Logi Sisse

Teata kohatust postitusest - moderaator@delfi.ee
Saatmata kirjad
Armastuse kütkeis
 
Margareth Myster 25. november 2015, kl 12.43
Iga lugu saab kusagilt alguse. Igal lool on autor, peategelased, teema – see kõik kokku ongi lugu. See siin on lugu paarist, kes on juba aastaid olnud ja on jätkuvalt armastuse kütkeis.

Aastaid tagasi ühel külmal ja tormisel veebruarikuu päeval sai see lugu alguse. Emily oli 22-aastane kena tütarlaps. Tema šokolaadpruunid pikad juuksed, sügavsinised silmad ja malbe olek olid nii mõnegi noormehe pea segi ajanud. Sellegipoolest oli ta jätkuvalt vaba, kuid kaugeltki mitte vallatu. Ülim tagasihoidlikkus ja vaoshoitus olid põhjusteks, miks ta noormeeste lähenemiskatsed järjekindlalt tagasi oli lükanud. Ta oli seni ikka tundnud, et on sellisteks asjadeks veel liiga noor. Samuti peab tunnistama, oli oma roll selles ka tema üsnagi võimukal emal, kellega koos ta oma väikelinnas asuvas majakeses elas. Nii elaski Emily kui noor, õrn, puhas ja veel õide puhkemata lilleke, oodates seda õiget, kes tema südames armastusetule läidaks ja kirglikuks leegiks puhuks.

Loe edasi siit: https://armastusekutkeis.wordpress.com...
 
-.- 25. november 2015, kl 13.02
Ei viitsi edasi lugeda. Juba see, mis siin kirjas on, muutub imalalt tüütuks.
 
kas Emily 25. november 2015, kl 13.28
end näppis teki all...kindlasti1
 
Ei noh 25. november 2015, kl 15.52
ja siis ühel päeval ilmub tema ellu üks kena, tõmmu, sihvakas ja rikas noormees, kes tema südames armastusetule läitis ja kirglikuks leegiks puhus. Ning nad elavad õnnelikult tänapäevani.
Lisa postitus
Autor:
Sinu e-posti aadress:

Selleks, et lisada oma postitusele pilt, video või pildialbum, kopeeri postituse väljale pildi, video või albumi aadress.

Näiteks:
  • http://pilt.delfi.ee/picture/2715753/
  • http://video.delfi.ee/video/vRze7Wd9/ või http://www.youtube.com/watch?v=KF0i_TyTtyQ
  • http://pilt.delfi.ee/album/170457/
Pane tähele! Lingid on aktiivsed ehk klikitavad ainult sisse loginud kasutajate postitustes! Lisada saab vaid Delfi Pildi fotosid või albumeid ning Delfi Video või Youtube'i videoid! Fotod, galeriid või videod on nähtavad ainult sisse loginud kasutajate postitustes!
Lisa postitusele link, pilt või video!