Logi Sisse

Teata kohatust postitusest - moderaator@delfi.ee
Saatmata kirjad
ei saa üle
 
tudi-teet 27. juuni 2015, kl 01.23
aga, saa ikka!

Kui sa kohe üle ei saa, siis sa jäätki telhvise piinlema! Kedagi ei kepi sinu arvamus. Sinu probleem. Sinu suhtesitt. Sinu ex. Tegelikult ei morienda kedagi, mida siin kirjutad! Muidugi jah, omasugused tõmbuvad ja lõhvatada võite siin omavahel igavikuni! Tulemusi see küll ei anna, süvendab ainult delfidebiilsust!
 
ja 27. juuni 2015, kl 02.23
mis mure sul endal on, et siin oled?
 
peegelpõrand 27. juuni 2015, kl 03.31
sama mure mis teilgi
 
' 27. juuni 2015, kl 03.48
Pane nimi ka üles kellest jytt käib? Minul nt pole ühtegi exi.
 
34-aastane naine 27. juuni 2015, kl 10.01
Arvatavasti käibki see teiesuguste idiootide kohta!
 
SAATAN 27. juuni 2015, kl 10.47
Vana v!tt
 
44-aastane naine ja endine siin piinleja 27. juuni 2015, kl 11.01
Oled unetu ja selgelt mõtlevad inimesed puhkavad/magavad öösel, aga sinu hingel kripeldab midagi, et pead siin öösel kirjutama. Mõnes mõttes on sinul õigus, et siin olemine ei vii kuhugi ja nii olen minagi ammu mõelnud. Võid rahulik olla ja mina elan oma elu vaikselt, tegelen oma asjadega, ei käi pinda ja kõike seda teen ainult reaalselt. Kes siin soovivad vaid oma elu elada, siis las elavad ja see pole minu asi ja ei sekku:)
 
ja 27. juuni 2015, kl 11.18
reaalselt vóidki s..le sóita
 
hihihii 27. juuni 2015, kl 11.29
ja Kirjutas:
-------------------------------------------------------
> reaalselt vóidki s..le sóita


ära nüüd foorumis nutma hakka! :)
 
44-aastane naine ja endine siin piinleja 27. juuni 2015, kl 11.36
S...l käidud ja olemine hea:)Lähen reaalsetele tegudele:) Soiguge, kui tahate siin tuulde:)
 
muideks 27. juuni 2015, kl 12.28
Siin käivadki tuulde soigujad kaasa arvatud sina
 
44-aastane naine ja endine siin piinleja 27. juuni 2015, kl 13.11
Ei ole ja ära kujuta endale ette valesid mõtteid minust. Olen ikka olnud realist ja elanud reaalsuse järgi ja nii jääbki! Tuli meelde veel ja see on ammune päriselt olnud teatud lugu: Lugesin seda mujal lehest ja kindlasti on neid isikuid,kes seda lugu teavad, aga vb. kõik ei tea. Mehel oli reaalne kaaslane ja rändas ka internetis. Suhtles kirjaridadega ja armus nii ära kujutades kedagi endale ette ning katkestas suhted reaalse naisisikuga. Mis hiljem juhtus? Tuli välja, et see oli robot või mis iganes välja mõeldud tegelane ja sellist isikut ei olnud olemaski. Mees jäi tühjade pihkudega, valutav hing ja valutav süda jai mehele. Aga ise kõik tegi ja lasi end petta internetil. Nii võib olla siin iga olukorraga, kus on sarnased lood ja kujutatakse endale ette, et vot see on tema, aga vot ei pruugi nii olla. Selle peale öeldakse: Snatsala nada dumat a ne prõgat. Nüüd lähen tõesti puhkama siit. Ära mind enam kõneta, sest ma ei vasta em-mind pole siin:)
 
Parandus 27. juuni 2015, kl 13.15
jäi,vasta enam
 
ja 27. juuni 2015, kl 13.22
blablablaa
 
robotitelt 27. juuni 2015, kl 14.51
Haiguse nimi on virtuaalpalavik.Inimesed seda ei póe ainult robotid.
 
' 27. juuni 2015, kl 21.15
Sind isiklikult segab see kui keegi siin kirjutamas käib? Sa ei leia et netis istuvad need kes mujalt kollektiividest on juba välja söödud? JÕUAB SEE SU PEALUUSSE KOHALE???????????
 
Eelmisele 04. oktoober 2015, kl 13.31
Eksid oma kommentaaris ja ei ole vaja üldistada. Ei kirjuta kõik inimesed, kes on välja söödud või ei suhtle mingil põhjusel teiste inimestega või vastupidi. Inimesel võib tulla ette periood, kus võib olla mingil hetkel omaette ja ei tule kiuste just siia delfi kirjutama. Tegeleb muude asjadega väljaspool arvutit. Kui sa rääkisid endast, siis kirjutanud enda kohta, aga mitte üldistades ka teiste inimeste suhtes. Ära seosta teisi inimesi endaga.
 
Nii pagana valus on jälle 14. oktoober 2015, kl 02.11
Olin seda hetke nii kaua kartnud ja kui ma sind eile nägin, varises kogu mu jäine sisimus kokku. Kõik minu sees keeb ja möllab, mille olin ammu hoolega peitnud. Nii hoolega, et isegi ei teaks kuhu ja täpselt mille. Arvasin, et ei vaja sind enam kunagi. Arvasin, et pettumus ja solvumine kustutasid viimasedki tunded, kuni...
 
Meenutan ainult head! 14. oktoober 2015, kl 10.17
Teist inimest ei pea armastama ainult siis, kui sinul valus on... Või tema nägemine jälle jalust rabab ning mõistuse kodust viib. Tegelikult meeldib kuulda, et suudan vastaspooles ( paljudes) seda ilu esile kutsuda. Mida teised ei suuda tekitada!
Ju siis olen see eriline aga tahtlikult ei soovi küll kellegi und segada. Tee õhtuti tass teed, tuleb parem uni!
 
Nii pagana valus on jälle 14. oktoober 2015, kl 10.32
Eks nende paljude rabatud vastaspoolte tõttu kõik sinnapaika jäigi ja see ka põhjus, miks taas oma kaitsvasse kookonisse tõmbub, teadmisega, et mõni asi ei muutu kunagi ja end teadlikult lõhkuda rohkem ei lase.
Joon teed ja hoian mõtte tegudel, nii lihtsalt on kergem. Aeg tuimestab ja loodan edaspidi heldemale saatusele, mis meid teineteisest eemale hoiab.
 
Meenutan ainult head! 14. oktoober 2015, kl 14.53
Vale vastus!
Sinust ei olnud piisavalt vastaspoolt, et astuda suurest uksest sisse!
Paljud rabatud küll aga mitte minu jaoks. Pole minu maitse!
Olen tihedalt tööga seotud nagu tead ning naudin veel kevadeni voodi puhtust vastaspoolest. Erinevalt sinust, mis on ka meie lahutuse põhjus!
Sa pole võimeline ühele truu olema? Milles sa teisi süüdistad???
See, mis saatus kokku liidab - ei lahuta enam keegi!
 
e-post 14. oktoober 2015, kl 15.32
Edu kooli lõpetamisel! Usun, et sul läheb hästi! Palun ära süüdista asjades, mida sa ise endast mõistetavana teed. Lahutuse põhjus oli ikka sinu truudusetus ja seda ma kahjuks andestada ei saa. Küllap tead isegi, et su mängukirg oli suurem kui tunne ja selle ohvriks ei ole sind peale sinu enda keegi teinud. Kõik oleks olnud hoopis teisiti kui sa oleksid kohe algul ennast siiralt avanud ja minu jaoks avatud olnud. Mõistan siiski su hirme, tuginedes sinu keerukale minevikule, aga süüdistada mind lõhkumises, on ikkagi liialt alatu. Sa ei saa oodata siirast ja ausat suhtumist, kui omalt poolt salakavalaid mänge pakud. Kui sa leiad, et süüdistamine teeb su enesesüüdistamise koorma kergemaks, lase käia. Sisimas tead vigu mida tegid sina ja mida tegin mina. Kui me tunne on piisavalt suur ja väärtuslik kummagi jaoks, peab ta kevadeni vastu. Kui ta seda ei ole, siis hääbub ka vaatamata vahepeal tekkivatele valusatele tuksatustele. Edasi saab minna vaid uuelt tasandilt. Kas me koos või eraldi sinna kunagi jõuame, näitab aeg. Ja ka seda, kelle kõrval me kumbki oma elu jätkame, näitab samuti aeg.
Sul on õigus, ma ei olnud varem valmis astuma ühest elust teise. Sama ei olnud seda sinagi. Praegu on minugi jaoks oluline enesearendus ja teostus ning ma olen rohkem avatud uuele kui varem. Uuele igas mõttes. Kohati on veel valus möödunu pärast, aga eks tuleb pikkamööda endale suuta andestada ja muutuda paremaks inimeseks. Sa oled ja jääd mulle kalliks inimeseks alati, isegi kui oled kaugel ja me elud on võtnud erineva suuna. Hinges olen sulle jälle kõik andeks andnud ja kogenud, et armastus tõesti andestab alati.
Ole tubli ja saavuta oma eesmärgid! Tore kui saad õnnelikuks! Kas siis minuga või minuta, aga mingu sul alati hästi, tupsuke ;)
 
oh oh 14. oktoober 2015, kl 15.50
pada soimab katelt
 
*_* 14. oktoober 2015, kl 15.54
No vot. Selleks polegi mõtet süüdistusi loopida vaid targemini edasi liikuda. Mõlemal poolel on aja jooksul süüdistusmaterjali üsnagi kuhjaga kogunenud. Aga kas see just parim viis millegi muutmiseks või loomiseks on, pole päris kindel. Edasi saab minna vaid nii, et minevik jääb seljataha. Kui seda sinna jätta ei suudeta, kuhu ta tegelikkuses kuulub ja oma kibestumises kaasa veetakse, lõikab see ära tee tulevikku. Tulevik on võimalik vaid puhta südame ja andestamisega, vastastikuselt.
 
tarkpea 14. oktoober 2015, kl 16.55
kellel ei ole minevikku,see elab tulevikuta.
 
Loogiline 14. oktoober 2015, kl 17.05
Kes minevikku kinni jääb, sel pole ka tulevikku.
 
ebaloogiline 14. oktoober 2015, kl 17.16
see on ainult teooria.
 
lõhverdajale 14. oktoober 2015, kl 17.17
Nii pagana valus on jälle Kirjutas:
-------------------------------------------------------
> Olin seda hetke nii kaua kartnud ja kui ma sind ei
> le nägin, varises kogu mu jäine sisimus kokku. Kõi
> k minu sees keeb ja möllab, mille olin ammu hooleg
> a peitnud. Nii hoolega, et isegi ei teaks kuhu ja
> täpselt mille. Arvasin, et ei vaja sind enam kunag
> i. Arvasin, et pettumus ja solvumine kustutasid vi
> imasedki tunded, kuni...
---------------
see panigi sind siis öösel tutvumise teemas lõhverdama?issand kui rumal.
 
Soovitus! 14. oktoober 2015, kl 22.34
Tõuse kunagi minu tasemele siis ehk saad ka kunagi parema ning õigema elu peale. Aastaid hiljem pole sind enam kellelegi vaja ning edaspidi käi püksilukk kinni. Mitte lahti!
Piir on püha riigile, kus tuleb seadusest kinni pidada!
 
Oh sind 14. oktoober 2015, kl 22.45
Kas hakkas kergem?
Lisa postitus
Autor:
Sinu e-posti aadress:

Selleks, et lisada oma postitusele pilt, video või pildialbum, kopeeri postituse väljale pildi, video või albumi aadress.

Näiteks:
  • http://pilt.delfi.ee/picture/2715753/
  • http://video.delfi.ee/video/vRze7Wd9/ või http://www.youtube.com/watch?v=KF0i_TyTtyQ
  • http://pilt.delfi.ee/album/170457/
Pane tähele! Lingid on aktiivsed ehk klikitavad ainult sisse loginud kasutajate postitustes! Lisada saab vaid Delfi Pildi fotosid või albumeid ning Delfi Video või Youtube'i videoid! Fotod, galeriid või videod on nähtavad ainult sisse loginud kasutajate postitustes!
Lisa postitusele link, pilt või video!