Logi Sisse

Teata kohatust postitusest - moderaator@delfi.ee
Saatmata kirjad
Hüvasti!
 
mees 29. august 2015, kl 12.28
Olid mulle juba ammu vastikuks saanud.
Teadsin muidugi, et ükskord võid sa selle ära teha.
Mul oli ausaltöelda sellest ükskõik.
Oleksin ju võinud töölt ära tulla ja sind rahustada, kui helistasid ja vajasid abi. Teadsin ju sinuga koos elades, et tarvitad antidepressante ning enda tervisliku seisundi tõttu olid töövõimetu hoolimata sellest et sinu füüsiline tervis oli normaalne.
Kuid mul oli sinust ükskõik.
Teised, kellele sa helistasid, ei võtnud seda tõsiselt.

Ja sa tegidki selle ära.
Välisuks oli seestpoolt lukus. Päästjad murdsid luku lahti. Oli juba hilja.
Sa olid juba mitu tundi surnud. Elustamisel polnud enam mõtet. Mingit hüvastijätukirja ei olnud.

Mis seal's ikka, saingi sinust vabaks. Puhka rahus nüüd. Ehk leian endale uue naise kes on sinust parem ja unustan asjaolu, et oleksin võinud selle ära hoida kui oleksin tahtnud.

Tõestisündinud juhtum siin meie väikeses Eestis. Kirjutatud läbi teise inimese silmade, kes teadis, kuid mitte piisavalt, et seda ära hoida.

Kahetsusväärne juhtum. Kardetavasti on selliseid pingelistes suhetes kooselavaid perekondi veel. Märgake. Rääkige ja sekkuge kui tunnete et see on vajalik. Sest ühel heal päeval võib olla juba liiga hilja midagi teha.
 
appi 29. august 2015, kl 12.47
Nii haiget juttu annab ikka kokku kirjutada!
 
jh 29. august 2015, kl 13.05
jäle jahh
 
iizi! 29. august 2015, kl 13.17
Selle koht oleks pigem terviserubriigis. Moderaatorid, palun kustutage või teisaldage see teema!
 
kle mees 29. august 2015, kl 14.22
sa kirjutasid vist minu loo.Äge!
 
Kus on loogika? 29. august 2015, kl 14.25
.....
Teadsin muidugi, et ükskord võid sa selle ära teha.
Unustan asjaolu, et oleksin võinud selle ära hoida kui oleksin tahtnud.
Läbi teise inimese silmade, kes teadis, kuid mitte piisavalt, et seda ära hoida.
 
ehh 29. august 2015, kl 15.13
mul kous mees, kes alatasa tahab mind küll üles puua või luugid kinni lüüa.Kõik mehed ikka ühesugused.... siis, kui uue leiavad ja vanast vaja lahti saada.
 
sulle 29. august 2015, kl 17.34
Kui sul oli ükskõik mis taga nutad. Häbi ka ei ole tunnistada. Uks oli kinni sest kartis sind et tuled ehmatad surnuks. Sul ju on selline komme.
 
Sulle tõbras 29. august 2015, kl 21.45
Tänu Delfile tean, kes sa tegelikult oled? Ja tänu sellele elule ei soovi enam sind. Elu ongi karm, kui mängimas oled teiste tunnetega!
 
to Sulle tõbras 30. august 2015, kl 00.13
Mõtle enda jaoks ise lahti, mida see sulle tegelikult tähendab. Kas see aitab sul selgemalt mõelda, jõudu koguda, sügavamalt hingata ja rahuneda?
 
to Sulle tõbras 30. august 2015, kl 09.02
Tänu delfile oled sa üksi ses haisvas ja pimedas augus, millest välja rabelemiseks pile sinus piisavalt julgust, suutlikkust ja meest. Mis muud sul üle jääbki kui siin anonüümselt nutulaule heietada. Vabanda, aga väätilise kaaslasena sind võtta ei saa, sest vääritu inimesena ei suuda sa pakkuda seda, mida kaaslaselt oodatakse. Kükita aga augus edasi ja süüdista kõiki teisi, kel elus hästi läheb. Nii ei tundu enda olukord ja reaalsus liiga karm. Palju keerulisem on olulorrale otsa vaadata ja enda heaks midagi kasulikku ära teha. Ükski naine ei taha enda kõrvale meest, kes käitub ja mõtleb kui lilleke kesk p.merd. Hangi delfivaba elu! Alustuseks seegi suur asi.
 
Sulle tõbras 30. august 2015, kl 13.36
Sind L.meest ei soovi ammugi keegi ning ela ja hala edasi veel 10 aastat naistekas. Sa oled tõeline rämps ja teiste kasutaja, rääkides naise endaga!
 
Nii on 08. september 2015, kl 01.16
Ma tean täpselt millest autor kirjutab ja nii oligi ja nii ma tundsin ja nii ma ka kahetsen ja ka mina oleksin vajanud abi ja olin nii väsinud. Ei ole selle looga seotud, aga olukord oli sama. Ei vaja abi mitte ainult depresioniga inimesed vaid ka need kes nendega koos elavad. See ei ole haige jutt, see on haige elu.
Lisa postitus
Autor:
Sinu e-posti aadress:

Selleks, et lisada oma postitusele pilt, video või pildialbum, kopeeri postituse väljale pildi, video või albumi aadress.

Näiteks:
  • http://pilt.delfi.ee/picture/2715753/
  • http://video.delfi.ee/video/vRze7Wd9/ või http://www.youtube.com/watch?v=KF0i_TyTtyQ
  • http://pilt.delfi.ee/album/170457/
Pane tähele! Lingid on aktiivsed ehk klikitavad ainult sisse loginud kasutajate postitustes! Lisada saab vaid Delfi Pildi fotosid või albumeid ning Delfi Video või Youtube'i videoid! Fotod, galeriid või videod on nähtavad ainult sisse loginud kasutajate postitustes!
Lisa postitusele link, pilt või video!