mina olen ameerikas saledam ja paremas vormis kui eestis olin, see oleneb ikka elustiilist ja sellest, mida sood.
1 asi, mis kohe valismaal paugu kipub panema, on liikumise vahenemine. eestis k6nnitakse rohkem. ameerikas ainult autoga treppi ja pm liikumine on null. 6nneks on siin vaga soodsad terviseklubi liikmemaksud.
ja tuleb valida, mida syya. see k6ige kattesaadavam sook t6esti teeb paksuks. tuleb tiba vaeva naha ja endale vahemtoodeldud menyy koostada, valtida igast chipse kr6pse ja friteeritud toitu ja polegi midagi hullu. vaata oma toidulaud kriitiliselt yle, loe silte, poora tahelepanu kalorisisaldusele. valjas soomine garanteerib topelt kui mitte rohkem kaloreid!
ameerikas on ka need hullud maguastajad mida suhkru asemel praktilsielt k6iges kasutatakse ja mis otse vookha kylge rasvaks lahvad - high fructose corn syrup. sellest kai kauge kaarega mooda. alguses tundub keeruline, aga sugugi mite v6imatu.
ma hakkasin ka alguses kiiresti juurde v6tma, aga kui oma toidulaua yle vaatasin, siis probleem kadus. toitun siin tervislikumalt kui eestis, soon kordades rohkem aedvilju jne.
ka valismaal saab sale olla.