Logi Sisse

Teata kohatust postitusest - moderaator@delfi.ee
Saatmata kirjad
Pisike..
 
E 20. märts 2015, kl 07.39
.. ma igatsen sinu järele väga :(
 
endine pisike 20. märts 2015, kl 09.17
Ära igatse. Need õnnelikud ajad on jäädavalt möödas. Ma kasvasin suureks ja mul on nüüd uued sõbrad ja uued huvid. Mine Sina ka elus edasi ja tee midagi toredat.
 
Eriline päev 20. märts 2015, kl 12.05
Keegi ei võta sinult igatsemise tunnet ära. Me igatseme ka siis, kui oleme eluga edasi läinud, seisame kohal või astume tagasi. Igatsus on hea tunne, mis on meile toeks kõige raskemal ajal!
Hea kuulda, et sinu hinges on erilised tunded. Teeb sind ennast natuke erilisemaks ning kergem seda oma leida!
 
r 20. märts 2015, kl 13.52
ma ka igatsen
 
Autorile 21. märts 2015, kl 06.51
Pisike oled sina siin, kes räägib ainult siin oma igatsusest. Tegele oma igatsusega päriselt igatsetud inimese suunas, siis oled ise ka suuremaks kasvanud. Kui pole päriselt tegusid igatsetud inimese suunas, siis jääd ise pisikeseks olendiks, kes ainult siin sõnu kirjutab.
 
Olen kindel 21. märts 2015, kl 07.14
Siin räägid võõraste inimestega. Siin ei vasta sulle inimene, keda tegelikult igatsed. Kui lased ennast siinsetest vastustest eksitada, siis oled ise süüdi tulevikus.
Lisa postitus
Autor:
Sinu e-posti aadress:

Selleks, et lisada oma postitusele pilt, video või pildialbum, kopeeri postituse väljale pildi, video või albumi aadress.

Näiteks:
  • http://pilt.delfi.ee/picture/2715753/
  • http://video.delfi.ee/video/vRze7Wd9/ või http://www.youtube.com/watch?v=KF0i_TyTtyQ
  • http://pilt.delfi.ee/album/170457/
Pane tähele! Lingid on aktiivsed ehk klikitavad ainult sisse loginud kasutajate postitustes! Lisada saab vaid Delfi Pildi fotosid või albumeid ning Delfi Video või Youtube'i videoid! Fotod, galeriid või videod on nähtavad ainult sisse loginud kasutajate postitustes!
Lisa postitusele link, pilt või video!