Logi Sisse

Teata kohatust postitusest - moderaator@delfi.ee
Saatmata kirjad
Kahe näoga kappavale hobusele
 
Tulen vaid hetkeks siia tagasi 23. juuli 2015, kl 16.16
Minus on saabunud selguse hetk. Ma ei saa isegi aru, et miks sinust hoolisin ja sind armastasin? Ainult sinu pärast olin siin... Ma ei osanud isegi mõelda kellegist teisest meesisikust. Viiest aastast sai nüüd kuus aastat, kui olime kohtunud. Sa ei armastanud mind siiralt vaid kasutasid minu armastust ära... Jäägu kõik minevikku. Juuni alguses katkes meie suhtlus, suhe sinuga. Sa oled vastik minu jaoks ja sa tead seda, et miks? Päriselt ütlesin sulle palju lõpetuseks otse...Sa ilmutasid end jälle unenäos. Jäta mind palun rahule ja ära ilmuta end unenägudes. Kui seda katkemist meil ei oleks juhtunud, siis ma ei oleks kohtunud Temaga ja sain teada midagi. Oli mis oli... Soovin tulevikuks sulle kõike head ja saa õnnelikuks kellegi teisega! Jätkan kergendus tundega oma elu ilma sinuta... Need read on siin vaid sinule ja vastust ei oota, sest kirjutan siin saatmata kirjades veel ühe kirja ning jälle lähen siit eemale. Aga see teine kiri ei ole enam sulle...Head teed sulle ja siia enam ei vaata!
 
Armastus 23. juuli 2015, kl 16.32
http://alkeemia.delfi.ee/suhted/armastus/kes-on-sinu-vastane-suhtetandril?id=69702539

Loe, palun, seda. Juhtusin eile lugema, aga peab tunnistama, et seal on öeldud väga õiged sõnad.
 
jah 23. juuli 2015, kl 17.39
alati on teised süüdi ja vastikud!
Lisa postitus
Autor:
Sinu e-posti aadress:

Selleks, et lisada oma postitusele pilt, video või pildialbum, kopeeri postituse väljale pildi, video või albumi aadress.

Näiteks:
  • http://pilt.delfi.ee/picture/2715753/
  • http://video.delfi.ee/video/vRze7Wd9/ või http://www.youtube.com/watch?v=KF0i_TyTtyQ
  • http://pilt.delfi.ee/album/170457/
Pane tähele! Lingid on aktiivsed ehk klikitavad ainult sisse loginud kasutajate postitustes! Lisada saab vaid Delfi Pildi fotosid või albumeid ning Delfi Video või Youtube'i videoid! Fotod, galeriid või videod on nähtavad ainult sisse loginud kasutajate postitustes!
Lisa postitusele link, pilt või video!