Logi Sisse

Teata kohatust postitusest - moderaator@delfi.ee
Saatmata kirjad
Miks?
 
Tan... 26. aprill 2016, kl 11.37
Ei oska sulle öelda,kuidas juhtus see.Sa tulid mu ellu ja (olid) ,oled olnud mu elus esimene inimene,keda ma pole veel kohanud.Sinu hoolivus,sinu soojad silmad,hellus ja kõik muu.Me oleme koos palju naernud,oled öelnud,et olen parim naine,kes sul eales on olnud.Olime koos sinu seltskonnas sünnipäeval,kui sa ütlesid mulle,et ka vindise peaga oskan olla rõõmus ja hea.Ja,et sa oled minusse väga armunud.Kuid sul on nõrkus ja üpris tugev nõrkus,mina olin see,kes tuli su ellu iseendale teadmata,et sul on ka teine naine,minust küll noorem,kuid siiski.Oled temast sõltuvuses.Ta on (ise oled öelnud),et ebastabiilne ja pidevalt joogine,ning sulle palju haiget teinud,vahetades sind jätkuvalt kordades teiste meeste vastu.Oled mulle öelnud,et sa tahad enda väärikust ja eneseuhkust tagasi,et ma aitaksin sind.Ja ,ma aitaks,kui sa vaid tahad,kuid eelkõige sa pead ennast laskma aidata,mina üksi ei suuda ju.Ta pole küll su naine,kuid ma ei tea,mis sind selles naises küll köidab,kui ta pidevalt negatiivne su vastu on.Ta on seda elu aastaid elanud,sina aga pool aastat oled teda vahelduva eduga külastanud.Nüüd sa jälle palusid,et see oli viimane kord,kuid neid viimaseid kordi on olnud mitmeid kordi.Ma ei tea,kas jaksan seda veel kõike kanda.Loomulikult armastan sind.Tegime plaane oma elu sättimiseks,kuid.....Tunnen,et ma ei saa enam nii jätkata.Andesta,kuid,kui sa helistad ja kui ma enam ei vasta,siis tea,et olen oma eluga edasi läinud.Kuid,tea,et sinust ülesaamine võtab päris kaua aega.Seega otsustasin mõneks ajaks ära kolida,juhul kui jätkad sellist elu.Armastan.
 
Tan... 26. aprill 2016, kl 11.47
Tahtsin veel lisada,et kuidas sind aidata? Ja mida peaks tegema? Olen ju valmis aitama,kuid ei tea kuidas.
 
eitea 26. aprill 2016, kl 11.49
mis sul teiste väärikusega asja? kõigepealt peaksid omale väärikuse kusagilt hankima ning aju ostma. siis ei oleks vajagust kõiksugu haigete tüüpidega nõmedaid mänge mängida.
 
Raivo Kohalik 26. aprill 2016, kl 18.50
väga ilus ja südamlik ülestunnistus
ja seda avalikultki .

tean omast käestki et ...jagaatud mure on pool muret .

olin kunagi sarnast eluperioodi läbimas .
olin armunud kaunitari(de)sse kes ,kes üksteise järel mind eirasid vaadates kedagi teist .iga kord mu enesehinnang ja eneseväärikus kahanesid .
et mullegi oli öeldud et näed kena välja - hakkasin mõtema kus tegin vea .
mõtlesin pannes end "vastase asemele" ; millist meeldivust ja ilu suhtluses tahan näha mina ?

just SELLINE koolitus iseeneses andis parima elukooli ....mis muutis elu ..vastupidisekski !

minust sai "Mesimumm " ..kes lendas õielt õiele nähes vaid avatud õisi päiksepoole avanemas - jaa ootamas "mesimummugi " .
Miks ! ..olin varem kui tüütu sääsk -keda minema peletati - jaa "plaksu" ootasin mis mind tabamisel kui"märg plekk" oleks "Laksu alla jätnud" ?
imestasin veel et see "Sääsk" oli muutunud "Mesimummuks" - mis uskumatuna näiski .

inimesi on kahte vastandlikku sorti -ühed on realistid -teised romantikud ja lüürikud . hingeelust on neil vastanditel raske arusaada .
realistid ei kuku õrnade tunnete ämbrisse - samas on õrnematel hingelt kaunim elu kui kalkidel . Õrnad teavad et -
olla armunud ilma vastuarmastuseta on palju ilusam kui
olla armastatud - ilma vastuarmastuseta
(realistid mõtlevad otse vastupidi sellises situatsioonis )
eelnevale toetudes - on eelnev kommentaargi :
eitea 26. aprill 2016, kl 11.49
realisti kirjutatud .

kusagil aga on kuldne kesktee....
mile leidmine on aga kui -eluülikool

ehk pead Sinagi

Tan... 26. aprill 2016, kl 11.37

teist äärmust kogema - et leida seejärel keks tee ?

PS -
olen muide "Mesimumm " autor - teema "Armastuse õpetus"
 
Top 10 26. aprill 2016, kl 22.56
Lenda minema aga probleemid jäävad, ehk lahendab sinu eest probleeme ema. Mida sinus küll vastaspool nägi?
 
Raivo Kohalik 27. aprill 2016, kl 09.01
miks leiame täna rubriigist
"viimased loetumad teemad"
artikli :

Mures mees: soovin oma naist tagasi, aga ma ei taha teda oma tunnetega lämmatada

http://naistekas.delfi.ee/suhted/suhted...

oskus olla ihaldatud - on lausa absurdiga seotud ; mida kättesaamatum oled,seda ihaldatavam (muidugi ei kehti see "Krokodillide"kohta - peab ka veidkenegi pilkupüüdev olema ja silmailugi pakkuma ) . Vastand sellele on - lämmatamne . Ideaal nende vahel on kesktee ; ükskõik kui ihaldatav on ihaldatu ,oska jääda ...ihaldatuks ,mitte lämmatajaks . (absurd - kuid toimiv ) .
Sellest arusaamiseks kujutage ette endale kuidas iludus muutudes pealetükkivaks tüütuseks/ lämmatajaks purustab kristall lossi enese ümbert...jättes alles selle all peituva "kivilossi" .
Näiteid pole kaugeltki vaja otsida . Siingi kunagi laineid löönud "Issand(isand) 24 h" , jahus nädalate ja kuude kaupa kuidas tema ainu armastatu teda ei mõistvat ja tema sisemist hingeelu ei märkavat . Kas polegi see suurepärane näide - lämmatamisest - enese peale surumisest ja sundimisest ?
Ainuõige meeldiv käitumine oleks olla nähtav olemine meeldivalt kõiges mida nähtavaks üldse teha saabki .
Professionaalne näide sellest on Bidstrup ,kelle pildiseeria näitabki kõike ülaltoodut pildis .
Neiu jälgib noormeest kes uhke ja ilus ; neiu kehakeel näitab jäägitut armumist temasse . Siis aga ....kõrg punktiks - on kohtumine silmast silma ; neiugi ülimalt uhkes poosis seismas noormehe ees . See tabab noormeest kui välk taevast . Kui magneti jõul hakkab noormees järgnema neiule - muutudes järjest pisemaks . Lõpus on noormees (endine uhke ja ilus) kui väikeuss "ümber sõrme " neiul ...kui "Sõrmuste isand".

Kas saabki veel piltlikumalt ja allegoorilisemalt edastada kõike ülal toodut ? (vist mitte) .
 
Miks. 28. aprill 2016, kl 10.33
Tean,et probleemide eest ei põgeneda saa keegi,kuid aeg....aeg lahendab ja loksutab paika.
 
Raivo Kohalik 28. aprill 2016, kl 15.40
Miks. 28. aprill 2016, kl 10.33
Tean,et probleemide eest ei põgeneda saa keegi,kuid aeg....aeg lahendab ja loksutab paika.

......................

aeg loksutab paika - oleks kui ootama jäädes et magavale kassile jookseb hiir ise suhu . Tegutseda on vaja mitte passida - juhtub kuidas juhtub - kui luhtub siis luhtub . Jalad istumise alt välja jaa tegutsema !
kui süda ei luba unustada just seda armsamat ,tuleb keerelda kui kass ümber palava pudru -osates jääda kaugele kuid ..nähtavaks . Kohtudeski ei tohi välja näidata lämmatavalt palavaid tundeid -tuleb jätta kaa ruumi teisel poolel aimata kui palju paremaks oleme me muutunud .
Kuldreegliks jäägu alateadlik pilt kuidas tahaksime ise näha kedagi kes ...meie huvi (tema vastu) on kaotanud . Milliste reeglite järgi taastuks meie huvi kellegi ....enam mitte huvitava vastu .

jõudu ja edu väljamõtlemisel jaa katsetustel
 
Miks 29. aprill 2016, kl 09.24
Raivo,aitäh sulle innustuse eest.Kuid ..."Suhtes ei peagi keegi kannatama ja ootama ning lootma. Saabki kas koos elada ja edasi minna või mitte üldse. See peabki olema sümbioos, mitte kellegi kannatus ja kellekski teiseks muutumine."
 
Raivo Kohalik 29. aprill 2016, kl 12.05
Miks 29. aprill 2016, kl 09.24
Raivo,aitäh sulle innustuse eest.Kuid ..."Suhtes ei peagi keegi kannatama ja ootama ning lootma. Saabki kas koos elada ja edasi minna või mitte üldse. See peabki olema sümbioos, mitte kellegi kannatus ja kellekski teiseks muutumine."

,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,
lisan siia veel algusest välja võtte :

Tan... 26. aprill 2016, kl 11.37
Ei oska sulle öelda,kuidas juhtus see.Sa tulid mu ellu ja (olid) ,oled olnud mu elus esimene inimene,keda ma pole veel kohanud.Sinu hoolivus,sinu soojad silmad,hellus ja kõik muu.Me oleme koos palju naernud,oled öelnud,et olen parim naine,kes sul eales on olnud.Olime koos sinu seltskonnas sünnipäeval,kui sa ütlesid mulle,et ka vindise peaga oskan olla rõõmus ja hea.Ja,et sa oled minusse väga armunud .
,,,,,,,,,,,,,,,,

see väljavõte meenutab minugi noorust - kui olles "Mesimumm" - "puuderdasin " paljusid "lilleõisi" ...lastes avada neil õied mulle kui "Mesilasele " kes peale "mee korjamist" ka nõelata võis . Kuid kui mesilanegi ....ei tulnud ma kunagi samale õile tagasi.
See allegooriline pilt olgu hoiatuseks et sõnad ongi vaid sõnad - tegelikkus peitub tegudes ,mitte kaunites sõnades ...tean mida räägin (oma kogemustest)
 
Miks 29. aprill 2016, kl 12.45
Raivo,su jutul on iva,kas me saaksime kuidagi privaatsemalt kirjutada?
 
Raivo Kohalik 29. aprill 2016, kl 20.44
Miks 29. aprill 2016, kl 12.45
Raivo,su jutul on iva,kas me saaksime kuidagi privaatsemalt kirjutada?

,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,
minu aadress on

raivokohalik@gmail.com
 
näedsa 01. mai 2016, kl 11.53
raivo kohtlasel ongi kalakene konksu otsas...
 
Raivo Kohalik 05. mai 2016, kl 12.28
näedsa 01. mai 2016, kl 11.53
raivo kohtlasel ongi kalakene konksu otsas...

,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,

näedsa on aga "võrgutatud" - sest ei suuda silmigi "ära pöörata" - siinselt teemalt
 
Raivo Kohalik 05. mai 2016, kl 12.37
näedsa tunneb end kui "ära pööratuna"

kui "pööraks ära" ....oma silmad siit
Lisa postitus
Autor:
Sinu e-posti aadress:

Selleks, et lisada oma postitusele pilt, video või pildialbum, kopeeri postituse väljale pildi, video või albumi aadress.

Näiteks:
  • http://pilt.delfi.ee/picture/2715753/
  • http://video.delfi.ee/video/vRze7Wd9/ või http://www.youtube.com/watch?v=KF0i_TyTtyQ
  • http://pilt.delfi.ee/album/170457/
Pane tähele! Lingid on aktiivsed ehk klikitavad ainult sisse loginud kasutajate postitustes! Lisada saab vaid Delfi Pildi fotosid või albumeid ning Delfi Video või Youtube'i videoid! Fotod, galeriid või videod on nähtavad ainult sisse loginud kasutajate postitustes!
Lisa postitusele link, pilt või video!