Saatmata kirjad
kahetsen
vead 25. juuli 2015, kl 00.14 |
pidin ma selle jah-i ütlema. ma polnd meie suhtes ennegi kindel, nüüd aga olen justkui lõksus. vähem kui aasta, mesinädalate periood. ainult tüli tüli otsa ja vilets voodielu pealekauba. miks ma seda tegin? aga tagasiteed enam ei ole, uhkus ei luba, tuleb ära kannatada. sa pole üldse halb mees, vastupidi, pigem olen mina halb naine. miks me kokku sattusime? miks me kokku jäime? meil pole peaaegu midagi ühist. nüüd on mõlema elu rikutud - mina mõrd, sina tülpinud. kaks noort elu raisus. oli seda jama vaja. emad-isad võiksid ju eeskujuks olla, et abielust niikuinii asja ei saa. kas maksab päästa üritada? allkiri on antud. lootusetu seis.
ehhh 25. juuli 2015, kl 08.05 |
hmm 25. juuli 2015, kl 09.50 |
päris huvitab 25. juuli 2015, kl 10.46 |
huvitab jah 25. juuli 2015, kl 11.01 |
ingrid 30. juuli 2015, kl 19.33 |
Sasipundar 19. oktoober 2015, kl 00.24 |
Kahetsen, et Sulle oma arutus ja pimedas vihas nii palju haiget tegin.
Ma ei saa neist tunnetest üle ja isegi kui mulle tundub, et nüüd olen valmis tegema kannapöörde, et olen leidnud kellegi, kellega edasi minna, on mõtted Sinust blokina me vahel. Sa oled alati mind varjuna saatmas ja teadmine, et meie Sinuga ei saanud kunagi toimima õõnestab ja närib mind iga jumala päev. On etki, mil kõik tundub korras olevat ja on aegu, mil mu hing kriibib teravalt. Kas ma tõesti jäängi Sind alatiseks taganutma?
Ma ei saa neist tunnetest üle ja isegi kui mulle tundub, et nüüd olen valmis tegema kannapöörde, et olen leidnud kellegi, kellega edasi minna, on mõtted Sinust blokina me vahel. Sa oled alati mind varjuna saatmas ja teadmine, et meie Sinuga ei saanud kunagi toimima õõnestab ja närib mind iga jumala päev. On etki, mil kõik tundub korras olevat ja on aegu, mil mu hing kriibib teravalt. Kas ma tõesti jäängi Sind alatiseks taganutma?
omamoodi pööre 19. oktoober 2015, kl 05.59 |
Sasipundar 19. oktoober 2015, kl 09.19 |
Ma ei taha, et Sa asjatult ootaksid. Tead Sina ja tean ka mina, et vanapt tasandilt me enam jätkata ei saa ja uueks ei ole Sa valmis. Parem kui ke kumbki teineteist oma raamidesse ei üritaks suruda vaid jätaksime olnu kogemuste ja õppetundide laekasse ning liiguksime targematena edasi. Sinul oma käekiri, muster ja eesmärk, minul oma. Need kaks erinevad teineteisest liialt, et taas kukkuda, kildudeks pudeneda ja pikka aega haavu lakkuda. Ma eelistan selle etapi vahele jätta ja liikuda kindlalt eesmärgi poole, millesse Sina enam ei usu ja mille oled enda jaoks blokeerinud. Naudi Sina oma ilusaid mustrilisi kaunistusi, mina aga töötan stabiilse ja pühendunud suhte nimel. Lihtsalt ole õnnelik sellena kes oled ja sellega mida teed. Kõik muu on detailid ja vormistamise küsimus.
Agnes 19. oktoober 2015, kl 16.53 |
tunnen kaasa 29. oktoober 2015, kl 21.14 |
to sasipundar 30. oktoober 2015, kl 03.01 |
Eriline ego. Keegi ei oota sind. Sa oled paras tähelepanu narkar. Mõned aga ei saa sulle seda koguaeg anda või õigemini ei suuda anda. See on väsitav. Kui pead koguaeg kedagi kiitma või kellegi ego upitama. Seda sa ju koguaeg tahtsid ja ootasid. Otsisid ja said tähelepanu ka mujalt. Liialt edev inimene aga võibolla kunagi saad küpsemaks. Meie teed ei ristu enam kunagi niiet ole üsna rahulik. Kõnnin ammugi uusi radu kellegi teisega.
jama 12. veebruar 2016, kl 13.24 |
Lisa postitus