Logi Sisse

Teata kohatust postitusest - moderaator@delfi.ee
Saatmata kirjad
Kiri Triinule...
 
Hei 14. mai 2022, kl 22.07
Tahaksin ühel päeval sinuga kokku põrgata. Lihtsalt korraks. Tahaksin küsida, et kuidas sul läheb, millega oled tegelenud ja kes sinust saanud on? Tahaksin näha kelleks oled kasvanud, on sul kõik hästi? Tahaksin sinuga ära leppida, et siis minna sõbralikult lahku. Tahaksin saada kindlustunde järgmiseks korraks kui sind kogemata näen, et siis saaksin sulle öelda tere või sõbralikult lehvitada. Hetkel ma seda teha ei saa, sest mul pole olnud võimalust sinuga ära leppida. Sa oled mu ellu jätnud jälje, ära muretse ma ei heida sulle seda ette. Hoopis tänan, et olid need aastad minuga, see aeg oli seda väärt. Ma saan hakkama ja olen enda eluga rahul aga see üks soov on jäänud, et sind korraks näha. Ei suuda seda ise teha, et sinuga ühendust võtta, sest tunnen, et see pole õige, nii ma ootan ja loodan, et saatus viib meie teed omamoodi kokku. Mul ei ole kiiret, see päev ei pea olema täna, homme, kuu aga soovin, et see päev tuleks kui saaksin sinuga ära leppida. Ei ole mingit tagamõtet, lihtsalt sooviksin ühte hetke veel sinuga, et värskendada mälestusi sinust kui sinuga koos olin. Minu ajus oled sa ikkagi veel alles noore tüdrukuna kuigi möödas on 17-18a. Tahaksin, et teaksin kes sa oled täna päriselt. Aitäh
 
Lepa triinu 16. juuli 2022, kl 17.12
Kui sa soovid siis ka proovid. Ma ei jookse meestele järgi, no pole vajadust ju. Anna oma tähelepanu oma naisele ja siis on kōik hästi. Kui soovid suhelda ja sôbrasuhteid siis tead kuhu ja kellele helistada, kui ei soovi ja ei helista siis polegi ju vaja. Ma olen naine, mitte mingi isane ja jahimees.
 
Pyss 06. august 2022, kl 18.50
Miks minul oleks vaja sinuga kohtuda? Mina olen iseendale tähtis ju, mida sina vōid mulle pakkuda?
 
*Triin* 09. august 2022, kl 22.46
.... faktid ei sobi, muidu kena kiri....

https://m.youtube.com/watch?v=rNBX8-IPPho
 
Vakkjuu 11. august 2022, kl 23.32
No tere jah ja palun. Olen ikka väike tüdruk siiani ja naeran ja hullan jne. Muutunud on vaid see, et ma pole enam naiivne ja heausklik. Aitäh.
 
Liiga vähe 11. september 2022, kl 23.12
Sinu kirjas on liiga vähe Infot. Mul on hea meel siiski et sinul on elus kōik hästi..... ilusat elu..... ōnne.....ja kōikke head. Ole ōnnelik sellega.....mis sul on.
Lisa postitus
Autor:
Sinu e-posti aadress:

Selleks, et lisada oma postitusele pilt, video või pildialbum, kopeeri postituse väljale pildi, video või albumi aadress.

Näiteks:
  • http://pilt.delfi.ee/picture/2715753/
  • http://video.delfi.ee/video/vRze7Wd9/ või http://www.youtube.com/watch?v=KF0i_TyTtyQ
  • http://pilt.delfi.ee/album/170457/
Pane tähele! Lingid on aktiivsed ehk klikitavad ainult sisse loginud kasutajate postitustes! Lisada saab vaid Delfi Pildi fotosid või albumeid ning Delfi Video või Youtube'i videoid! Fotod, galeriid või videod on nähtavad ainult sisse loginud kasutajate postitustes!
Lisa postitusele link, pilt või video!