Logi Sisse

Teata kohatust postitusest - moderaator@delfi.ee
Saatmata kirjad
Sulle
 
Kesköine sonija 02. detsember 2016, kl 00.33
Täna tabas mind kurbus, igatsus Sinu järele :(
Ikka leidsin end päevategemiste kõrvalt Sinu peale mõtlemast. Meie vestlused, koos tegemised, olin hull su järele :P
Tegelikult läheb mul vägagi hästi. Ülesmäge lausa. Lisaks värskele hingamisele, leppisin tasapisi sellega et armusin lihtsalt supilontrusesse :)
Oled armas, eksinud segopää kes ei saa iseendaga hakkama.
Enne Sind teadsin, et olen hea,tuliselt kirglik hull.. Läbi Sinu sain veelgi paremaks.
Ära lase ennast vaimselt-füüsiliselt lõhkuda. Ära jaga end laiali inimestele tarbimiseks nagu sokke. Inimestele kes Sind ei vääri.
Sa oled super väike mees :) (Aga ainult minu silmis, teised ei pruugi seda arvata) ;)
Armastan.
 
Unetu siiamaani 02. detsember 2016, kl 21.24
Kallis ma ju rääkisin sulle seda koguaega, et oled super ja iga mehe unistus. Olengi hea algus veel paremale kes satub sinu teele, ma näitasin sulle suhte kõrgpilotaazi milline see peaks olema 2 inimese vahel. Sa sattusid täna minu peale mõteteis aga mina elan veel täielikult koos sinu mai teagi millega aga kõigi nende mälestustega, piltidega, tegemistega. Ma nii igatsen sind kallis aga ma tean, et ma ei saa sind ja sa tead väga hästi, et parem nii kui see mis oli. Ma suutsin vähemasti kuidagigi reaalsusega koputada :). Ei olnud mul see ette plaanitud nagu sa ütlesid vaid kuidagi triivis nagu. Kallis, tean et heas nimekirjas ma polegi mõne jaoks nad ei ole kogenud seda mida meie kogesime. Latt on nii kõrgel, et ma lihtsalt laiutan käsi ja ahhueitan, et selline armastus mis meil oli ma tahan veel.
Pisikene sa ronisid mulle nii sisse, et nutuvõru on mul ümber suu koguaega kuigi uus lehekülg on ju alustatud.
Igatsen sind pisikene, päriselt. Sa väike x jalg :)
 
Väga hea 02. detsember 2016, kl 22.02
Ma küll naudin, täiega.
Ja muideks. Maksa oma võlad mulle ära.
Kokkuleppeliselt pead tegema mida ma soovin, mäletad.
Ma soovin sinuga ühte päeva veeta ja tahan samal päeval sinu giidireisi millest oleme rääkinud :). Sa võlgned mulle selle, sa tead seda küll.
Oeh ma võiksingi siin lobisema jääda
Ja kuule kui mina olen segopää egas sa ise parem ei ole pisike :D... Maha sa minust küll ei jää
 
Keity 03. detsember 2016, kl 09.50
Küll Sa Itaaliast leiad sama....Mina nendega kindlasti ei reisi...Hetkel on raha mis Sind koos hoiab aga mind hoiab armastus koos...
 
hihihi 03. detsember 2016, kl 10.22
keegi saadeti ilukönega sinna:)
 
Päkapikk 03. detsember 2016, kl 10.44
Reisitakse koos oma Kallimaga või oma perega. Ei soovi olla kellelgi jalus, muidu jääb veel unistus täitumata. Küüti ka enam ei vaja, seega võib ka edaspidi uhkelt mööda sõita!
 
paneb ka segast 03. detsember 2016, kl 11.01
ma arvana ka et sulle kinkida pole mul midagi, läpsed juba suured ja keris on saunas trikitama hakanud.nüüs sõidan saaniga, kuni kelgunöör korda tehakse. päise päva ajal armastasin kuud, öösel virutasin klaasi vastu peeglit puruks. üldse on õnn ja koos koeraga jalutamine nii tore!
 
mööduja 03. detsember 2016, kl 11.26
Kell 11.01 paneb ikka nii ägedalt segast, et saab isegi naerda. Vähemalt läheneb asjale huumoriga, mitte uhkusest nõretavaid lauseid lõdvalt paremale ja vasakule loopides nagu kommentaator Päkapikk seda teeb.

Saaniga sõitjast on kohe kahju, ega seda lund kauaks ju meil pole. Pisut tuleb ja siis saab jälle parve kuuri alt välja ajada ning sellega püarvetada. Ja kui palju tal neid klaase iga öö kulub... ning peegleid peab ka mõne aja tagant uuendama. Millised kulutused!
 
Päkapikk 03. detsember 2016, kl 14.23
Ega minu eesmärk ja soovid ei peagi Sinule meeldima. Täpselt nagu ei meeldi Sinu laeva kapten? Laeva lainetamas ei näe, seega pole Sinule giidi vaja. 2x päevas tõlgime?
Inimeste kadedusel pole piire ja käitu ka ise vastavalt siis on kõik ok!
 
mööduja 03. detsember 2016, kl 16.09
Jahaa, mulle meenuvad nii mõnedki kangelaslikud kaptenid, kelledest mina igasuguseid oma mälusoppidest lagedale võin tuua. Nagu näiteks kapten Grant, siis ratsutas kuskilt välja veel kapten Tenkeš ning loomulikult ei saa ma mööda ega üle ning ümber kapten Nemost, sellest kartmatust seiklejast. Kapten Tenkešiga suhtlemiseks oleks mul küll giidi vaja või veel parem otsesõnu Ungari keele tõlki, sest seda keelt pole minul elus vaja läinud ning nii ongi tema minu külgi mööda maha jooksnud nagu hane seljast vesi. Kas nüüd just kaks korda päevas peaksin tõlketeenust kasutama, on muidugi iseküsimus.

Laeva lainetamine on ka muidugi omaette teema. Mul pole õnnestunud veel ühtki laeva, paati, venet, süsta, kanuud, jahti või purjekat lainetamas näha. Küll aga võib vahel unise peaga tekst hakata raamatus lainetama või kõrge palavikuga saavad nii mõnedki aru, et sein lainetab või hoopis põrandal või asfaldil on lainetamisefekti märgata.

Mis puutub aga inimeste kadedusse, siis sellega olen mina kohe päris nõus, et nende kadedus on piiritu. Paljude inimeste kadeduse kokkuliitmise tulemusel saame ju mega- või gigakoguse kadedust, mis silmapiirile ära ei mahu ja arvatavasti teisele poole maakera ulatudes sealgi lahedalt edasi lainetab.

Kuidas ma nüüd sel puhul vastavalt soovitatule käituma peaksin, jääb minu hämarapärase mõistuse jaoks liigagi hämaraks, sest sellest vastavast käitumisest pole piiksugi kuskil kirjas. Mõtetelugejana pole ma ka teab mis suure virtuoosina tuntud ning arvatavalt jääb mul loota, et aeg annab vastused nii minu hämarapärastele küsimustele kui selle, mis see kõik võiks "OK" olla.

Lugutpidades, mööduja Päkapikule.
 
Päkapikk 03. detsember 2016, kl 16.41
Ravi gripp välja siis saad aru küll, mida Sulle öelda tahan. Jõulud voodis, polegi paha. Kõik kaunid soovid ütlesin Sinule välja siis, kui oli ilus päikseline hommik. Mäletad küll...Oli ju Ok olukord?!
 
mööduja 03. detsember 2016, kl 17.04
Kuulge proua, preili, madaame, või kes te siis hetkel ka just poleks, mina ei tea gripist ega selle ravimismeetoditest õhkagi. Samuti ei seostu minu mälus ükski päikseline hommik kaunite soovidega, mida teie enda meelest minu peale ära raisanud olete. Ma pole ka hiljuti viibinud raviasutustes mälunõtruse või selle puudulikkuse sündroomiga, nii et teie võite teha ühe üsna loogilise järelduse sellest, et teie mitte õige isikuga siin praegast ei praga.

Pealegist ei tasu teitel mitte ära unustada, et siia naistekesksesse paigakesse satub üliharva mõni püksikandja, kelledest kindlasti see üks kuni kolm protsenti pole see isend või isik, kelledele teie nii kauniste igale poole teemadesse oma meeldetuletamisi maha jätate.
 
Päkapikk 03. detsember 2016, kl 17.32
Ei peagi enam mäletama. Unustame 11 -st ükskord...HT.
 
paneb ka segast 03. detsember 2016, kl 18.04
novot ja siis ma joonistasin seinale suure suure ämbliku, läksin katusele teda kartma. hiljem kui keegi mu kirja ära kaotas siis mõtlesin Sulle. ole sinagi usklik, kui tahad tünne müüa kalli raha eest. levadel ma pole nii palju koptereid näinudki kui see kuu põhjatähte. seekorda ma viitasin külataadi habemel ja see tokerdas nagu merekaru kollaste varbaküüntega sääres. seilasin ja nägin Sind unes, siis küpsetasin saatmata piruka ja panin riiulile ootama näljaaega. lõpuks me koogutasime ämblikuga üksteise võidu pead, kuni kapsasupp valmis sai ja siis panime koos metsa poole ajama. ma ka väga ootan ja armastan. igatsen neid lilli, mis mulle ulatasid pärast poole klaasi ära joomist. saan läks rikki ja peegli ostsin uue. ole musi!
 
Hommikune sonija 04. detsember 2016, kl 10.09
Tere hommikut ilus poiss. Enda ilus ma momendil kahtlen, käisin eile deidil, napsutasin pisut palju hõõgveiniga. Sa tead ju, kui väga see kuum jook talvel mulle maitseb :)
Mis puudutab võlgu siis need ja rohkemgi veel oleks Sulle osaks saanud, kui Sa ise oleks aega-tahtmist leidnud. Sa tead, EI-naine ma ei ole :D
Mul on hea meel, et ma ennast Sulle lõplikult ei avanud.Jätsin enda teada mõned kiiksud-hullused :P Meeldis siiski see, et tulid natuke minu hullusega kaasa, vahepeal küll karjusid nii moe pärast aga endalegi oli meeltmööda exole :P Katsusin siiski ettevaatlik Sinuga olla, et Sa õrnake mul päris ära ei ehmuks mu peale :)
O.hoiatas ikka, et oled nõrk, probleeme kartev mees. Armukesed, üheöö odavad ees ja taga.Nii oli enne mind, minu ajal ja ka peale mind. Kaitsesin Sind kõikide väidete eest mida aastatega mulle ette paisati. Nüüd tagant järele jh saan aru, et kõik oligi nii. Ei,ära muretse, ma ei ole pahane. Sa lihtsalt oledki selline inimene kes laseb teistel ennast tarbida. Minu näol sattusid kokku naisega kes võttis Sind tõsiselt. Otsustasid edasi minna ilma uue leheküljeta, vana osutus siiski paremaks. Mm ma ei pane pahaks. Mina läksin uuega edasi. Igatsen Sind mu Toruloruke.
NB: vaata kui ilus ilm on väljas, mine kelgutama!!
 
tarbija 05. detsember 2016, kl 10.52
astu rivvi tagasi, sinu parim enne on möödas.
 
sinna kaugele linna taha 05. detsember 2016, kl 11.38
Ma avasin sulle ennast täielikult, kahju,et sa ei julgenud seda teha eks sellepärast ongi minupoolne igatsus sinu järele meeletu.Jah meeletu.Nii igatsen sind pisike :/aga eks ta jääbki nii.Mul on heameel sinu pärast,et oled juba uutel jahimaadel, ise ei tegele sellega.Kust ma võtan selle kõik mis sai sulle osaks veel korra? O on manipulatiivne bitch kes ei võitle ausalt vaid kasutab valesid kõiges.Mul on kahju,et sul ei olegi usku minusse ja ytlen sulle,et sa eksid rängalt.Jäidki uskuma seda mida sulle räägiti aga see ei ole tõsi.O rääkis mulle sinust selliseid jubedus et oi oi oi ....Uskumatu,et te suhtlete yldse( oled sama usalfav kui mina vist)
Siiski küsisin võlga sisse mitmeid kordi aga sina löihtsalt ei maksnud neid ära, sellest sa ei pääse :d, võlg on võõra oma ja ma tulen selelle järele :D, tulen tulen.
Igatsen sind pisikene :/ ja kuigi vaatamata selelle valule on mul heameel,et olid mu elus, päriselt ka.Valus,kurb, kuid siiski unustamatu kogemus.
 
Saatmata kiri 05. detsember 2016, kl 15.01
Minule võrdväärset on raske leida, hetkel pole mahti otsidagi. Andsin Sulle kõik mis minu võimuses oli anda. Oleks enamatki saanud kuid minu käed olid ju seotud, saad isegi aru miks.
Siiski tegid otsuse.Tõstan käed ja annan alla. Olen kuu ajaga rahu sõlminud Sinu ja mis peamine.. iseendaga. Lihtsam oligi minust lahti öelda, kui midagi muuta. Muutusi Sa kardad, seda me teame juba mõlemad.
O. kindlasti ei oma suurt kaalu minu uskumuses Sinusse. Olen suur tüdruk, hambad suus. Oskan mõelda isegi :)
Soovin Sulle kõike seda mida õnnelikuks olemiseks vajalikuks pead.Hoia ennast Toruloru.
Nb:Viberi profiil on päris hot ;)
 
igavledes sellel punasel katel 05. detsember 2016, kl 17.47
Lappan fotosid erinevaid ja meenutan muie huulil sest sellised mälestused on sööbinud südamesse,et need tulevad ülejäänud eluteele kindlasi kaasa, ei kahtle selles isegi.Ei lasegi lahti neid sest see terve olemine muutis minu maailmavaadet ja arusaama suhetest.Selline tunne,et ma ei suudaks kellestki enam aru saada sest see loll jutt mis neilt tuleks oleks vastuvõetamatu.Võiksin vabalt terve A4 täis kirjutada mis esimese hetkega mulle meenub sinust aga jätan Alule ka natse ruumi siia saidile sest tundub,et kirjutada talle meeldib :9
See sinu foto punaste käsipuu juures , suvel kanali ääres on nii sinulik,et tihtiu vaatan seda ja muigan,et ainult sina võid niimoodi poseerida ja selliseid kleite kanda-see sobib sulle(muahh)
Tead iga väike detail mis on sinulik on mulle väga kallis ja kuidagi lähedane.Isegi sinu kirjastiili tunnen ära paari lausega,et see peaks olema kyll nyyd sinult.Siiski ma jään ootama oma võlga sest mina olen ära maksnud sulle omad võlad ja kujutad ette kui tore oleks siiski päevakese koos veeta ja sa pakud oma giiditeenust mille mina tasun kuuma hõõgveiniga kuskil kohvikus ,istudes akna all, laua ääres ja unistades välja vaadates näeme kuidas lund sajab maha :)
Annaksin sulle yle laua ka vannikorgi mida tassin juba pikemat aega kaasas :D ;)
Kallis oled mu pisikene x jalg
 
, 06. detsember 2016, kl 02.33
https://www.youtube.com/watch?v=DRexwx1gHtQ
 
X-jalg 06. detsember 2016, kl 10.41
Väga südant soojendav mõte..Sina, mina, langev lumi, hõõgvein ja vannikork
 
alule 06. detsember 2016, kl 10.42
https://www.youtube.com/watch?v=r-nfDYkSVd0
 
kordan tänu lollile Alule 06. detsember 2016, kl 10.49
Lappan fotosid erinevaid ja meenutan muie huulil sest sellised mälestused on sööbinud südamesse,et need tulevad ülejäänud eluteele kindlasi kaasa, ei kahtle selles isegi.Ei lasegi lahti neid sest see terve olemine muutis minu maailmavaadet ja arusaama suhetest.Selline tunne,et ma ei suudaks kellestki enam aru saada sest see loll jutt mis neilt tuleks oleks vastuvõetamatu.Võiksin vabalt terve A4 täis kirjutada mis esimese hetkega mulle meenub sinust aga jätan Alule ka natse ruumi siia saidile sest tundub,et kirjutada talle meeldib :9
See sinu foto punaste käsipuu juures , suvel kanali ääres on nii sinulik,et tihtiu vaatan seda ja muigan,et ainult sina võid niimoodi poseerida ja selliseid kleite kanda-see sobib sulle(muahh)
Tead iga väike detail mis on sinulik on mulle väga kallis ja kuidagi lähedane.Isegi sinu kirjastiili tunnen ära paari lausega,et see peaks olema kyll nyyd sinult.Siiski ma jään ootama oma võlga sest mina olen ära maksnud sulle omad võlad ja kujutad ette kui tore oleks siiski päevakese koos veeta ja sa pakud oma giiditeenust mille mina tasun kuuma hõõgveiniga kuskil kohvikus ,istudes akna all, laua ääres ja unistades välja vaadates näeme kuidas lund sajab maha :)
Annaksin sulle yle laua ka vannikorgi mida tassin juba pikemat aega kaasas :D ;)
Kallis oled mu pisikene x jalg
Lisa postitus
Autor:
Sinu e-posti aadress:

Selleks, et lisada oma postitusele pilt, video või pildialbum, kopeeri postituse väljale pildi, video või albumi aadress.

Näiteks:
  • http://pilt.delfi.ee/picture/2715753/
  • http://video.delfi.ee/video/vRze7Wd9/ või http://www.youtube.com/watch?v=KF0i_TyTtyQ
  • http://pilt.delfi.ee/album/170457/
Pane tähele! Lingid on aktiivsed ehk klikitavad ainult sisse loginud kasutajate postitustes! Lisada saab vaid Delfi Pildi fotosid või albumeid ning Delfi Video või Youtube'i videoid! Fotod, galeriid või videod on nähtavad ainult sisse loginud kasutajate postitustes!
Lisa postitusele link, pilt või video!