult peaks olema RÄPASEST SÚDAMEST.
 
susver 27. august 2015, kl 10.56
issanda loomaaed on imeline.Loodetavasti puurid on tugevad.
 
Haige autorile 27. august 2015, kl 13.50
Mine ükskord ravile ja ära häbista oma peret ning lapsi ühiskonna ees. Ei saa sundida teist inimest raamidest loobuma ning oma räpast - petise elu elama!
Otahara sündroom ei ole ka nii jube, kui sinu käitumine siin rohkem kui 10 aastat. Inimesel pole oma elu siis kaevab mingi vana teema välja ja paneb oma haiget ila edasi!
 
autorile 29. august 2015, kl 09.35
Sa mees ikka tead, et iga suur armumine saab paari aasta pärast otsa, siis algab argipäev ja oled samas punktis tagasi.
Lisa postitus
Autor:
Sinu e-posti aadress:

Selleks, et lisada oma postitusele pilt, video või pildialbum, kopeeri postituse väljale pildi, video või albumi aadress.

Näiteks:
  • http://pilt.delfi.ee/picture/2715753/
  • http://video.delfi.ee/video/vRze7Wd9/ või http://www.youtube.com/watch?v=KF0i_TyTtyQ
  • http://pilt.delfi.ee/album/170457/
Pane tähele! Lingid on aktiivsed ehk klikitavad ainult sisse loginud kasutajate postitustes! Lisada saab vaid Delfi Pildi fotosid või albumeid ning Delfi Video või Youtube'i videoid! Fotod, galeriid või videod on nähtavad ainult sisse loginud kasutajate postitustes!
Lisa postitusele link, pilt või video!