Logi Sisse

Teata kohatust postitusest - moderaator@delfi.ee
Saatmata kirjad
kas peaksin ka?
 
surma mõistetud 16. juuni 2015, kl 22.22
Loen uudistest, kuidas üks on ennast siin autoga ära tapnud.

Mult on võetud kõik võimalused ausalt raha teenida. Mul on kvalifikatsioone mitu, ometi ei võeta mind mu kodukohas tööle. See on nii kestnud aastaid. Kas mind ja minusuguseid hakatakse alles siis märkama, kui ma samamoodi olen ennast surnuks kihutanud? Ma ei vaja teie ilast nõretavaid kaastundeavaldusi ajalehtedes, teie imala haisuga pärgi hauale, teie krokodillipisaraid ja mõtlikke nägusid. Ma tahan, et te märkaksite mind praegu, kus ma olen elus, annaksite mulle tööd praegu, kus ma liigutan ja hingan ja räägin. Ei, selle asemel te moodustate ringkaitse, et mind surnuks ussitada, kuritarvitades tutvusi ja võimu ning palgates ametitesse võhikuid ja sel moel tõmbate alla ametioskuste taseme ka tulevastele põlvedele.

Ent teie endi matusepäev saab olema kuulsusetu, teie nimi ununeb nädalatega, seda ei tuletata isegi kunagi meelde.
 
vuta, vuta.. 16. juuni 2015, kl 22.33
nüüd ruttu mine pane nöör omale kaela ja küll keegi selle taburetigi sul alt lööb.
 
kulla inimene 16. juuni 2015, kl 22.53
Kui sind sinu kodukohas tööle ei võeta siis mine mujale, uuri kus sul on võimalust tööle saada, kandideeri. Kolimine ja elukohavahetus tasub ennast igati ära, kui sa leiad hea töö.
Kolisin ise kunagi 2 väikese lapsega maalt linna, tulin mehe juurest ära, üürisin aastate vältel erinevaid kortereid, kasvatasin lapsi ja käisin tööl. Vahetasin 3 korda töö kohta, ikka palga pärast. Ja nüüd on mul päris oma kodu olemas, võtsin pangalt laenu ja ostsin omale kodu. Olen praeguse tööga ja eluga rahul. Lapsed on oma elu peal, poeg lõpetab Tartu ülikoolis majanduse valdkonnas magistrit.
Mitte keegi ei saa sind aidata, kui sa ise ennast ei aita. Mõtle kõik läbi ja tegutse, aita ennast. Edu sulle :)
 
Naeratus 16. juuni 2015, kl 23.47
Me kõik seisame oma elus silmitsi väljakutsetega ja saame neid vastu võtta kahel viisil - suunates tähelepanu positiivsele ja liikuda edasi või suunates tähelepanu negatiivsele ja uppuda enesehaletsusse.
 
äkki 17. juuni 2015, kl 18.39
on siiki põhjus sinus endas, miks sind järjepidevalt ei taheta kodukohas tööle võtta, vb ei vasta sinu kvalifikatsioon sinu tegelikele oskustele, vb on sul halb iseloom. Hetkel on töötajate puudus, mitte tööpuudus, ehk maksab alustada sisekaemusest, kui sapipritsimisest Delfis....
 
haahaahaaa 17. juuni 2015, kl 22.14
Ülemus just kurtis mulle, et vajab endale kontoritöötajat. Otsis töötukassast, sai mingi uimase, kes millestki aru ei saanud. Hakkasin siis lõpuks uurima, milles asi on, et ei leia töötajat. Rohkem mul küsimusi pole: ta maksab palka 400 eurot kuus.
Nii et see tööjõupuudus on väljamõeldud probleem. Tööd (loe: tasustatavat tööd) ei ole, see on fakt. 400 euro eest ei lähe isegi pagulasneegrid siin tööle. Ühes pagulaslaagris on 82 pagulast. Tööl käivad neist kaks (loe: KAKS/2). Sest mõnitada nad ennast ei lase.
Lisa postitus
Autor:
Sinu e-posti aadress:

Selleks, et lisada oma postitusele pilt, video või pildialbum, kopeeri postituse väljale pildi, video või albumi aadress.

Näiteks:
  • http://pilt.delfi.ee/picture/2715753/
  • http://video.delfi.ee/video/vRze7Wd9/ või http://www.youtube.com/watch?v=KF0i_TyTtyQ
  • http://pilt.delfi.ee/album/170457/
Pane tähele! Lingid on aktiivsed ehk klikitavad ainult sisse loginud kasutajate postitustes! Lisada saab vaid Delfi Pildi fotosid või albumeid ning Delfi Video või Youtube'i videoid! Fotod, galeriid või videod on nähtavad ainult sisse loginud kasutajate postitustes!
Lisa postitusele link, pilt või video!