Saatmata kirjad
kallis oled
sulle 02. jaanuar 2015, kl 15.41 |
vaatamata sellele,et ma olen sinuga rääkinud armastusest ja tunnetest ja meie omavahelistest probleemidest kallis, sa pole mind kuulanud. Miks? Miks ma ei saa aru.Tean,et olen sind kallikene jätnud tahaplaanile kuid vaatamata selelle olen alati olnud sulle ju toeks, vähemasti omal moel.Tean kallis,et oled mind petnud ja mitmeid kordi kuid mind ei huvita see.See oli vaid seks ju.Lihtsalt liha.Sa lõhud mind lihtsalt ära oma ükskõiksusega.Kallis tule tagasi koju.Jäta maha need naised ja ka vahest mehed.Tule koju kallis, ma armastan sind
tühik pärast punkti 02. jaanuar 2015, kl 15.48 |
kallile 10. jaanuar 2015, kl 04.53 |
öökull 11. jaanuar 2015, kl 02.50 |
ööösel 2 05. veebruar 2015, kl 02.35 |
minaolen 05. veebruar 2015, kl 16.02 |
võiks ju olla.... 14. veebruar 2015, kl 20.40 |
Rommi 15. veebruar 2015, kl 13.48 |
kuule Rommi 15. veebruar 2015, kl 14.00 |
saia 15. veebruar 2015, kl 14.01 |
uus naine 08. märts 2015, kl 11.35 |
jeesus kristus 13. märts 2015, kl 08.41 |
Mis kord surnud - ei sellest enam õiget nahka saa! Need tagasi võetud suhted on paras porr. Minu isa jumal tahab ka mind maapeale tagasi saada et teie tõprad saaksite mind uuesti risti lüüa aga ma viilin ära.
Sain taevaarsti käest kahe koti inglitolmu eest kirja mis tunnistab et põen raskekujulist depressiooni ning olen juba 2000 aastat sinisel lehel lebotanud.
Teie surelikud jätke aga meelde, et inimesed on kes nad on, nad ei muutu mitte kunagi. Muutuvad ainult olukorrad ja sündmuste asukohad aga mitte inimese iseloom. Seega kõik jamad mis teil minevikus olid tulevad varem või hiljem ka tulevikus. Ainult loll astub sama reha otsa kaks korda.AAAAAMEN.
Sain taevaarsti käest kahe koti inglitolmu eest kirja mis tunnistab et põen raskekujulist depressiooni ning olen juba 2000 aastat sinisel lehel lebotanud.
Teie surelikud jätke aga meelde, et inimesed on kes nad on, nad ei muutu mitte kunagi. Muutuvad ainult olukorrad ja sündmuste asukohad aga mitte inimese iseloom. Seega kõik jamad mis teil minevikus olid tulevad varem või hiljem ka tulevikus. Ainult loll astub sama reha otsa kaks korda.AAAAAMEN.
Lisa postitus