Logi Sisse

Teata kohatust postitusest - moderaator@delfi.ee
Saatmata kirjad
Hea mees
 
I do need you 17. oktoober 2015, kl 00.26
Kuna häid mehi on ahastamapanevalt vähe, tuleb nad võtta ära naistelt, kes neid hoida ei oska.
Leidsin mõtte,mis kõnetas ;)

I do need someone.

I need a man, at times, to put me in my sweet place—not because I need to be told what to do, but because I need a man who is strong enough to know that I don’t really want to be so formidable.

I have lost my desire to lead.

Not that I will ever take a supporting role in my own life, but I also know that I don’t need to be in the starring role to make a difference in this world.
 
IFF24 17. oktoober 2015, kl 00.34
bööö! :D
 
I do need you 17. oktoober 2015, kl 00.37
If, mille peale sina erutud? Jutt oli headest ja väärt meestest, mitte haige psüühikaga impotentidest. Astu palun viisakalt edasi, sinul ei ole siin teemas midagi teha.
 
IFF24 17. oktoober 2015, kl 00.45
mismõttes ma ei saa aru?
 
haahaa 17. oktoober 2015, kl 10.49
head ja väärt mehed jäävad sinna kus nad on. ei need sinusugust lehvakut ega kana ei taha.
 
Eelmisele 17. oktoober 2015, kl 10.56
Ole mureta, ei taha mina sinusugust ebastabiilset ja kompleksides rotti nagu sa oled! Hoia lihtsalt eemale! Tee trenni, sest hakkad vaikselt meesvaalaks muutuma. 24/7 nentis halamine pole sulle kuigivõrd kasuks tulnud. Kole nii seest kui väljast.
 
Teemaalgatajale 17. oktoober 2015, kl 22.46
Kas sa arvad, et sina oled kõrvalt õige otsustaja, kuidas keegi oma meest (või naist) hoida oskab? Mina küll ei usu. Isegi kui sul on enda arust õigus, ei anna see sulle minu meelest automaatselt voli kellegi teise kaaslast üle lüüa ega arvata, et sina seda inimest nö paremini hoida oskaksid.
Aga noh, ise tead, inimeste arusaamad on erinevad.
 
You will see 17. oktoober 2015, kl 22.53
Ja kes oled sina, et arvad ennast inimeseks, kes tuleb kellegi kohta hinnanguid andma? Mitte kedagi ei pea üle lööma. Kui suhet hoida ei osata ja kellegi elu oma haiglasliku klammerdumise ja armukadedusega põrguks tehakse, jäetakse klammerduja ilma kellegi kolmanda vahele segamisetagi maha. Ma lihtsalt olen õigel ajal õiges kohas. Kogu töö teeb klammerduja ise enne mind juba ära. Ja see aeg on lähedal...
 
Teemaalgatajale 17. oktoober 2015, kl 22.59
Kuidas soovid. Ma ei peagi ennast mingiks õigete hinnangute andjaks, vaid lihtsalt jäin hetkeks teema üle kaasa mõtisklema - vabandust. Kena nädalavahetust.
 
delaila 19. oktoober 2015, kl 21.58
teemaalgataja on päris paanik! mis sa seda mehe naist vihkad ja kadestad!?
 
Eelmisele 19. oktoober 2015, kl 22.23
Huvitav, kuidas sina sellest tead? Endiselt käsi pulsil? Olen meelitatud... Mõtlesin, et oled mind suures vihkamise tuhinas lõplikult maha kandnud.
Aga teemast. Ma ei vihka teda, agabei salli ka. Üldiselt on minu jaoks kõik klammerduvad inimesed vastikud, olgu nad siis mehed või naised. Elementaarne eneseväärikus võiks ju säilida ja elus ise hakkama saad. Teine teema om tõusiklikkus, mis mul seest keerama ajab ja see inimene on kõige hullem tõusik, keda kohanud olen.
Soovid veel selgitusi või neist piisab?
Lisa postitus
Autor:
Sinu e-posti aadress:

Selleks, et lisada oma postitusele pilt, video või pildialbum, kopeeri postituse väljale pildi, video või albumi aadress.

Näiteks:
  • http://pilt.delfi.ee/picture/2715753/
  • http://video.delfi.ee/video/vRze7Wd9/ või http://www.youtube.com/watch?v=KF0i_TyTtyQ
  • http://pilt.delfi.ee/album/170457/
Pane tähele! Lingid on aktiivsed ehk klikitavad ainult sisse loginud kasutajate postitustes! Lisada saab vaid Delfi Pildi fotosid või albumeid ning Delfi Video või Youtube'i videoid! Fotod, galeriid või videod on nähtavad ainult sisse loginud kasutajate postitustes!
Lisa postitusele link, pilt või video!