Logi Sisse

Teata kohatust postitusest - moderaator@delfi.ee
Saatmata kirjad
nukrad hetked
 
7.täht universumist 28. juuni 2015, kl 21.34
Inimesed tulevad ja lähevad. Ka sinu elust. Nende hulgas on ka need, kellest sa loobuda ei taha. Oled märganud, kuidas sa vahel proovid rääkida inimesega, kellega oled siiamaani kõigest ja vabalt rääkinud? See vestlus on justkui tangidega välja tiritud. Lõpuks oled sa nõus rääkima kasvõi ilmast, et saaks mingi vastuse. Jah, sa saad vastuse. Ok, jaa, jah, mhmm... Kogu teie sisutihe vestlus. Vahel pole sedagi. On ainult sinu enda monoloog. Midagi on muutunud. Või lihtsalt otsa saanud. Ei, mitte sõnad. Sõprus. Sa tahaksid, kuid... Milleks? Et olla pealetükkiv? Et teda segada tema enda maailmas? Ei! Pingutatud sõprus. On see midagi väärt? See ei ole enam see. See oleks justkui kohustus. Vanade aegade nimel. Kuid mille nimel tulevikus? Mitte millegi. Enesealanduse nimel... Ju siis on aeg minna. Ka nende juurest, kellest arvasid, et neist iial ei pea loobuma...
 
loobunu 28. juuni 2015, kl 21.44
Õigel ajal peab silmad lahti tegema! Kui ühe jaoks on sõprus kadunud, on see ka teise jaoks!
 
killu eelmisele 28. juuni 2015, kl 22.08
ikka teised süüdi kui ise käki kokku keerasid?
 
loobunu 28. juuni 2015, kl 22.14
miks sa arvad, et keegi kusagil midagi keeras? Tunned sa mind? Mis toimub küll nende inimeste peas, kes taolisi lauseid siin loobivad! :S
 
just me 28. juuni 2015, kl 22.19
sõprus on mulle tähtsam kui äraleierdatud armastus. sõber ei pea olema modellimõõtu ega terminaator, võib olla vabalt ka väiksemat kasvu kiilaspea mees või pontsakas keskealine naine. hing on see, mis sõpruse juures peamine on, las armastajad ajavad numbreid taga.
 
loobunu 28. juuni 2015, kl 22.29
just, aga vahel peab ka sõprusest loobuma! Muidu jah, sõprus on sõprus ja nii ta ongi,..
 
just me 28. juuni 2015, kl 22.35
miks vahel sõprusest peab loobuma? sõprus pole lapsikud solvumised ja turtsakad tujutsemised. sõprus on püsiv ja põline, tugi endale ja sõbrale.
 
loobunu 28. juuni 2015, kl 22.42
no näiteks kui kahe inimese vahel see sõprus pole enam nii püsiv, aga üks arvab, et on! Üks neist pingutab, teine mitte! Pealegi sõbrad on sõbrad ja sõbrad mõistavad teineteist! Sõbra solvumisi ja tujutsemisi ei panegi niivõrd tähele oma sõprade juures, muidugi ma aitan neid! :)
 
just me 28. juuni 2015, kl 22.46
sel juhul peab teisel mingi põhjus olema, miks äkki enam mitte pingutada, miks äkki sõprus on tema silmis väärtuse kaotanud.
minu sõbra tujutsemised on rohkem naljakad kui solvavad ja ununevad kiiresti.:)
 
loobunu 28. juuni 2015, kl 22.51
jah, mul oli mõjuv põhjus, miks loobuda tahtsin, tema aga ei võtnud midagi ette! Kõik oli nii segane ja segamini nikuinii aetud, et pärast oli ikka tükk tegu!
 
just me 28. juuni 2015, kl 22.55
mida oleks ta saanud teha, et sind aidata? sõprade vahel segaduste tekkimine on suur haruldus.:)
 
loobunu 28. juuni 2015, kl 23.09
Käituda oma väidetele vastavalt! Laias laastus kokku võttes, sul on probleem tekkinud mis süveneb, teine teab sellest, aga ta ei arvesta sellega (muidugi, ega ei peagi, kui tema jaoks pole probleem) Sa ei saa üksi otsustada, sest sul on sõprus, teine aga ei tee midagi selle heaks, et see ühine otsus langetada! On ka võimalus jätta see sõprus ja inimene! Klassikaline näide, et inimesed hindavad teineteist erinevalt, üks on konkreetne, teine mitte! Probleeme võib vabalt võtta ja asjadest üle saada kui kõik on ok! Selles olukorras ei olnud ja ma vajusin sügava depressiooni küüsi selle tõttu! Depressioonis olles arvati ikka, et olen "päike" ja kõik on ok! Loomulikult sellised asjad tirisid veel sügavamale! Sõbrad mõistavad üksteist, ning ma üritasin seletada kuidas võimalik, midagi ei juhtunud! Hetkel on küll tunne, nagu vangist pääsenud! Mida kuradit ma üldse mõtlesin, et pingutasin! :D
Mille nimel, mingi sõpruse, kus sind võidakse kohelda kui kaltsunukku!
Ei, aitäh! :)
 
just me 28. juuni 2015, kl 23.17
see polnud sõprus ja tema polnud su sõber. sina pidasid teda sõbraks, tema sind mitte. sõprade vahel ei ole võimalikud sinu poolt kirjeldatud olukorrad. sõber muretseb vahel sõbra pärast rohkem kui enda pärast. kas tegemist võis olla sõpruse asemel armumisega sinu poolt? sõprade vahel saab rääkida kõigest, sõprus püsibki usaldusel, toetusel, mõistmisel.
 
loobunu 28. juuni 2015, kl 23.29
yup! Kui tunded tekivad, siis "duck and cover" ! :D No väitis küll, et hindab väga, aga jah, loogiline lahendus oleks olnud mul eemal tunded maha raputada! Ma siis ei soovinudki lahkuda kuhugi 7 tuule poole igaveseks! Nüüd aga mõistnud, et see oligi ainuke lahendus siiski!:) Hoian oma sõpru väga ja õppetund oli vägev, usaldusele pani küll paugu, aga kogemused ja teadmised inimeste käitumisest tulevadki läbi kogemuste! Minuarust ei saa kunagi tungivalt arvamust avaldada ja kritiseerida seal, kus sul kogemus puudub, või millega sa ei tegele. Tänapäeval huvitav öeldakse enne kui mõeldakse!
 
7. täht universumist 29. juuni 2015, kl 13.19
loobunuga sarnased kogemused, võtab jalust maha küll.
 
teema autorile 29. juuni 2015, kl 14.39
Mõtetele, mis pole enda omad, võiks autori/allika ka juurde märkida.
 
ohh 29. juuni 2015, kl 14.56
Nagu mu enda mõtted. Kurb ja valus on olla. Samas kui suhtlus pole enam sama ja kohati on mu jutt monoloog. Ajad muutuvad, olukorrad muutuvad ja ma ei taha olla see, kelle juurde leitakse aeg nagu kohustuseks mõneks tunniks. Ma isegi ei taha süüdistada kedagi. Parem siis vaikin.
 
ohhjah 29. juuni 2015, kl 16.56
Ei olegi kohustus sinuga suhelda. Kui ise mõneks tunniks aega rääkimiseks ei leidnud siis ei tasu siin enam tola mängida!
 
to ohhjah 29. juuni 2015, kl 19.06
Aga kas sa ütlesid tollele inimesele selgesõnaliselt, et soovid temaga mõni tund mingist ainult sulle teadaolevast asjast rääkida? Või oled üks neist, kes ootab, et teine oleks selgeltnägija ja mõtetelugeja ning taipaks seda kuidagi iseenesest? Kui ei taibanud (ei taipa), siis solvud, hakkad imelikku kiusu ajama ja tuled siia anonüümselt võõraid kommentaatoreid süüdistama? Ma loodan, et sinu puhul pole see nii.
 
loobunu 29. juuni 2015, kl 21.13
Mulle pärast Haiget lõppu üteldi, et see on "universaalkeel" ;D Umbes sama nagu kui naine oma juustega mängib, siis ta tahab!

fkn retard ausõna! :D
 
just me 29. juuni 2015, kl 21.20
oma käitumist saab õigustada ükskõik kui totra seletusega, kasvõi universaalkeelega, et panna kedagi end halvasti tundma oma võhiklikkuse pärast. siis pole tal ehk jaksu ütleja rumalusi läbi näha.
 
ohhjah 29. juuni 2015, kl 21.47
Ise ütlesin, otse ütlesin ja hästi ütlesin. Nüüd enam ei ütle, ei saada smsi ega huvita enam!
 
loobunu 29. juuni 2015, kl 22.04
pigem sügavad tunded kui kogemused, sest kui minu suur, samas ribadeks süda, võimust võtab, on aju täielikult halvatud! :) :D
 
just me 29. juuni 2015, kl 22.20
ajuhalvatus on raske haigus, sest selle tagajärjed on ettearvamatud.;)
 
loobunu 30. juuni 2015, kl 08.40
Ei tea, Tagajärgi ennustasin ma üsna 100% täpselt ju! :D
 
kindel? 30. juuni 2015, kl 15.48
kas sa tema põhjuseid tead? olete üldse millestki omavahel rääkinud või luuletasid ise endale midagi kokku ja tema luuletas endale sinukohta midagi muud ja nüüd räägid siin asjadest, millest te omavahel rääkinud pole, lootuses, et siin rääkides räägid justkui nagu ka temaga?
 
loobunu 30. juuni 2015, kl 17.10
eeeh.. ma ei saanud midagi aru, mida kirjutasid! :D Mina ei looda midagi, ta on minujaoks surnud! :)
 
just me 30. juuni 2015, kl 21.25
põhjused ja tagajärjed...järeldused teeb igaüks vastavalt oma ajukapatsiteedile. minu parim lahendus on olnud - reipal sammul edasi!
 
loobunu 01. juuli 2015, kl 07.41
 
7. täht universumist 01. juuli 2015, kl 15.34
kes tunneb, et teda halvasti koheldakse, sellel on tagumine aeg edasi liikuda. teadku oma väärtust, et ta pole mitte kalts. kui sind ei hinnata ja isegi ei austata siis ei ole vaja seda kerjata. ära kerja tähelepanu, hoolivust kasvõi paari kirjarea näol ainult sellepärast, et sind märgataks. ära parem looda, et teised muutuvad. muutu parem ise. sinu huvides on oma väärtust teada. austa iseennast ja mine...sinna kus sind väärtustatakse ja austatakse.
Lisa postitus
Autor:
Sinu e-posti aadress:

Selleks, et lisada oma postitusele pilt, video või pildialbum, kopeeri postituse väljale pildi, video või albumi aadress.

Näiteks:
  • http://pilt.delfi.ee/picture/2715753/
  • http://video.delfi.ee/video/vRze7Wd9/ või http://www.youtube.com/watch?v=KF0i_TyTtyQ
  • http://pilt.delfi.ee/album/170457/
Pane tähele! Lingid on aktiivsed ehk klikitavad ainult sisse loginud kasutajate postitustes! Lisada saab vaid Delfi Pildi fotosid või albumeid ning Delfi Video või Youtube'i videoid! Fotod, galeriid või videod on nähtavad ainult sisse loginud kasutajate postitustes!
Lisa postitusele link, pilt või video!