Logi Sisse

Teata kohatust postitusest - moderaator@delfi.ee
Saatmata kirjad
Sulle...saatmata kiri
 
iiris 28. märts 2007, kl 17.15
ja väljaütlemata sõnad!
teadsa,tegelikult pole ma sinust ilmselt kunagi hoolinudki ja miks me veel nö.koos oleme on veel ainult see,et sa oled ilmselt ainuke side mis mind selle riigiga seob.
olgem ausad,pole sa mingi kingitus nii oma viletsavõitu iseloomu,välimuse ja tugevalt ülerahvastatud eraelu poolest.sinna ma lihtsalt ei mahu ja mis peamine,ei tahagi mahtud.krdi külm on sinu kõrval...
nii et laseme sel lool vaikselt ajalooks saada,viisakad nagu me ju oleme,pole vaja teha suuri sõnu tunnetest ja muust seesugusest.
kuni kestis oli iseenesest tore,aga mul on juba ammu selge,et elulooma sest stoorist pole ja parem ongi...ilmselgelt olen paremat väärt.kedagi ,kes armastaks MIND ,mitte ei otsiks minus aseainet oma luhtunud eelnenule.mina olen ju mina ja selle üle pagana uhke!!!
edu sulle!!!
 
..ris 28. märts 2007, kl 18.14
Keegi on täpselt minu mõtted siia kirja pannud.
Kas tõesti on inimeste saatused niivõrd sarnased?

Ainuke vahe, et mind ei seo selle riigiga ega ka Sinuga enam mitte miski. Ja tore oli, et selle otsuse tegid Sina ise ja sellepärast ma Sind ka austan. Sa olid aus nii minu, kui ka enda suhtes.
Kõik mis oli, oli minu jaoks niivõrd ilus, et kuskil mujal see kindlasti nii poleks olnud.
Tänud Sulle, et raskel hetkel aitasid mind, kuigi mingil määral tegid mulle ka haiget...
Lisa postitus
Autor:
Sinu e-posti aadress:

Selleks, et lisada oma postitusele pilt, video või pildialbum, kopeeri postituse väljale pildi, video või albumi aadress.

Näiteks:
  • http://pilt.delfi.ee/picture/2715753/
  • http://video.delfi.ee/video/vRze7Wd9/ või http://www.youtube.com/watch?v=KF0i_TyTtyQ
  • http://pilt.delfi.ee/album/170457/
Pane tähele! Lingid on aktiivsed ehk klikitavad ainult sisse loginud kasutajate postitustes! Lisada saab vaid Delfi Pildi fotosid või albumeid ning Delfi Video või Youtube'i videoid! Fotod, galeriid või videod on nähtavad ainult sisse loginud kasutajate postitustes!
Lisa postitusele link, pilt või video!