Logi Sisse

Teata kohatust postitusest - moderaator@delfi.ee
Saatmata kirjad
sinule...
 
Piiga 28. märts 2007, kl 18.35
ON näiteks inimene, kellega ma tunnen tohutut tõmmet. Ma tunnen ennast temaga äärmiselt hästi ja ma lihtsalt armastan temaga suhtlemist. Too inimene mõistab mind poolelt sõnalt, ta mõtleb samamoodi nagu mina ja ta näeb maailma minuga ühte moodi.(arvan ma) Tegelikult ma ei oska seda eriti kirjeldadagi, ma olen seda ainult ühe inimesega tundnud. See on nii.. kuidagi.. ma ei teagi..
ja see on ainult minu nägemus asjast. Tegelikult võib ju olla nii, et see inimene, kellest mina siin praegu räägin, võib lahterdada mind sinna nö. "tüütu, aga kasulik" lahtrisse. ja kui ma saaksin teada, et see ongi tegelikult nii, oleks mul ülimalt nõme tunne, et teine nii mõtleb...
 
Sosin 28. märts 2007, kl 18.40
Tavaliselt annab küsimine kõige õigema vastuse. Tunded kuuluvad äärmiselt õrna "kategooriasse" ja pahatihti eelistame hirmust tõe (võimalik, et valusa) ees hoopis teadmatust. Kahju, et see nii on, sest sel viisil kaotame võimaluse, olgu ta siis milline tahes, hea või halb.
 
meelo. 28. märts 2007, kl 19.05
Tere!
Kle.kas on üldse ühte moodi mötlevaid;(Naisi ja mehi?

Ainult armukesega vöid saada samal lainepikkusel
olla,sest koos elades lihtsalt ajapikku see ju kaub kuhugi
(elupahupool sööb selle lihtsalt ära...?!?!?!
Miks ei tiia..?
 
yxm 28. märts 2007, kl 19.05
ma mõtlesin ka ühe kohta nii, täitsa segi olin, tegelikult üks tüütu tegelane. tõmbusin siis tagasi. nüüd üle pika aja nägin teda... tead, kõik see tunne kadus. ei meeldinud enam see inimene. aga kahju on natuke kõigist neist aastatest.
 
tuuletallaja 28. märts 2007, kl 22.13
Kirjutaksin isegi, kuid tean, et see inimene , kellele nii kaua juba ja nii sageli mõtlen, ei käi siin uitamas. On lihtsalt hea mõelda talle... Patused mõtted, magus-valus unelm... milleks end piinata, ehhh!
Lisa postitus
Autor:
Sinu e-posti aadress:

Selleks, et lisada oma postitusele pilt, video või pildialbum, kopeeri postituse väljale pildi, video või albumi aadress.

Näiteks:
  • http://pilt.delfi.ee/picture/2715753/
  • http://video.delfi.ee/video/vRze7Wd9/ või http://www.youtube.com/watch?v=KF0i_TyTtyQ
  • http://pilt.delfi.ee/album/170457/
Pane tähele! Lingid on aktiivsed ehk klikitavad ainult sisse loginud kasutajate postitustes! Lisada saab vaid Delfi Pildi fotosid või albumeid ning Delfi Video või Youtube'i videoid! Fotod, galeriid või videod on nähtavad ainult sisse loginud kasutajate postitustes!
Lisa postitusele link, pilt või video!