Logi Sisse

Teata kohatust postitusest - moderaator@delfi.ee
Saatmata kirjad
kahetsen
 
vead 25. juuli 2015, kl 00.14
pidin ma selle jah-i ütlema. ma polnd meie suhtes ennegi kindel, nüüd aga olen justkui lõksus. vähem kui aasta, mesinädalate periood. ainult tüli tüli otsa ja vilets voodielu pealekauba. miks ma seda tegin? aga tagasiteed enam ei ole, uhkus ei luba, tuleb ära kannatada. sa pole üldse halb mees, vastupidi, pigem olen mina halb naine. miks me kokku sattusime? miks me kokku jäime? meil pole peaaegu midagi ühist. nüüd on mõlema elu rikutud - mina mõrd, sina tülpinud. kaks noort elu raisus. oli seda jama vaja. emad-isad võiksid ju eeskujuks olla, et abielust niikuinii asja ei saa. kas maksab päästa üritada? allkiri on antud. lootusetu seis.
 
jah 25. juuli 2015, kl 00.36
Unistad suurelt?
 
Olen sinu jaoks olemas 25. juuli 2015, kl 00.38
Helista 900 55 66
 
ehhh 25. juuli 2015, kl 08.05
Ja ikkagi ma ei saa aru, miks te koos siis olete? Mis mõttes sa ei saa välja? Orjapidaja on või?
 
hmm 25. juuli 2015, kl 09.50
ela siis uhkuses edasi, olles seejuures õnnetu! rumalusel ei ole ikka piire tõesti ja siis käia netis ulumas
 
puupea 25. juuli 2015, kl 10.26
Kui lapsi pole, milles probleem.
 
päris huvitab 25. juuli 2015, kl 10.46
kes ja kus on selle paika pannud, et elus peab olema ainult üks kaaslane, partner?
 
huvitab jah 25. juuli 2015, kl 11.01
Kuidas sellise koletisega elada saab või lapsi teha? Peab naine vist seewaldist pärit olema.
 
demo 27. juuli 2015, kl 07.33
ikka mõlemad seewaldist
 
ingrid 30. juuli 2015, kl 19.33
Ega ühtegi suppi ju sama kuumalt ei sööda, nagu seda keedetakse. Anna natuke aega, hingamist. Lihtsalt olge ja elage. Kui aastaga pole paremaks läinud(või on isegi sandimaks keeranud), võite mõelda lahutusele.
Vilets voodielu? See on hea. Siis ei teki teil ehk lapsi. ; P
 
Sasipundar 19. oktoober 2015, kl 00.24
Kahetsen, et Sulle oma arutus ja pimedas vihas nii palju haiget tegin.
Ma ei saa neist tunnetest üle ja isegi kui mulle tundub, et nüüd olen valmis tegema kannapöörde, et olen leidnud kellegi, kellega edasi minna, on mõtted Sinust blokina me vahel. Sa oled alati mind varjuna saatmas ja teadmine, et meie Sinuga ei saanud kunagi toimima õõnestab ja närib mind iga jumala päev. On etki, mil kõik tundub korras olevat ja on aegu, mil mu hing kriibib teravalt. Kas ma tõesti jäängi Sind alatiseks taganutma?
 
omamoodi pööre 19. oktoober 2015, kl 05.59
vaevalt, sest me lepime ära
Seekord tuleb küll sinul see samm astuda, kuid ma ei pahanda. Aeg on soodne, kõik on rahulikud!
 
Sasipundar 19. oktoober 2015, kl 09.19
Ma ei taha, et Sa asjatult ootaksid. Tead Sina ja tean ka mina, et vanapt tasandilt me enam jätkata ei saa ja uueks ei ole Sa valmis. Parem kui ke kumbki teineteist oma raamidesse ei üritaks suruda vaid jätaksime olnu kogemuste ja õppetundide laekasse ning liiguksime targematena edasi. Sinul oma käekiri, muster ja eesmärk, minul oma. Need kaks erinevad teineteisest liialt, et taas kukkuda, kildudeks pudeneda ja pikka aega haavu lakkuda. Ma eelistan selle etapi vahele jätta ja liikuda kindlalt eesmärgi poole, millesse Sina enam ei usu ja mille oled enda jaoks blokeerinud. Naudi Sina oma ilusaid mustrilisi kaunistusi, mina aga töötan stabiilse ja pühendunud suhte nimel. Lihtsalt ole õnnelik sellena kes oled ja sellega mida teed. Kõik muu on detailid ja vormistamise küsimus.
 
Agnes 19. oktoober 2015, kl 16.53
Mitu elu te arvate endal olevat..et selle nii keeruliseks elate?! Et mõne järgmise veedate ideaalses suhtes ilma kordagi komistamata? Kõik eksivad ja teevad vigu ja kogemus ning tarkus on see vaid siis, kui hirmust suudetakse üle olla. Muul juhul on see lihtsalt raisatud aeg..elu.
 
tunnen kaasa 29. oktoober 2015, kl 21.14
olen samasuguste mõtetega, aga elu tagasi kerida ei saa, kahju, et nii läks, olen mõtelnud seda elu lõpetada, aga ei ole suutnud, elame siis edasi nende tunnetega, mis meil sees on ...
 
to sasipundar 30. oktoober 2015, kl 03.01
Eriline ego. Keegi ei oota sind. Sa oled paras tähelepanu narkar. Mõned aga ei saa sulle seda koguaeg anda või õigemini ei suuda anda. See on väsitav. Kui pead koguaeg kedagi kiitma või kellegi ego upitama. Seda sa ju koguaeg tahtsid ja ootasid. Otsisid ja said tähelepanu ka mujalt. Liialt edev inimene aga võibolla kunagi saad küpsemaks. Meie teed ei ristu enam kunagi niiet ole üsna rahulik. Kõnnin ammugi uusi radu kellegi teisega.
 
jama 12. veebruar 2016, kl 13.24
minge paarisuhtekoolitusele vms. Olete kinni jäänud sinna, kus tavaliselt lahku minnakse.
Lisa postitus
Autor:
Sinu e-posti aadress:

Selleks, et lisada oma postitusele pilt, video või pildialbum, kopeeri postituse väljale pildi, video või albumi aadress.

Näiteks:
  • http://pilt.delfi.ee/picture/2715753/
  • http://video.delfi.ee/video/vRze7Wd9/ või http://www.youtube.com/watch?v=KF0i_TyTtyQ
  • http://pilt.delfi.ee/album/170457/
Pane tähele! Lingid on aktiivsed ehk klikitavad ainult sisse loginud kasutajate postitustes! Lisada saab vaid Delfi Pildi fotosid või albumeid ning Delfi Video või Youtube'i videoid! Fotod, galeriid või videod on nähtavad ainult sisse loginud kasutajate postitustes!
Lisa postitusele link, pilt või video!