Logi Sisse

Teata kohatust postitusest - moderaator@delfi.ee
Saatmata kirjad
Saatmata kiri
 
Kirjaga 10. detsember 2016, kl 13.25
Saadaks teise ära küll ja küsiks, et mida ta sonib selle Alu järgi. Haige inimene. Kas rohkem mehi pole või on needki selja keeranud ega taha midagi teada salalikust ja vastiku iseloomuga ussist.
 
Autorile 10. detsember 2016, kl 14.15
Odav prügi on alati odav. Lepi sellega ja ela prossi elu edasi. Võimalus avaneb ja saad kuulda mida veel kuulnud pole.
 
kallis prügi 10. detsember 2016, kl 17.54
mõnel on avanenud kolmas silm ja hakanud ka ennustajaks- ettekuulutajaks
 
kallile prügile 10. detsember 2016, kl 18.18
Oled kui vedel laip naistekas, kes kunagi omal jalal siit minema ei saa. Kui pole julgust silmast - silma suud puhtaks rääkida siis ära tule siia anonüümselt teisi sõimama ega oma pereliikmeid mõnitama? Kõik pole sinusugused, libesellid - kes mängib " mitmepeaga " madu. Vaatame, kui julge sell sa terve saali ees oled!
 
Prügi saali põrandalt 10. detsember 2016, kl 18.22
Ei naistega võidu jõua rääkida, neil kolm suud korraga vasta vaidlemas. Seda muidugi koduseinte vahel, avalikus kohas ollakse viks ja viisakas malbus ise, kes kannatab meeste üleoleku all. Õrn lilleke kaitset otsimas, misest et välja näeb nagu heinakuhi.
 
Ole vait ükskord 10. detsember 2016, kl 20.37
Ega sa ise parem välja ei näe. Kui sa nii kõva oled siis mis vajadus on sinul heinakuhjaga koos elada versus uuesti kokku minna? Sa polegi võimeline kellelegi kaitset pakkuma, enne saad surma - kui sinu peale lootma jääd. Seega tuleb valida värskem liha kõrvale!
 
Alu 11. detsember 2016, kl 17.27
Laupäeval, 9. detsembril avati uus vabameelsete inimeste klubi Patt. Pidu võttis üles väga kelmikad tuurid ning seda tõestab ka Publiku pildimaterjal. Kodumaist geiklubi igatseti juba ammu, on ju viimasest vabameelsete lounge'i Angeli sulgemisest möödas mitu head aastat.
Õhtune patuprogramm oli kirju ning külaliste meelt rõõmustasid nii drag-queenid oma lavasõuga kui ka poolpaljad musklis härrased tantsulaval. Pattu olid kaema tulnud ka mitmed tuntud näod, teiste seas skandaalsed Tipp ja Täpp ehk Meelis Tomson ja Mari-Leen Albers, kes riietasid end vastavalt preestriks ja nunnaks. Külaliste seas oli märgata ka jumestaja Katrin Sanglat, DJ Electrat, Marje Hansarit, Lauri Liivi, Elina Borni ja paljusid teisi.
Lisa postitus
Autor:
Sinu e-posti aadress:

Selleks, et lisada oma postitusele pilt, video või pildialbum, kopeeri postituse väljale pildi, video või albumi aadress.

Näiteks:
  • http://pilt.delfi.ee/picture/2715753/
  • http://video.delfi.ee/video/vRze7Wd9/ või http://www.youtube.com/watch?v=KF0i_TyTtyQ
  • http://pilt.delfi.ee/album/170457/
Pane tähele! Lingid on aktiivsed ehk klikitavad ainult sisse loginud kasutajate postitustes! Lisada saab vaid Delfi Pildi fotosid või albumeid ning Delfi Video või Youtube'i videoid! Fotod, galeriid või videod on nähtavad ainult sisse loginud kasutajate postitustes!
Lisa postitusele link, pilt või video!