Logi Sisse

Teata kohatust postitusest - moderaator@delfi.ee
Saatmata kirjad
eluolu
 
inimene nagu sinagi 14. juuli 2016, kl 11.59
kirjutan end lahti ja proovin tuua selgust oma arusaamatusse käitumisse.

võib olla ütlen alustuseks, et ma polnud kunagi lootnud suhet luua. alates teismelise east olen kindlalt uskunud, et mul tuleb oma elutee üksinda kõndida. elu oli selline olnud

kui läksin ülikooli, muutus vajadus leida partner pea väljakannatamuks. mul polnud siis ikka veel kedagi olnud ja hakkasin lugema siinseid foorumeid. tahtsin teada, mismoodi paarisuhted algavad ja toimivad. kusagilt peab ju alustama.

kui esmakordselt teda materis nägin, olin kohe sisse võetud. rääkides tundus, et mul võivad olla šansid. kuid kohates teda mujal oleks ta justkui soovinud mind vältida. võib olla see nii polnud ja sel moel avaldus minus peidetud tõrjutus.

igal juhul ma ei saanud oma isekate tunnetega hakkama. mäletan eriti hästi, kui olin ükskord rongis. nägin teda otsimas teiselt lähedust.

pärast ma ootasin tamburi kõrval. naeratasin ja proovisin ka midagi ilusat öelda. ta kõndis mööda. tundsin, nagu oleksin solgiga üle valatud.

ma ei näinud teda vahepeal mõnda aega. kuid siis vist otsisin ta alateadlikult uuesti üles. või oli see juhus. mine sa tea. teadlikult ma olin otsustanud ise enam mitte tülitada.

nii palju kui ma ka elust ja asjadest aru saan. nii palju hakkas mulle tunduma, et ta teeb midagi. sellist midagi, mida võiks nimetada, et teeb mulle silma. see andis mulle enesekindlust uuesti suhelda.

sel korral ma ei lootnud endale midagi. soovisin ainult näidata, et ta on ilus ja väärtuslik. mulle tundus, et temas peitub mingisugune kannatus. mingisugune saladuses hoitud trauma. või armastuse puudus. võib olla see meid siduski.

lugedes siinseid foorumeid, olin ka lõpuks õppinud unistama oma tüdrukust. sattusin juhuslikult tema kirja lugema ja tundsin ära. võib olla see polnud temalt. igal juhul see on ükskõik. mina uskusin, et ka tema pole ükskõikne. ja ühes sellega, et võiksin proovida päris suhet. esimest korda.

avastasin kohe, et lähisuhtega katsetades tulid mu valu ja tõrjutus veel eriti teravalt esile. mul pole etteheiteid, see olnuks samamoodi iga teisega.

see kõik oli suur pettumus. olin lootnud, et leides armastuse saab mu hing terveks. võib olla see lootus oli mul isegi lasknud rasketel aegadel edasi elada. tegelikult oli see kokkuvõttes üks ränk töö oma ebavajalikkuse tunde ületamiseks, et üht lehtsaba taga ajada.

ma olin liiga kaua teeselnud, et olen korras. negatiivseid emotsioone oli juba ammu liiga palju, ma ei saanud enam hakkama ja pidin regulaarselt reaalsusest põgenema. olin tolleks ajaks kujunenud eskapistlikuks sõltlaseks. see kõik oli selline pool minust, mida ma ei soovinud näidata. tahtsin end näidata parimast küljest ja suhelda ainult oma maniakaalsetel perioodidel. need saladused hoidsid meie vahel distantsi.

lõpuks juhtus meie kollaps. mulle öeldi, mida kirjutada sinna. ma ise ei teadnud, mida see tähendas. ütlesin veel, et armastan sind. kui kummaline oli ta reaktsioon! järjekordne vabandus, miks ei saa minuga koos olla.

ülikool lõppes. jäin salamisi lootma ja ootama. teisalt olin selleks ajaks lihtsalt ära väsinud. kuigi uskusin veel, et tuleb ükskord ise ja siis tean, et tal on samuti mind vaja. ma ei osanud arvata, et ta ei tulegi kunagi.

hiljem olen mõelnud, et ta võitis mu ega andnud kordagi milleski järgi. aga kas ta siis kokkuvõttes elus võitis? ehk tõesti. või on see niipidi, et mina lihtsalt kaotasin?

see ebavajalikkuse tunne oli mind saatnud enne ja ka sestpeale. elasin nüüd pool aastat ta töökoha kõrvalmajas. vahel käisin teda vaatamas, aga kordagi ei rääkinud. ma olen alati pidanud ennast kellekski väljaspool ühiskonda asuvaks. ma ei tea kuidas sisse saada ja vist olen ka loobunud. see ma olin ja olen. loodan ainult, et see kiri leiab teid õnneliku elu juures.
 
sarnane 15. juuli 2016, kl 22.18
väga selge ja ilus kiri. kurb ka. aga. ära lepi üksindusega. inimesed on nagu nad on. ka sina.

sa oled oma üksinduse ise välja mõelnud. mine tagasi oma teismeliseikka ja mõtle, miks selline teadmine sinus maad võttis. vaata tagasi täiskasvanuna (neutraalsena) ja leia see koht, kus tasakaal kadus.

sa oled väga sügava siseilmaga, sinusuguseid ei ole palju. aga sa ei ole üksi. proovi leida rõõmu pisiasjadest ja proovi elada päev korraga, hetkes. ära oota midagi, mõtle,mida soovid ja siis lihtsalt hakka olema uuesti.

pole mingit põhjust (peale sinu enda poolt sisendatu), miks sa ei võiks leida enda kõrvale armastatut. ta on reaalne, teda ei pea idealiseerima või kellegagi võrdlema (jah, see lase lahti jutt, aga see töötab).

head.
 
ongi nii va 15. juuli 2016, kl 23.44
A kes on need inimesed kes on kohustatud uksi olema ? Mis parameetrid neil on ?
 
Raivo Kohalik 28. juuli 2016, kl 12.27
"igaühejaoks on kekil keegi "

ütlevad laulusõnadki .

sageli ei märgata neid kes Sind just samamoodi vaatavad - samuti ei julge seda välja näidata ega Sulle sellest rääkidagi .

küsi naljatades sõbrannadelt mida näevad nad Sinus ? mida mõtleksid kui - austajastki ?

minagi nooruses ei teadnud kaua kuidas kaunitarid mind vaadanud olid . olin minagi kaua neid " kaugelt vaatav " . saades hiljem teada olin lausa hämmingus sellest mida kaotanud olin - suhteid ja raisatud aegagi .
suurim viga on elus olla eraldatud seltskondadest ,kus võimalikud "tulevased " Sind märgata oleks saanud .
viibi enam seltskonades - ja see tulevane leiab kord Su üles .
klammerdudes ühe külge võid Sa just sellele mitte meeldida . samas kõrval võib keegi just Sind imetleda - imetleda Su haritustki näiteks .

kuld reegel : ära otsi liiga kaunist välimuselt - sellised on ära hellitatud tähelepanust .
samas välimuselt tagasihoidlikum -võib Sind eluaeg kätel kanda ..ja kõik endast anda .

igaühe jaoks on kuskil keegi !
 
inimene nagu sinagi 20. august 2016, kl 12.24
aitäh hea sõna eest! lhtsalt mõnikord on see paganama raske. võidelda endaga. kui mulle on piisavalt sisendatud, et olen mittevajalik ja üleliigne. tunnetega ei saa ju vaielda. võin ju proovida autosugestiooni, kõige (mh. oma eneseväärikuse) kinkimist teistele või mida iganes, aga reaalsus tundub ikka selline, et mind pole vaja.
 
Pere ja kodu 20. august 2016, kl 13.08
Ole olemas oma pere jaoks, sellest piisab. Ära ela kunagi teiste elu. Kui vajad sõpra siis võta endale koer, sest tema ei reeda sind kunagi. Ära kasuta ise teisi ära ja ära lase end teistel (n) ära kasutada. Jõuad lihtsalt elus kaugemale.
Kaunist päeva sulle!
 
Pere ja kodu -le 20. august 2016, kl 14.34
Kuidas on vöimalik teiste elu elada.Ärakasutamise hirmus usu parem inimeste headusesse.Usalda iseennast ja teisi.Suhtes ei elata oma elu, vaid see on MEIE elu, mida kujundavad mölemad.
 
Pere ja kodu 20. august 2016, kl 20.52
On võimalik, sina elad samuti. Pühenda oma vaba ( aeg) ainult oma kaaslasele ja perele, mitte nii tihti sõpradele. Seda headust ootan ainult oma mehelt ja lastelt ja kergekäeliselt enam ei usalda väljastpoolt kodu kedagi. Loodan siiralt, et kujundamine sinul õiges suunas kujuneb?!
Olen oma õppetunni kätte saanud ja elu läheb edasi!
 
14.34-le 21. august 2016, kl 10.57
Teiste elu elavad sellised inimesed, kellel puudub sisemine identiteet.Nagu laps, kes ei tea kelleks ta tahab saada kui suureks saab.
 
okei 29. september 2016, kl 20.42
mu esimene mõte oli teid kiki p saata aga okei. probleem on selles, et sa TAHAD MINGIT ASJA SAADA. okei? ära taha, siis ei ole probleemi. jah?
 
tsirkus 30. september 2016, kl 16.56
jätkub...
 
eelmisele 30. september 2016, kl 20.25
Mis tsirkus? Kas oled selle teema autor ja räägid mingist oma eluoluga seotud tsirkusest?
 
Vello 01. oktoober 2016, kl 11.51
Anaalseks oli enne meid — ja on ka kindlasti pärast meid. Igasuguse sotsiaalse staatusega mehed ja naised naudivad anaalseksi kui traditsioonilise vahekorra alternatiivi. See ei sobi kõigile — aga võibolla sobib see teile, kui te tahate katsetada midagi uut.
Anaalseks on nauditav pärakus leiduva rikkaliku närvilõpmete põimiku tõttu.Esimesel katsel tuntakse tavaliselt valu, aga see kaob, kui õpitakse lõõgastuma — ning valu teeb teed naudingule. Meeste puhul stimuleerib anaalseks eesnääret.

Paljude jaoks on anaalseks siiamaani tabu ning suur osa ühiskonnast taunib seda ikka. Statistika näitab aga, et ligi 35 protsenti heteroseksuaalsetest ja 50 protsenti homoseksuaalsetest paaridest harrastab anaalseksi — vähemalt aeg-ajalt.

Alustagem sõrmest

Et end anaalseksiks ette valmistada, tuleb kõigepealt õppida lõõgastuma.Selleks sobib kuum vann, erootiline massaaž või isegi korralik trenn. Pidage meeles, et pärakut ümbritsevad lihased ei lase midagi valutult sisse, kui te ei ole lõõgastunud.

Ärge alustage nii suure eseme nagu kuntspeenise või ehtsa peenisega. Alustada võiks kas partneri sõrmest või mõnest väiksemast seksimänguasjast, näiteks niinimetatudarmukorgist. Paljud paarid peavad seda erutavaks lisandiks oma magamistoas. Kui juba partneri näpp tekitab teis ebamugavust, siis alustage just sellest. Põhimõte on see, et tuleb alustada väikesest ja liikuda edasi suurema poole.

Siseneja peaks kasutama niisutajat või tõmbama sõrmele peale niisutajaga kondoomi. Erutage sõrmega päraku pinda, katsetada võiks väikeste ringikujuliste liigutustega. Partnerile tuleb pidevalt tähelepanu pöörata, et näha, kas ta tunneb end mugavalt või mitte.

Siis üritage torgata sõrm aeglaselt pärakusse. Ärge kasutage jõudu — lõpetage kohe, kui partner kurdab, et tal on ebamugav. Kui pärakusse on raske siseneda, siis vajate te arvatavasti rohkem määrdeainet. Esimesel korral võib teine tunda kerget valu.

Proovige, mis meeldib

Anaalseks ei ole kõigi jaoks. Kui te tunnete end ebamugavalt, siis katkestagetegevus ja üritage hiljem uuesti. Suhtuge sellesse kui treeningusse. Ka sõrm suudab pakkuda tugevat stimulatsiooni, kui see pärakusse torgata.

Kui te olete üritanud sõrmega mitmel korral pärakusse tungida, siis võiteüritada millegi suuremaga. Kõigepealt tuleb teil otsustada, millist tüüpianaalne stimulatsioon teile meeldib. Kas teile meeldib sõrme liigutamine,armukorgi tekitatud täituvustunne või sisse-välja liigutus?

Eelistuste kohaselt võite siis jätkata kas partneri peenise või anaalmänguasjaga. Need,kellele meeldib sissetorkamine rohkem kui liikumine või vibratsioon, võiksidkasutada spetsiaalselt selleks otstarbeks välja töötatud pärakukorki. See istub kindlalt sees ning seda ei kasutata tavaliselt edasi-tagasi-liigutamiseks.

Niisutaja, kondoom ja terve mõistus

Anaalseks võib olla täiesti turvaline, kui te rakendate vajalikke ettevaatusabinõusid. Te peate meeles pidama, et pärakul puudub loomulik niisutus ja suud ning tuppe iseloomustav elastsus. Just seepärast peab anaalseks olema iseäranis ettevaatlik.

On kolm asja, mida tuleks anaalse sissetungimise korral alati rakendada: niisutavat vahendit, kondoomi ja tervet mõistust.

Niisutavat vahendit on vaja kasutada suures koguses, sest pärak võib olla kaunis kuiv ja kergesti rebeneda. Ka on pärak kitsas, mistõttu sissetungimine peab kulgema sujuvalt.

Kondoomid on alati hädavajalikud. Kuidas te pärakut ka ei peseks, kõiki baktereid te ikkagi ära ei saa. Anaalseks ei levita mitte ainult suguhaigusi paremini kui mis tahes eine seksivorm, see võib põhjustada ka kuseteede põletikku ja muid bakteriaalseidnakkusi. Kumm pakub kaitset ja teeb pinna ka libedamaks.

Ja ärge unustage tervet mõistust. Päraku seinad on õhukesed ja õrnad ning kõvad esemed võivad seda rebestada. Eemaldage sõrmused ning lõigake küüned ära, kui te kavatsete kellegi päraku kallale minna. Ja austage oma keha. Ärge sundige seda äärmustesse, minge vaid nii kaugele, kui teile tõesti meeldib.

Asendid

Anaalseksi asendid sõltuvad suuresti sellest, millises etapis te selle kogemuse katsetamisega olete. Sisenemine tagantpoolt ehk koeraasend on see, mida enamik inimesi anaalseksiga seostab. Samas võimaldab see asend peenisel kõige sügavamale tungida, mistõttu algaja jaoks ei pruugi see olla kõige parem valik.

Hea asend alustamiseks on “lusikas”, kui üks partner lebab külili teise taga. See ei võimalda liiga kiiret sissetungimist ja laseb suguakti kontrollida. See viib teid partnerile lähemale, võimaldades teil kontrollida tema reaktsiooni.

Teine anaalseksiks sobiv asend on misjonäriasendi variatsioon. Ükspartneritest lebab selili ja teine kõrgub tema kohal ning tõstab üles ta jalad,paljastades päraku. See on väga intiimne asend, sest partnerid onteineteise poole näoga. Pealpoolne partner võib teist käega stimuleerida, kajätab see asend võimaluse kallistada.

Sisenemine tagantpoolt võimaldab peenisel kõige sügavamale sisse tungida,samas ei võimalda ta aga eelmiste asenditega võrreldavat intiimsust ja sobibkogenenumatele partneritele.

Asendeid ja tehnikaid on palju. Paljud inimesed avastavad uusi erutavaidasendeid eksperimenteerimise käigus ning teevad kindlaks neile kõigeparemini sobivama. Hea suhtlemine on õnnestumise võti; käsiraamatust võivideost on samuti kasu.
Anaalseks oli enne meid — ja on ka kindlasti pärast meid. Igasuguse sotsiaalse staatusega mehed ja naised naudivad anaalseksi kui traditsioonilise vahekorra alternatiivi. See ei sobi kõigile — aga võibolla sobib see teile, kui te tahate katsetada midagi uut.
Anaalseks on nauditav pärakus leiduva rikkaliku närvilõpmete põimiku tõttu.Esimesel katsel tuntakse tavaliselt valu, aga see kaob, kui õpitakse lõõgastuma — ning valu teeb teed naudingule. Meeste puhul stimuleerib anaalseks eesnääret.

Paljude jaoks on anaalseks siiamaani tabu ning suur osa ühiskonnast taunib seda ikka. Statistika näitab aga, et ligi 35 protsenti heteroseksuaalsetest ja 50 protsenti homoseksuaalsetest paaridest harrastab anaalseksi — vähemalt aeg-ajalt.

Alustagem sõrmest

Et end anaalseksiks ette valmistada, tuleb kõigepealt õppida lõõgastuma.Selleks sobib kuum vann, erootiline massaaž või isegi korralik trenn. Pidage meeles, et pärakut ümbritsevad lihased ei lase midagi valutult sisse, kui te ei ole lõõgastunud.

Ärge alustage nii suure eseme nagu kuntspeenise või ehtsa peenisega. Alustada võiks kas partneri sõrmest või mõnest väiksemast seksimänguasjast, näiteks niinimetatudarmukorgist. Paljud paarid peavad seda erutavaks lisandiks oma magamistoas. Kui juba partneri näpp tekitab teis ebamugavust, siis alustage just sellest. Põhimõte on see, et tuleb alustada väikesest ja liikuda edasi suurema poole.

Siseneja peaks kasutama niisutajat või tõmbama sõrmele peale niisutajaga kondoomi. Erutage sõrmega päraku pinda, katsetada võiks väikeste ringikujuliste liigutustega. Partnerile tuleb pidevalt tähelepanu pöörata, et näha, kas ta tunneb end mugavalt või mitte.

Siis üritage torgata sõrm aeglaselt pärakusse. Ärge kasutage jõudu — lõpetage kohe, kui partner kurdab, et tal on ebamugav. Kui pärakusse on raske siseneda, siis vajate te arvatavasti rohkem määrdeainet. Esimesel korral võib teine tunda kerget valu.

Proovige, mis meeldib

Anaalseks ei ole kõigi jaoks. Kui te tunnete end ebamugavalt, siis katkestagetegevus ja üritage hiljem uuesti. Suhtuge sellesse kui treeningusse. Ka sõrm suudab pakkuda tugevat stimulatsiooni, kui see pärakusse torgata.

Kui te olete üritanud sõrmega mitmel korral pärakusse tungida, siis võiteüritada millegi suuremaga. Kõigepealt tuleb teil otsustada, millist tüüpianaalne stimulatsioon teile meeldib. Kas teile meeldib sõrme liigutamine,armukorgi tekitatud täituvustunne või sisse-välja liigutus?

Eelistuste kohaselt võite siis jätkata kas partneri peenise või anaalmänguasjaga. Need,kellele meeldib sissetorkamine rohkem kui liikumine või vibratsioon, võiksidkasutada spetsiaalselt selleks otstarbeks välja töötatud pärakukorki. See istub kindlalt sees ning seda ei kasutata tavaliselt edasi-tagasi-liigutamiseks.

Niisutaja, kondoom ja terve mõistus

Anaalseks võib olla täiesti turvaline, kui te rakendate vajalikke ettevaatusabinõusid. Te peate meeles pidama, et pärakul puudub loomulik niisutus ja suud ning tuppe iseloomustav elastsus. Just seepärast peab anaalseks olema iseäranis ettevaatlik.

On kolm asja, mida tuleks anaalse sissetungimise korral alati rakendada: niisutavat vahendit, kondoomi ja tervet mõistust.

Niisutavat vahendit on vaja kasutada suures koguses, sest pärak võib olla kaunis kuiv ja kergesti rebeneda. Ka on pärak kitsas, mistõttu sissetungimine peab kulgema sujuvalt.

Kondoomid on alati hädavajalikud. Kuidas te pärakut ka ei peseks, kõiki baktereid te ikkagi ära ei saa. Anaalseks ei levita mitte ainult suguhaigusi paremini kui mis tahes eine seksivorm, see võib põhjustada ka kuseteede põletikku ja muid bakteriaalseidnakkusi. Kumm pakub kaitset ja teeb pinna ka libedamaks.

Ja ärge unustage tervet mõistust. Päraku seinad on õhukesed ja õrnad ning kõvad esemed võivad seda rebestada. Eemaldage sõrmused ning lõigake küüned ära, kui te kavatsete kellegi päraku kallale minna. Ja austage oma keha. Ärge sundige seda äärmustesse, minge vaid nii kaugele, kui teile tõesti meeldib.

Asendid

Anaalseksi asendid sõltuvad suuresti sellest, millises etapis te selle kogemuse katsetamisega olete. Sisenemine tagantpoolt ehk koeraasend on see, mida enamik inimesi anaalseksiga seostab. Samas võimaldab see asend peenisel kõige sügavamale tungida, mistõttu algaja jaoks ei pruugi see olla kõige parem valik.

Hea asend alustamiseks on “lusikas”, kui üks partner lebab külili teise taga. See ei võimalda liiga kiiret sissetungimist ja laseb suguakti kontrollida. See viib teid partnerile lähemale, võimaldades teil kontrollida tema reaktsiooni.

Teine anaalseksiks sobiv asend on misjonäriasendi variatsioon. Ükspartneritest lebab selili ja teine kõrgub tema kohal ning tõstab üles ta jalad,paljastades päraku. See on väga intiimne asend, sest partnerid onteineteise poole näoga. Pealpoolne partner võib teist käega stimuleerida, kajätab see asend võimaluse kallistada.

Sisenemine tagantpoolt võimaldab peenisel kõige sügavamale sisse tungida,samas ei võimalda ta aga eelmiste asenditega võrreldavat intiimsust ja sobibkogenenumatele partneritele.

Asendeid ja tehnikaid on palju. Paljud inimesed avastavad uusi erutavaidasendeid eksperimenteerimise käigus ning teevad kindlaks neile kõigeparemini sobivama. Hea suhtlemine on õnnestumise võti; käsiraamatust võivideost on samuti kasu.
Anaalseks oli enne meid — ja on ka kindlasti pärast meid. Igasuguse sotsiaalse staatusega mehed ja naised naudivad anaalseksi kui traditsioonilise vahekorra alternatiivi. See ei sobi kõigile — aga võibolla sobib see teile, kui te tahate katsetada midagi uut.
Anaalseks on nauditav pärakus leiduva rikkaliku närvilõpmete põimiku tõttu.Esimesel katsel tuntakse tavaliselt valu, aga see kaob, kui õpitakse lõõgastuma — ning valu teeb teed naudingule. Meeste puhul stimuleerib anaalseks eesnääret.

Paljude jaoks on anaalseks siiamaani tabu ning suur osa ühiskonnast taunib seda ikka. Statistika näitab aga, et ligi 35 protsenti heteroseksuaalsetest ja 50 protsenti homoseksuaalsetest paaridest harrastab anaalseksi — vähemalt aeg-ajalt.

Alustagem sõrmest

Et end anaalseksiks ette valmistada, tuleb kõigepealt õppida lõõgastuma.Selleks sobib kuum vann, erootiline massaaž või isegi korralik trenn. Pidage meeles, et pärakut ümbritsevad lihased ei lase midagi valutult sisse, kui te ei ole lõõgastunud.

Ärge alustage nii suure eseme nagu kuntspeenise või ehtsa peenisega. Alustada võiks kas partneri sõrmest või mõnest väiksemast seksimänguasjast, näiteks niinimetatudarmukorgist. Paljud paarid peavad seda erutavaks lisandiks oma magamistoas. Kui juba partneri näpp tekitab teis ebamugavust, siis alustage just sellest. Põhimõte on see, et tuleb alustada väikesest ja liikuda edasi suurema poole.

Siseneja peaks kasutama niisutajat või tõmbama sõrmele peale niisutajaga kondoomi. Erutage sõrmega päraku pinda, katsetada võiks väikeste ringikujuliste liigutustega. Partnerile tuleb pidevalt tähelepanu pöörata, et näha, kas ta tunneb end mugavalt või mitte.

Siis üritage torgata sõrm aeglaselt pärakusse. Ärge kasutage jõudu — lõpetage kohe, kui partner kurdab, et tal on ebamugav. Kui pärakusse on raske siseneda, siis vajate te arvatavasti rohkem määrdeainet. Esimesel korral võib teine tunda kerget valu.

Proovige, mis meeldib

Anaalseks ei ole kõigi jaoks. Kui te tunnete end ebamugavalt, siis katkestagetegevus ja üritage hiljem uuesti. Suhtuge sellesse kui treeningusse. Ka sõrm suudab pakkuda tugevat stimulatsiooni, kui see pärakusse torgata.

Kui te olete üritanud sõrmega mitmel korral pärakusse tungida, siis võiteüritada millegi suuremaga. Kõigepealt tuleb teil otsustada, millist tüüpianaalne stimulatsioon teile meeldib. Kas teile meeldib sõrme liigutamine,armukorgi tekitatud täituvustunne või sisse-välja liigutus?

Eelistuste kohaselt võite siis jätkata kas partneri peenise või anaalmänguasjaga. Need,kellele meeldib sissetorkamine rohkem kui liikumine või vibratsioon, võiksidkasutada spetsiaalselt selleks otstarbeks välja töötatud pärakukorki. See istub kindlalt sees ning seda ei kasutata tavaliselt edasi-tagasi-liigutamiseks.

Niisutaja, kondoom ja terve mõistus

Anaalseks võib olla täiesti turvaline, kui te rakendate vajalikke ettevaatusabinõusid. Te peate meeles pidama, et pärakul puudub loomulik niisutus ja suud ning tuppe iseloomustav elastsus. Just seepärast peab anaalseks olema iseäranis ettevaatlik.

On kolm asja, mida tuleks anaalse sissetungimise korral alati rakendada: niisutavat vahendit, kondoomi ja tervet mõistust.

Niisutavat vahendit on vaja kasutada suures koguses, sest pärak võib olla kaunis kuiv ja kergesti rebeneda. Ka on pärak kitsas, mistõttu sissetungimine peab kulgema sujuvalt.

Kondoomid on alati hädavajalikud. Kuidas te pärakut ka ei peseks, kõiki baktereid te ikkagi ära ei saa. Anaalseks ei levita mitte ainult suguhaigusi paremini kui mis tahes eine seksivorm, see võib põhjustada ka kuseteede põletikku ja muid bakteriaalseidnakkusi. Kumm pakub kaitset ja teeb pinna ka libedamaks.

Ja ärge unustage tervet mõistust. Päraku seinad on õhukesed ja õrnad ning kõvad esemed võivad seda rebestada. Eemaldage sõrmused ning lõigake küüned ära, kui te kavatsete kellegi päraku kallale minna. Ja austage oma keha. Ärge sundige seda äärmustesse, minge vaid nii kaugele, kui teile tõesti meeldib.

Asendid

Anaalseksi asendid sõltuvad suuresti sellest, millises etapis te selle kogemuse katsetamisega olete. Sisenemine tagantpoolt ehk koeraasend on see, mida enamik inimesi anaalseksiga seostab. Samas võimaldab see asend peenisel kõige sügavamale tungida, mistõttu algaja jaoks ei pruugi see olla kõige parem valik.

Hea asend alustamiseks on “lusikas”, kui üks partner lebab külili teise taga. See ei võimalda liiga kiiret sissetungimist ja laseb suguakti kontrollida. See viib teid partnerile lähemale, võimaldades teil kontrollida tema reaktsiooni.

Teine anaalseksiks sobiv asend on misjonäriasendi variatsioon. Ükspartneritest lebab selili ja teine kõrgub tema kohal ning tõstab üles ta jalad,paljastades päraku. See on väga intiimne asend, sest partnerid onteineteise poole näoga. Pealpoolne partner võib teist käega stimuleerida, kajätab see asend võimaluse kallistada.

Sisenemine tagantpoolt võimaldab peenisel kõige sügavamale sisse tungida,samas ei võimalda ta aga eelmiste asenditega võrreldavat intiimsust ja sobibkogenenumatele partneritele.

Asendeid ja tehnikaid on palju. Paljud inimesed avastavad uusi erutavaidasendeid eksperimenteerimise käigus ning teevad kindlaks neile kõigeparemini sobivama. Hea suhtlemine on õnnestumise võti; käsiraamatust võivideost on samuti kasu.
Anaalseks oli enne meid — ja on ka kindlasti pärast meid. Igasuguse sotsiaalse staatusega mehed ja naised naudivad anaalseksi kui traditsioonilise vahekorra alternatiivi. See ei sobi kõigile — aga võibolla sobib see teile, kui te tahate katsetada midagi uut.
Anaalseks on nauditav pärakus leiduva rikkaliku närvilõpmete põimiku tõttu.Esimesel katsel tuntakse tavaliselt valu, aga see kaob, kui õpitakse lõõgastuma — ning valu teeb teed naudingule. Meeste puhul stimuleerib anaalseks eesnääret.

Paljude jaoks on anaalseks siiamaani tabu ning suur osa ühiskonnast taunib seda ikka. Statistika näitab aga, et ligi 35 protsenti heteroseksuaalsetest ja 50 protsenti homoseksuaalsetest paaridest harrastab anaalseksi — vähemalt aeg-ajalt.

Alustagem sõrmest

Et end anaalseksiks ette valmistada, tuleb kõigepealt õppida lõõgastuma.Selleks sobib kuum vann, erootiline massaaž või isegi korralik trenn. Pidage meeles, et pärakut ümbritsevad lihased ei lase midagi valutult sisse, kui te ei ole lõõgastunud.

Ärge alustage nii suure eseme nagu kuntspeenise või ehtsa peenisega. Alustada võiks kas partneri sõrmest või mõnest väiksemast seksimänguasjast, näiteks niinimetatudarmukorgist. Paljud paarid peavad seda erutavaks lisandiks oma magamistoas. Kui juba partneri näpp tekitab teis ebamugavust, siis alustage just sellest. Põhimõte on see, et tuleb alustada väikesest ja liikuda edasi suurema poole.

Siseneja peaks kasutama niisutajat või tõmbama sõrmele peale niisutajaga kondoomi. Erutage sõrmega päraku pinda, katsetada võiks väikeste ringikujuliste liigutustega. Partnerile tuleb pidevalt tähelepanu pöörata, et näha, kas ta tunneb end mugavalt või mitte.

Siis üritage torgata sõrm aeglaselt pärakusse. Ärge kasutage jõudu — lõpetage kohe, kui partner kurdab, et tal on ebamugav. Kui pärakusse on raske siseneda, siis vajate te arvatavasti rohkem määrdeainet. Esimesel korral võib teine tunda kerget valu.

Proovige, mis meeldib

Anaalseks ei ole kõigi jaoks. Kui te tunnete end ebamugavalt, siis katkestagetegevus ja üritage hiljem uuesti. Suhtuge sellesse kui treeningusse. Ka sõrm suudab pakkuda tugevat stimulatsiooni, kui see pärakusse torgata.

Kui te olete üritanud sõrmega mitmel korral pärakusse tungida, siis võiteüritada millegi suuremaga. Kõigepealt tuleb teil otsustada, millist tüüpianaalne stimulatsioon teile meeldib. Kas teile meeldib sõrme liigutamine,armukorgi tekitatud täituvustunne või sisse-välja liigutus?

Eelistuste kohaselt võite siis jätkata kas partneri peenise või anaalmänguasjaga. Need,kellele meeldib sissetorkamine rohkem kui liikumine või vibratsioon, võiksidkasutada spetsiaalselt selleks otstarbeks välja töötatud pärakukorki. See istub kindlalt sees ning seda ei kasutata tavaliselt edasi-tagasi-liigutamiseks.

Niisutaja, kondoom ja terve mõistus

Anaalseks võib olla täiesti turvaline, kui te rakendate vajalikke ettevaatusabinõusid. Te peate meeles pidama, et pärakul puudub loomulik niisutus ja suud ning tuppe iseloomustav elastsus. Just seepärast peab anaalseks olema iseäranis ettevaatlik.

On kolm asja, mida tuleks anaalse sissetungimise korral alati rakendada: niisutavat vahendit, kondoomi ja tervet mõistust.

Niisutavat vahendit on vaja kasutada suures koguses, sest pärak võib olla kaunis kuiv ja kergesti rebeneda. Ka on pärak kitsas, mistõttu sissetungimine peab kulgema sujuvalt.

Kondoomid on alati hädavajalikud. Kuidas te pärakut ka ei peseks, kõiki baktereid te ikkagi ära ei saa. Anaalseks ei levita mitte ainult suguhaigusi paremini kui mis tahes eine seksivorm, see võib põhjustada ka kuseteede põletikku ja muid bakteriaalseidnakkusi. Kumm pakub kaitset ja teeb pinna ka libedamaks.

Ja ärge unustage tervet mõistust. Päraku seinad on õhukesed ja õrnad ning kõvad esemed võivad seda rebestada. Eemaldage sõrmused ning lõigake küüned ära, kui te kavatsete kellegi päraku kallale minna. Ja austage oma keha. Ärge sundige seda äärmustesse, minge vaid nii kaugele, kui teile tõesti meeldib.

Asendid

Anaalseksi asendid sõltuvad suuresti sellest, millises etapis te selle kogemuse katsetamisega olete. Sisenemine tagantpoolt ehk koeraasend on see, mida enamik inimesi anaalseksiga seostab. Samas võimaldab see asend peenisel kõige sügavamale tungida, mistõttu algaja jaoks ei pruugi see olla kõige parem valik.

Hea asend alustamiseks on “lusikas”, kui üks partner lebab külili teise taga. See ei võimalda liiga kiiret sissetungimist ja laseb suguakti kontrollida. See viib teid partnerile lähemale, võimaldades teil kontrollida tema reaktsiooni.

Teine anaalseksiks sobiv asend on misjonäriasendi variatsioon. Ükspartneritest lebab selili ja teine kõrgub tema kohal ning tõstab üles ta jalad,paljastades päraku. See on väga intiimne asend, sest partnerid onteineteise poole näoga. Pealpoolne partner võib teist käega stimuleerida, kajätab see asend võimaluse kallistada.

Sisenemine tagantpoolt võimaldab peenisel kõige sügavamale sisse tungida,samas ei võimalda ta aga eelmiste asenditega võrreldavat intiimsust ja sobibkogenenumatele partneritele.

Asendeid ja tehnikaid on palju. Paljud inimesed avastavad uusi erutavaidasendeid eksperimenteerimise käigus ning teevad kindlaks neile kõigeparemini sobivama. Hea suhtlemine on õnnestumise võti; käsiraamatust võivideost on samuti kasu.
 
Vellole ja moderaatoritele! 01. oktoober 2016, kl 15.48
Paluks jätta vähemalt see rubriik sellest rõvedast jurast puutumata. Moded, koristage see ilgus siit ära!
 
tsirkus 01. oktoober 2016, kl 19.15
meie tänaval jah,nn inimesed võiksid oma elu elada mitte susserdada-ussitada teiste elusid.
 
eelmisele 01. oktoober 2016, kl 21.43
Täiesti nõus. Inimesed võiksid elada oma elu ja mitte toppida nina teiste asjadesse.
Lisa postitus
Autor:
Sinu e-posti aadress:

Selleks, et lisada oma postitusele pilt, video või pildialbum, kopeeri postituse väljale pildi, video või albumi aadress.

Näiteks:
  • http://pilt.delfi.ee/picture/2715753/
  • http://video.delfi.ee/video/vRze7Wd9/ või http://www.youtube.com/watch?v=KF0i_TyTtyQ
  • http://pilt.delfi.ee/album/170457/
Pane tähele! Lingid on aktiivsed ehk klikitavad ainult sisse loginud kasutajate postitustes! Lisada saab vaid Delfi Pildi fotosid või albumeid ning Delfi Video või Youtube'i videoid! Fotod, galeriid või videod on nähtavad ainult sisse loginud kasutajate postitustes!
Lisa postitusele link, pilt või video!